You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.530
- Πόντοι
- 3.656
ΣΕΙΣΜΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
Μονσελας
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2020
- Like
- 945
- Πόντοι
- 86
Εμένα με διόρισαν 15 χρόνια φυλακή.τη μπάλα στην εξέδρα τσουτσού ...... σε ποια ΔΕΚΟ σε είχε διορίσει ο πράσινος ήλιος δεν λες !!!!!
ή δεν ήταν ΔΕΚΟ ;;; ολύμπικ κέτερινγκ ;;; ΟΣΕ ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
2 στη σειράΣΕΙΣΜΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.530
- Πόντοι
- 3.656
Τον είχαν κάψει το φουκαρά. Ενώ δεν είχε κανένα κίνητρο . Και ήταν χαζούλης. Καταπέλτες εναντίον του. Η άλλη ήθελε ντε και καλά να χαιρετήσει, επειδή ο ιατρός πήγαινε με νοσοκόμες.Εμένα με διόρισαν 15 χρόνια φυλακή.
Μονσελας
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2020
- Like
- 945
- Πόντοι
- 86
Στο υπόγειο που μένω κουνάει λίγοΔε θα κοιμηθούμε απόψε
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.516
- Πόντοι
- 27.261
λοιπον για να κλεισουμε το κεφαλαιο ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥΚΛΩΝΟΣ και να τελειωνουμε με την κλαψα του.
ειχαμε μεινει στο ξεβρακωμα του χλεχλε - φαντομα και στον τροπο γραφης των 2 συγκεκριμενων προφιλ, με τα 2 θαυμαστικα.
#41,115
μενουμε σε αυτο (2 θαυμαστικα) και παμε να δουμε το ξεβρακωμα του δωδω - χλεχλε στον τροπο γραφης και αυτων των συγκεκριμενων προφιλ, στα παρακατω ποστς, μιας και εκανε παραπονο.
1)
#128,371
κοπι-παστα καποια λογια του.
"Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την πάσα!! Είχες πει ότι δεν θα ξαναμιλήσεις για κλώνους μέχρι να βεβαιωθείς... Ακόμα δεν έχεις πει ποιος κλώνος είμαι και ακόμα εκτίθεσαι!! Άλλα λες, άλλα γράφεις και απορώ αν σκέφτεσαι στα ενδιάμεσα... όταν γράφεις!!
2)
#128,376
κοπι-παστα καποια λογια του επισης.
"Όχι έξυπνος δεν είμαι!! Υπάρχουν εδω μέσα άτομα που θαυμάζω να διαβάζω την σκέψη τους!! Γράφω εξυπνάδες όταν μου έρχονται, αλλά οι περισσότερες είναι πετυχημένες...
Όσο για τον leclerc πραγματικά σου βγάζω το καπέλο... (αυτή είναι μια απο τις εξυπνάδες μου)
σε ενημερώνω οτι θα κάνω αναφορά στους διαχειριστές για το θέμα των κλώνων!!"
παρολο που το παραδεχτηκε, του το πασαλειβω και στη μαπα, γιατι του ειχα πει οτι το διαγραμενο προφιλ δε φαινεται... ΚΑΙ ΚΑΛΑ !!!
για να καταλαβετε επισης το επιπεδο του κομπλεξικου ναυαγιου, εδω ο υπερβλαξ εκανε και likes στον εαυτο του.
#24,367
#23,210
#23,211
#23,212 <--- εδω το κουλογιδοπροβατο, εκανε και απο τα δυο προφιλ σε αλλο μελος.
κλεινοντας, το κουλοζωαδι στο παρακατω ποστ, πηρε τα ευσημα απο το αφεντικο λογω καποιας βοηθειας, αλλα φανηκε οτι δεν το εκτιμησε τελικα.
βγηκε με το "σοβαρο" προφιλ του και τον εκανε ρομπα (στην ουσια), για να με ψαρωσει, αλλα και να ζητησει και τα ρεστα απο το επικο ξεβρακωμα που του εκανα, για να κουκουλωσει το ξεφτιλικι του.
μεσω της εδω ανωνυμιας, φανηκε ποσο σοβαρος εισαι, αλλα και ποσα ψυχολογικα κομπλεξ εχεις.
φανταζομαι τι εσωτερικο γολγοθα θα τραβας στην "κανονικη" σου ζωουλα, κακομοιρη πελουσιε γιατρουδακο της φαπας !
ειμαι σιγουρος οτι εχεις και καποια τικς, οπως ο ντρεϊφους.
τελος λοιπον ΚΑΙ απο αυτον τον ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ - "ΕΞΥΠΝΟ" του ιστοτοπου, δε χρειαζεται αλλες αποδειξεις και μελανι για τα κατορθωματα του.
@Leclerc
@FANTOM12
@dodos
ειχαμε μεινει στο ξεβρακωμα του χλεχλε - φαντομα και στον τροπο γραφης των 2 συγκεκριμενων προφιλ, με τα 2 θαυμαστικα.
#41,115
μενουμε σε αυτο (2 θαυμαστικα) και παμε να δουμε το ξεβρακωμα του δωδω - χλεχλε στον τροπο γραφης και αυτων των συγκεκριμενων προφιλ, στα παρακατω ποστς, μιας και εκανε παραπονο.
1)
#128,371
κοπι-παστα καποια λογια του.
"Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την πάσα!! Είχες πει ότι δεν θα ξαναμιλήσεις για κλώνους μέχρι να βεβαιωθείς... Ακόμα δεν έχεις πει ποιος κλώνος είμαι και ακόμα εκτίθεσαι!! Άλλα λες, άλλα γράφεις και απορώ αν σκέφτεσαι στα ενδιάμεσα... όταν γράφεις!!
2)
#128,376
κοπι-παστα καποια λογια του επισης.
"Όχι έξυπνος δεν είμαι!! Υπάρχουν εδω μέσα άτομα που θαυμάζω να διαβάζω την σκέψη τους!! Γράφω εξυπνάδες όταν μου έρχονται, αλλά οι περισσότερες είναι πετυχημένες...
Όσο για τον leclerc πραγματικά σου βγάζω το καπέλο... (αυτή είναι μια απο τις εξυπνάδες μου)
σε ενημερώνω οτι θα κάνω αναφορά στους διαχειριστές για το θέμα των κλώνων!!"
παρολο που το παραδεχτηκε, του το πασαλειβω και στη μαπα, γιατι του ειχα πει οτι το διαγραμενο προφιλ δε φαινεται... ΚΑΙ ΚΑΛΑ !!!
για να καταλαβετε επισης το επιπεδο του κομπλεξικου ναυαγιου, εδω ο υπερβλαξ εκανε και likes στον εαυτο του.
#24,367
#23,210
#23,211
#23,212 <--- εδω το κουλογιδοπροβατο, εκανε και απο τα δυο προφιλ σε αλλο μελος.
κλεινοντας, το κουλοζωαδι στο παρακατω ποστ, πηρε τα ευσημα απο το αφεντικο λογω καποιας βοηθειας, αλλα φανηκε οτι δεν το εκτιμησε τελικα.
βγηκε με το "σοβαρο" προφιλ του και τον εκανε ρομπα (στην ουσια), για να με ψαρωσει, αλλα και να ζητησει και τα ρεστα απο το επικο ξεβρακωμα που του εκανα, για να κουκουλωσει το ξεφτιλικι του.
μεσω της εδω ανωνυμιας, φανηκε ποσο σοβαρος εισαι, αλλα και ποσα ψυχολογικα κομπλεξ εχεις.
φανταζομαι τι εσωτερικο γολγοθα θα τραβας στην "κανονικη" σου ζωουλα, κακομοιρη πελουσιε γιατρουδακο της φαπας !
ειμαι σιγουρος οτι εχεις και καποια τικς, οπως ο ντρεϊφους.
τελος λοιπον ΚΑΙ απο αυτον τον ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ - "ΕΞΥΠΝΟ" του ιστοτοπου, δε χρειαζεται αλλες αποδειξεις και μελανι για τα κατορθωματα του.
@Leclerc
@FANTOM12
@dodos
Τελευταία τροποποίηση:
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.516
- Πόντοι
- 27.261
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Ολυμπιακήτη μπάλα στην εξέδρα τσουτσού ...... σε ποια ΔΕΚΟ σε είχε διορίσει ο πράσινος ήλιος δεν λες !!!!!
ή δεν ήταν ΔΕΚΟ ;;; ολύμπικ κέτερινγκ ;;; ΟΣΕ ;;;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Όποιος μιλαει για νοθεια (ακομη και το 2000) ειναι απλως γραφικος. Νοθεία δεν μπορει να γινει, οι σακοι με τα ψηφοδελτια ειναι στα δικαστηρια και οποιος θελει τα ξαναμετραει. Εκτος αν ξανακουσω την γνωστη παπαριά οτι τα αποτελεσματα τα βγαζει η singular, ενω ξερουν ακομη και οι πετρες οτι τα αποτελεσματα (ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ) βγαινουν απο τα δικαστηρια, κατοπιν καταμετρησης που γινεται εκει απο τα βιβλια που εχουν συμπληρωσει οι δικασιτκοι αντιπροσωποι. Ενα απο τα βασικα μου κριτηρια πλεον για να διαπιστωνω αν καποιος ειναι εντελώς ηλιθιος, ειναι το αν πιστευει οτι μπορει να γινει νοθεία στις εκλογες. Δυστυχως καθε μερα διαπιστωνω οτι πολλοι συνανθρωποι μου ειναι εντελως ανοητοι. Καποια στιγμη πρεπει να το αποδεχθω.Βρήκες δικαιολογία για το που θα χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές;
Το 2000 τι νομίζεις ότι έγινε;
Ποιό 1961; Τό 2000 τῆς νοθείας! | ΕΣΤΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΣ
ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ὁλόκληρες ἡ συντηρητική παράταξη «κουβαλοῦσε» ἕνα στίγμα: τίς ἐκλογές τῆς «βίας καί τῆς νοθείας τοῦ 1961». Τότε πού ὑποτίθεται ὅτι ψήφισαν καί τά δέντρα. Ἐπρόκειτο φυσικά γιά τήν διαστρέβλωση τῆς ἱστορίας. Ὁ Κωνσταντῖνος Καραμανλῆς δέν χρειαζόταν τά δέντρα γιά νά κερδίσει μέ ἄνεση...www.estianews.gr
«Έτσι έγινε η νοθεία από το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2000»
Συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και τον Γ.Σμπώκο, κατονομάζει ως «ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς» στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας, κατά τη χθεσινή πολύωρη απολογία του στον ανακριτή, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως το ΠΑΣΟΚ έφερνε Ρωσοπόντιουςwww.kozanilife.gr
Ο Καραμανλής αποφάσισε να μην το κάνει θέμα και κέρδισε τις επόμενες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
...είπε ο ψηφοφορος της ΝΔ. Που θα ψηφισει και παλι ΝΔ. Και ειρωνευεται οσους ψηφιζουν ΝΔ. Ε ρε Δρομοκαιτειο που σου χρειαζεται. Μπόζο.Εχουμε και τους σκουπιδοκλώνους της νδ να γελάμε. Καλά ειναι.
Διαγραμμένο μέλος 64374
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2008
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
τρελα να μιλαει καποιος για ανοητους και να ψηφίζει Κουλη
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Οταν ρωταω κι εγω τι θα ψηφισουν καποιοι, χρησιμοποιω ακριβως τα ιδια επιχειρηματα με σενα, αλλά βλεπω ότι οταν ρωταω εγω ειμαι λαθος και οταν ρωτατε οι αριστεροι ειναι απλως ΔευτεραΒρε φιλε, ανώνυμα προφίλ είμαστε, έχεις πει ότι ναι θα τον ξαναψηφισεις, έχεις πει επίσης ότι θα "ψηφισεις καναπέ" αυτή τη φορά.
Ότι δεν θα πας εν ολίγοις.
Δεν καταλαβαίνω τι σας προβληματίζει να μην το λέτε.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Στο ΣΚΑΙ ειπαν οτι η κυβερνηση θεωρει απολυτως εφικτο στις δευτερες εκλογες να παρει 37% που εκτιμα της εξασφαλιζουν αυτοδυναμια. Και οτι κανουν τους υπολογισμους τους προβλεποντας 5κομματικη Βουλη
ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Βελοπουλος,
Βαρουφακης, Κασιδιαρης, εκτος.
ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Βελοπουλος,
Βαρουφακης, Κασιδιαρης, εκτος.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
τύπε αν γινόταν νοθεία στις εκλογές δεν θα έμπαιναν στον κόπο τα κόμματα να γαμηθουν για να πάρουν τις ψήφους μας...ούτε θα χρειαζόταν η λίστα πέτσα...ούτε ο παππάς και ο καλογρίτσας ούτε κανένας...απλά θα έβγαιναν όπως βγαίνει αυτός στην βόρεια Κορέα...Όποιος μιλαει για νοθεια (ακομη και το 2000) ειναι απλως γραφικος. Νοθεία δεν μπορει να γινει, οι σακοι με τα ψηφοδελτια ειναι στα δικαστηρια και οποιος θελει τα ξαναμετραει. Εκτος αν ξανακουσω την γνωστη παπαριά οτι τα αποτελεσματα τα βγαζει η singular, ενω ξερουν ακομη και οι πετρες οτι τα αποτελεσματα (ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ) βγαινουν απο τα δικαστηρια, κατοπιν καταμετρησης που γινεται εκει απο τα βιβλια που εχουν συμπληρωσει οι δικασιτκοι αντιπροσωποι. Ενα απο τα βασικα μου κριτηρια πλεον για να διαπιστωνω αν καποιος ειναι εντελώς ηλιθιος, ειναι το αν πιστευει οτι μπορει να γινει νοθεία στις εκλογες. Δυστυχως καθε μερα διαπιστωνω οτι πολλοι συνανθρωποι μου ειναι εντελως ανοητοι. Καποια στιγμη πρεπει να το αποδεχθω.
τώρα για το τι γίνεται στις επιτροπές που μετράει τα ψηφοδέλτια και ποσά από αυτά πάνε στους σάκους που λες και ποσά πετιούνται είναι θέμα προς συζήτηση...αλλά μπορεί να γίνεται μεμονωμένα...
για να βλέπεις τον μητσοτακη να δίνει συνέντευξη στη Γερμανού...δεν νοθεύονταν οι εκλογές
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.307
- Πόντοι
- 3.556
Επόμενο ΣΚ καλεσμένος στην Άση Μπήλιου για να του κάνει τον αστρολογικό χάρτη Α & Β εκλογώνγια να βλέπεις τον μητσοτακη να δίνει συνέντευξη στη Γερμανού...δεν νοθεύονταν οι εκλογές
Η νοθεία έγινα από ελληνοποιήσεις ψεύτικες ομογενώνΌποιος μιλαει για νοθεια (ακομη και το 2000) ειναι απλως γραφικος. Νοθεία δεν μπορει να γινει, οι σακοι με τα ψηφοδελτια ειναι στα δικαστηρια και οποιος θελει τα ξαναμετραει. Εκτος αν ξανακουσω την γνωστη παπαριά οτι τα αποτελεσματα τα βγαζει η singular, ενω ξερουν ακομη και οι πετρες οτι τα αποτελεσματα (ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ) βγαινουν απο τα δικαστηρια, κατοπιν καταμετρησης που γινεται εκει απο τα βιβλια που εχουν συμπληρωσει οι δικασιτκοι αντιπροσωποι. Ενα απο τα βασικα μου κριτηρια πλεον για να διαπιστωνω αν καποιος ειναι εντελώς ηλιθιος, ειναι το αν πιστευει οτι μπορει να γινει νοθεία στις εκλογες. Δυστυχως καθε μερα διαπιστωνω οτι πολλοι συνανθρωποι μου ειναι εντελως ανοητοι. Καποια στιγμη πρεπει να το αποδεχθω.
Δίνουν την ελληνική ιθαγένεια σε άτομα που δεν την δικαιούντο
Και τους φέρανε με τσάρτερ και ψήφιζαν ναι και μετά τους
Γύρισαν πίσω στις πρώην ανατολικές χώρες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K