Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.160
- Πόντοι
- 6.256
Υλικου τυπε;Ανοιξε μας τη καρδια σου....Είχα μια αστοχία
Υλικου τυπε;Ανοιξε μας τη καρδια σου....Είχα μια αστοχία
Απλά δεν είμαι της τεχνολογίαςΥλικου τυπε;Ανοιξε μας τη καρδια σου....
σταυρών μπετοβλακαTo ίδιο ακριβώς ισχύει και στις δημοτικές -περιφερειακές. Από όσο θυμάμαι τότε οι Ευρωεκλογές ήταν με λίστα, δεν υπήρχε θέμα σαυρών.
Σας θέλω όλους εδώ τη νύχτα των εκλογών
Το ΠΑΣΟΚ θα είναι 4ο κόμμα στην επόμενη κάλπη . ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ. 4ο .
Και πάλι ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ.
Τότε θα γίνει ο τάφος του. Στην επόμενη 5ετία θα έχουν γίνει όλα αυτά
1)ΠΑΣΟΚ = 4ο κόμμα
2)ΠΑΣΟΚ = δεκανίκι πάλι σε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ
3)ΠΑΣΟΚ στον τάφο .
Εγώ τελευταία ψήφισα ΚουτσιούμπαΥπάρχει κανείς που να έχεις κάποιο ΣΤΟΙΧΕΙΟ, κάτι ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ , στο οποίο να είχε ώφελος από τη ΝΔ ;;;
Ξέρουμε ότι οι ψηφοφόροι είναι δύο κατηγοριών . Μεγιστάνες και ηλίθιοι .
Tύπε δικαιολογεισαι επειδη εισαι πιτσιρικάς. Η συγκριση προκαλει ακρατητο γελιο. Προφανως ησουν αγεννητος οταν πεθανε ο Ανδρεας. Εμεις που ζουσαμε τοτε, μονο γελιο μας προκαλει η φωτο του Τσιπρα πλάι σε αυτην του Ανδρεα και η οποιαδήποτε σύγκριση.Σκούξε λίγο ακόμα χοντρογαμήδι, σκούξε.
Εμεις θα το θυμομαστε. Εσυ θα το θυμασαι? Και ποιο θα ειναι το τριτο κομμα τύπε?Το ΠΑΣΟΚ θα είναι 4ο κόμμα στην επόμενη κάλπη . ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ. 4ο .
Και πάλι ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ.
Τότε θα γίνει ο τάφος του. Στην επόμενη 5ετία θα έχουν γίνει όλα αυτά
1)ΠΑΣΟΚ = 4ο κόμμα
2)ΠΑΣΟΚ = δεκανίκι πάλι σε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ
3)ΠΑΣΟΚ στον τάφο .
Οπως θα ειχε 10% η λαϊκή ενοτητα του Λαφαζανη τύπε? Ξερεις καποιοι εχουμε και μνημηΟ κασιδιαρης θα βγει άνετα 2.5 λένε τα γκάλοπ με αγωγή 4, δηλ έχει από 4 έως 7%
Το ΚΚΕ εννοεί ο σύντροφόςTύπε δικαιολογεισαι επειδη εισαι πιτσιρικάς. Η συγκριση προκαλει ακρατητο γελιο. Προφανως ησουν αγεννητος οταν πεθανε ο Ανδρεας. Εμεις που ζουσαμε τοτε, μονο γελιο μας προκαλει η φωτο του Τσιπρα πλάι σε αυτην του Ανδρεα και η οποιαδήποτε σύγκριση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμεις θα το θυμομαστε. Εσυ θα το θυμασαι? Και ποιο θα ειναι το τριτο κομμα τύπε?
Αμ δεΤο ΚΚΕ εννοεί ο σύντροφός
Δεν θελω να μου συγχυζεσαι τύπε. Δεκα χρονια τα ιδια λες. Δεν βαρεθηκες?Ρε ηλίθιε, έχεις κάτι συγκεκριμένο ;;; Κάτι μετρήσιμο ;; Κάποιο νούμερο ;;;
Εγώ σου λέω νούμερα.
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ , έχουν πάει +50%
Ρεύμα πήγε Χ2
Καύσιμα +40%
Το 85% των επαγελματικών , πλήρωναν ελάχιστες εισφορές ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ , 160€ .
Με το που βγήκε Η ΧΟΛΕΡΑ , τις πήγε 250€ και τώρα θα βάλει αναπροσαρμογή με τον τιμάριθμο 270€+++ . ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ , ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.
Δεν επαληθεύτικαν οι προβλέψεις ;;;;;;;
ΟΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ;;;
ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ (βλ. σκατά "ετικέτας" ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ ) ;;;;;;
Ότι θα ακριβύνει η βενζίνη ;;;;
Η ζωή γίνεται χειρότερη κάθε χρόνο ;;;;;;Δεν θελω να μου συγχυζεσαι τύπε. Δεκα χρονια τα ιδια λες. Δεν βαρεθηκες?
Μόνο αυτό μπορεί να είναι 3ο κόμμαΑμ δε
Δεν θελω να μου συγχυζεσαι τύπε. Δεκα χρονια τα ιδια λες. Δεν βαρεθηκες?
Θυμισε μου λιγο ρε τύπε, πότε μπηκε ο ΦΠΑ στις δικηγορικες υπηρεσιες? Δεν θυμαμαι πολυ καλα. Για πες. Αυτην την τριετια μπηκε ε?Η ζωή γίνεται χειρότερη κάθε χρόνο ;;;;;;
Πόσα πέρνατε κάθε χρόνο από το ΔΣΑπριν απο 15 από τα μερίσματα για τα συμβόλαια ;;;;
Τώρα, ξέρουμε, παίρνετε ένα αρχίδι.
Ο ΦΠΑ, σας αρέσει ;;;;;;
Γουστάρετε ;;;
Άτυχοι οι παλιοί δικηγόροι ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΠΑ ;;;
Οι εισφορές , οι ελάχιστες , δικηγόρου μετά τα 6 χρόνια, πόσο ήταν επί σύριζα ;;;;
Μήπως ήταν 190€ ;; ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 280€ ;;; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ 330€ ;;;
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟ ;;;;;
Αλεξ, πως το βλέπεις; Θα σουβλίσουμε ή θα ψηφισουμε πρώτα;Αμ δε
Δεν θελω να μου συγχυζεσαι τύπε. Δεκα χρονια τα ιδια λες. Δεν βαρεθηκες?
Θα ψηφισουμε.Αλεξ, πως το βλέπεις; Θα σουβλίσουμε ή θα ψηφισουμε πρώτα;
Θυμισε μου λιγο ρε τύπε, πότε μπηκε ο ΦΠΑ στις δικηγορικες υπηρεσιες? Δεν θυμαμαι πολυ καλα. Για πες. Αυτην την τριετια μπηκε ε?
Κάτι μου λέει ότι δεν τον βολεύει πριν το Πάσχα.Θα ψηφισουμε.
Μια χαρα βολευει. Για να γινουν οι δευτερες πριν τις πανελληνιες εξετασεις. Τότε εξαλλου τελη Μαιου θα πλησιαζει και το καλοκαιρακι και θα υπαρχει τοτε η "καλη διαθεση".Κάτι μου λέει ότι δεν τον βολεύει πριν το Πάσχα.
Θα είναι φρέσκιες οι μνήμες του χειμώνα, ο οποίος θα είναι δύσκολος + οτι το καλοκαίρι υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση και αισιοδοξία στην κοινωνία.