Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.135
Πόντοι
6.256
Επειδή ακριβώς δεν είμαστε πρωτόζωα, γνωρίζουμε ότι όλες οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν τις μυστικές υπηρεσίες για παρακολουθησεις. Το έκαναν, το κάνουν, θα το κάνουν. Σε όλες τις χώρες. Με κριτήρια αδιαφανή. Παντού. Και κανείς δε δίνει δεκάρα γι'αυτό και δε χάνει ποσοστά ο Μητσοτάκης.
Οπότε πάμε σε ότι θεωρεί η πλειοψηφία σημαντικά.
Κόστος ζωής, στέγαση, ενέργεια, δουλειά, Παρόλο που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, για μεγάλο τμήμα της κοινωνίας όποιος βάλει να ακούσει πχ Βουλή θα ακούσει για Πρεντατορ και λοιπά. Το οποίο όμως δε γεμίζει τραπέζι, δεν πληρώνει δόσεις δανείων, δεν ανάβει καλοριφερ, δεν πληρώνει τις σπουδές των παιδιών. Ο κόσμος δεν είναι χαζός ούτε τον ξεγελούν τα ΜΜΕ. Ότι και να πει ο Πορτοσαλτε ξέρει μια χαρά ποια είναι η πραγματικότητα.
Σε όσες μετρήσεις ιεράρχησης έγιναν, οι υποκλοπές βρίσκονται χαμηλά στην κλιμακα θεματων που απασχολούν τον κόσμο.
Επι μητσοτάκη καθε τι στραβό και λαθος μας το πλασαρουν ως φυσιολογικό.
Δεν θυμαμαι κατι τετοιο παλιά

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Φυσικά και παίρνουν έγκριση από εισαγγελέα/είς. Η μυστικότητα δεν έχει να κάνει με τη διαφάνεια. Και οι μυστικές υπηρεσίες καλό θα είναι να εστιάζουν το έργο τους προς την Τουρκία, Αλβανία κ.λπ. και όχι να εξυπηρετούν τους σκοτεινούς σκοπούς του πρωθυπουργού.

Όσο για το δεύτερο σκέλος, δεν εξετάζω θέματα για το αν θα φέρουν ψήφους στο ένα κόμμα ή άλλο. Ακρίβεια είναι ένα θέμα, υποκλοπές ένα άλλο. Κάθε ένα εξίσου σημαντικό. Η ακρίβεια άμεση επίπτωση στη ζωή μας, ενώ οι υποκλοπές/παρακολουθήσεις σε βάθος χρόνου. Ας καθήσουμε να σκεφτούμε πόσο ισχυρός είναι αυτός που ξέρει τα πάντα για σένα.
Υπάρχει εισαγγελέας που δίνει έγκριση για δολοφονίες; Ούτε για αστείο. Δίνει μια τυπική έγκριση για τις εισηγήσεις που του φέρνουν οι υπηρεσίες, ως προς το ποιός θα παρακολουθηθει και όλοι ευχαριστημένοι. Ο φερετζές είναι αυτός.
Για μένα και τον κάθε απλό άνθρωπο, ισχυρός είναι αυτός που ρυθμίζει τον τρόπο που ζω και δραστηριοποιούμαι καθημερινώς. Δεν υπάρχει και τίποτα το τρομερό που σκοτιζεται να μάθει για μένα ο καθε ισχυρός.
Οπότε υγεία, φορολογία, παιδεία, ανεργία είναι τα κύρια. Για μένα.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Επι μητσοτάκη καθε τι στραβό και λαθος μας το πλασαρουν ως φυσιολογικό.
Δεν θυμαμαι κατι τετοιο παλιά
Υπάρχει η λογική του πεφωτισμενου ηγέτη από τους αυλικούς του. Τον εκθέτουν συνεχώς αλλά δε βλέπω να τον ενοχλεί ώστε να τους μαζέψει.
Μας φαγαν οι πορφυρογεννητοι.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Υπάρχει εισαγγελέας που δίνει έγκριση για δολοφονίες; Ούτε για αστείο. Δίνει μια τυπική έγκριση για τις εισηγήσεις που του φέρνουν οι υπηρεσίες, ως προς το ποιός θα παρακολουθηθει και όλοι ευχαριστημένοι. Ο φερετζές είναι αυτός.
Για μένα και τον κάθε απλό άνθρωπο, ισχυρός είναι αυτός που ρυθμίζει τον τρόπο που ζω και δραστηριοποιούμαι καθημερινώς. Δεν υπάρχει και τίποτα το τρομερό που σκοτιζεται να μάθει για μένα ο καθε ισχυρός.
Οπότε υγεία, φορολογία, παιδεία, ανεργία
Φυσικά και παίρνει έγκριση από εισαγγελέα. Μην τα ξαναλέμε. Δολοφονίες στις ταινίες και σε καθεστώτα τύπου Ερντογάν. Ο απλός άνθρωπος να σκεφτεί λίγο βαθύτερα πώς μπορεί να τον επηρεάσει ένα κράτος μεγάλος αδερφός.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.552
Πόντοι
34.538

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
η εισαγγελέας που εποπτεύει την ΕΥΠ μέχρι τώρα, Βασιλική Βλάχου φέρεται να είπε,: «Θα παρακολουθούσα και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας , αν επρόκειτο να πουλήσει την πατρίδα».

Αναρωτιέμαι, τη Β. Βλάχου ποιος την εποπτεύει;

Αφού όλα καλά καμωμένα από Κούλη-ΕΥΠ-ΠΡΕΝΤΑΤΟΡ γιατί το νέο πρόσφατο νομοσχέδιο (μετά τις υποκλοπές) προϋποθέτει ΔΙΠΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ κρίση και ΑΔΕΙΑ από πρόεδρο της Βουλής.

Γιατί διοικητής της ΕΥΠ μπορεί να ορίζεται μόνο διπλωμάτης ή απόστρατος ανώτατος αξιωματικός και υποδιοικητές μόνο δημόσιοι λειτουργοί, ενώ αποκλείονται ιδιώτες από τις θέσεις αυτές. Εδώ το άλλο μεγάλο θέμα με Κοντολέων.

Να ξέρουμε τι λέμε και όχι ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Μνημόνιο ακόμη έχουμε, αφού για το κάθε τι απαιτείται έγκριση των Βρυξελλών. Απλά το βαφτίζουμε αλλιώς.
Υψηλοί εμμεσοι και άμεσοι φόροι, μειώσεις μισθών, συντάξεων, νόμος Κατρουγκαλου, απουσία αναπτυξιακών πολιτικών, χειρισμός κόκκινων δανείων και κατασχέσεις, προκαταβολή φόρου. Την ηλιθιότητα περί πλουσίων που βγάζουν 20.000 ευρώ δεν την ξεχνάει ο κόσμος.
Ο Κυριάκος ισορρόπησε την κατάσταση με τις μειώσεις στη φορολογία αλλά του ξεφυγε τελείως η κατάσταση με τα καύσιμα και το ρεύμα. Ειδικά η μαλακια με τους λιγνίτες και τις ΑΠΕ του έσκασε στα χέρια. Για την ώρα τον σώζει ότι το κακό είναι γενικό. Το θέμα, για μένα, είναι πόσο θα τον σώζει αυτό. Κι όχι μονον αυτόν. Και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες.
Η κατάσταση θα ισορροπουσε όταν το εισόδημα ήταν το ίδιο. προφανως δεν είναι αλλά κατά πολύ λιγότερο μήνα με το μήνα. ΕΑΝ ηθελε θα μπορούσε βέβαια να το κάνει αλλά δεν μειώσε φόρους γιατί οι πλούσιοι κινούνται με το αμάξι και τρώνε ακριβή μάρκα μακαρόνια. Μειωσε την φορολογία αλλά εισπράττει περισσότερα από τους έμμεσους φόρους. σου έδωσε κουπόνι αλλά το 60% στο πήρε πάλι πίσω. Για ποια ισορροπία ακριβώς μιλάς??? Με απλά νούμερα παρακαλώ όπως στα έγραψα κ εγώ όχι γενικότητες. Ο κατρουγκαλος είναι μαλάκας γιατί αλλά περίμενε ο κόσμος κ αλλά έκανε..! είναι ο μόνος?? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. έφυγαν οι κακοί αριστεροί ήρθε ο Κουλης. Τι διόρθωσε εκτός από την αύξηση εισφορών από τα 165 του κακού κατρουγκαλου σε 220 και αππ τον άλλο μήνα στα 250?

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Φυσικά και παίρνει έγκριση από εισαγγελέα. Μην τα ξαναλέμε. Δολοφονίες στις ταινίες και σε καθεστώτα τύπου Ερντογάν. Ο απλός άνθρωπος να σκεφτεί λίγο βαθύτερα πώς μπορεί να τον επηρεάσει ένα κράτος μεγάλος αδερφός.
Α,ναι σωστά. Το σκάφος της greenpeace που τιναξαν στον αέρα οι γαλλικές μυστικές υπηρεσιες, ενώ γνώριζαν ότι το πλήρωμα είναι μέσα, δολοφονώντας και εναν από τους οικολογους, με απευθείας εντολή Μιτεράν, ήταν ταινία και αυταρχικό καθεστώς τυπου Ερντογάν.
Η βία των μυστικών υπηρεσιών είναι θεσμοθετημένη κρατική βία. Απλό και ξεκάθαρο από τότε που συστάθηκαν όλες οι Δυτικές Δημοκρατίες. Οι Αμερικανοί δείχνουν και σε τηλεοπτική μετάδοση τον τρόπο που δολοφονούν οσους θεωρούν κρατική απειλή. Αν αρχίσουμε να γράφουμε πόσους έχουν φάει οι δυτικές δημοκρατικές μυστικές υπηρεσίες θέλουμε τομους ολόκληρους. Οι πυρηνικοί επιστήμονες του Ιράν πχ εκτελούνται με αξιοθαύμαστη συχνότητα με ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει. Τον τελευταίο τον έφαγαν με πρόγραμμα αναγνώρισης προσωπου, που κατηύθυνε το μη επανδρωμένο αυτόματο που τον γαζωσε. Στην πατρίδα του κιόλας. Οι Δυτικοί.
Κι εμείς εξαλείφουμε απειλές και δικοί μας εξαλείφονται οπου θεωρηθούν απειλή, με συνοπτικές διαδικασίες και δίχως εγκρίσεις.
Όσο για το μεγάλο αδερφό, το Πρεντατορ μπροστά στο Εσελον είναι η τελευταία τρύπα της φλογέρας. Περαν του Σνουντεν που έκανε κάποιες αποκαλύψεις και κατέφυγε στη Ρωσία, δεν ανοιξε μύτη. Συνεχίζει να μας παρακολουθεί κανονικά.
Η έγκριση του εισαγγελέα είναι ισχυρισμός για το θεαθηναι. Τυπικά υπογράφει καθώς δεν είναι σε θέση να ελέγξει όσα του σερβίρουν οι μυστικές υπηρεσίες. Αλλιώς πρέπει να δεχθούμε ότι προσκομιστηκαν στοιχεία ότι ο ΓΕΕΘΑ είναι ύποπτος για την εθνική ασφάλεια και έγιναν δεκτά και έπεσε η εισαγγελική τζιφρα στο αίτημα. Τον ΓΕΕΘΑ που παραμένει στη θέση του και μάλλον θα παραμείνει ένα χρόνο ακόμη κατά παράβαση των κανόνων. Ο ύποπτος.
Ειλικρινά είμαι πεπεισμένος πως το κράτος μεγάλος αδερφός αγνοεί και ότι υπάρχω. Γι'αυτό είμαι πραγματικά αόρατος. Οπότε αδιαφορεί να επηρεάσει τη ζωή μου.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Η κατάσταση θα ισορροπουσε όταν το εισόδημα ήταν το ίδιο. προφανως δεν είναι αλλά κατά πολύ λιγότερο μήνα με το μήνα. ΕΑΝ ηθελε θα μπορούσε βέβαια να το κάνει αλλά δεν μειώσε φόρους γιατί οι πλούσιοι κινούνται με το αμάξι και τρώνε ακριβή μάρκα μακαρόνια. Μειωσε την φορολογία αλλά εισπράττει περισσότερα από τους έμμεσους φόρους. σου έδωσε κουπόνι αλλά το 60% στο πήρε πάλι πίσω. Για ποια ισορροπία ακριβώς μιλάς??? Με απλά νούμερα παρακαλώ όπως στα έγραψα κ εγώ όχι γενικότητες. Ο κατρουγκαλος είναι μαλάκας γιατί αλλά περίμενε ο κόσμος κ αλλά έκανε..! είναι ο μόνος?? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. έφυγαν οι κακοί αριστεροί ήρθε ο Κουλης. Τι διόρθωσε εκτός από την αύξηση εισφορών από τα 165 του κακού κατρουγκαλου σε 220 και αππ τον άλλο μήνα στα 250?
Μείωσε την προκαταβολή φόρου. 100% προκαταβολή φόρου είναι δήμευση εισοδήματος. Πως θεωρεί ότι έχεις δεδομένα το ίδιο εισόδημα καθε χρόνο ώστε να απαιτεί να του προκαταβάλεις φόρο;
Κατήργησε την εισφορά αλληλεγγύης. Άλλη αλητεία αυτή. Μείωσε τις κλίμακες φορολογίας. Εξορθολογιζει το ασφαλιστικό ως προς τις εισφορές. Ο Κατρουγκαλος είχε ορίσει ως εισφορές το 20% του εισοδήματος επί ολων των καθαρών αποδοχών. Επειδή έτσι του κάπνισε. Και φυσικά κρίθηκε αντισυνταγματικό.
Εγώ δεν πλήρωνα 165 επι Κατρουγκαλου. Επί Μητσοτάκη είχα δικαίωμα να επιλέξω όποια κατηγορία ήθελα. Επέλεξα αυτή που μπορούσα να πληρώσω κι όχι αυτή που κάποιος καμμενος σε υπουργική καρέκλα θεωρούσε πως μπορούσα να πληρώσω.
Φορολογία είχες επί όλου του ποσού. Με τις ασφαλιστικές εισφορές μέσα. Οπότε σου έπαιρνε το 20% αφού σου το φορολογουσε πρώτα.
Χώρια η διαφορά κατώτατου μισθού ανάλογα με την ηλικία.
Η μεγάλη μαλακία του Μητσοτάκη είναι πως δε μείωσε τους ειδικούς φόρους και από κει θα τη φάει. Προτίμησε την υπερεισπραξη εμμεσων φορων, για να έχει να μοιράζει pass και όλες αυτές τις ελεημοσύνες και να το παίζει καλός πατερουλης, αντί να κάνει ουσιαστικές παρεμβάσεις στην αγορά των καυσίμων και της ενέργειας.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Μείωσε την προκαταβολή φόρου. 100% προκαταβολή φόρου είναι δήμευση εισοδήματος.

μείωσε στο 50% δεν κατάργησε απλα το πήγε εκει που ήταν προ Τσίπρα.

Πως θεωρεί ότι έχεις δεδομένα το ίδιο εισόδημα καθε χρόνο ώστε να απαιτεί να του προκαταβάλεις φόρο;
οπως και τα προηγούμενα μουνοπανα.

Κατήργησε την εισφορά αλληλεγγύης. Άλλη αλητεία αυτή. Μείωσε τις κλίμακες φορολογίας.

μείωσε μεχρι τα 10 η 12κ .μετά τι?? Η σύζυγος πηρε αύξηση λιγοτερα απο 10 ευρω και μάντεψε...πληρωσε φορο +75 ευρω. χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα

Τα αναδρομικά που εκλεψαν ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ αρα τα πηρε και πίσω. Α μην ξεχάσω οσοι δεν πηγαν στα δικαστήρια δεν θα δικαιωθούν...ενω πριν έλεγαν μην πατε δικαστικά δεν υπάρχει λόγος.
Εξορθολογιζει το ασφαλιστικό ως προς τις εισφορές. Ο Κατρουγκαλος είχε ορίσει ως εισφορές το 20% του εισοδήματος επί ολων των καθαρών αποδοχών. Επειδή έτσι του κάπνισε. Και φυσικά κρίθηκε αντισυνταγματικό.
Εγώ δεν πλήρωνα 165 επι Κατρουγκαλου. Επί Μητσοτάκη είχα δικαίωμα να επιλέξω όποια κατηγορία ήθελα. Επέλεξα αυτή που μπορούσα να πληρώσω κι όχι αυτή που κάποιος καμμενος σε υπουργική καρέκλα θεωρούσε πως μπορούσα να πληρώσω.

Ειναι δίκαιο δλδ αυτος που δηλώνει 20κ το χρόνο να πληρώνει τα ίδια με κάποιον που δηλώνει 100κ το χρόνο?

εδώ είμαι υπέρ Κατρουγκαλου δίκαιοτατο. μπορούσε καλύτερο? σίγουρα!!! Εξορθολογιση με ποιον? την μαλακία με τον ιδ υπάλληλο?? έλα τώρα ψαξτο λίγο κ θα δεις ότι είναι μια απάτη. δικαιολογία.

λογία είχες επί όλου του ποσού. Με τις ασφαλιστικές εισφορές μέσα. Οπότε σου έπαιρνε το 20% αφού σου το φορολογουσε πρώτα.
Χώρια η διαφορά κατώτατου μισθού ανάλογα με την ηλικία.

Αυτο το εκανε ο ΓΑΠ και το αλλαξε ο Τσι εαν θυμάμαι καλα.
Η μεγάλη μαλακία του Μητσοτάκη είναι πως δε μείωσε τους ειδικούς φόρους και από κει θα τη φάει. Προτίμησε την υπερεισπραξη εμμεσων φορων, για να έχει να μοιράζει pass και όλες αυτές τις ελεημοσύνες και να το παίζει καλός πατερουλης, αντί να κάνει ουσιαστικές παρεμβάσεις στην αγορά των καυσίμων και της ενέργειας.
ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΕ γιατί δεν ήθελε να το κάνει όχι γιατί δεν μπορούσε. πως θα μοιραζε κουπονακια στους ιθαγενείς άμυαλους.

Απατεωνες και οι 2 ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. Λιγοτερο όμως για μένα ήταν ο ΤΣΙ. Δεν πάω ποιο πίσω γιατί κυβερνησε μόνο 1 θητεία και κρίνω 1 θητεία Κουλη

Τελευταία τροποποίηση:

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
μείωσε στο 50% δεν κατάργησε απλα το πήγε εκει που ήταν προ Τσίπρα.

οπως και τα προηγούμενα μουνοπανα

Ειναι δίκαιο δλδ αυτος που δηλώνει 20κ το χρόνο να πληρώνει τα ίδια με κάποιον που δηλώνει 100κ το χρόνο?
εδώ είμαι υπέρ Κατρουγκαλου δίκαιοτατο. μπορούσε καλύτερο? σίγουρα!!! Εξορθολογιση με ποιον? την μαλακία με τον ιδ υπάλληλο?? έλα τώρα ψαξτο λίγο κ θα δεις ότι είναι μια απάτη. δικαιολογία.

Αυτο το εκανε ο ΓΑΠ και το αλλαξε ο Τσι εαν θυμάμαι καλα.

ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΕ γιατί δεν ήθελε να το κάνει όχι γιατί δεν μπορούσε. πως θα μοιραζε κουπονακια στους ιθαγενείς άμυαλους
α) Συνεπώς μείωσε την επιβάρυνση.
β) συμφωνούμε
γ) δίκαιο είναι να ορίζονται.ασφαλιστικες κλάσεις και να επιλέγεις όποια θέλεις, λαμβάνοντας στο τέλος την ανάλογη σύνταξη. Αυτοί με τις 100 χιλιάδες είναι πολύ λίγοι για να κάνουν τη διαφορά. Στην ουσία την έτρωγαν οι μεσαίοι. Εμείς δηλαδή. Μας φορολογουσε τις εισφορές και μετά τις αφαιρούσε από το διαθέσιμο εισοδημα. Δήμευση εισοδήματος ηταν κι αυτό και κρίθηκε αντισυνταγματικό. Μείωση της επιβαρυνσης και από δω.
δ) Η Αχτσιογλου 4 μήνες πριν τις εκλογές του '19
ε) αυτό έγραψα κι εγώ, σε αντίθεση με σενα όμως δεν πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν την κοροϊδία, πλην των κομματικών που οφείλουν να την υπερασπιστούν.

Τελευταία τροποποίηση:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
α) Συνεπώς μείωσε την επιβάρυνση.
β) συμφωνούμε
γ) δίκαιο είναι να ορίζονται.ασφαλιστικες κλάσεις και να επιλέγεις όποια θέλεις, λαμβάνοντας στο τέλος την ανάλογη σύνταξη.
καλό το αστείο με την ανάλογη σύνταξη. Ο πατέρας μου συνταξιούχους του ΤΕΒΕ ΣΤΗΝ ανώτερη κλίμακα. θα θυμάσαι τι έγινε με τις συντάξεις.
Αυτοί με τις 100 χιλιάδες είναι πολύ λίγοι για να κάνουν τη διαφορά.

ναι μεν αλλά πληρώνει λιγότερα από πριν και δυσανάλογα. (Αποψη μου)
Στην ουσία την έτρωγαν οι μεσαίοι. Εμείς δηλαδή. Μας φορολογουσε τις εισφορές και μετά τις αφαιρούσε από το διαθέσιμο εισοδημα. Δήμευση εισοδήματος ηταν κι αυτό και κρίθηκε αντισυνταγματικό. Μείωση της επιβαρυνσης και από δω.

επιμένεις σε μείωση επιβάρυνσης όταν σε πήγε πίσω στα ίδια που σου έπαιρνε ούτε 1 ευρω λιγότερο. ήρθε να τα κάνει καλύτερα όχι τα ίδια με πριν.
δ) Η Αχτσιογλου 4 μήνες πριν τις εκλογές.

ε) αυτό έγραψα κι εγώ, σε αντίθεση με σενα όμως δεν πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν την κοροϊδία, πλην των κομματικών που οφείλουν να την υπερασπιστούν.
θα φανεί..εγώ δυστυχώς βλέπω ότι τσιμπάνε.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
επιμένεις σε μείωση επιβάρυνσης όταν σε πήγε πίσω στα ίδια που σου έπαιρνε ούτε 1 ευρω λιγότερο. ήρθε να τα κάνει καλύτερα όχι τα ίδια με πριν.
Από κει που έδινα κοντα στα 380 εισφορές πήγα στα 220 το μήνα.
Με την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης γλιτωσα και άλλα 1100. Αυτά δεν είναι χρήματα;
Με την αλλαγή στις κλίμακες φορολόγησης πλήρωσα λιγότερα.
Μείωση επιβάρυνσης είχα.
Αλλού τα σκατωσε ο Μητσοτάκης.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Μου θυμίζεις ένα παλιό τσιτατο των κομμουνιστών
"όσο περισσότερο απέχει η πραγματικότητα από αυτό που λέμε τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα "
Να ανακεφαλαιώσουμε
Σου είπα για τις μπριζόλες ότι νομίζω ότι κάνανε 3.99 και τις πήρα 4.25
Μου είπες ότι οι λαιμού κάναν φθηνότερα
Σου είπα ότι δεν παίρνω λαιμού και σου έδειξα τις παλιές τιμές της κόντρα μπριζόλας Ιανουάριο
Και την απόδειξη ότι πήρα τώρα με 4,25
Να και η διαφήμιση από το my market με 4,25

Εσύ μου έβαλες ότι Κρητικός είχε την λαιμού 4,65 ενώ το my market 4,25 Καί τη λαιμού και την κόντρα που πήρα
Εγώ τι φταίω σε αυτό;
Εγώ σου είπα τις τιμές που ψώνισα από το my market
Στις ξαναβάζω στη διαφήμιση και έχω και την απόδειξη τι άλλο θες;
Βλέπεις να είπα πουθενά ψέματα;

Εσύ μου έβαλες λοιπόν στοιχεία
Ότι λαιμού από τρία πήγε 4.65 αύξηση πάνω από 50%

Και εγώ στοιχεία ότι ενώ αγόραζα τη χοιρινή 4 την κόντρα τώρα την αγοράζω 4.25 λίγο πάνω από 6%

Και οι δύο έχουμε δίκιο
Εσύ για την λαιμού και εγώ για την κόντρα

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.009
Πόντοι
3.506
ο καθένας έχει τις δικές του διατροφικές/καταναλωτικές συνήθειες και αναλόγως βλέπει τις αυξήσεις

Στα προϊόντα που ετρωγα βλέπω αυξήσεις 20+%. Κάτι κοτομπουκιες που επαιρνα συχνά σαν εύκολη λύση έχουν ανεβεί 30%.

Δεν θα αναφέρω καν ρεύμα(που με έπιασε απελπισία) η βενζίνη που έχω αφήσει το σαραβαλάκι ακινητοποιημένο και πάω με τα μέσα.

Πέρσι κατάφερα με κάποιες οικονομίες να πάω Ταυλανδη,δίνοντας 4-5 κατοστάρικα για το εισητηριο. Φέτος οι τιμές είναι πάνω από ένα χιλιάρικο.Ούτε έναν πουτσο δε μας αφήνουν να ρίξουμε.

Κάποιοι έχουν χρήματα ,έτοιμα, η δικό τους σπίτι και την βγάζουν. Η ζωή έχει δυσκολέψει πραγματικά πολύ. Ο καιρός έχει γυρίσματα και από εκεί που κορόιδευα την ποιότητα των μαρατα και λιντλ πλέον δίνω εκεί τα μισά μου λεφτά.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
Να ανακεφαλαιώσουμε
Σου είπα ότι δεν παίρνω λαιμού και σου έδειξα τις παλιές τιμές της κόντρα μπριζόλας Ιανουάριο

Εσύ μου έβαλες ότι Κρητικός είχε την λαιμού 4,65 ενώ το my market 4,25 Καί τη λαιμού και την κόντρα που πήρα
Εγώ τι φταίω σε αυτό;

Και εγώ στοιχεία ότι ενώ αγόραζα τη χοιρινή 4 την κόντρα τώρα την αγοράζω 4.25 λίγο πάνω από 6%

Και οι δύο έχουμε δίκιο
Τυπε παριστανεις τον χαζο?
Ενας ανθρωπος που ψωνιζει ο ιδιος απο σουπερμαρκετ βλεπει αυξησεις 40% στα φαγωσιμα που αγοραζει σε μονιμη βαση και εσυ το γυριζεις γυρω γυρω ολοι στην μεση τον μανωλη.
Καλα λιγο φιλοτιμο δεν εχεις?

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Να ανακεφαλαιώσουμε

Εγώ τι φταίω σε αυτό;

Και οι δύο έχουμε δίκιο

Εικάζω ... δεν είναι και δεσμευτικό ... ότι στις ερχόμενες εκλογές μάλλον, λέω μάλλον, θα ψηφίσεις ΝΔ. :think:

Παρατηρώ άνοδο βιοτικού επιπέδου μιας και ξεφύγαμε από το Lidl και ασχολούμαστε με My Market :confused:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τυπε παριστανεις τον χαζο?
Ενας ανθρωπος που ψωνιζει ο ιδιος απο σουπερμαρκετ βλεπει αυξησεις 40% στα φαγωσιμα που αγοραζει σε μονιμη βαση και εσυ το γυριζεις γυρω γυρω ολοι στην μεση τον μανωλη.
Καλα λιγο φιλοτιμο δεν εχεις?
Σου έβαλα στοιχεία
Για την μπριζόλα
Σου έβαλα στοιχεία για τα φαγώσιμα το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
Σου έβαλα στοιχεία αναλυτικά για κάθε κατηγορία τροφίμων
Και αυτά από επίσημες πηγές
Από την ΕΛΣΤΑΤ
Και από την συνομοσπονδία εμπορίου και επιχειρηματικότητας

Και σε αυτό που αμφεβαλλες για τη κόντρα χοιρινή μπριζόλα ότι έκανε 4 και τώρα κάνει 4.25

Και εσύ μου έβαλες στοιχεία ότι η λαιμού έκανε 3 και πήγε 4 και 65

Και από την πρώτη φορά
Σου είπα ότι αγόρασα και μπούτι χοιρινό που η αύξηση είναι μεγαλύτερη από αυτή που λένε Οι επίσημες πήγες
Ενώ ττης κόντρα είναι μικρότερη

Τώρα αν δεν δέχεσαι τις επίσημες πήγες τι να σου πω

Να σου πω αυτό που λένε ο λαός ξέρει
Σιγά μη θυμάται ο κόσμος και λαός πόσο ψώνισε πέρσι

Θυμάται όπως και εγώ ότι υπάρχει αύξηση
Πόσοι κανείς δεν θυμάται

Φαντάσου εμείς οι δύο που το ψάξαμε

Ο ένας βρήκε πραγματικά στοιχεία με 6% αύξηση και ο άλλος με πάνω από 50

Και άλλη μία φορά η αύξηση είναι Ευρωπαϊκή
Έχουμε μικρότερο πληθωρισμό από ότι ο μέσος όρος της Ευρώπης
Αν δεν σε συμφέρει πολιτικά μην τα ρίχνεις στους άλλους
Στο φιλότιμο και λοιπά
Δεν επανέρχομαι νομίζω ότι το κλείσαμε

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Σου έβαλα στοιχεία
Για την μπριζόλα
Σου έβαλα στοιχεία για τα φαγώσιμα το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
Σου έβαλα στοιχεία αναλυτικά για κάθε κατηγορία τροφίμων
Και αυτά από επίσημες πηγές
Από την ΕΛΣΤΑΤ
Και από την συνομοσπονδία εμπορίου και επιχειρηματικότητας

Και σε αυτό που αμφεβαλλες για τη κόντρα χοιρινή μπριζόλα ότι έκανε 4 και τώρα κάνει 4.25

Και εσύ μου έβαλες στοιχεία ότι η λαιμού έκανε 3 και πήγε 4 και 65

Και από την πρώτη φορά
Σου είπα ότι αγόρασα και μπούτι χοιρινό που η αύξηση είναι μεγαλύτερη από αυτή που λένε Οι επίσημες πήγες
Ενώ ττης κόντρα είναι μικρότερη

Τώρα αν δεν δέχεσαι τις επίσημες πήγες τι να σου πω

Να σου πω αυτό που λένε ο λαός ξέρει
Σιγά μη θυμάται ο κόσμος και λαός πόσο ψώνισε πέρσι

Θυμάται όπως και εγώ ότι υπάρχει αύξηση
Πόσοι κανείς δεν θυμάται

Φαντάσου εμείς οι δύο που το ψάξαμε

Ο ένας βρήκε πραγματικά στοιχεία με 6% αύξηση και ο άλλος με πάνω από 50

Και άλλη μία φορά η αύξηση είναι Ευρωπαϊκή
Έχουμε μικρότερο πληθωρισμό από ότι ο μέσος όρος της Ευρώπης
Αν δεν σε συμφέρει πολιτικά μην τα ρίχνεις στους άλλους
Στο φιλότιμο και λοιπά
Δεν επανέρχομαι νομίζω ότι το κλείσαμε

Μπράβο τύπε ... αααχ καλά του τα πες να γιάσει το στόμα σου !

Πες μας τώρα και για τα γεωπολιτικά, άμυνα, οικονομική στρατηγική, εθνικό σχέδιο ... υπάρχει κάτι από αυτά ή μόνο σούπερ μαρκετ θα ασχολείσαι ? Έπαθες Μπουμπούκο ?

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
ο καθένας έχει τις δικές του διατροφικές/καταναλωτικές συνήθειες και αναλόγως βλέπει τις αυξήσεις

Στα προϊόντα που ετρωγα βλέπω αυξήσεις 20+%. Κάτι κοτομπουκιες που επαιρνα συχνά σαν εύκολη λύση έχουν ανεβεί 30%.

Δεν θα αναφέρω καν ρεύμα(που με έπιασε απελπισία) η βενζίνη που έχω αφήσει το σαραβαλάκι ακινητοποιημένο και πάω με τα μέσα.

Πέρσι κατάφερα με κάποιες οικονομίες να πάω Ταυλανδη,δίνοντας 4-5 κατοστάρικα για το εισητηριο. Φέτος οι τιμές είναι πάνω από ένα χιλιάρικο.Ούτε έναν πουτσο δε μας αφήνουν να ρίξουμε.

Κάποιοι έχουν χρήματα ,έτοιμα, η δικό τους σπίτι και την βγάζουν. Η ζωή έχει δυσκολέψει πραγματικά πολύ. Ο καιρός έχει γυρίσματα και από εκεί που κορόιδευα την ποιότητα των μαρατα και λιντλ πλέον δίνω εκεί τα μισά μου λεφτά.

Οι κοτομπουκιές με γεύση καρμπονάρα φέτος το Δεκέμβριο
Το κιλό 6.23
Η δεξιά εικόνα είναι από το Δεκέμβριο του 21
Ίδιο σούπερ μάρκετ κοτομπουκιές 5,75
Κοντά στο10% η αύξηση

Συνημμένα

• Screenshot_2022-12-28-03-06-16-193_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-28-03-06-16-193_com.android.chrome.jpg
    900,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Screenshot_2022-12-28-02-54-47-025_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-28-02-54-47-025_com.android.chrome.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 24