Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Μηνύματα
5.914
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
τύπε ήταν σκληρή επίθεση,από ότι βλέπω :rolleyes:
κάτια χαρτάκια πέταξαν
καταδικάζω την άνανδρη επίθεση :sad2:
Τυπε γίνεσαι άδικος, πέταξαν και 4-5 πακέτα μακαρόνια, τρόμος.
Καλά άμα είχαν πετάξει και σάλτσα τομάτας θα γινόταν λουτρό αίματος.
 

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Μηνύματα
24.382
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
FhyLBcnWIAAPfYN.jpeg


:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.905
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
 

Συνημμένα

  • maxresdefault (1).jpg
    maxresdefault (1).jpg
    178,7 KB · Εμφανίσεις: 26

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
26.962
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Τυπε γίνεσαι άδικος, πέταξαν και 4-5 πακέτα μακαρόνια, τρόμος.
Καλά άμα είχαν πετάξει και σάλτσα τομάτας θα γινόταν λουτρό αίματος.
Ρε Συριζοπανα άμα ήταν για παστίτσιο ξέρετε πόσο βαριά είναι; Μέχρι και κρανιοεγκεφαλικη κάκωση μπορείς να πάθεις άμα σου έρθει στην κεφάλα....
 

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Μηνύματα
5.914
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ρε Συριζοπανα άμα ήταν για παστίτσιο ξέρετε πόσο βαριά είναι; Μέχρι και κρανιοεγκεφαλικη κάκωση μπορείς να πάθεις άμα σου έρθει στην κεφάλα....
Ήταν δολοφονική η επίθεση κύριε δικαστά, σκεφτείτε ότι δεν τα είχαν βράσει καν και ηταν σκληρά!
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.905
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Δηλαδη τι θελει να πει ο κατμαν της πολιτικης. Οτι ολα σχετιζονται μεταξυ τους και δεν ειναι τυχαια; Ε τοτε τι να υποθεσουμε; Οτι οταν ο τρελοΧιος εβγαλε καποτε σε πρωτοσελιδο τον Δρακουμελ jr. δηθεν《αρρωστο με ασπεργκερ》.Την επομενη το γαζωμα στο αυτοκινητο του αλλα και σε εκεινον μονο τυχαιο δεν ηταν; :embarrased:
 

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Μηνύματα
5.914
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Δηλαδη τι θελει να πει ο κατμαν της πολιτικης. Οτι ολα σχετιζονται μεταξυ τους και δεν ειναι τυχαια; Ε τοτε τι να υποθεσουμε; Οτι οταν ο τρελοΧιος εβγαλε καποτε σε πρωτοσελιδο τον Δρακουμελ jr. δηθεν《αρρωστο με ασπεργκερ》.Το γαζωμα στο αυτοκινητο του αλλα και σε εκεινον μονο τυχαιο δεν ηταν;

Οταν χρεώνει στον Τσίπρα όποιον του επιτίθεται, κανεί χάρη στον Τσίπρα, αλλά ούτε αυτό δεν καταλαβαινει το βουβάλι.

Ακόμα και οι δικοί του -όσοι έχουν μυαλο- τον βρίζουν.
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
22.964
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
Είδα στιγμιαίο παραλήρημα χλεχλε ? :lying-face:

Που ξέρεις τόσες πληροφορίες εκ των έσω ? Τον πήραν και του τα είπαν ? :think:

Ωραίες παρέες έχει :confused:
τονε κανανε και ταινια. :confused:
3fdd63c17f8c443db5268f67e66c3f17.jpg

...που σαρωσε τις κριτικες, οπως οι μαλακιες που αραδιαζει :tired:
 

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Μηνύματα
4.499
Like
4.671
Πόντοι
1.706

«Αχ, πού ‘σαι, νιότη, πού δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!»​

Τους Ρουβίκωνες τους θυμάμαι από το ηρωικό 2015 που ξεκίνησα να παρατηρώ τη δράση τους.
Τότε που κάνανε κατάληψη στα γραφεία του Συριζα στην Κουμουνδούρου, τις καταδρομικές επιθέσεις σε εφημερίδες, τα σπασίματα σε συμβολαιογραφεία, τις απειλές και τραμπουκισμούς σε γιατρό, τους βανδαλισμούς στα διόδια στο Κιατο, τα σπασίματα σε σούπερ μάρκετ, την επίθεση στην Τουρκική πρεσβεία, το ντου στην Τράπεζα της Ελλάδος, την επίθεση στο Δημαρχείο Ζωγράφου, την παρέλαση (με όπλα!) στα Εξάρχεια και το μπογιάντισμα της Βουλής.
Επιθέσεις δημοσιοποιημένες σε βίντεο που έδειχναν σφαλιάρες, απειλές, σπασίματα με βαριοπούλες, εκφοβισμούς, ρίψη αλατόνερου σε υπολογιστές (χα,χα), και μπογιάντισμα με το κόκκινο χρώμα μέσα σε πυροσβεστήρα (ξανά χα,χα).
Με έναν στόχο. Να περάσουν το μύνημα στην κοινωνία οτι πέρα από τους θεσμούς υπήρχαν και οι αυτόκλητοι εκδικητές που τιμωρούν κατα τη δική τους ανέλεγκτη κρίση. Οτι έκαναν και τα άλλα ξαδελφάκια τους δηλαδή. Τα μαύρα, της Χρυσής Αυγής.
Σε αντίθεση με τους δεύτερους που δικάζονται τώρα σε δεύτερο βαθμό, οι Ρουβίκωνες έδειξαν ευελιξία.
Αντιλήφθηκαν οτι τώρα δεν υπάρχει Βούτσης και Τόσκας που θα τους πάει σπίτι τους με ταξί μετά από βανδαλισμό στη Βουλή.
Τώρα έχει δίωξη.
Οπότε το γύρισαν σε τρικάκια και συνθήματα με σπρέυ. Εξω από το οικογενειακό άσυλο βέβαια μην γίνει καμιά στραβή.
Πάνε τα σπασίματα, πάνε και οι τραμπουκισμοί.
Δεν βαριέσαι.
Δημοκρατία έχουμε και οι πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται.
Καλοδεχούμενοι και οι Ρουβίκωνες και η κυρία Λουκά και η μούφα πρόεδρος των εκδιδομένων.
Ας φωνάζει όσο θέλει ο καθένας την αλήθεια του.
Χέρι να μην σηκώνει και όλα καλά.
Καλές μακαρονάδες σύντροφοι!
 

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.559
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
βλαμμένο είναι το κουφοντινάκι;
 

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Μηνύματα
5.805
Like
1.508
Πόντοι
266
Για να δεις ότι δεν είσαι αμερόληπτος και ότι λες βλακείες. Το 1970 , δούλευε ο άνδρας σε κάθε οικογένεια. Παντρεύονταν νέοι. Έκαναν παιδιά. Όχι ένα, τουλάχιστον 2-4. Έχτιζαν σπίτι με τη δουλειά του άνδρα. Έχτιζαν και εξοχικό ή έφτιαχναν στο χωριό το παλιό σπίτι . ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ , ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 7/365 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΧΑΡΑΜΑΤΑ.

Σήμερα ;
Δουλεύουν όλοι.
Οι νέοι δεν παντρεύονται ποτέ.
Οι λίγο παλιότεροι με το ζόρι ένα παιδί .
ΣΠΙΤΙΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΥΝ , ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ , ΛΟΓΩ ΦΟΡΩΝ .
Μπουζούκια και ταβέρνες ; Παρασκευή και Σάββατο και μπορεί να πάει το 1% .
Αυτοκίνητα υπάρχουν , μόνο για το πήγαινε έλα στη δουλειά.
Με τα ηλεκτρικά .... το 2030 , θα έχουν λιγότεροι αυτοκίνητο από όσους είχαν το 1950 .
Απάντηση δεύτερη

Όχι δικά μου στοιχεια

βασικός μισθός που ίσχυε στη χώρα ήταν περίπου 1.000 δρχ. το μήνα. Η διαμονή στις πολυκατοικίες της εποχής εθεωρείτο πολυτέλεια και όσοι ζούσαν σε αυτές αισθάνονταν προνομιούχοι! Η οδός Πατησίων και η Λεωφόρος Αλεξάνδρας μέχρι τους Αμπελοκήπους, η Κυψέλη, το Παγκράτι, η Νέα Σμύρνη ήταν αστικές ακριβές συνοικίες! Η Κηφισιά, το Παλαιό Ψυχικό, και λίγο λιγότερο το Παλαιό Φάληρο, ήταν πάντα η κορυφή των συνοικιών. Όλη η υπόλοιπη Αθήνα ήταν γεμάτη σπίτια του ενός ή δύο ορόφων με αυλές και κοινές τουαλέτες.

Οι Έλληνες της επαρχίας πουλούσαν τα χωράφια τους για να αγοράσουν διαμέρισμα στην Αθήνα! Αρκετοί αγόραζαν θυρωρεία! Ο κατασκευαστής φρόντιζε να υπάρχει ένα μικρό δωμάτιο στο υπόγειο (3Χ4 τ.μ.) με μια κουζινίτσα (1Χ1 τ.μ.) στη μια γωνία και ένα μπάνιο με ντους (1Χ1 τ.μ.) στην άλλη και το ονόμαζαν «διαμερισματάκι» του ενός δωματίου. Επειδή ο θυρωρός φρόντιζε τους κοινόχρηστους λογαριασμούς, ο κανονισμός της πολυκατοικίας προέβλεπε μισθό θυρωρού 1.000 δρχ. Έτσι, εξασφάλιζε στέγη και εισόδημα!

Τα πιο συνηθισμένα και δημοφιλή διαμερίσματα ήταν τα δυαράκια των 50-60 τ.μ. Όποιος, όμως, αγόραζε τριαράκι των 70-80 τ.μ. στις ακριβές συνοικίες που αναφέρθηκαν πιο πάνω, ήταν πιο προνομιούχος και καμάρωνε. Οι λίγοι που αγόρασαν τεσσάρι των 90-100 τ.μ. δεν μιλιόντουσαν!

Οι γνωστοί τούς αντιμετώπιζαν με θαυμασμό. Ας μη μιλήσουμε για τα ρετιρέ!

Την εποχή εκείνη το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και του Αρχιτέκτονα δέσποζε επιβλητικά. Όλοι οι γονείς που είχαν κόρες με προίκα στόχευαν σε γάμο με Πολιτικό Μηχανικό! Μεγάλο prestige!

Η ταρίφα για να παντρευτεί η κόρη Πολιτικό Μηχανικό ήταν μία ή περισσότερες πολυκατοικίες ή οικόπεδο με ή χωρίς μετρητά για να σηκωθεί η πολυκατοικία!

Το μέσο εισόδημα των Πολιτικών Μηχανικών, τότε, ήταν 8.000 δρχ. περίπου το μήνα. Οικόπεδα έβρισκαν όσα ήθελαν και με αντιπαροχή.

Αν είχες ένα οικόπεδο, το παραχωρούσες και έπαιρνες, ανάλογα, 2-3 διαμερίσματα ως αντιπαροχή για την αξία του οικοπέδου σου. Τα υπόλοιπα 4 έως 6 τα πουλούσε ο Πολιτικός Μηχανικός, πριν ακόμη ολοκληρωθούν. Οι αγοραστές τα αγόραζαν από τα μπετά. Από τα σχέδια. Με λίγα λόγια, η πολυκατοικία σηκωνόταν με τα λεφτά των αγοραστών
είχες ένα οικόπεδο, το παραχωρούσες και έπαιρνες, ανάλογα, 2-3 διαμερίσματα ως αντιπαροχή για την αξία του οικοπέδου σου. Τα υπόλοιπα 4 έως 6 τα πουλούσε ο Πολιτικός Μηχανικός, πριν ακόμη ολοκληρωθούν. Οι αγοραστές τα αγόραζαν από τα μπετά. Από τα σχέδια. Με λίγα λόγια, η πολυκατοικία σηκωνόταν με τα λεφτά των αγοραστών!

Κρέας έτρωγαν οι Έλληνες μία, το πολύ δύο φορές την εβδομάδα. Τα λαδερά εντάσσονταν καθημερινά στο διαιτολόγιό τους. Στα χωριά έτρωγαν κρέας το Πάσχα και τα Χριστούγεννα! Στην Καλαμάτα και σε όλη σχεδόν την Πελοπόννησο, οι Έλληνες της εποχής, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, έτρωγαν γίδα βραστή, γίδα ψητή, μοσχάρι βραστό, μοσχάρι ψητό και… γαλόπιτα για επιδόρπιο! Είχαν γιορτή! Οι τραγουδιστές της εποχής ήταν ο Μεσιέ Mπιθί, ο Μίστερ Κόκοτας, ο Καλαντζής, η Μαίρη Λίντα, ο Χιώτης, η Μπελίντα, η Νάντια Κωνσταντοπούλου, η Νανά Μούσχουρη, η Τζένη Βάνου και ο Γ. Βογιατζής.

Η Ελλάδα δεν είχε τηλεόραση. Είχε μόνον ραδιόφωνο και η εκπομπή «Πικρή μικρή μου αγάπη», που χορηγούσε το απορρυπαντικό TIDE, είχε αναγκάσει τις Ελληνίδες να περπατάνε στο δρόμο με το τρανζίστορ στο αυτί και να ακούν τη δακρύβρεχτη εκπομπή! Σε κάποια μπουάτ εμφανίστηκε ο «γύφτος» Χατζής με τη βαριά φωνή. Άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Ο Στράτος Διονυσίου τότε περνούσε για πολύ λαϊκός και δεν πουλούσε στην κοσμική Αθήνα. Βέβαια, ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν από τα πρώτα ονόματα του λαϊκού και μιλούσε στις καρδιές των «σκληρών» και «πονεμένων» παλικαριών της εποχής!

Τα τσιγάρα αγοράζονταν δυο-δυο ή τρία-τρία, χύμα από το περίπτερο. Τα κάπνιζαν με… καρφίτσα, για να μη χάσουν. Οι γόπες στο δρόμο ήταν δεν ήταν μισό πόντο η καθεμία! Αν κάποιο πολυτελές αυτοκίνητο περνούσε μπροστά από τους τροχονόμους της εποχής, όσο και αν ακούγεται παράξενο και απίστευτο, οι τροχονόμοι χαιρετούσαν στρατιωτικά, γιατί υπέθεταν ότι θα έπρεπε να είναι κάποιο σημαντικό πρόσωπο της Αυλής ή των λιγοστών μεγαλοβιομηχάνων. Υπενθυμίζουμε ότι τότε υπήρχε η Ελληνική Βασιλευόμενη Δημοκρατία με Βασιλιά τον Παύλο, πατέρα του μετέπειτα Βασιλιά Κωνσταντίνου. Η κοσμική ζωή της Αθήνας περιστρεφόταν γύρω από το παλάτι και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή! Οι δεξιώσεις γίνονταν όλες στη «Μεγάλη Βρεταννία» και στο «King George», τα δύο μοναδικά πολυτελή ξενοδοχεία της τότε Αθήνας.

Και επειδή θέλω να μαι δίκαιος και να γράφω και πράγματα που δεν με συμφέρουν

Πιο κάτω περιέργως ενώ έχει γράψει αυτά για τα σπίτια
Λέει ότι μπορούσες με 100 μισθούς των χιλίων δραχμών δηλαδή με 100.000 δραχμές να αγοράσει σπίτι ενώ σήμερα
Εννοώντας το 2013 δεν μπορείς
 

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Μηνύματα
5.805
Like
1.508
Πόντοι
266
Ρε τυπε είδα καλά?
Έγραφες σεντόνια και στα πουστο/τσοντοσινεμα?
Στο αντίστοιχο νήμα μπορούμε να συζητήσουμε ότι θέλεις για αυτό
Επειδή όμως έτσι όπως το γράφεις μπορεί να δημιουργηθούν εντυπώσεις
Οι συζητήσεις μου αναφέρονται σε γυναίκες και ζευγάρια
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.939
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Απάντηση δεύτερη

Όχι δικά μου στοιχεια

βασικός μισθός που ίσχυε στη χώρα ήταν περίπου 1.000 δρχ. το μήνα. Η διαμονή στις πολυκατοικίες της εποχής εθεωρείτο πολυτέλεια και όσοι ζούσαν σε αυτές αισθάνονταν προνομιούχοι! Η οδός Πατησίων και η Λεωφόρος Αλεξάνδρας μέχρι τους Αμπελοκήπους, η Κυψέλη, το Παγκράτι, η Νέα Σμύρνη ήταν αστικές ακριβές συνοικίες! Η Κηφισιά, το Παλαιό Ψυχικό, και λίγο λιγότερο το Παλαιό Φάληρο, ήταν πάντα η κορυφή των συνοικιών. Όλη η υπόλοιπη Αθήνα ήταν γεμάτη σπίτια του ενός ή δύο ορόφων με αυλές και κοινές τουαλέτες.

Οι Έλληνες της επαρχίας πουλούσαν τα χωράφια τους για να αγοράσουν διαμέρισμα στην Αθήνα! Αρκετοί αγόραζαν θυρωρεία! Ο κατασκευαστής φρόντιζε να υπάρχει ένα μικρό δωμάτιο στο υπόγειο (3Χ4 τ.μ.) με μια κουζινίτσα (1Χ1 τ.μ.) στη μια γωνία και ένα μπάνιο με ντους (1Χ1 τ.μ.) στην άλλη και το ονόμαζαν «διαμερισματάκι» του ενός δωματίου. Επειδή ο θυρωρός φρόντιζε τους κοινόχρηστους λογαριασμούς, ο κανονισμός της πολυκατοικίας προέβλεπε μισθό θυρωρού 1.000 δρχ. Έτσι, εξασφάλιζε στέγη και εισόδημα!

Τα πιο συνηθισμένα και δημοφιλή διαμερίσματα ήταν τα δυαράκια των 50-60 τ.μ. Όποιος, όμως, αγόραζε τριαράκι των 70-80 τ.μ. στις ακριβές συνοικίες που αναφέρθηκαν πιο πάνω, ήταν πιο προνομιούχος και καμάρωνε. Οι λίγοι που αγόρασαν τεσσάρι των 90-100 τ.μ. δεν μιλιόντουσαν!

Οι γνωστοί τούς αντιμετώπιζαν με θαυμασμό. Ας μη μιλήσουμε για τα ρετιρέ!

Την εποχή εκείνη το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και του Αρχιτέκτονα δέσποζε επιβλητικά. Όλοι οι γονείς που είχαν κόρες με προίκα στόχευαν σε γάμο με Πολιτικό Μηχανικό! Μεγάλο prestige!

Η ταρίφα για να παντρευτεί η κόρη Πολιτικό Μηχανικό ήταν μία ή περισσότερες πολυκατοικίες ή οικόπεδο με ή χωρίς μετρητά για να σηκωθεί η πολυκατοικία!

Το μέσο εισόδημα των Πολιτικών Μηχανικών, τότε, ήταν 8.000 δρχ. περίπου το μήνα. Οικόπεδα έβρισκαν όσα ήθελαν και με αντιπαροχή.

Αν είχες ένα οικόπεδο, το παραχωρούσες και έπαιρνες, ανάλογα, 2-3 διαμερίσματα ως αντιπαροχή για την αξία του οικοπέδου σου. Τα υπόλοιπα 4 έως 6 τα πουλούσε ο Πολιτικός Μηχανικός, πριν ακόμη ολοκληρωθούν. Οι αγοραστές τα αγόραζαν από τα μπετά. Από τα σχέδια. Με λίγα λόγια, η πολυκατοικία σηκωνόταν με τα λεφτά των αγοραστών
είχες ένα οικόπεδο, το παραχωρούσες και έπαιρνες, ανάλογα, 2-3 διαμερίσματα ως αντιπαροχή για την αξία του οικοπέδου σου. Τα υπόλοιπα 4 έως 6 τα πουλούσε ο Πολιτικός Μηχανικός, πριν ακόμη ολοκληρωθούν. Οι αγοραστές τα αγόραζαν από τα μπετά. Από τα σχέδια. Με λίγα λόγια, η πολυκατοικία σηκωνόταν με τα λεφτά των αγοραστών!

Κρέας έτρωγαν οι Έλληνες μία, το πολύ δύο φορές την εβδομάδα. Τα λαδερά εντάσσονταν καθημερινά στο διαιτολόγιό τους. Στα χωριά έτρωγαν κρέας το Πάσχα και τα Χριστούγεννα! Στην Καλαμάτα και σε όλη σχεδόν την Πελοπόννησο, οι Έλληνες της εποχής, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, έτρωγαν γίδα βραστή, γίδα ψητή, μοσχάρι βραστό, μοσχάρι ψητό και… γαλόπιτα για επιδόρπιο! Είχαν γιορτή! Οι τραγουδιστές της εποχής ήταν ο Μεσιέ Mπιθί, ο Μίστερ Κόκοτας, ο Καλαντζής, η Μαίρη Λίντα, ο Χιώτης, η Μπελίντα, η Νάντια Κωνσταντοπούλου, η Νανά Μούσχουρη, η Τζένη Βάνου και ο Γ. Βογιατζής.

Η Ελλάδα δεν είχε τηλεόραση. Είχε μόνον ραδιόφωνο και η εκπομπή «Πικρή μικρή μου αγάπη», που χορηγούσε το απορρυπαντικό TIDE, είχε αναγκάσει τις Ελληνίδες να περπατάνε στο δρόμο με το τρανζίστορ στο αυτί και να ακούν τη δακρύβρεχτη εκπομπή! Σε κάποια μπουάτ εμφανίστηκε ο «γύφτος» Χατζής με τη βαριά φωνή. Άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Ο Στράτος Διονυσίου τότε περνούσε για πολύ λαϊκός και δεν πουλούσε στην κοσμική Αθήνα. Βέβαια, ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν από τα πρώτα ονόματα του λαϊκού και μιλούσε στις καρδιές των «σκληρών» και «πονεμένων» παλικαριών της εποχής!

Τα τσιγάρα αγοράζονταν δυο-δυο ή τρία-τρία, χύμα από το περίπτερο. Τα κάπνιζαν με… καρφίτσα, για να μη χάσουν. Οι γόπες στο δρόμο ήταν δεν ήταν μισό πόντο η καθεμία! Αν κάποιο πολυτελές αυτοκίνητο περνούσε μπροστά από τους τροχονόμους της εποχής, όσο και αν ακούγεται παράξενο και απίστευτο, οι τροχονόμοι χαιρετούσαν στρατιωτικά, γιατί υπέθεταν ότι θα έπρεπε να είναι κάποιο σημαντικό πρόσωπο της Αυλής ή των λιγοστών μεγαλοβιομηχάνων. Υπενθυμίζουμε ότι τότε υπήρχε η Ελληνική Βασιλευόμενη Δημοκρατία με Βασιλιά τον Παύλο, πατέρα του μετέπειτα Βασιλιά Κωνσταντίνου. Η κοσμική ζωή της Αθήνας περιστρεφόταν γύρω από το παλάτι και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή! Οι δεξιώσεις γίνονταν όλες στη «Μεγάλη Βρεταννία» και στο «King George», τα δύο μοναδικά πολυτελή ξενοδοχεία της τότε Αθήνας.

Και επειδή θέλω να μαι δίκαιος και να γράφω και πράγματα που δεν με συμφέρουν

Πιο κάτω περιέργως ενώ έχει γράψει αυτά για τα σπίτια
Λέει ότι μπορούσες με 100 μισθούς των χιλίων δραχμών δηλαδή με 100.000 δραχμές να αγοράσει σπίτι ενώ σήμερα
Εννοώντας το 2013 δεν μπορείς
τυπε νταιμα τι θα σου φερει ο αη βασιλης φετος;
 

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Μηνύματα
1.723
Like
3.431
Πόντοι
456
Στο αντίστοιχο νήμα μπορούμε να συζητήσουμε ότι θέλεις για αυτό
Έχεις πλάκα τελικά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ένα τσοντοσινεμά,με ενσωματωμένο καλάθι της νοικοκυράς.
τυπε νταιμα τι θα σου φερει ο αη βασιλης φετος;
 
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Μηνύματα
4.499
Like
4.671
Πόντοι
1.706
βλαμμένο είναι το κουφοντινάκι;
Ε, φορώντας μπερέ, σαν Τσε από τα lidl, δεν τον λες και λογικό.
Ας φαντασιώνεται ότι θέλει.
Οσο κρατάει φραπεδούμπα, στα αρχίδια μου τι είναι και τι κάνει.
Οπλο σαν τον δολοφόνο πατέρα του να μην κρατά και όλα καλά.
FhSeRzFVsAEapfV.jpg
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom