Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Λίγη ντροπή πού και πού, δεν βλαπτει. Καμία σχεση δεν εχει με τον Ανδρέα Μαρτίνη η Αλεξάνδρα Μαρτίνου. Εξάλλου ρε ηλιθιοι, η συζυγος του "Μαρτίνη" λέγεται "Μαρτίνη" και οχι "Μαρτίνου", ανεγκεφαλοι. Που ό,τι σας λενε το πιστευετε. Βλάκες. Ούτε το πιο απλο δεν σκεφθήκατε, οτι ο συζυγος της "Μαρτίνου" λέγεται "Μαρτίνος" ρε ζωάδια, όχι "Μαρτίνης". Βόδια. Αλλά από το πιθήκι που αναπαρήγαγε την αναρτηση δεν περίμενα κατι καλύτερο, με δεικτη νοημοσύνης θερμοκρασία Νευροκοπίου.
καλως τον απιθανο της καρδιας μας, που αυτοαποκαλειται δικηγορος εδω μεσα.
σορρυ, αλλα δεν το πιστευω προσωπικα.
βλεπω οτι οποτε θες μου εχεις ιγνορ... και οχι συνεχεια τελικα.
αρα με διαβαζεις και με παρακολουθεις στα μουλωχτα πιμπο. :smiling-face-with-heart-eyes:
σου εχω βιασει και σενα τη ψυχουλα, το ξερω.
γιατι λοιπον δε βγηκες να με διορθωσεις τη συγκεκριμενη μερα του ποστ η' εστω την επομενη ρε παιχτη?
η' εστω κανενα αλλο φυντανι απο το παρεακι σας, σαν ΠΧΙΟ ενημερωμενοι μυστες που εισαστε?
γιατι απλα δεν το ξερατε ουτε εσεις.
εγω σημερα τη διαβασα την παραπληροφορηση, που εγινε μεσω hoaxes (οπως και εσυ φανταζομαι, που θες να το παιξεις εξυπνος χωρις πηγη παρα μονο με κοπι παστα), καταλαβα οτι επαιξε λαθος στα ονοματα και ζηταω συγγνωμη.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ , για να το βλεπεις και καλα, ενεκα περασμενης ηλικιας σου.
αλλα εγω ξερεις πιμπο, δεν ντρεπομαι να ζητησω συγγνωμη οποτε κανω λαθος, εχω ξαναζητησει αλλωστε, γιατι εχω @@... κατι που εσενα σου λειπει.
εσυ λοιπον, που τολμας και μιλας για ντροπη εδω μεσα και κουνας, χερια και δαχτυλα (αφου τα εχεις χωσει στην κωλοτρουπιδα σου πρωτα) για τα μαργαριταρια τα δικα σου, αλλα και για αυτα που σου εχω βγαλει στη φορα (οπως και αλλοι βεβαια), εχεις ζητησει ποτε σου αραγες? :rolleyes:
γενικως ζητας συγγνωμη πιμπο?
η' μηπως περνιεσαι για αλανθαστος, τελειος και πνευματικος ανωτερου επιπεδου, οπως εχεις πει και φανταζεσαι? :think:

στο επικο ξεβρακωμα του δωδωχλεχλε φαντομα πολυκλωνου (το οποιο δεν εχω τελειωσει ακομα), που παταγες γελακια και το εκανες αβαβα, δεν ειδα να γραψεις κατι. :rolleyes:
μηπως με θαυμασες που του πηρα οτι ειχε και δεν ειχε και του εχω αφησει τελευταιο το ταμπον?
ακομα τον περιμενω για τον επιλογο του.:priest:

στο υποτιθεμενο δικηγορικο σου γραφειο, ανεμβολιαστους δεχεσαι τωρα η' ακομα δεν τους επιτρεπεις την εισοδο και ζητας πιστοποιητικο? :think:

btw, αυτο στο χρωστουσα και το κραταγα οταν θα μου κανεις παραθεση, γιατι ηξερα οτι θα μου κανεις.
αλλα μονο εκει που σε συμφερει, σαν κουτοπονηρακιας που εισαι.
#60,788
#60,798 <--- εδω πηγες να κανεις τη σουπια
#60,803
#60,809

τελος για τους χαρακτηρισμους, σε αφηνω να χαρεις και να ανασκουμπωθει λιγακι το εγω σου.
εξαλλου ο πιθηκος, φημιζεται για το iq του... αν δεν κανω λαθος:cool2:

Τελευταία τροποποίηση:

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
αρα με διαβαζεις και με παρακολουθεις στα μουλωχτα πιμπο. :smiling-face-with-heart-eyes:
γιατι λοιπον δε βγηκες να με διορθωσεις τη συγκεκριμενη μερα του ποστ η' εστω την επομενη ρε παιχτη?
η' εστω κανενα αλλο φυντανι απο το παρεακι σας, σαν ΠΧΙΟ ενημερωμενοι μυστες που εισαστε?
εγω σημερα τη διαβασα την παραπληροφορηση, που εγινε μεσω hoaxes (οπως και εσυ φανταζομαι, που θες να το παιξεις εξυπνος χωρις πηγη παρα μονο με κοπι παστα), καταλαβα οτι επαιξε λαθος στα ονοματα και ζηταω συγγνωμη.
αλλα εγω ξερεις πιμπο

, δεν ντρεπομαι να ζητησω συγγνωμη οποτε κανω λαθος, εχω ξαναζητησει αλλωστε, γιατι εχω @@... κατι που εσενα σου λειπει.

Τύπε όλα κιόλα..οι οπαδοί της νδ είναι αλάνθαστοι..είναι επίσης υψηλή κοινωνία,επιχειρηματίες με πολλά λεφτα:confused::confused::confused:.αλλο που είναι όλη μέρα στο μπου με κάτι δεκάδες χιλιάδες post ο καθένας τους και το παίζουν ιστορία

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.693
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• MITSOTAKIS-KIVOTOS-large.jpg
    MITSOTAKIS-KIVOTOS-large.jpg
    111 KB · Εμφανίσεις: 37

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
αλλα εγω ξερεις πιμπο, δεν ντρεπομαι να ζητησω συγγνωμη οποτε κανω λαθος, εχω ξαναζητησει αλλωστε, γιατι εχω @@... κατι που εσενα σου λειπει.
εσυ λοιπον, που τολμας και μιλας για ντροπη εδω μεσα και κουνας, χερια και δαχτυλα (αφου τα εχεις χωσει στην κωλοτρουπιδα σου πρωτα) για τα μαργαριταρια τα δικα σου, αλλα και για αυτα που σου εχω βγαλει στη φορα (οπως και αλλοι βεβαια), εχεις ζητησει ποτε σου αραγες? :rolleyes:
η' μηπως περνιεσαι για αλανθαστος, τελειος και πνευματικος ανωτερου επιπεδου, οπως εχεις πει και φανταζεσαι? :think:

στο επικο ξεβρακωμα του δωδωχλεχλε φαντομα πολυκλωνου (το οποιο δεν εχω τελειωσει ακομα), που παταγες γελακια και το εκανες αβαβα, δεν ειδα να γραψεις κατι. :rolleyes:
μηπως με θαυμασες που του πηρα οτι ειχε και δεν ειχε και του εχω αφησει τελευταιο το ταμπον?
ακομα τον περιμενω για τον επιλογο του.:priest:

στο υποτιθεμενο δικηγορικο σου γραφειο, ανεμβολιαστους δεχεσαι τωρα η' ακομα δεν τους επιτρεπεις την εισοδο και ζητας πιστοποιητικο? :think:

btw, αυτο στο χρωστουσα και το κραταγα οταν θα μου κανεις παραθεση, γιατι ηξερα οτι θα μου κανεις.
αλλα μονο εκει που σε συμφερει, σαν κουτοπονηρακιας που εισαι.
#60,788
#60,798 <--- εδω πηγες να κανεις τη σουπια
#60,803
#60,809

τελος για τους χαρακτηρισμους, σε αφηνω να χαρεις και να ανασκουμπωθει λιγακι το εγω σου.
εξαλλου ο πιθηκος, φημιζεται για το iq του... αν δεν κανω λαθος:cool2:
Καιρός να ζητήσεις συγνώμη και από την ανθρωπότητα που αναπνέεις το οξυγόνο μας που είναι υπερπολύτιμο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Καιρός να ζητήσεις συγνώμη και από την ανθρωπότητα που αναπνέεις το οξυγόνο μας που είναι υπερπολύτιμο.
τσακω μανικα και ρουφα οξυγωνο που σου ειναι υπερπολυτιμο, γλυκεια μου μελεκουνα :pipa1:

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
τσακω μανικα και ρουφα οξυγωνο που σου ειναι υπερπολυτιμο, γλυκεια μου μελεκουνα :pipa1:
πολυ επιθετικος ο εν δυμαει αυτοχειρας/ παμπλουτος επιχειρηματιαχαχαχαχχαχα τι να εχει παθει

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.523
Πόντοι
266
Όχι, δε μετράει το αποτέλεσμα εδώ. Μετράει το ότι ο κουτοπόνηρος έλεγε ψέματα κι εσύ, το τσανάκι της ΝΔ, επιμένεις να τον υποστηρίζεις.

Αμφισβήτησε κανείς ότι ο καραγκιόζης ο διαματάρης πήρε τελικά πτυχίο από το Κολούμπια;

Όχι!

Αυτό που είπαμε είναι ότι: 1) το '19 ΔΕΝ είχε πτυχίο και 2) η βεβαίωση που ξέθαψες είναι άκυρη.

Είναι να μη σε βρίζω με αυτά που γράφεις;

Μαλάκα!

EDIT:
Τώρα την είδα την πρώτη πρόταση...
Εγώ δεν έχω τί να απαντήσω; Εγώ απάντησα. Πάρτο πάλι!
Ο καραγκιόζης σου πήρε πούλο γιατί κόπηκε!
Κόπηκε τελικά πήρε πτυχίο;
Όχι, δε μετράει το αποτέλεσμα εδώ. Μετράει το ότι ο κουτοπόνηρος έλεγε ψέματα κι εσύ, το τσανάκι της ΝΔ, επιμένεις να τον υποστηρίζεις.

Αμφισβήτησε κανείς ότι ο καραγκιόζης ο διαματάρης πήρε τελικά πτυχίο από το Κολούμπια;

Όχι!

Αυτό που είπαμε είναι ότι: 1) το '19 ΔΕΝ είχε πτυχίο και 2) η βεβαίωση που ξέθαψες είναι άκυρη.

Είναι να μη σε βρίζω με αυτά που γράφεις;

Μαλάκα!

EDIT:
Τώρα την είδα την πρώτη πρόταση...
Εγώ δεν έχω τί να απαντήσω; Εγώ απάντησα. Πάρτο πάλι!
Ο καραγκιόζης σου πήρε πούλο γιατί κόπηκε!
Κόπηκε και μετά πήρε πτυχίο ε;
Σκέφτεσαι τι λες;

Ο διαμαντάρης έκανε μήνυση στο πανεπιστήμιο

Μάλιστα πρόσφατα η όλη ιστορία πήγε στο δικαστήριο μετά από μήνυση που κατέθεσε ο κ. Διαματάρης κατά του Πανεπιστημίου, γιατί δεν του είχε χορηγήσει τον τίτλο αν και, όπως υποστηρίζει, είχε ολοκληρώσει τον κύκλο μαθημάτων που απαιτούντο».

Και δικαιώθηκε τέλος
μετά από τη μήνυση εναντίον του πανεπιστημίου του δώσε το πτυχίο που δεν του είχε δώσει τέλος

Δεν σου ξανά απαντάω δεν το καταλαβαίνεις δεν πειράζει βρίσε πάλι

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.523
Πόντοι
266
Διάβασες μόνο την περίληψη;
Ρε νιμού Δαλάι, εμείς γιατί διαβάζουμε ολόκληρα τα σεντόνια σου;
:bigdick:
:confused: :confused: :confused:
Και εγώ διαβάζω τα σεντόνια πολλών από σας

Γιατί κάνουμε διάλογο
Δεν κάνω διάλογο με τον Μητσοτάκη
Για να είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω όλες τις συνεντεύξεις του

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Εσύ πού ξέρεις ότι ο Διαματάρης δε χρειάστηκε να "ξανα-σπουδάσει" για να πάρει πτυχίο τελικά;

Που ξέρεις αν χρειάστηκε να στείλει κάποια εργασία ή να παραστεί σε διαλέξεις για να ολοκληρώσει τις σπουδές του;

Επειδή τους έκανε μήνυση σημαίνει ότι του στείλαν και το πτυχίο στο σπίτι την επομένη;

Γνωρίζεις τι διακανονισμό έκανε με το πανεπιστήμιο;

Πώς να μη σε βρίζω; Αφού είσαι μαλάκας...
Κατι ακουγεται για ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογες..

Τι λετε παιζει τετοιο σεναριο?????

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
  • Χαχα
Αντιδράσεις: px75

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.545
Πόντοι
2.456
Και εγώ διαβάζω τα σεντόνια πολλών από σας

Γιατί κάνουμε διάλογο
Δεν κάνω διάλογο με τον Μητσοτάκη
Για να είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω όλες τις συνεντεύξεις του
Δαλάι δεν γίνεται να είσαι σπιουνους μυστικοσύμβουλος 0,60 της Πειραιώς κ να μην γνωρίζεις τις συνεντεύξεις, τι έφαγε κ ακόμα τι βρακί φοράει ο Μωυσής..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.775
Πόντοι
5.006
πρεπει να εφαγε και τα μπουκετα της....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
πρεπει να εφαγε και τα μπουκετα της....
Tέτοιο σούργελο, ήρωας όποιος κάθησε να της χώσει και μπουκέτα. Αλλά αυτά τα ζωάδια νομίζουν οτι κάνουν κάτι με βιντεάκια στα τικ τοκ γιατί υπάρχουν κάτι ΒΟΔΑΡΟΙ σαν τον δαντεμς που τα αναπαράγουν.

Ξυδάκι στη χοντρούλα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.656
Πόντοι
6.056
Κατι ακουγεται για ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογες..

Τι λετε παιζει τετοιο σεναριο?????

Νοθεία τύπε ;;; Έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα ; Πιστεύεις αυτά που λένε για τις εκλογές του 1961 και άλλες ;
Μην πιστεύεις μαλακίες.
Νοθεία δεν έχει γίνει ποτέ στην ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom