Στα @@ μου ρε λακαμα για τα σεντόνια σου..
Απάντησε..
Ειχε την χρυσή εποχή του μπουλουκου ο ΑΣΕΠ συνέντευξη για να μπαίνουν τα γαλάζια αγοροκόριτσα;
Περιληπτικά
Για να μη διαβάσεις το όλο το κείμενο Γιατί κουράζεσαι
Πιο κάτω λέω
1 και ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία συμφωνούν ότι πρέπει να υπάρχει συνέντευξη αλλά με διαφορετικό τρόπο
2 όλες τις φορές Η αντιπολίτευση διαμαρτύρεται ότι στη συνέντευξή κυριαρχούν κομματικά κριτήρια
3 για τον Γεωργιάδη δεν βρήκα τίποτα περιμένω εσύ να μου δώσεις σχετικό link τι έγινε τοτε με το ΑΣΕΠ
4 στο ΑΣΕΠ που θα γίνει
Συνέντευξη προβλέπεται μόνο για το ειδικό επιστημονικό προσωπικό και για περιπτώσεις ασφαλείας παραδείγματος χάρη για τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
Αναλυτικά
Το κείμενο έχει σχέση ότι πάντα υπάρχει η συνέντευξη για πολλές επιλογές δημοσίων υπαλλήλων ή στελεχών
Να ο γαβρόγλου υπουργός παιδείας επί ΣΥΡΙΖΑ Γιατί λέει ότι πρέπει να υπάρχει συνέντευξη απαντώντας στην κεραμέως που είχε κάνει ερώτηση ότι στη συνέντευξη έγιναν πράγματα και θαύματα
Για επιλογή επι συριζα μιλάμε
Γαβρόγλου: Οτιδήποτε είναι θα το στείλετε σε μένα γραπτά και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι ποινές μπορούμε να επιβάλουμε. Όμως, κουβέντες του τύπου «ο φίλος μού είπε ότι του είπαν κ.λπ., κ.λπ.» δεν συνιστούν μέρος μιας σοβαρής κοινοβουλευτικής διαδικασίας.
Τώρα κοιτάξτε: Μου λέτε -και δεν έχω λόγο καθόλου να σας αμφισβητήσω- ότι κάποιος είχε πολλά επιστημονικά προσόντα και μετά τη συνέντευξη δεν επελέγη. Να δεχτούμε τη σημασία της συνέντευξης ή θέλετε η συνέντευξη να είναι ένα φίλτρο κομματικό, όπως χρησιμοποιήθηκε από τη δική σας πολιτική παράταξη επί δεκαετίες; Εμείς λέμε ότι αν πρέπει η συνέντευξη να παίζει κάποιον ρόλο, να παίζει κάποιον ρόλο και ξέρουμε από την εμπειρία μας ότι υπάρχουν άτομα τα οποία μπορεί να έχουν πολύ καλά προσόντα, αλλά όταν συνυπολογιστεί και η παρουσίασή τους στη συνέντευξη, τότε ενδεχομένως αυτά τα άτομα να μην μπορούν να πάρουν τη θέση που θέλουν να πάρουν.
Άρα ή η συνέντευξη θα παίζει ρόλο φίλτρου κομματικού ή η συνέντευξη θα παίζει έναν ρόλο επιπλέον και συμπληρωματικό των επιστημονικών. Εμείς λέμε να είναι το δεύτερο. Και γι’ αυτό, όπως ξέρετε, από πέρυσι για το θέμα των διευθυντών των σχολείων καθιερώσαμε τη συνέντευξη με έναν τρόπο που προσπαθούμε να την «απολυμάνουμε» από τα απίστευτα προβλήματα του παρελθόντος, που ξέρουμε πώς λειτουργούσαν οι συνεντεύξεις.
Εγώ λέω λοιπόν να σεβαστούμε όλοι τις διαδικασίες. Είναι σίγουρο –πρώτος εγώ σας το λέω- πως όταν υπάρχει ένας τόσος μεγάλος αριθμός υποψηφίων κάπου υπάρχουν προβλήματα και υπάρχουν ενστάσεις που έχουν κάνει οι άνθρωποι και θα εξεταστούν.
Βρήκα τώρα στο νέο ΑΣΕΠ ποτέ προβλέπεται συνέντευξη
μόνο για το ειδικό επιστημονικό προσωπικό όπως σου είπα και για πολύ ειδικές περιπτώσεις παραδείγματος χάρη ελεγκτές εναέριου κυκλοφορίας
Πότε θα γίνεται συνέντευξη;
Η συνέντευξη υπάρχει και στο υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις, δηλαδή για το Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό και για περιπτώσεις που η κύρια εργασία συνδέεται άμεσα με την ασφάλεια ζωής προσώπων (π.χ. ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας), κατόπιν αιτήματος του φορέα και έγκρισης του ΑΣΕΠ.
Ειδικά για το Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό η συνέντευξη αποτελεί σήμερα το αποκλειστικό εργαλείο επιλογής και πραγματοποιείται από πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από δύο μέλη ΑΣΕΠ, δύο καθηγητές πανεπιστημίου συναφούς αντικειμένου και έναν εκπρόσωπο του φορέα.
Πλέον θα υπάρχει υποχρεωτική συμμετοχή στις γραπτές διαγωνιστικές διαδικασίες και εφόσον επιτυγχάνεται η απαιτούμενη βαθμολογία θα πραγματοποιείται συνέντευξη, η οποία θα προσμετράται σε ποσοστό 35%. Η συνολική εικόνα του υποψηφίου θα αποτυπώνεται από την επίδοση στη γραπτή εξέταση και τη συνέντευξη που θα συνδιαμορφώνει, αλλά δεν θα ανατρέπει άρδην την κατάταξη των υποψηφίων.
Επίσης, αυξάνονται τα μέλη του ΑΣΕΠ στην πενταμελή επιτροπή διενέργειας των συνεντεύξεων από δύο σε τρία, διατηρώντας τα δύο προερχόμενα από την ακαδημαϊκή κοινότητα μέλη.
Ο Ζαχαριάδης όταν ήταν να ψηφιστεί το νομοσχέδιο είχε πει ότι πρέπει να υπάρχει συνέντευξη αλλά με άλλο τρόπο
Ζαχαριάδης επισήμανε την ανάγκη η συνέντευξη να είναι δομημένη, ενώ τόνισε ότι η μοριοδότηση της συνέντευξης για προσλήψεις προσωπικού επί θητεία είναι πολύ υψηλή και αφήνει περιθώριο για πελατειακές σχέσεις.
Για τον Γεωργιάδη δεν βρήκα τι εννοείς
Είχε ποτέ ο Γεωργιάδης στον έλεγχο του το ΑΣΕΠ;
Δεν το ξέρω έψαξα στο internet δεν το βρήκα
Δώσε μου εσύ απάντηση και βάλε και σχετικό link
Σε ποιους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ υπήρχε συνέντευξη και αν ήταν για στελέχη για ειδικό επιστημονικό προσωπικό ή για όλους
Κι αν ήταν ο Γεωργιάδης υπεύθυνος για αυτά
Εγώ όσες φορές και να με ρωτήσεις δεν βρήκα τίποτα
Ότι δεν βρήκα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει