Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Να δούμε πώς περιγράφει τι έγινε και ο ζήγρας στην απολογία του
Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βέβαια

Μερικά από αυτά που λέει

εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας, κατά τη χθεσινή πολύωρη απολογία του στον ανακριτή, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως το ΠΑΣΟΚ έφερνε Ρωσοπόντιους από την Κύπρο τους ελληνοποιούσε και τους πλήρωνε για να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ειδικά στην Θεσσαλονίκη τον Άκη, ενώ το ίδιο έκανε και με τσιγγάνους.
Τότε ξαφνικά εμφανίστηκαν στους εκλογικούς καταλόγους 150.000 “Έλληνες” επιπλέον, με δικαίωμα ψήφου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με 75.000 ψήφους το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη και να αλλοιωθεί η βούληση του ελληνικού λαού.

Ολόκληρα χωριά στον Έβρο, στην Θεσσαλία, δεκάδες τμήματα στην Β’Αθήνας, ξαφνικά πενταπλασίασαν τους κατοίκους ή τους ψηφοφόρους τους.

Αντέδρασε “χλιαρά” τότε η ΝΔ (πάντα “χλιαρή”η ΝΔ…) αν και

είχε όλα τα στοιχεία: Φυλές από όλα τα μέρη του κόσμου, από το Πακιστάν, μέχρι τη Μολδαβία, τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες κλπ είχαν ψηφίσει ως Έλληνες πολίτες.

Πήγαιναν κι ερχόντουσαν δεκάδες επιβατικά αεροσκάφη από Κύπρο και

από Βουλγαρία, αλλά και από μυστηριώδεις εταιρείες τσάρτερ σαν αυτές που χρησιμοποιεί η CIA για τις “δουλειές” της το Σάββατο πριν τις εκλογές και ολόκληρη την Κυριακή μέχρι που έκλεισαν οι κάλπες.

«Ο Ακης έκανε τα πάντα για να βγει βουλευτής. Ξόδευε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ, για την εξαγορά ψήφων από ρωσοπόντιους στην Κύπρο, και τσιγγάνους καθώς και την αγορά εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Νικόλαος Ζήγρας στον ανακριτή.

Ως πρωταγωνιστές στην κομπίνα εμφανίζει – εκτός του Άκη Τσοχατζόπουλου – πρώην υπουργό από την Κύπρο, τον εκπρόσωπο στην Ελλάδα της Drumilan International Βλάση Καμπούρογλου, καθώς και τον συριακής καταγωγής άραβα μεγαλοεπιχειρηματία κ. Αλ Σαγιάντ Φουάντ.
ΔΑΠιτισσες οταν διαβάζουν τις κειμενάρες του DAIMA.

images.jpeg-4.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
για να καλυψουμε σκανδαλο σκοιλ ελικικου φτιαξαμε σκανδαλο πετσα,για να καλυψουμε σκανδαλο πετσα φτιαξαμε σκανδαλο φουρφιωτη,για να καλυψουμε σκανδαλο φουρφιωτη φτιαξαμε σκανδαλο λιγναδη,για να καλυψουμε σκανδαλο λιγναδη φτιαξαμε σκανδαλο απευθειας αναθεσεις,για να καλυψουμε σκανδαλο απευθειας αναθεσεις φτιαξαμε σκανδαλο κοβιντ,για να καλυψουμε σκανδαλο κοβιντ φτιαξαμε σκανδαλο μιχου,για να καλυψουμε σκανδαλο μιχου φτιαξαμε σκανδαλο πατση,για να καλυψουμε σκανδαλο πατση φτιαξαμε σκανδαλο κιβτωτος.....ουφφφφφφ και πρεπει να ξεχασα καμμια 20ρια σκανδαλα ακομα. Και ολα αυτα σε 3 χρονια...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΤΕΣ.....
Οι ΠΑΣΟΚοι τώρα πλέον είναι Αρσακειαδες....

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Διάβασα μέχρι και την τελευταια λεξούλα σε αυτό το υπέροχο κείμενο, είσαι εκπληκτικός, φανταστικός, ανίκητος, είσαι το νέκταρ της ΝΔ στο bou, μπαίνουνε κατά χιλιαδες οι ΔΑΠίτισσες εδω και δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν όλο το κείμενο, καθώς έχουν χάσει τις αισθήσεις τους από τα λίτρα υγρών που εχει εκτοξεύσει η μούνα τους από τα γραπτά σου.

Daima, το όνειρο κάθε ΔΑΠίτισσας. Γινε και εσύ ενας Daima.
Όταν είμαστε φοιτητές πολλοί όχι εγώ πηγαίναν και εγγραφοντο στη νεολαία του τότε εσωτερικού μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ
Γιατί είχε πολλές και ωραίες γκόμενες φοιτήτριες

Χωρίς αναγκαστηκά να πιστεύουνε στην παράταξη

Το ίδιο ισχύει και για σένα για τις κνίτισσες μετά τους υπέροχους ύμνους που έχεις γράψει για τον κόκκινο στρατό

Εκτός της Πλάκας φίλε εμένα δαπιτισσες φοιτήτριες θα ήταν εγγόνες μου όχι γκόμενες μου

Μήπως το κάνω για να προσελκύσω καμιά μικρή ωραία γιαγιά τους η μεγάλη μαμά τους;

Εκεί θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε

Αν και υποψιάζομαι οι γιαγιάδες αν διάβαζαν αυτά τα κείμενα θα τους έπαιρνε ο ύπνος

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Όταν είμαστε φοιτητές πολλοί όχι εγώ πηγαίναν και εγγραφοντο στη νεολαία του τότε εσωτερικού μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ
Αυτιστικος παπαγαλος τελειοφοιτος δημοτικου....:confused:

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Να δούμε πώς περιγράφει τι έγινε και ο ζήγρας στην απολογία του
Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βέβαια

Μερικά από αυτά που λέει

εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας, κατά τη χθεσινή πολύωρη απολογία του στον ανακριτή, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως το ΠΑΣΟΚ έφερνε Ρωσοπόντιους από την Κύπρο τους ελληνοποιούσε και τους πλήρωνε για να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ειδικά στην Θεσσαλονίκη τον Άκη, ενώ το ίδιο έκανε και με τσιγγάνους.
Τότε ξαφνικά εμφανίστηκαν στους εκλογικούς καταλόγους 150.000 “Έλληνες” επιπλέον, με δικαίωμα ψήφου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με 75.000 ψήφους το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη και να αλλοιωθεί η βούληση του ελληνικού λαού.

Ολόκληρα χωριά στον Έβρο, στην Θεσσαλία, δεκάδες τμήματα στην Β’Αθήνας, ξαφνικά πενταπλασίασαν τους κατοίκους ή τους ψηφοφόρους τους.

Αντέδρασε “χλιαρά” τότε η ΝΔ (πάντα “χλιαρή”η ΝΔ…) αν και

είχε όλα τα στοιχεία: Φυλές από όλα τα μέρη του κόσμου, από το Πακιστάν, μέχρι τη Μολδαβία, τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες κλπ είχαν ψηφίσει ως Έλληνες πολίτες.

Πήγαιναν κι ερχόντουσαν δεκάδες επιβατικά αεροσκάφη από Κύπρο και

από Βουλγαρία, αλλά και από μυστηριώδεις εταιρείες τσάρτερ σαν αυτές που χρησιμοποιεί η CIA για τις “δουλειές” της το Σάββατο πριν τις εκλογές και ολόκληρη την Κυριακή μέχρι που έκλεισαν οι κάλπες.

«Ο Ακης έκανε τα πάντα για να βγει βουλευτής. Ξόδευε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ, για την εξαγορά ψήφων από ρωσοπόντιους στην Κύπρο, και τσιγγάνους καθώς και την αγορά εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Νικόλαος Ζήγρας στον ανακριτή.

Ως πρωταγωνιστές στην κομπίνα εμφανίζει – εκτός του Άκη Τσοχατζόπουλου – πρώην υπουργό από την Κύπρο, τον εκπρόσωπο στην Ελλάδα της Drumilan International Βλάση Καμπούρογλου, καθώς και τον συριακής καταγωγής άραβα μεγαλοεπιχειρηματία κ. Αλ Σαγιάντ Φουάντ.
Έχεις αποδείξει το μέγεθος της ανοησίας σου από τον Covid με τις ζυγαριές κλπ.
Στο έχω ξαναπεί, είσαι ο Ζαν Κλωντ της ΝΔ.
Έτοιμος να πιστέψεις την κάθε παπαριά που σου σερβίρουν.

