papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.516
- Πόντοι
- 27.261
ποια της εφαγε το μπιφτεκι της και τα πηρε κρανα... η πιξουλα η' η πουστομπαροκα ?
ποια της εφαγε το μπιφτεκι της και τα πηρε κρανα... η πιξουλα η' η πουστομπαροκα ?
Πανέξυπνε πανέξυπνε πανέξυπνεΕσύ πού ξέρεις ότι ο Διαματάρης δε χρειάστηκε να "ξανα-σπουδάσει" για να πάρει πτυχίο τελικά;
Που ξέρεις αν χρειάστηκε να στείλει κάποια εργασία ή να παραστεί σε διαλέξεις για να ολοκληρώσει τις σπουδές του;
Επειδή τους έκανε μήνυση σημαίνει ότι του στείλαν και το πτυχίο στο σπίτι την επομένη;
Γνωρίζεις τι διακανονισμό έκανε με το πανεπιστήμιο;
Πώς να μη σε βρίζω; Αφού είσαι μαλάκας...
Τραβα για ύπνο ρε μπρρρρΠανέξυπνε πανέξυπνε πανέξυπνε
Στο εξήγησα
Και δεν καταλαβαίνεις
Δεν περίμενα ότι θα καταλάβεις
Για αυτό άλλη μία φορά
Ο διαματάρης έκανε μήνυση στο columbia Γιατί δεν του έδινε το πτυχίο του
Ποιο πτυχίο εκείνο για το ποιο
Αυτός έλεγε ότι είχε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις
Και το πρώτο χαρτί του columbia το δικαίωσε και το δεύτερο το ανέτρεψε
Και δικαιώθηκε
Γιατί δικαιώθηκε γιατί το columbia μετά τη δικαστική του προσφυγή του έδωσε το πτυχίο
Εκείνο το πτυχίο
Η προσφυγή του
NY man sues Columbia Business School over decades-old MBA snafu
Antonis Diamataris embarrassingly had to step down from a job in the Greek government after the mix up came to light three years ago, according to a Greek news report.nypost.com
Εσύ τι λες
Πανέξυπνε
Τεράστιε
Υπέροχε
Καταπληκτικε
Που όμοιος σου δεν υπάρχει άλλος
Καμιά φορά βρίζεις τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι τέλειοι
Θα έδινε ο διαμαντάρης πάλι μαθήματα για το μεταπτυχιακο και θα έκανε μήνυση στο πανεπιστήμιο να του δώσει το παλιό;
Και όλα τα χει βρει η ανταγωνιστική εφημερίδα καλάμι
Καμία απάντηση από το columbia που να λέει
Ο κ διαματάρης
Ξαναγράφτηκε στο πανεπιστήμιο
Για μεταπτυχιακό το 2020
Παρακολούθησε πάλι μαθήματα
Στις ΗΠΑ
Έδωσε εξετάσεις
Πήρε το πτυχίο
Και ταυτόχρονα έκανε δικαστικό αγώνα Γιατί δεν του δίνεται το προηγούμενο πτυχίο;
Πριν να μιλάς να σκέφτεσαι λίγο
Υποκλοπές, παρακολουθούσε τους πάντες..λες να σκαλώσει στο να κάνει νοθεία? 4 χρόνια λέει ο Άδωνις κ δεν βρήκαν τα πάτημα τούς.Νοθεία τύπε ;;; Έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα ; Πιστεύεις αυτά που λένε για τις εκλογές του 1961 και άλλες ;
Μην πιστεύεις μαλακίες.
Νοθεία δεν έχει γίνει ποτέ στην ελλάδα.
Βρήκες δικαιολογία για το που θα χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές;Υποκλοπές, παρακολουθούσε τους πάντες..λες να σκαλώσει στο να κάνει νοθεία? 4 χρόνια λέει ο Άδωνις κ δεν βρήκαν τα πάτημα τούς.
Δεν είναι ντιμπει αυτο ρε μλκες
Όταν τις χάσει μιλάμε τότε.Βρήκες δικαιολογία για το που θα χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές;
Για το πούτσο απόφαση...μόνο στα γελοια ελληνικά δικαστήρια θα είχε βγει τέτοιο νομικό έκτρωμα.Θάνος Πλεύρης: Επιστρέφουν όλοι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στο Ε.Σ.Υ. - Πότε επιστρέφουν | Το Κουτί της Πανδώρας
Χαρακτήρισε «επικίνδυνη» την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στο Ε.Σ.Υ. ο Θάνος Πλεύρης - Δεσμεύτηκε να ακολουθήσει την απόφαση του Σ.Τ.Ε.www.koutipandoras.gr
Τι λένε τώρα οι μπραβοκουληδες???
ΓΙα το πουτσο υπουργος Υγειας. Ψευτονταης καραγκιοζης.Για το πούτσο απόφαση...μόνο στα γελοια ελληνικά δικαστήρια θα είχε βγει τέτοιο νομικό έκτρωμα.
Από τον γαμημενο τον γέρο του πήρεΓΙα το πουτσο υπουργος Υγειας. Ψευτονταης καραγκιοζης.
Υποστηρικτες και ψηφοφοροι τα ιδια και χειροτερα ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.Από τον γαμημενο τον γέρο του πήρε
Τι απαντήσεις περιμένεις τύπε μου;Όταν τις χάσει μιλάμε τότε.
Στο θέμα μας τώρα. Με τα σκάνδαλα στις υποκλοπές...πόσο πιθανό είναι το σενάριο νοθείας?
Μια χαρά έκανε στο συγκεκριμένο ο φασίστας....γιατροί επιστήμονες που δεν εμπιστεύονται την ίδια τους την επιστήμη και προτιμούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τις ζωές των ασθενών τους όχι απλά έπρεπε να τεθούν σε διαθεσιμότητα αλλά να τερματιστουν οι συμβάσεις τους.ΓΙα το πουτσο υπουργος Υγειας. Ψευτονταης καραγκιοζης.
Δεν ξέρω από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα όταν πλέον οι ίδιοι οι Α(χ)ρηστοι ομολογούν ότι δεν τα πήγαν καλά...Τι απαντήσεις περιμένεις τύπε μου;
Αυτό είναι το νέο αφήγημα που σπρώχνετε οι φιλοσυριζαίοι ωστε να δικαιολογηθεί η επερχόμενη ήττα.
Οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις κλπ ξέφτισαν ως δικαιολογίες, οπότε έπρεπε να βρεθεί κάτι καινούριο.
Προφανώς το διακύβευμα δεν ειναι πλέον η νίκη, αλλά η διαχείριση της ήττας και κυρίως η παραμονή του Τσίπρα στην ηγεσία.
Ε, αυτό πιστεύει οτι τον βοηθάει, αυτό σπινάρει στα σόσιαλ.
Οι υπόλοιποι που δεν είμαστε φίλα προσκείμενοι στον Σύριζα δεν έχουμε κανένα λόγο να ασχοληθούμε.
Το ίδιο πράγμα λέμε τυπε μου. Για αυτό είναι ξεφτίλας. ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩΜια χαρά έκανε στο συγκεκριμένο ο φασίστας....γιατροί επιστήμονες που δεν εμπιστεύονται την ίδια τους την επιστήμη και προτιμούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τις ζωές των ασθενών τους όχι απλά έπρεπε να τεθούν σε διαθεσιμότητα αλλά να τερματιστουν οι συμβάσεις τους.
Οι δε αποφάσεις είναι τέρμα για το πούτσο...όσο είχαμε γεμάτες ΜΕΘ και κλίνες ήταν συνταγματικό το μέτρο τώρα που άδειασαν είναι αντισυνταγματικό.
Βούλωσε το επιτέλουςΠανέξυπνε πανέξυπνε πανέξυπνε
Στο εξήγησα
Και δεν καταλαβαίνεις
Δεν περίμενα ότι θα καταλάβεις
Για αυτό άλλη μία φορά
Ο διαματάρης έκανε μήνυση στο columbia Γιατί δεν του έδινε το πτυχίο του
Ποιο πτυχίο εκείνο για το ποιο
Αυτός έλεγε ότι είχε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις
Και το πρώτο χαρτί του columbia το δικαίωσε και το δεύτερο το ανέτρεψε
Και δικαιώθηκε
Γιατί δικαιώθηκε γιατί το columbia μετά τη δικαστική του προσφυγή του έδωσε το πτυχίο
Εκείνο το πτυχίο
Η προσφυγή του
NY man sues Columbia Business School over decades-old MBA snafu
Antonis Diamataris embarrassingly had to step down from a job in the Greek government after the mix up came to light three years ago, according to a Greek news report.nypost.com
Εσύ τι λες
Πανέξυπνε
Τεράστιε
Υπέροχε
Καταπληκτικε
Που όμοιος σου δεν υπάρχει άλλος
Καμιά φορά βρίζεις τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι τέλειοι
Θα έδινε ο διαμαντάρης πάλι μαθήματα για το μεταπτυχιακο και θα έκανε μήνυση στο πανεπιστήμιο να του δώσει το παλιό;
Και όλα τα χει βρει η ανταγωνιστική εφημερίδα καλάμι
Καμία απάντηση από το columbia που να λέει
Ο κ διαματάρης
Ξαναγράφτηκε στο πανεπιστήμιο
Για μεταπτυχιακό το 2020
Παρακολούθησε πάλι μαθήματα
Στις ΗΠΑ
Έδωσε εξετάσεις
Πήρε το πτυχίο
Και ταυτόχρονα έκανε δικαστικό αγώνα Γιατί δεν του δίνεται το προηγούμενο πτυχίο;
Πριν να μιλάς να σκέφτεσαι λίγο
Επίσης
Ο διαμαντάρης έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα συντακτών
Οι συντάκτες λογικά απάντησαν τίποτα από αυτά που λες εσύ δεν τα ήξεραν;
Η απάντησή τους
Δεν ξέρουμε τι ισχύει στις ΗΠΑ, ωστόσο στην Ελλάδα άλλο πράγμα είναι το «πληρώ τις προϋποθέσεις να πάρω πτυχίο αλλά δεν το έχω πάρει» και άλλο πράγμα το «έχω πάρει το πτυχίο μου». Πέραν αυτού υπενθυμίζουμε στον κ. Διαματάρη τη δήλωσή του μόλις είχε γίνει η γνωστή η ιστορία, γεγονός που οδήγησε την κυβέρνηση να αλλάξει το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών και σύμφωνα με την οποία είχε παρακολουθήσει το πρόγραμμα σπουδών χωρίς όμως να αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο: «Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο βιογραφικό μου σημείωμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικό σχολιασμό. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών. Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού».
Γιατί επικεντρώνονται στο αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το πτυχίο και ότι δεν το πήρε και όχι σε αυτά που λες εσύ;
Πού στο πρώτο μήνυμα μου το έγραψα
Δεν λέει όλη την αλήθεια στο βιογραφικό του ο διαματάρης
Και φυσικά συμφωνώ με την απάντησή τους
Που τελικά το πτυχίο το πήρε
Το εξώδικο του διαματαρη και η απάντηση