Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.965
Πόντοι
5.506
ειπαμε

η πουστικη κιθαρα και ο μπλακντοβ δεν ειναι δικα σου νικ

ο μαξιμος555 ειναι

ωχου μωρ μαλακα τι το κρυβεις? σιγα να πουμε την μεγαλη ντροπη
Γνωρίζεις τα προηγούμενα νικ μου ενώ είσαι πιο καινούριος από το νικ μπαρόκ. Πόσα χρόνια παρακολουθούσες ως επισκέπτης τύπε και τι σε έκανε να κάνεις εγγραφή;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.194
Πόντοι
6.256
Ρε βλαμμένε, αποφάσισε, είμαι γεροπαραλής ή μαθητούδι που ζω με χαρτζηλίκι του μπαμπά;
Τα εχουμε πει τι εισαι....καταπιεσμενος μπουστης ακοινωνητο ναυαγιο που ζει απο τη συνταξη του μπαμπα του και ολη μερα ξημεροβραδιαζεται εδω μεσα να παρακαλαει πουτανες να τον στραπονιασουν.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.592
Πόντοι
6.056
Γνωρίζεις τα προηγούμενα νικ μου ενώ είσαι πιο καινούριος από το νικ μπαρόκ. Πόσα χρόνια παρακολουθούσες ως επισκέπτης τύπε και τι σε έκανε να κάνεις εγγραφή;
πουλα αλλου την τρελιτσα σου ρε βλακα που καθομαι και σου μιλαω κιολας σοβαρα

γλιτση

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.194
Πόντοι
6.256
Ρε μαλακα πουστη δεν εχεις βαρεθει να σε γαμωσταυριζουν ολοι εδω μεσα....μεχρι και οι πουτανες που κωλογλυφεις εμετικα ολη μερα σε εχουν παρει στο ψιλο!Λιγη αξιοπρεπεια δεν εχεις βρε σουργελο;

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.965
Πόντοι
5.506
Ρε μαλακα πουστη δεν εχεις βαρεθει να σε γαμωσταυριζουν ολοι εδω μεσα....μεχρι και οι πουτανες που κωλογλυφεις εμετικα ολη μερα σε εχουν παρει στο ψιλο!Λιγη αξιοπρεπεια δεν εχεις βρε σουργελο;
Μιλάς με πουτάνες τύπε;; Εγώ απλά για μαλάκα παρείσακτο σε έχω που μπαίνεις εδώ να ξεχάσεις την τραγωδία της ζωής σου.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.592
Πόντοι
6.056
Εκνευρίζεσαι εύκολα πάντως. :coffee:
ε βεβαια εκνευριζομαι

αντι να πεις ευχαριστω αδερφε μου που μου ξεχρεωσες τους κλωνους του αβραμη και τον αλλον τον πειναλα των τσοντοσινεμα μου πουλας τρελα :2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.194
Πόντοι
6.256
Μιλάς με πουτάνες τύπε;; Εγώ απλά για μαλάκα παρείσακτο σε έχω που μπαίνεις εδώ να ξεχάσεις την τραγωδία της ζωής σου.
Α συγγνωμη ξεχασα στο προφιλ σου πριν εκτος απο καταπιεσμενος πουστης,ακοινωνητο ναυαγιο που ζει απο τη συνταξη του μπαμπα και περνας ολη τη μερα σου εδω μεσα να παρακαλας πουτανες να σε στραπονιασουν εισαι και τερμα ηλιθιος....:tooth:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.716
Πόντοι
6.056
Ρε παιδιά, γιατί του τη λέτε του maximos555=barock , αφότου είδε την τσόνταμε το στραπόνιασμα και το κατούρημα, ανακάλυψε νέα γούστα.
Κακό είναι ; Πειράζει κανέναν αν γουστάρει να τον κατουράνε ; Γυναίκες πάντα. Δεν θέλει κατούρημα από παργαλάτσο το παληκάρι .
Και άλλο στράπον από γυναίκες, άλλο πέτσινη ψωλή . Μην είστε παλιομοδίτες .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.965
Πόντοι
5.506
ε βεβαια εκνευριζομαι

αντι να πεις ευχαριστω αδερφε μου που μου ξεχρεωσες τους κλωνους του αβραμη και τον αλλον τον πειναλα των τσοντοσινεμα μου πουλας τρελα :2funny:
Γιατί, επειδή λες εσύ οτι δεν είχα κλώνο όποιον λες πιστεύεις οτι θα σταματήσουν ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ τύπου γκειρειζερ να μου τους χρεώνουν; Ή ακόμα περισσότερο πιστεύεις ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ τι σκατά γράφει το κάθε ναυάγιο εδώ μέσα;;

Ούτε αβράμηδες, ούτε κιθάρες, ούτε κάτι σε 3333, ούτε τίποτα απ όσα γράφουν τα αυτιστικά.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.194
Πόντοι
6.256
ε βεβαια εκνευριζομαι

Εκτος απο πουστης ειναι και ηλιθιος τυπε μου....απλα πεταγεται σαν τη πουτσα στις συζητησεις αλλων για να του δωσουν λιγη σημασια.:tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.965
Πόντοι
5.506
Α συγγνωμη ξεχασα στο προφιλ σου πριν εκτος απο καταπιεσμενος πουστης,ακοινωνητο ναυαγιο που ζει απο τη συνταξη του μπαμπα και περνας ολη τη μερα σου εδω μεσα να παρακαλας πουτανες να σε στραπονιασουν εισαι και τερμα ηλιθιος....:tooth:
Ναι, ναι, εντάξει, τσώπα τσώπα, πες μας τώρα, εσύ είσαι εκλεκτό μέλος εδώ μέσα και είσαι ευυπόληπτος στην κοινότητα του μπου;;;;; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.194
Πόντοι
6.256
Γιατί, επειδή λες εσύ οτι δεν είχα κλώνο όποιον λες πιστεύεις οτι θα σταματήσουν ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ τύπου γκειρειζερ να μου τους χρεώνουν; Ή ακόμα περισσότερο πιστεύεις ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ τι σκατά γράφει το κάθε ναυάγιο εδώ μέσα;;

Ούτε αβράμηδες, ούτε κιθάρες, ούτε κάτι σε 3333, ούτε τίποτα απ όσα γράφουν τα αυτιστικά.
ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΡΑ...ΣΚΟΥΞΕ ΤΩΡΑ!!!:2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.194
Πόντοι
6.256
Ναι, ναι, εντάξει, τσώπα τσώπα, πες μας τώρα, εσύ είσαι εκλεκτό μέλος εδώ μέσα και είσαι ευυπόληπτος στην κοινότητα του μπου;;;;; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Εγω πουστρακο στα αρχιδια μου για τη κοινοτητα του Μπου...δεν μπηκα εδω μεσα να περασω το υπολοιπο της ζωης μου για να μην αυτοκτονησω οπως εσυ!:tooth:

Τραβα τωρα να ντυθεις παρανυφακι και να φας κανα στραπον στη ξεχαρβαλιασμενη κωλοτρυπιδα σου....:2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.716
Πόντοι
6.056
Εκτος απο πουστης ειναι και ηλιθιος τυπε μου....απλα πεταγεται σαν τη πουτσα στις συζητησεις αλλων για να του δωσουν λιγη σημασια.:tooth:

pseudoinonotus-dryadeus3.jpg

yamato-sinking-ship.gif

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.965
Πόντοι
5.506
Ρε παιδιά, γιατί του τη λέτε του maximos555=barock , αφότου είδε την τσόνταμε το στραπόνιασμα και το κατούρημα, ανακάλυψε νέα γούστα.
Κακό είναι ; Πειράζει κανέναν αν γουστάρει να τον κατουράνε ; Γυναίκες πάντα. Δεν θέλει κατούρημα από παργαλάτσο το παληκάρι .
Και άλλο στράπον από γυναίκες, άλλο πέτσινη ψωλή . Μην είστε παλιομοδίτες .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρωινός σήμερα, σε χτύπησε στη μέση η υγρασία του υπογείου;

Συνημμένα

• 1670486676821.jpeg
    1670486676821.jpeg
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.592
Πόντοι
6.056

οκ οπως αγαπας δεν στο χαλαω τοτε

δεν ειναι να κανεις καλο την σημερον :undecided:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.194
Πόντοι
6.256
οκ οπως αγαπας δεν στο χαλαω τοτε

δεν ειναι να κανεις καλο την σημερον :undecided:
ΕΙναι και κακιασμενη λουγκρα η παλιοπουστα...ο μονος που πηγες να του ξεχρεωσεις κλωνο και στην ειπε κιολας.:confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.716
Πόντοι
6.056
Στο μεταξύ , είναι τόσο ναυάγιο , που φοβάται και να πει σε ποιό νομό μένει !
Λες και δεν ξέρουμε ότι αναστενάζουν οι κατσίκες. Και δεν του φαίνεται !

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.194
Πόντοι
6.256
Στο μεταξύ , είναι τόσο ναυάγιο , που φοβάται και να πει σε ποιό νομό μένει !
Λες και δεν ξέρουμε ότι αναστενάζουν οι κατσίκες. Και δεν του φαίνεται !
Πιο πιθανο να αφυδατωνονται οι τραγοι τυπε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom