Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.272
Πόντοι
3.656
Ναι ρε τύπε 1600€ δεν κατάλαβα τι θες τώρα ?

Και εκεί βάζουν πάντα πετρέλαιο, δεν θα αρχίσεις τα μα μου δεν έχω και τέτοια :confused:
εγώ τύπε έχω πάει μια σόμπα γιούρο προ που καίει λέει 0,20 την ώρα λες να έχουν πρόβλημα εκεί στο Λυκαβηττό αν δεν συμμετέχω στο πετρέλαιο? :2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.714
Πόντοι
6.056
τι με πέρασες ρε τύπε για μέσο χρήστη του μπου...να δίνω 1600 ευρώ για να γεμίζουν τις πισίνες και να πληρώνουν τον κηπουρό?

τύπε, ο μέσος σώγαμπρος του μπου, έχει 30 χιλιάρικα στο παντελόνι , πισίνα πεθερού χωρίς άδεια και πλακάκια και κυκλοφορεί με σκουτεράκι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.808
Πόντοι
5.006
Ναι , ενδιαφέρεσαι ?
και αλεξισφαιρα τζαμια έχει απο την μερια του δρόμου ..
Για σκεψου το , μπορει να σε βολευει για το γραφειο
δεν δινω 1,5 χιλιαρικο κοινοχρηστα το μηνα ρε επειδη τα μουνοπανα θελουν πισινα στην ταρατσα...
:confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.864
Πόντοι
12.756
τύπε , η ιδιαιτερότητα εκεί , είναι ότι είναι γαμιστρώνας που τσιμπάς τεμάχια απέξω ..... δεν απομακρύνεσαι .....
αν λες στις κουλτουριάρες "μένω απέναντι" , έρχονται τσακ μπαμ για κι0τσι-μπου .......
δεν σου λέω ο άλλος γάμησε εκεί ότι δεν είχε γαμήσει όλη του τη ζωή ;;
Παντως ρε γαμημενε δεν το εχεις καθολου το εμπορικο στοιχείο μέσα σου ...
Νοικιαζεις ενα μαγαζι στην Πανδρόσου , βαζεις τσολιαδακια , αγαλματακια και χανδρες για το μάτι..
Περνανε απο μπροστα σου εκατομμυρια τουριστριες που ψοφανε για πουτσα και ολες καθονται και χαζευουν ..
Τις μισες να γαμησεις απο αυτες θα πεθάνεις απο την πουτσα που θα ριξεις
ολα τα μαγαζια αυτα εχουν υπογειο , το φτιαχνεις γαματο και τις πας κατω , μπαμ μπαμ κανεις την δουλεια ..

Κοστη και εξοδα :
10Κ με 15Κ το μαγαζι (μηνα) , ολα αυτα τα βγαζεις και με το παραπανω απο τις πωλησεις , θα σου μεινει και κερδος
εξοδα για γαμησια = 0 , μονο τις καποτες σου και κανα αναψυκτικο απο κανα καφενε εκει διπλα , βαλε και ενα ψυγειακι κατω να εχεις

Με λιγα λογια , και βγαζεις απο το μαγαζι , και γαμας , και σου μενει και κερδος ... και εσυ θες να μου πληρωνεις και τα παγια του μαλάκα του φίλου σου ..

6 μηνες σαιζον εχει η Αθηνα , και αμα θες γαμας και ντοπιες το βραδυ σε τσαρκες εκει

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.864
Πόντοι
12.756
δεν δινω 1,5 χιλιαρικο κοινοχρηστα το μηνα ρε επειδη τα μουνοπανα θελουν πισινα στην ταρατσα...
:confused: :confused: :confused:
Τακη , δεν εχει πισινα , ενα μικρο κηπο εχει ...
Μ αρεσει παντως που εισαι υπερανω και εμεινες μονο στα κοινοχρηστα και δεν ρωτας το ενοικιο πόσο ειναι ..

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
εγώ τύπε έχω πάει μια σόμπα γιούρο προ που καίει λέει 0,20 την ώρα λες να έχουν πρόβλημα εκεί στο Λυκαβηττό αν δεν συμμετέχω στο πετρέλαιο? :2funny:
Θα μαζέψουν υπογραφές να σε διώξουν μόνο και μόνο επειδή είσαι ντεκαντανς ... τη μπασκλασαρία την πετάνε σαν την τρίχα από το ζυμάρι :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.714
Πόντοι
6.056
Παντως ρε γαμημενε δεν το εχεις καθολου το εμπορικο στοιχείο μέσα σου ...

Με λιγα λογια , και βγαζεις απο το μαγαζι , και γαμας , και σου μενει και κερδος ... και εσυ θες να μου πληρωνεις και τα παγια του μαλάκα του φίλου σου ..
δεν θέλω να πουλάω τσολιαδάκια όμως !
ο τύπος εκεί κάνει ζωάρα ..... έχει πάει μόνος .... γυναίκα παιδιά δεν ακολούθησαν φυσικά .....
σε 15 λεπτά πάει στο γραφείο του με ταξάκι .....αρχοντιά
απογευματάκι μετά τη δουλειά βγαίνει με τα πόδια μόνος του για μπύρες .... και γαμάει αβέρτα ο καριόλης !!!!
και μάλιστα όχι μόνο ελληνίδες κουλτουριάρες, τρώει και ξένες και όχι ανατολικές, δυτικές !!!!!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.272
Πόντοι
3.656
Θα μαζέψουν υπογραφές να σε διώξουν μόνο και μόνο επειδή είσαι ντεκαντανς ... τη μπασκλασαρία την πετάνε σαν την τρίχα από το ζυμάρι :confused:
δε ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν όμως τύπε...μόλις καταλάβουν ποιος ήρθε να μείνει δίπλα τους θα τουμπεκιασουν και θα πληρώσουν μόνοι τους το πετρέλαιο :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.864
Πόντοι
12.756
δεν θέλω να πουλάω τσολιαδάκια όμως !
ο τύπος εκεί κάνει ζωάρα ..... έχει πάει μόνος .... γυναίκα παιδιά δεν ακολούθησαν φυσικά .....
σε 15 λεπτά πάει στο γραφείο του με ταξάκι .....αρχοντιά
απογευματάκι μετά τη δουλειά βγαίνει με τα πόδια μόνος του για μπύρες .... και γαμάει αβέρτα ο καριόλης !!!!
και μάλιστα όχι μόνο ελληνίδες κουλτουριάρες, τρώει και ξένες και όχι ανατολικές, δυτικές !!!!!!
Σιγα ρε μην πουλας τσολιαδακια , μονα τους πουλιουνται αυτα , στην καρεκλα θα καθεσαι και τα παιρνουν μονοι τους και σου δινουν τα λεφτα ...
Δεν πας να βγεις πρωτος πωλητης του κεντρου , να γαμησεις πας ..
Οποτε θες κατεβαζεις ρολο κλεινεις , οποτε θες ανεβαζεις ρολο εισαι ανοιχτος , ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ολα
λες να περναει απο εκει η εφορια ή επιθεωρηση εργασίας ?

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Τακη , δεν εχει πισινα , ενα μικρο κηπο εχει ...
Μ αρεσει παντως που εισαι υπερανω και εμεινες μονο στα κοινοχρηστα και δεν ρωτας το ενοικιο πόσο ειναι ..
Τα 15Κ το μήνα τα δίνει δεν έχει θέμα ... για το γαμώτο το 1μιση τον πιάνει το κουμμουνιστικό - Πειραιώτικο - λαϊκό πλην τίμιο :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.714
Πόντοι
6.056

εννοείται ......... άλλος έφυγε από το καστρί , γιατί οι κοινωνικότητες με τη γειτονιά, του κόστιζαν 20 χιλιάρικα το χρόνο .......

πήγε στο διόνυσο και δουλεύει από το σπίτι χωρίς να βγαίνει και έχει και κέρδος γιατί δεν χαλάει βενζίνες, παπούτσια
και αλλάζει σώβρακο κάθε 3 μήνες ......

παίζει να αλλάζει και δύο φορές το χρόνο , μία καλοκαιρινή πυτζάμα και σώβρακο από απρίλιο μέχρι οκτώβριο και μία χειμερινή πυτζάμα και σώβρακο από νοέμβριο μέχρι μάρτιο !

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.808
Πόντοι
5.006
το μουνοπανο ο νιπλης.....πισινα δεν εχει...τζαμια απο την μερια του δρομου εχει...
στο κτιριο της hsbc θελει να με βαλει...να πληρωνω εγω κοινοχρηστα επειδη οι αλλοι εχουν 10χιλιαδες τετραγωνικα μετρα γραφεια....
:confused: :confused: :confused: :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
δε ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν όμως τύπε...μόλις καταλάβουν ποιος ήρθε να μείνει δίπλα τους θα τουμπεκιασουν και θα πληρώσουν μόνοι τους το πετρέλαιο :confused:
Οτι θα πας να μείνεις εκεί πάντως μην σ ακούσουν οι υπάλληλοι σου που θέλουν 100€ αύξηση και δεν έχεις να δώσεις :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.864
Πόντοι
12.756
το μουνοπανο ο νιπλης.....πισινα δεν εχει...τζαμια απο την μερια του δρομου εχει...
στο κτιριο της hsbc θελει να με βαλει...να πληρωνω εγω κοινοχρηστα επειδη οι αλλοι εχουν 10χιλιαδες τετραγωνικα μετρα γραφεια....
Στον αφρο θα σε εχω ρε μουνη !!!
θα φτυνεις στον πισω κηπο του προεδρικου μεγαρου απο το μπαλκονι σου γαμημενε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.272
Πόντοι
3.656
έτσι όπως τα περιγράφει τύπε μπορεί να είναι και στις εργατικές πολυκατοικίες στον ταύρο :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
εννοείται ......... άλλος έφυγε από το καστρί , γιατί οι κοινωνικότητες με τη γειτονιά, του κόστιζαν 20 χιλιάρικα το χρόνο .......

πήγε στο διόνυσο και δουλεύει από το σπίτι χωρίς να βγαίνει και έχει και κέρδος γιατί δεν χαλάει βενζίνες, παπούτσια
και αλλάζει σώβρακο κάθε 3 μήνες ......

παίζει να αλλάζει και δύο φορές το χρόνο , μία καλοκαιρινή πυτζάμα και σώβρακο από απρίλιο μέχρι οκτώβριο και μία χειμερινή πυτζάμα και σώβρακο από νοέμβριο μέχρι μάρτιο !
Μεσαίωνας στο Διόνυσο :confused:

Η Ρώμη φλέγεται κύριοι !

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.864
Πόντοι
12.756
έτσι όπως τα περιγράφει τύπε μπορεί να είναι και στις εργατικές πολυκατοικίες στον ταύρο :confused:
ηταν που ησουν του Κολωνακιου και του Ψυχικου εσυ , και τον ξερεις τον Ταυρο και το Μοσχατο σαν την παλάμη σου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.272
Πόντοι
3.656
Οτι θα πας να μείνεις εκεί πάντως μην σ ακούσουν οι υπάλληλοι σου που θέλουν 100€ αύξηση και δεν έχεις να δώσεις :confused:
θα κάνουμε κάθε βδομάδα casual Friday στο μπαλκονι του σπιτιου με μπάρμπεκιου ρε τυπε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.808
Πόντοι
5.006
Στον αφρο θα σε εχω ρε μουνη !!!
θα φτυνεις στον πισω κηπο του προεδρικου μεγαρου απο το μπαλκονι σου γαμημενε
ακου εκει 1,5 χιλιαρικο κοινοχρηστα το μηνα....
θα επιβαρυνομαι και τους τσολιαδες στο συνταγμα????
:think: :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.714
Πόντοι
6.056
με το 1.5 , μήπως έχει καθαριότητα εντός ;;;;; οι καθαρίστριες είναι made in ussr ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom