tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.714
- Πόντοι
- 6.056
Έπεσε έξω όταν είχε φέρει τους δεινοσαύρους στο μουσείο του στα '90s
αυτός με το μαγκνουμ μαριν ή άλλος ;
Έπεσε έξω όταν είχε φέρει τους δεινοσαύρους στο μουσείο του στα '90s
έχει πολλά κοινόχρηστα?εχω ενα πάνω απο την πρεσβεία σου κάνει ??
θα εχεις και γειτονα σχετικα κοντα σου τον Σπηλιωτοπουλο να κανετε μπαρμπεκιου
δεν ξερω τυπε , παντως ειναι καλο παιδι, συννενοησιμοςΑληθεύει ότι ο Άρης τρώει μόνο λουκάνικα στο BBQ ? Medium rare
Ρε μυρωδιάδες ... μήπως εσείς πήγατε "είδα φως και μπήκα" και αυτη το χε πάρει ήδη και έκανε εμφάνιση για το τυπικό ?οχι ρε , τωρα το πηρε , στον σφυρι που βγηκε , τα γαμησε ολα η καριολα , μπηκε απο το πουθενα
γιατι στο διάδρομο θα μένεις ; θα κανεις τον θυρωρο σαν τον Βεγγο ;έχει πολλά κοινόχρηστα?
ποια πρεσβεια? του κονγκο?
Ο Μπίληςαυτός με το μαγκνουμ μαριν ή άλλος ;
"εμεις" δεν βλεπουμε φως τυπε , νυχτα μερα με γυαλια ηλιου κυκλοφουρουμε , για το στυλ.Ρε μυρωδιάδες ... μήπως εσείς πήγατε "είδα φως και μπήκα" και αυτη το χε πάρει ήδη και έκανε εμφάνιση για το τυπικό ?
Γενικά αυτή η ΝΔ είναι συννενοήσιμη και καλά παιδιά ... δεν φέρνουν καμία αντίρρηση ούτε σε ξένους ούτε στους σωστούς ντόπιουςδεν ξερω τυπε , παντως ειναι καλο παιδι, συννενοησιμος
πολλη βαβούρα τυπε...μονο για να εχεις κανενα γαμιστρωνα εκει αξιζει...Το καλύτερο πόστο στην αθήνα για μουνάκηδες πιπινιάρηδες, είναι μοναστηράκι , πλάκα , ακρόπολη . Βγαίνεις για μπύρες με τα πόδια
και φορτώνεις κουλτουρόμουνα φρέσκα και τα πας σπίτι . Ξέρω ένα γαμιόλη που κληρονόμησε ένα σπίτι εκεί , σε 2 χρόνια , γάμησε ότι δεν είχε γαμήσει τα υπόλοιπα 45. Δεν με παίρνει συγκάτοικο ο σκατόπουστας , παρόλο που προσφέρομαι να πληρώνω τα πάγια , τα ξύδια , τις καπότες και τις αλοιφές ντούρεξ για να γαμάμε κώλο . Μονοφαγάς ο σκατόπουστας.
Τι 1600 ευρώ κοινόχρηστα ρε τύπε...τι είναι το ΟΑΚΑ??γιατι στο διάδρομο θα μένεις ; θα κανεις τον θυρωρο σαν τον Βεγγο ;
αν θες πολλα κοινοχρηστα για να γουσταρεις , εχω ενα με 1600 το μηνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειναι καλοβολοι ανθρωποι , δεν ξεκινανε αρνητικα .. απλα περιμενουν να τελειωσεις για να σου πουν τι θελουν για παρτι τουςΓενικά αυτή η ΝΔ είναι συννενοήσιμη και καλά παιδιά ... δεν φέρνουν καμία αντίρρηση ούτε σε ξένους ούτε στους σωστούς ντόπιους
Αχ στυλ και εποχές Big Mak !"εμεις" δεν βλεπουμε φως τυπε , νυχτα μερα με γυαλια ηλιου κυκλοφουρουμε , για το στυλ.
Απο τις εγγυησεις φαινοταν ποιοι θα παρουν μερος , ολους τους ξεραμε , εκτος απο μια εταιρεια με 70 παρακλαδια , που να φανταστεις οτι θα ειναι η μουμια
κοινοχρηστα ναι ... λες να σπαταλαω το χρονο μου για 1600 ευρω νοικι ?Τι 1600 ευρώ κοινόχρηστα ρε τύπε...τι είναι το ΟΑΚΑ??
Ναι ρε τύπε 1600€ δεν κατάλαβα τι θες τώρα ?Τι 1600 ευρώ κοινόχρηστα ρε τύπε...τι είναι το ΟΑΚΑ??
ανσασερ εχει?
OTISανσασερ εχει?
τύπε , η ιδιαιτερότητα εκεί , είναι ότι είναι γαμιστρώνας που τσιμπάς τεμάχια απέξω ..... δεν απομακρύνεσαι .....πολλη βαβούρα τυπε...μονο για να εχεις κανενα γαμιστρωνα εκει αξιζει...
τι με πέρασες ρε τύπε για μέσο χρήστη του μπου...να δίνω 1600 ευρώ για να γεμίζουν τις πισίνες και να πληρώνουν τον κηπουρό?κοινοχρηστα ναι ... λες να σπαταλαω το χρονο μου για 1600 ευρω νοικι ?
Οχι δεν ειναι το ΟΑΚΑ , γι αυτο σου λεω , κατσε εδω και παραμυθιαζε το κοσμο , γιατι πολυ ιδέα γενικά δεν έχεις.. οσο δεν σε παιρνουν χαμπάρι την περνας ζάχαρι