Ακόμα και ότι έγιναν καμιά 500ριά πτήσεις τσάρτερ σε μέρες που ούτως ή άλλως το Ελληνικό (τότε), ήταν κορεσμένο από πτήσεις των Ελλήνων του εξωτερικού που ερχόταν να ψηφίσουν, αλλά και τις μετακινήσεις εντός Ελλάδας.

Και αυτά ΜΟΝΟ για να έχουμε ισοπαλία μεταξύ ΠΑΣΚΟ και ΝΔ!!!.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
Υπάρχει κάτι που δεν ισχύει στα παραπάνω ;
Αυτά ΙΣΧΥΟΥΝ. Όπως ισχύει οτι οι τορναδόροι που έβγαλαν παντεσπάνι κάνοντας τις δουλειές τους με μαύρο χρήμα έφτασαν να κάνουν τους εργολάβους που έχτιζαν μια οικοδομή 500 τμ στα χαρτιά και πουλάγανε σπίτια 850 τμ. Και έβγαλαν κάτι άχρηστους γιούς που τους αγόρασαν πτυχία κτηνιάτρων πχ που μέχρι να το λουκετιάσουν το κτηνιατρείο έκοβαν 8 αποδείξεις το χρόνο.

Ε, λάκη;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εγώ δεν έχω τον Αντρέα για άβαταρ ρε συριζόπουστα. Άντε τώρα να ξεπληρώσεις τις τράπεζες για τα λεφτά που τσουρνέψατε.
Αυτο θα σε στοιχειώνει μια ζωή χοντροπατσαβούρη.

Screenshot_20221130-183851_Facebook.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
Όποιος μιλαει για νοθεια (ακομη και το 2000) ειναι απλως γραφικος. Νοθεία δεν μπορει να γινει, οι σακοι με τα ψηφοδελτια ειναι στα δικαστηρια και οποιος θελει τα ξαναμετραει. Εκτος αν ξανακουσω την γνωστη παπαριά οτι τα αποτελεσματα τα βγαζει η singular, ενω ξερουν ακομη και οι πετρες οτι τα αποτελεσματα (ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ) βγαινουν απο τα δικαστηρια, κατοπιν καταμετρησης που γινεται εκει απο τα βιβλια που εχουν συμπληρωσει οι δικασιτκοι αντιπροσωποι. Ενα απο τα βασικα μου κριτηρια πλεον για να διαπιστωνω αν καποιος ειναι εντελώς ηλιθιος, ειναι το αν πιστευει οτι μπορει να γινει νοθεία στις εκλογες. Δυστυχως καθε μερα διαπιστωνω οτι πολλοι συνανθρωποι μου ειναι εντελως ανοητοι. Καποια στιγμη πρεπει να το αποδεχθω.
Αλεξ πάντα είχα περιέργεια αν μπορεί να γίνει νοθεία με σακιά με ψήφους στην Α ή Β Αθήνας ασ πούμε? Είναι δυνατόν με σωστή οργάνωση???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μπορεί να είναι έτσι όπως τα λέτε μπορεί να είναι έτσι όπως τα λέω
Όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι παραδείγματος χάρη ο Τριανταφυλλόπουλος
Εκτός των εφημερίδων της δεξιάς

Και η εστία δεν έχει καμία δουλειά πολύ μετά να τα λέει αυτά

Να προσθέσω ορισμένα πράγματα
1 δεν ξέρω πόσους έφεραν
Ξέρω όμως ότι στο αεροδρόμιο γινόταν πανικός
Αν κάποιος είχε φίλο ελεγκτή εναεριου κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΑΣΟΚ όπως είχα εγώ θα ήξερε για τον πανικό που γινόταν

2 όλα τα exit polls έβγαζαν λίγο μπροστά τη Νέα Δημοκρατία

Όχι τα πραγματικά αποτελέσματα που έχετε δίκιο τη β Αθηνών μπαίνει τελευταία
Και ανατρέπει εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας διαφορές
Άλλα τα έξιτ λαμβάνονται και από τη β Αθηνών

Είναι περίεργο στατιστικά τα exit polls όλων των εταιρειών να κάνουνε λάθος και να βγάζουνε μπροστά τη Νέα Δημοκρατία

Γιατί όταν μία εταιρεία έχει Ένα δείγμα χιλίων ατόμων
Πολύ πιθανόν να κάνει λάθος με τις μικρές διαφορές που υπήρχαν

Όταν όμως το σύνολο των εταιρειών που έχουν δείγμα έξι εταιρείες δεν είμαι σίγουρος
6.000 άτομα

Η πιθανότητα στατιστικού λάθους μειώνεται πολύ

Αλλα τα έξιτ πολς και να ρωτούσαν τους ψεύτικους ομογενείς δεν θα μπορούσα να τους απαντήσουν στα ρώσικα θα τους απαντούσαν;
Άσε που πιστεύω ότι αν έγινε αυτό θα τους είχανε πει να μην μιλήσουν ποτέ και πουθενά για τίποτα

Η Νέα Δημοκρατία έχει ξαναχάσει σε εκλογές του 81 του 85 σε εκλογές του 93 στις εκλογές του 96 στις εκλογές του 2000 στις εκλογές του 2009 του 2015

Μία φορά μόνο άφησε να εννοηθεί νοθεία στις εκλογές του 2000
Δεν το κάνει πιο πιστευτό αυτό;

Ο Καραμανλής πίστευε πολιτικά ότι ήταν ώριμος να πάρει τις άλλες εκλογές δεν ήθελε λοιπόν να κάνει θέμα σε αυτό

3 εκείνη την ημέρα είδαν πόσες χιλιάδες ξένοι ελληνοποιημένοι ήρθαν στο αεροδρόμιο ψήφισαν και μετά έφυγαν με το ίδιο αεροπλάνο

4 όσον αφορά το ανόητοι όσοι λένε τέτοια

Και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ανόητοι είναι;

Κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και στη Νέα Δημοκρατία προκλήθηκε στη Βουλή με
αφορμή τη συζήτηση επερώτησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις
ελληνοποιήσεις αλλοδαπών πριν από τις περασμένες εκλογές.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γρηγόρης Νιώτης αντέδρασε έντονα στις καταγγελίες
της Ν.Δ. λέγοντας ότι «επιχειρεί να πείσει τους οπαδούς της πως έχασε τις
εκλογές από δήθεν παράνομες ελληνοποιήσεις». Και συμπλήρωσε: «Επιτέλους,
σταματήστε αυτό το θρίλερ. Το ΠΑΣΟΚ αν ήθελε να δημιουργήσει ψηφοφόρους θα
μπορούσε να δώσει σωρηδόν ιθαγένειες. Αυτό όμως δεν το έκανε και γι' αυτό το
λόγο εκκρεμούν 35.000 αιτήσεις».

Σε υψηλούς τόνους ήταν και η κριτική της Νέας Δημοκρατίας. Η κ. Άννα Ψαρούδα -
Μπενάκη υποστήριξε ότι κατά την προεκλογική περίοδο χαλάρωσαν οι έλεγχοι και
διευκολύνθηκαν οι ελληνοποιήσεις, ενώ ο κ. Απ. Ανδρεουλάκος επικαλέστηκε
δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μίζες προκειμένου να αποκτηθεί από αλλοδαπούς
η ελληνική ιθαγένεια. Και πρόσθεσε: Η Ελλάδα οδηγείται σε πλειστηριασμό.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι θέσεις που διατύπωσαν και άλλοι βουλευτές
της Ν.Δ. Ο κ. Θ. Αναγνωστόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στο συγκεκριμένο
ζήτημα «υπερβαίνει τα όρια», ενώ ο κ. Αλ. Λυκουρέζος έκανε λόγο για «αλλοίωση
του εκλογικού αποτελέσματος».

Στις καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε ο υφυπουργός
Εξωτερικών, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση έπρεπε να διασφαλίσει
δύο βασικές ανάγκες. Πρώτον τη διάθεση πολλών ομογενών να επιστρέψουν στην
Ελλάδα και δεύτερον την ανάγκη προστασίας των συνόρων μας απ' όσους
προσπαθούσαν να μπουν μέσα στη χώρα μας χρησιμοποιώντας λαθραία πιστοποιητικά.

Τέλος, ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Κ. Καϊσερλής διαβεβαίωσε ότι γίνονται
συστηματικοί έλεγχοι λέγοντας ότι σε 9 νομαρχίες βρέθηκαν ήδη 450 περιπτώσεις
πλαστών εγγράφων που αφορούν ελληνοποιήσεις αλλοδαπών και οι υποθέσεις
παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα και αφαιρέθηκε η ιθαγένεια από τους παραβάτες.

Φανταστείτε ότι βρέθηκαν 450 παράνομες ελληνοποιήσεις

Πόσες θα ήταν στην πραγματικότητα;

Στο επόμενο μήνυμα τι παραδέχτηκε ο ζήγρας για αυτό το θέμα στην απολογία του
Με αναλυτικές πληροφορίες
Τύπε, καποια στιγμη ορισμενες συζητησεις λαμβανουν τέλος. Τι δεν καταλαβαινεις? Για ποιον λογο σπαταλάς χρόνο από τη ζωή σου για να το συνεχισεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αλεξ πάντα είχα περιέργεια αν μπορεί να γίνει νοθεία με σακιά με ψήφους στην Α ή Β Αθήνας ασ πούμε? Είναι δυνατόν με σωστή οργάνωση???
Πώς δηλαδη? Θα νοθεύσουν και το βιβλιο του δικαστικου αντιπροσωπου? Εγω παρακαλάω τοσα χρονια τους συνωμοσιολογους να μου πουν πώς μπορει να γινει νοθεια, οπως ειναι δομημενο το συστημα. Εγω ειλικρινα σου λεω οτι δεν θα ηξερα πώς να κάνω νοθεία, ακομη και αν ημουν πρωθυπουργός. Απλα δεν γινεται. Εκτος αν λεμε "νοθεία" αυτο που γινεται σε κανενα χωριο σε δημοτικες εκλογες, που η εφορευτικη επιτροπη βαζει κρυφα 2-3 σταυρούς σε κανεναν κολλητο, χωρις να το παρει χαμπαρι ο αντιπροσωπος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σκεψεις κανω ρε μετρ της κυβιστισης . Απλα αναρωτιεμαι τι δουλεια εχει μια ιδιωτικη εταιρεια και ανακατευεται στα πολιτικα δρωμενα, ειδικα την νυχτα των εκλογων. Ποιοι πραγματικα βρισκονται πισω απο αυτην.. Και ποια ειναι τα συμφεροντα τους.. :rolleyes:
Πού ειναι δηλαδη το προβλημα να εχει αναλαβει τη δουλεια μια ιδιωτικη εταιρεια? Εσενα τι σε πειραξε? Κάνει καλα τη δουλεια της? Κοιτα ρε κατι μυαλα...

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
Άντε πιάσε καμιά δουλειά ρε συριζόπανο μπας και βγάλεις κάνα φράγκο να ξεχρεώσετε τα λεφτά που τσεπώσατε από τις τράπεζες και μετά κάνατε τα κορόιδα.
@Tony xx εδώ ταιριάζει η φώτο με τα χιλιάρικα που είχες ρίξει στο πάτωμα :D:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
νομίζω, η μόνη νοθεία που μπορεί να γίνει είναι τοπικά σε σταυρούς ευρωβουλευτών και συμβούλων (δημ-τοπικ-περ.), διότι από μία ώρα και μετά μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος μένει, ο γραμματέας και η γυναίκα του.
άραγε εκδόθηκε κάποια ΥΑ για αποζημίωση μελών εφορευτικής, ώστε να κάθονται ως το τέλος της καταμέτρησης;
Ειναι πραγματικα ντροπη οτι επι τοσα χρονια δεν εχει σκεφθει μια κυβερνηση να δωσει μια εστω μικρη αμοιβη στα μελη της εφορευτικης επιτροπης.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τυπε έβαλα Αντρέα για άβαταρ, θα τον τσούξει πιο πολύ. :2funny:
Ναι αλλά εβαλες τον Ανδρεα μετα το 1993, λεπτο και αρρωστο. Θελουμε Ανδρεα παχουλο, με ζιβαγκο και μαγουλο βερικοκο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom