Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
τη μπάλα στην εξέδρα τσουτσού ...... σε ποια ΔΕΚΟ σε είχε διορίσει ο πράσινος ήλιος δεν λες !!!!!

ή δεν ήταν ΔΕΚΟ ;;; ολύμπικ κέτερινγκ ;;; ΟΣΕ ;;;
Εμένα με διόρισαν 15 χρόνια φυλακή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΣΕΙΣΜΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
2 στη σειρά

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
Δε θα κοιμηθούμε απόψε

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.530
Πόντοι
3.656
Εμένα με διόρισαν 15 χρόνια φυλακή.
Τον είχαν κάψει το φουκαρά. Ενώ δεν είχε κανένα κίνητρο . Και ήταν χαζούλης. Καταπέλτες εναντίον του. Η άλλη ήθελε ντε και καλά να χαιρετήσει, επειδή ο ιατρός πήγαινε με νοσοκόμες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261
λοιπον για να κλεισουμε το κεφαλαιο ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥΚΛΩΝΟΣ και να τελειωνουμε με την κλαψα του.
ειχαμε μεινει στο ξεβρακωμα του χλεχλε - φαντομα και στον τροπο γραφης των 2 συγκεκριμενων προφιλ, με τα 2 θαυμαστικα.
#41,115

μενουμε σε αυτο (2 θαυμαστικα) και παμε να δουμε το ξεβρακωμα του δωδω - χλεχλε στον τροπο γραφης και αυτων των συγκεκριμενων προφιλ, στα παρακατω ποστς, μιας και εκανε παραπονο.
1)
#128,371
κοπι-παστα καποια λογια του.
"Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την πάσα!! Είχες πει ότι δεν θα ξαναμιλήσεις για κλώνους μέχρι να βεβαιωθείς... Ακόμα δεν έχεις πει ποιος κλώνος είμαι και ακόμα εκτίθεσαι!! Άλλα λες, άλλα γράφεις και απορώ αν σκέφτεσαι στα ενδιάμεσα... όταν γράφεις!!
2)
#128,376
κοπι-παστα καποια λογια του επισης.
"Όχι έξυπνος δεν είμαι!! Υπάρχουν εδω μέσα άτομα που θαυμάζω να διαβάζω την σκέψη τους!! Γράφω εξυπνάδες όταν μου έρχονται, αλλά οι περισσότερες είναι πετυχημένες...
Όσο για τον leclerc πραγματικά σου βγάζω το καπέλο... :hi: (αυτή είναι μια απο τις εξυπνάδες μου) :2funny:
σε ενημερώνω οτι θα κάνω αναφορά στους διαχειριστές για το θέμα των κλώνων!!"

παρολο που το παραδεχτηκε, του το πασαλειβω και στη μαπα, γιατι του ειχα πει οτι το διαγραμενο προφιλ δε φαινεται... ΚΑΙ ΚΑΛΑ !!!

για να καταλαβετε επισης το επιπεδο του κομπλεξικου ναυαγιου, εδω ο υπερβλαξ εκανε και likes στον εαυτο του.
#24,367
#23,210
#23,211
#23,212 <--- εδω το κουλογιδοπροβατο, εκανε και απο τα δυο προφιλ σε αλλο μελος.

κλεινοντας, το κουλοζωαδι στο παρακατω ποστ, πηρε τα ευσημα απο το αφεντικο λογω καποιας βοηθειας, αλλα φανηκε οτι δεν το εκτιμησε τελικα.
βγηκε με το "σοβαρο" προφιλ του και τον εκανε ρομπα (στην ουσια), για να με ψαρωσει, αλλα και να ζητησει και τα ρεστα απο το επικο ξεβρακωμα που του εκανα, για να κουκουλωσει το ξεφτιλικι του.
μεσω της εδω ανωνυμιας, φανηκε ποσο σοβαρος εισαι, αλλα και ποσα ψυχολογικα κομπλεξ εχεις.
φανταζομαι τι εσωτερικο γολγοθα θα τραβας στην "κανονικη" σου ζωουλα, κακομοιρη πελουσιε γιατρουδακο της φαπας !
ειμαι σιγουρος οτι εχεις και καποια τικς, οπως ο ντρεϊφους.
WaryGroundedGrackle-max-1mb.gif

τελος λοιπον ΚΑΙ απο αυτον τον ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ - "ΕΞΥΠΝΟ" του ιστοτοπου, δε χρειαζεται αλλες αποδειξεις και μελανι για τα κατορθωματα του.
Reading Zoom GIF
Throw Away Dirty Work GIF by MOODMAN

@Leclerc
@FANTOM12
@dodos

Τελευταία τροποποίηση:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Βρήκες δικαιολογία για το που θα χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές;

Το 2000 τι νομίζεις ότι έγινε;

Ο Καραμανλής αποφάσισε να μην το κάνει θέμα και κέρδισε τις επόμενες
Όποιος μιλαει για νοθεια (ακομη και το 2000) ειναι απλως γραφικος. Νοθεία δεν μπορει να γινει, οι σακοι με τα ψηφοδελτια ειναι στα δικαστηρια και οποιος θελει τα ξαναμετραει. Εκτος αν ξανακουσω την γνωστη παπαριά οτι τα αποτελεσματα τα βγαζει η singular, ενω ξερουν ακομη και οι πετρες οτι τα αποτελεσματα (ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ) βγαινουν απο τα δικαστηρια, κατοπιν καταμετρησης που γινεται εκει απο τα βιβλια που εχουν συμπληρωσει οι δικασιτκοι αντιπροσωποι. Ενα απο τα βασικα μου κριτηρια πλεον για να διαπιστωνω αν καποιος ειναι εντελώς ηλιθιος, ειναι το αν πιστευει οτι μπορει να γινει νοθεία στις εκλογες. Δυστυχως καθε μερα διαπιστωνω οτι πολλοι συνανθρωποι μου ειναι εντελως ανοητοι. Καποια στιγμη πρεπει να το αποδεχθω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εχουμε και τους σκουπιδοκλώνους της νδ να γελάμε. Καλά ειναι.
...είπε ο ψηφοφορος της ΝΔ. Που θα ψηφισει και παλι ΝΔ. Και ειρωνευεται οσους ψηφιζουν ΝΔ. Ε ρε Δρομοκαιτειο που σου χρειαζεται. Μπόζο.

• Like
Αντιδράσεις: barock

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Βρε φιλε, ανώνυμα προφίλ είμαστε, έχεις πει ότι ναι θα τον ξαναψηφισεις, έχεις πει επίσης ότι θα "ψηφισεις καναπέ" αυτή τη φορά.
Ότι δεν θα πας εν ολίγοις.
Δεν καταλαβαίνω τι σας προβληματίζει να μην το λέτε.
Οταν ρωταω κι εγω τι θα ψηφισουν καποιοι, χρησιμοποιω ακριβως τα ιδια επιχειρηματα με σενα, αλλά βλεπω ότι οταν ρωταω εγω ειμαι λαθος και οταν ρωτατε οι αριστεροι ειναι απλως Δευτερα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στο ΣΚΑΙ ειπαν οτι η κυβερνηση θεωρει απολυτως εφικτο στις δευτερες εκλογες να παρει 37% που εκτιμα της εξασφαλιζουν αυτοδυναμια. Και οτι κανουν τους υπολογισμους τους προβλεποντας 5κομματικη Βουλη
ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Βελοπουλος,
Βαρουφακης, Κασιδιαρης, εκτος.

Score73

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Κριτικές
16
Like
1.209
Πόντοι
990
Όλοι το γνωρίζουν αυτό

Συνημμένα

• FB_IMG_1669758711206.jpg
    FB_IMG_1669758711206.jpg
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 22

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Όποιος μιλαει για νοθεια (ακομη και το 2000) ειναι απλως γραφικος. Νοθεία δεν μπορει να γινει, οι σακοι με τα ψηφοδελτια ειναι στα δικαστηρια και οποιος θελει τα ξαναμετραει. Εκτος αν ξανακουσω την γνωστη παπαριά οτι τα αποτελεσματα τα βγαζει η singular, ενω ξερουν ακομη και οι πετρες οτι τα αποτελεσματα (ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ) βγαινουν απο τα δικαστηρια, κατοπιν καταμετρησης που γινεται εκει απο τα βιβλια που εχουν συμπληρωσει οι δικασιτκοι αντιπροσωποι. Ενα απο τα βασικα μου κριτηρια πλεον για να διαπιστωνω αν καποιος ειναι εντελώς ηλιθιος, ειναι το αν πιστευει οτι μπορει να γινει νοθεία στις εκλογες. Δυστυχως καθε μερα διαπιστωνω οτι πολλοι συνανθρωποι μου ειναι εντελως ανοητοι. Καποια στιγμη πρεπει να το αποδεχθω.
τύπε αν γινόταν νοθεία στις εκλογές δεν θα έμπαιναν στον κόπο τα κόμματα να γαμηθουν για να πάρουν τις ψήφους μας...ούτε θα χρειαζόταν η λίστα πέτσα...ούτε ο παππάς και ο καλογρίτσας ούτε κανένας...απλά θα έβγαιναν όπως βγαίνει αυτός στην βόρεια Κορέα...

τώρα για το τι γίνεται στις επιτροπές που μετράει τα ψηφοδέλτια και ποσά από αυτά πάνε στους σάκους που λες και ποσά πετιούνται είναι θέμα προς συζήτηση...αλλά μπορεί να γίνεται μεμονωμένα...

για να βλέπεις τον μητσοτακη να δίνει συνέντευξη στη Γερμανού...δεν νοθεύονταν οι εκλογές :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
για να βλέπεις τον μητσοτακη να δίνει συνέντευξη στη Γερμανού...δεν νοθεύονταν οι εκλογές :confused:
Επόμενο ΣΚ καλεσμένος στην Άση Μπήλιου για να του κάνει τον αστρολογικό χάρτη Α & Β εκλογών :confused:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Η νοθεία έγινα από ελληνοποιήσεις ψεύτικες ομογενών
Δίνουν την ελληνική ιθαγένεια σε άτομα που δεν την δικαιούντο
Και τους φέρανε με τσάρτερ και ψήφιζαν ναι και μετά τους
Γύρισαν πίσω στις πρώην ανατολικές χώρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom