jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.508
- Πόντοι
- 3.506
Αυτοί δεν είναι κανονικοί τσολιάδες -πρεπει να είναι από τον Έβρο και εγώ τέτοιος μιτασιον τσολιάς ήμουν στο φυλάκιο της νίκης
Αυτοί δεν είναι κανονικοί τσολιάδες -πρεπει να είναι από τον Έβρο και εγώ τέτοιος μιτασιον τσολιάς ήμουν στο φυλάκιο της νίκης
γκανγκ μπανγκ και μπουκεκακι τον εχουν κερασει ολοι
Τρωει βρωμικο ψωμακι απο ΝουΝτου ο κακασχημος χοντρελας ή τον γαμησε ασαλειωτα κανενας Συριζαιος και βγαζει τετοιο αχτι;Γνωμη σου!!!
Να θυμισουμε στους ακροατες μας οτι ο Χοντρελας εκτος απο κακασχημος ειναι τοσο βρωμιλας που τον εστελναν οι πουτανες να τον ψεκασουν με καυτο ατμο για να μην κολλησουν καμμια χολερα....γκανγκ μπανγκ και μπουκεκακι τον εχουν κερασει ολοι
Σαν νέος Ατλάντας κρατάς το σάιτ στους ώμους σού αγόρι μου τι να λέμεδε βλεπω να κανεις ομως και φορτωνω... μεσα στο μεσημεριανο μου πηξιμο.
για ανεβασε με λιγο...
ας ειναι καλα οι πολυκλωνοι δωδωχλεχλεδες και οι "εξυπνοι" που μας διασκεδαζουν.Σαν νέος Ατλάντας κρατάς το σάιτ στους ώμους σού αγόρι μου τι να λέμε
τοπιο μοσχαρι σπαλα που αγοραζω
O Λεκλερκ ηταν ο Ντοντο;
Από τι έχω καταλάβει εδώ πρέπει να γίνεται του κλώνου το κάγκελο -δε γαμησει τζερτζελες να γίνεταιας ειναι καλα οι πολυκλωνοι δωδωχλεχλεδες και οι "εξυπνοι" που μας διασκεδαζουν.
btw αφαντος ο πολυκλωνος, αν και περασα για δεκατιανο στο μπρεϊκ μου... απο το μαγαζακι του.
Θα μας σώσουν από τους Τούρκους οι νεοδημοκρατες, που τους πετάνε 4 πακέτα μακαρόνια στην εξώπορτα, και κρύβουν τα παιδιά στο υπόγειο.
Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Αδωνι Γεωργιάδη
«Ένα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον Alexis Tsipras έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης για την επίθεση που δέχτηκεwww.reader.gr
τα 3/4 κλωνοι παρακλωνοι ειναι... χαβαλες να γινεται ομωςΑπό τι έχω καταλάβει εδώ πρέπει να γίνεται του κλώνου το κάγκελο -δε γαμησει τζερτζελες να γίνεται
Σωστός ο παίχτηςτα 3/4 κλωνοι παρακλωνοι ειναι... χαβαλες να γινεται ομως
Πείτε ρε συριζόπανα, ποιός από σας είναι;
Δεν εισαι αριστος γιαυτο ρε τυπε....αμα ησουν αριστος θα εφτιαχνες εταιρειες με κεφαλαιο 9 χιλιαδες ευρω ΑΦΟΥ ειχαν προκηρυχθει διαγωνισμοι δεκαδων εκ ευρω και ολως τυχαιως θα τους αναλαμβανες εσυ.Τωρα καταλαβα γιατι δεν μπορεσα ποτε να μπω και εγω ποτε σε κανενα αναπτυξιακο νομο. Εβαζα 70-80 χιλιαρικα και ζηταγα 200-300. Επρεπε να βαζω 4-5 χιλιαρικα και να ζηταω πανω απο 5 εκατομμυρια.
Με κεφάλαιο 4 χιλιάδων ευρώ η Barking Well, φτάνει στα 9,9 εκατ. ευρώ από τον Αναπτυξιακό!
Η εταιρεία Barkingwell Progress του Νίκου Κοκλώνη- αποκαλύπτει το Euro2Day -πως έλαβε το «πράσινο φως» ένταξης στον Αναπτυξιακό για επενδυτικό σχέδιο, επιλέξιμου κόστους… 9,935 εκατ. ευρώ! &…typologies.gr
Καλημέρα φίλε. Ή εναλλακτικά να έταζες το 20% στο γραφείο του εξυπηρετούντος βουλευτή. Εκεί η δουλειά θα γινόταν αυθωρεί και παραχρήμα. Και για απλούστευση διαδικασιών θα σου έλεγαν, και για άλλα προγράμματα κλπ κλπ.Τωρα καταλαβα γιατι δεν μπορεσα ποτε να μπω και εγω ποτε σε κανενα αναπτυξιακο νομο. Εβαζα 70-80 χιλιαρικα και ζηταγα 200-300. Επρεπε να βαζω 4-5 χιλιαρικα και να ζηταω πανω απο 5 εκατομμυρια.
Με κεφάλαιο 4 χιλιάδων ευρώ η Barking Well, φτάνει στα 9,9 εκατ. ευρώ από τον Αναπτυξιακό!
Η εταιρεία Barkingwell Progress του Νίκου Κοκλώνη- αποκαλύπτει το Euro2Day -πως έλαβε το «πράσινο φως» ένταξης στον Αναπτυξιακό για επενδυτικό σχέδιο, επιλέξιμου κόστους… 9,935 εκατ. ευρώ! &…typologies.gr
Αυτά δε γίνονται τύπε...το δημόσιο είναι κρυστάλλινο...γιαυτο υπάρχει η διαύγεια άλλωστε...για να δημοσιεύουν την ίδια μέρα την προκήρυξη, την μειοδοτική διαδικασία με 3 προσφορές και την κατακύρωση με διάστημα 10 λεπτών η κάθε μιαΔεν εισαι αριστος γιαυτο ρε τυπε....αμα ησουν αριστος θα εφτιαχνες εταιρειες με κεφαλαιο 9 χιλιαδες ευρω ΑΦΟΥ ειχαν προκηρυχθει διαγωνισμοι δεκαδων εκ ευρω και ολως τυχαιως θα τους αναλαμβανες εσυ.
ενα σου παραστράτημα περιμενουμε για να φας αναφορα και μπανΆρχισε η δίκη του παπά
Ο Πάπας αποφάσισε να μην παραστεί στη δίκη του
Δεν είχε ακούσει τον αρχηγό του που έλεγε για το Μητσοτάκη
Έχετε δεί εσείς κανέναν αθώο να κρύβεται ;Μόνο οι ένοχοι κρύβονται
Ότι μας βολεύει
Όπως και ότι βολεύει τη Νέα Δημοκρατία
Τι λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
κ. Οικονόμου σημείωσε ότι «την ημέρα που ξεκινά στο Ειδικό Δικαστήριο η δίκη του πιο στενού του συνεργάτη, στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, κ. Ν. Παππά, κατηγορούμενου μάλιστα για βαρύτατα αδικήματα
Παραμύθια
Ένα είναι το βαρύτατο αδίκημα η παράβαση καθήκοντος σε βαθμό πλημμελήματος
Σαούλ σύμφωνα με τη λογική σου θα φάω πρόστιμο και από το κόμμα ε;
Πάνε τα λεφτά που μάζευα με κόπο ε Σαούλ και όχι μόνο Σαούλ
Δεν καταλαβαίνετε ότι ενώ εσείς δε λέτε ποτέ υπέρ της κυβέρνησης εγώ όταν χρειάζεται θα πω εναντίον
Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το κείμενο με αυτά που λεςενα σου παραστράτημα περιμενουμε για να φας αναφορα και μπαν