Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ναι αλλά εβαλες τον Ανδρεα μετα το 1993, λεπτο και αρρωστο. Θελουμε Ανδρεα παχουλο, με ζιβαγκο και μαγουλο βερικοκο
Άρρωστος ξεαρρωστος, ακόμα κι έτσι σας γλεντησε.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.611
Πόντοι
6.256
Διάβασα μέχρι και την τελευταια λεξούλα σε αυτό το υπέροχο κείμενο, είσαι εκπληκτικός, φανταστικός, ανίκητος, είσαι το νέκταρ της ΝΔ στο bou, μπαίνουνε κατά χιλιαδες οι ΔΑΠίτισσες εδω και δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν όλο το κείμενο, καθώς έχουν χάσει τις αισθήσεις τους από τα λίτρα υγρών που εχει εκτοξεύσει η μούνα τους από τα γραπτά σου.

Daima, το όνειρο κάθε ΔΑΠίτισσας. Γινε και εσύ ενας Daima.
Εβαλες τον ανδρεα λογω της ημέρας;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Άντε πληρώστε τα χρέη σας ρε συριζόπανα που άμα σηκωνόταν ο Αντρέας από τον τάφο θα σας μούτζωνε με χέρια και πόδια.
Α ρε χοντροκακομοίρη, μέχρι κι ο Ανδρέας, Αλέξη Τσιπρα θα ψήφιζε σήμερα με αυτό το μόρφωμα που έχετε καταντήσει.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.611
Πόντοι
6.256
Πού ειναι δηλαδη το προβλημα να εχει αναλαβει τη δουλεια μια ιδιωτικη εταιρεια? Εσενα τι σε πειραξε? Κάνει καλα τη δουλεια της? Κοιτα ρε κατι μυαλα...
Εσυ οσο πλησιάζουν οι εκλογες χαζευεις ολο και πιο πολύ,
Χαλάρωσε, θα ξαναβγει ο κούλης.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εκτός από μπαταχτσής είσαι πρεζάκιας ρε συριζόπανο;
Σκούξε λίγο ακόμα χοντρογαμήδι, σκούξε.

αρχείο λήψης.jpeg-18.jpg
αρχείο λήψης.jpeg-15.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.611
Πόντοι
6.256

Μετά το υπουργικό αδελφάτο, την επίσκεψη στον σουλτάνο κ το μοίρασμα του αιγαιου ,
τον ζαεφ που δεν θα δεοχοντουσαν κ δεν θα συνομιλουσαν ποτέ μαζί του,
την συμφωνία των Πρεσπών που δέχτηκαν κ τιμησαν,
Ήρθε η ώρα να την ενισχύσουν με το κέντρο εκμάθησης μακεδονικής γλώσσας..
Συριζαιοι;
Βρισιά;
:bigdick:
Περιμένουμε δημοσκόπηση 44% σε Μακεδονία
:confused: :confused: :confused:
Περασμένα ξεχασμένα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Πουσταρας. Σίγουρα ο πιξαρας

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.580
Πόντοι
6.056
Αυτά ΙΣΧΥΟΥΝ. Όπως ισχύει οτι οι τορναδόροι που έβγαλαν παντεσπάνι κάνοντας τις δουλειές τους με μαύρο χρήμα έφτασαν να κάνουν τους εργολάβους που έχτιζαν μια οικοδομή 500 τμ στα χαρτιά και πουλάγανε σπίτια 850 τμ. Και έβγαλαν κάτι άχρηστους γιούς που τους αγόρασαν πτυχία κτηνιάτρων πχ που μέχρι να το λουκετιάσουν το κτηνιατρείο έκοβαν 8 αποδείξεις το χρόνο.

Τι πάει να πει τορναδόροι με μαύρο χρήμα ; Με μαύρο χρήμα δεν μπορούσε κανείς να ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κα ιαν τα χτίσει Ο ΙΔΙΟΣ. Και φυσικά το χρήμα από τις πωλήσεις διαμερισμάτων δεν ήταν μαύρο και φαινόταν και κάλυπτε και τεκμήρια.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΙΔΡΥΤΗΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΕΡΕ
ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΩΣ ΙΔΡΥΤΗΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΗ ΝΔ, ΠΕΣ ΤΟ ...

εδώ είμαστε ........

το πως χτίζεται μια πόλη , το αποφασίζουν οι κυβερνήσεις .... οι κατασκευαστές ... ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ .......

Για τα αρχίδια που έφερναν πτυχία από το μπλοκ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΔΙΚΑΤΣΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ....

αυτό ήταν ευθύνη του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ...

έλεγξε ποτέ κανείς τα οικονομικά τους ;;; το πόθεν αίσχες τους ;;; τις καταθέσεις τους ;;; ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ;;;;
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ;;;; πήγε κανείς φυλακή ;;;; πλήρωσε καμπάνες ;;;;;;

ΣΕΡΒΙΤΟΡΕ .... ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ .......

Για τους ιατρούς με πτυχία από το μπλοκ ... Η ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ... Η ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ .... Η ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΕΕ) ....

έκανε τίποτε καμία ξεφτιλισμένη κυβέρνηση ;;;;;;;;

έκανε ποτέ καμία διάκριση , σε σχέση με τους αριστούχους που έμπαιναν εδώ ;;;;;;

αν είσαι άνδρας και έχεις άντερα και κόπτεσαι ποιος είχε μπει σε ποια σχολή και που .........
μιλάμε με pm ........

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Τι πάει να πει τορναδόροι με μαύρο χρήμα ; Με μαύρο χρήμα δεν μπορούσε κανείς να ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κα ιαν τα χτίσει Ο ΙΔΙΟΣ. Και φυσικά το χρήμα από τις πωλήσεις διαμερισμάτων δεν ήταν μαύρο και φαινόταν και κάλυπτε και τεκμήρια.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΙΔΡΥΤΗΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΕΡΕ
ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΩΣ ΙΔΡΥΤΗΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΗ ΝΔ, ΠΕΣ ΤΟ ...

εδώ είμαστε ........

το πως χτίζεται μια πόλη , το αποφασίζουν οι κυβερνήσεις .... οι κατασκευαστές ... ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ .......

Για τα αρχίδια που έφερναν πτυχία από το μπλοκ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΔΙΚΑΤΣΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ....

αυτό ήταν ευθύνη του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ...

έλεγξε ποτέ κανείς τα οικονομικά τους ;;; το πόθεν αίσχες τους ;;; τις καταθέσεις τους ;;; ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ;;;;
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ;;;; πήγε κανείς φυλακή ;;;; πλήρωσε καμπάνες ;;;;;;

ΣΕΡΒΙΤΟΡΕ .... ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ .......

Για τους ιατρούς με πτυχία από το μπλοκ ... Η ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ... Η ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ .... Η ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΕΕ) ....

έκανε τίποτε καμία ξεφτιλισμένη κυβέρνηση ;;;;;;;;

έκανε ποτέ καμία διάκριση , σε σχέση με τους αριστούχους που έμπαιναν εδώ ;;;;;;

αν είσαι άνδρας και έχεις άντερα και κόπτεσαι ποιος είχε μπει σε ποια σχολή και που .........
μιλάμε με pm ........
Τα λες ωραία και τσεκουρατα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Σα να βλέπω το Σεφερλή να παίζει τον Τζέιμς Μποντ ρε συριζόπανο.
Είχαμε τον αποτυχημένο τον γιο του μωρη χοιρινή πανσέτα.
Πήρε ένα κόμμα από το 40% το πήγε 5%, Τσιπρας πήρε ένα κόμμα απο 5% το πήγε 35% .
ΟΡΣΕ ΒΟΔΙ

αρχείο λήψης.jpeg-19.jpg

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Και τώρα ετοιμάζεται να το ξαναπάει στο 3% ρε συριζόπανο και να σας πάρουν στο κυνήγι οι τράπεζες για τα λεφτά που τσεπώσατε.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, α μωρη δόλια χοντρούλα, ετοιμάσου να έρθει ξανά πουτσα στο γαλαζοπρασινο αδελφάτο.

ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΈΡΑ

images.jpeg-6.jpg
images.jpeg-5.jpg

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Φέρε πίσω τα κλεμμένα ρε συριζόπανο μη σας πάρουν στο κυνήγι οι φεσωμένοι και καταλήξετε στο διπλανό κελί από τον Κασίδα.
Φέρτε πίσω τα 320 εκατομμύρια ΕΥΡΏ ρε πυροβολημένο αγριογούρουνο.

Screenshot_20221130-183851_Facebook.jpg

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Παιδιά οποίος μπορεί ας μου στείλει και μένα 50 ευρώ
Τόσα εκατομμύρια πάνε κι έρχονται

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Άντε να πιάσεις καμιά κανονική δουλειά ρε συριζόπανο που όλη μέρα είσαι στο μπου και ξερνάς συριζαυγίτικη προπαγάνδα.
Αυτο δείχνουν τα 37.000 ποστς στα 4.000 μωρή χοντρολούγκρα;

Ου να μου χαθείς ανεπρόκοπο μοσχάρι.
Ακόμα και στις ιερόδουλες τρως άκυρο.
Προτιμούν να δουν τηλεόραση από το να σου κάτσουν.
ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΌΣ ΚΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟΣ

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Σκούξε κι'αλλο ρε άχρηστο συριζόπανο. Που ακόμη και για να πάρεις κάνα σουβλάκι να μη βρωμάει το χνώτο σου από την πείνα πας και ζητιανεύεις στην Κουμουνδούρου.
Τέλος πάντων, αποφασίζω να συνεχίσω μετά την ψυχρολουσία και αρχίζουμε ένα χαμούρεμα όπου διαπιστώνω πως μου βάζει κόντρα. Όταν τη ρωτάω γιατί, κάνει το κορόιδο. Μου λέει να ξαπλώσω στο κρεβάτι και προσπαθεί να βάλει την καπότα σε μελάτο πούτσο. Όταν τα καταφέρνει, αρχίζει μια αερόπιπα σπέσιαλ. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Να γελάσω γιατί νομίζει πως με κοροϊδεύει ένα κοριτσάκι που όταν εγώ πρωτοπήγα στα μπουρδέλα αυτή ήταν ακόμη σκέψη στο μυαλό των γονιών της, ή να κλάψω για τα λεφτά μου που πάνε ολοταχώς στον κάλαθο των αχρήστων;

Για να μην τα πολυλογώ, μετά από κάνα-δυο λεπτά της είπα να σταματήσει και να φύγει. Επικοινώνησα με το γραφείο και αντί να μου ζητήσουν και συγγνώμη για τη φόλα και την εξαπάτηση μου ζήτησαν να πληρώσω τα μισά λεφτά καθώς είχε περάσει μισή ώρα. Τα έδωσα, τους σιχτίρισα και έφυγα χωρίς καν να χαιρετήσω τη λεγάμενη.
Εννοείται πως πουτάνα και γραφείο μπήκαν σε περίοπτη θέση στη μαύρη λίστα μου.

Υ.Γ. Βρε κοπέλα μου, δεν κάνεις ακάποτο στοματικό, δε δίνεις γλωσσόφιλα, δουλεύεις μόνο μέχρι τις 8 και την Κυριακή παίρνεις ρεπό. Τι στο διάολο το θες του πουτανιλίκι; Βρες κάναν φραγκάτο πιρφόρο να τους κουνήσεις την κωλάρα σου και να σε "αποκαταστήσει", και άσε το χώρο στην ησυχία του

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΒΟΔΙΙΙ ΠΩΣ ΣΕ ΓΛΕΝΤΆΝΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΩΣ :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom