Εμείς λέγαμε Αν πρέπει ή όχι να μην διώκονται οι γιατροί
Τι σχέση έχει αυτό με τις δηλώσεις τσιοδρα;
Τα κάνανε πουτανα κ θα την βγάλουν λάδι;
Γαμησι κ κονσερβοκουτι θέλουν..
Εμείς λέγαμε Αν πρέπει ή όχι να μην διώκονται οι γιατροί
Τι σχέση έχει αυτό με τις δηλώσεις τσιοδρα;
Μα ρε παιδί μου, πλήρης άρνηση της πραγματικότητας.Τυπε αμφισβητεις τις μυστικες δημοσκοπησεις που μας τις φυλανε για εκπληξη;
Γιατί δεν κάνετε εκλογές μωρή κάμπια,να δούμε τί ισχύει τελικά;Μπουκωμένο σκατά είναι το κεφάλι σου βλάκα συριζαίε. Οτι δε σε βολεύει είναι μπουκωμένο ζωάδι.
βγήκε η Βαγενά να μιλήσει για κόμμα βιαστών. Την μαζέψανε φυσικά (λογω των δικων μας ΜΜΕ) άντε μετά να τους πάρει κανείς στα σοβαρά
Γιατί να κάνουμε εκλογές μωρή ρόμπα; Ζήτησε κανείς;Γιατί δεν κάνετε εκλογές μωρή κάμπια,να δούμε τί ισχύει τελικά;
οποτε δημοσιεύεται δημοσκόπηση έχει μπροστά τη Νέα Δημοκρατία
ρούφα το πέος μου ακάποτα,μωρή ΛουκίαΓιατί να κάνουμε εκλογές μωρή ρόμπα; Ζήτησε κανείς;
Αν και να ζητήσει, πούτσα μας, οι κυβερνήσεις λήγουν στην 4ετία. Κλάψτε ελεύθερα.
μη της λες τετοια, γιατι σεληνιαζεται και αλλο που δε θελει η λαστιχενια πουσταρδελαρούφα το πέος μου ακάποτα,μωρή Λουκία
τσίμπα και μερικούς άριστους στο παρακάτω "βίνΔεο"
Σου παραθέτω τον αγαπημένο σου...μη της λες τετοια, γιατι σεληνιαζεται και αλλο που δε θελει η λαστιχενια πουσταρδελα
Πάντως αυτό το κόμμα με τη δάδα μάς έχει ξενερώσει .Σου παραθέτω τον αγαπημένο σου...
αυτο το εχει βαλει πουθενα ο (πρωην) τιμημενος νεοδημοκρατικος αρχιμαλακας ???Σου παραθέτω τον αγαπημένο σου...
παρε και εσυ για να μαθεις πουτινακιΠάντως αυτό το κόμμα με τη δάδα μάς έχει ξενερώσει .
Εκεί που είχανε για παπαγάλο τον ένα κ μοναδικό μπαρμπαπηδουλα παιδί της πιάτσας κ αλάνι -αλητεία σκέτη .....ξαφνικά μας στέλνει νέα έκδοση πιο σοφιστικέ
δαλαϊ @daima703 τι λες για αυτο εδω... μουφα ?Ο λαϊκισμός και ο λαϊκισμός των σαλονιών και η οικονομική πολιτική Μητσοτάκη…
Τι να πω το αριστερό ντοκουμέντο προβάλλει κείμενα με πολύ δεξιές πολιτικέςδαλαϊ @daima703 τι λες για αυτο εδω... μουφα ?
Αν είχα έρθει με αποστολή από το κόμμα θα αντεγραφα ανακοινώσεις του κόμματος και της ομάδας αλήθειας που κάνω καμιά φορά αλλά όχι συχνάΠάντως αυτό το κόμμα με τη δάδα μάς έχει ξενερώσει .
Εκεί που είχανε για παπαγάλο τον ένα κ μοναδικό μπαρμπαπηδουλα παιδί της πιάτσας κ αλάνι -αλητεία σκέτη .....ξαφνικά μας στέλνει νέα έκδοση πιο σοφιστικέ
Προς το παρόν ρουφάς το πέος του Κυριάκου.ρούφα το πέος μου ακάποτα,μωρή Λουκία
τσίμπα και μερικούς άριστους στο παρακάτω "βίνΔεο"