pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.405
- Πόντοι
- 786
τουλάχιστον στις πρώτες εκλογές ψήφισε κάτι άλλο εκτός νδ.Εχουμε και τους σκουπιδοκλώνους της νδ να γελάμε. Καλά ειναι.
τουλάχιστον στις πρώτες εκλογές ψήφισε κάτι άλλο εκτός νδ.Εχουμε και τους σκουπιδοκλώνους της νδ να γελάμε. Καλά ειναι.
Το χαζό με την κιθάρα είναι πάλι εδώ και μετράει τελείες και θαυμαστικά;
Άφραγκη κουράδα, μέτρησες σήμερα πόσα θαυμαστικά βάζει ο δοδος; Εγώ να ξέρεις οτι στο τέλος των προτάσεων βάζω. (τελεία) Κουίζ, ποιοί άλλοι είναι οι κλώνοι μου που βάζουν τελείες; Αν το βρεις κερδίζεις ένα καφάσι τοματίνι βελανίδι βιολογικό από την Κίσσαμο.
Ξέρεις τι ωραίο φυσοκάλαμο θα σε κάνω να σου βάζουν τοματίνια στον πάτο και να τα φτύνεις από το στόμα; Μούρλια θα είσαι.
Εγώ σου το λεω από εχθές, βρες μια τρύπα να τον χώσεις γιατί συνέχεια τέτοιες μαλακίες ονειρεύεσαι. Προσπάθησε να γίνεις άντρας, δεν πονάει. Α, μην ξεχάσεις να μετράς και τα θαυμαστικά των άλλων.
Στημένος είσαι και περιμένεις να λογκάρω και να σε κράξω; Εντάξει, έχω δει βίτσια και βίτσια, να κάτι καινούριο.
Τι να κάνουμε, η ζωή άλλους τους έφεξε και άλλους τους έχεσε, κλάψτε παρέα τώρα άφραγκα ναυάγια.
Το ξέρουμε ότι είσαι ρε δροσερούλη, δε χρειάζεται να το διαφημίζεις.
Ο κουλης θα ξαναβγει στις εκλογες,Το ότι πάει στην Ναταλία κι όχι στην Βουλή να δώσει απαντήσεις ο κακομοίρης δείχνει οτι ειναι χεσμένος.
Κλώνε, μπήκες ως Fantom ή ως Dod0s σήμερα στο bou;
Ναι αλλα κουραστηκα να βλεπω ρχ να τον ξεφτιλιζουν, θα γινω απολιτικε ρε γλεντι που θα πεσει παλι
Εσύ θα τον ψηφίσεις;Ο κουλης θα ξαναβγει στις εκλογες,
Κλώνε, μπήκες ως Fantom ή ως Dod0s ;
Μπήκα ως πωλητής ξηροκαρπίων στην εποχή των παγετώνων!
Μην κανεις και συ σαν τον αλεξ.Εσύ θα τον ψηφίσεις;
Βρε φιλε, ανώνυμα προφίλ είμαστε, έχεις πει ότι ναι θα τον ξαναψηφισεις, έχεις πει επίσης ότι θα "ψηφισεις καναπέ" αυτή τη φορά.Μην κανεις και συ σαν τον αλεξ.
Ως σκουπιδοκλωνος μπήκες.
Μπήκες ως Fantom ή ως Dod0s ρε αχριστο ραμόλι;Τα ξέρεις καλά τα σκουπίδια, από εκεί τρως μωρή παλιολινάτσα μαζί με τα πάκια της Φυλής;
Μπες και λίγο σαν παπαβλάκας να κάνεις like στον εαυτό σου και να αραδιάσεις 2 σελίδες με παραθέσεις με τον κλώνο σου.
Άντε αργόσχολο παρτάλι.
Kαι που υπάρχουν εκπρόσωποι των κομμάτων; Αφού τα μαγειρεύει η........ singular logic τύπε μουΗ τελευταία άποψη των Συριζοτρολ, είναι ότι θα γίνει νοθεία στις εκλογές.
Φυσικά χωρίς να εξηγούν πως και με δεδομένο ότι σε κάθε εκλογικό κέντρο, υπάρχουν εκπρόσωποι όλων των ομμάτων.
Από την σιγουριά του ότι η ΝΔ δεν θα περάσει το 20%, την βεβαιότητα ότι ο Σύριζα είναι 6 μονάδες μπροστά, αρχίσαμε την προκαταβολική κλάψα,
Αλλά έρχονται δύο διαδοχικές πούτσες και θα ψάχνουν για αρχηγό μετά.
Άρχισες πάλι τις μαλακίες τραλαλάκη;Όσοι χαίρεστε για τη ΝΔ, είστε ολιγάρχες και παρατρεχάμενοι ; Υπάλληλοι ΔΕΚΟ , Βουλής και πρώην κρατικών τραπεζών ; Γαλονάδες ; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να γουστάρει κάποιος την κατάσταση που δημιούργησε αυτή η κυβέρνηση . Όταν όλοι οι αριθμοί λένε ότι το 80%++
των επαγγελματιών πλήρωνε 160€ το μήνα εισφορά και το 2023 θα πάνε αισίως 270€ ...... ΑΥΤΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ;;;;;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ;;;;
Η βενζίνη δεν τους χαλάει ; Το ότι για να θερμανθεί στοιχειωδώς ένα διαμέρισμα στην αττική , θέλει από 5000€ και βάλε .... δεν τους λέει κάτι ;;;
Για τι ζώα μιλάμε τελικά ;
Στον Λακη θα απαντας με επιχειρηματα και παραδειγματα ... αλλιως θα σε πηγαινει αιμαΆρχισες πάλι τις μαλακίες τραλαλάκη;
Να είσαι καλός και όχι σκληρός σε λίγο θα έχουμε έλλειψη δεν βλέπεις ένας ένας πηδάει από το καράβι του Κούληε ρε γλεντι που θα πεσει παλι
Ο Λάκης μπορεί να με πάει αίμα μόνο αφού του ματώσω το κωλοσουφρίδι μάστορα.Στον Λακη θα απαντας με επιχειρηματα και παραδειγματα ... αλλιως θα σε πηγαινει αιμα
Ούτε ένα Excel δεν μπορούν να φτιάξουν οι ανίκανοι.Kαι που υπάρχουν εκπρόσωποι των κομμάτων; Αφού τα μαγειρεύει η........ singular logic τύπε μου
Ο Λάκης μπορεί να με πάει αίμα μόνο αφού του ματώσω το κωλοσουφρίδι μάστορα.