dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.408
- Πόντοι
- 3.936
Έλα Μοντάζ είναι...μαλακίες γράφεις,αλλά ας το αφήσουμε προς το παρόν
φάε λίγο κούλη,να έχεις να πορεύεσαι
Έλα Μοντάζ είναι...μαλακίες γράφεις,αλλά ας το αφήσουμε προς το παρόν
φάε λίγο κούλη,να έχεις να πορεύεσαι
Αυτο μωρη Λιγναδογλίτσα κωλοτρυπηδάτεTι είναι το "χρεοκοπημενο"
Τι εγινε λουλουκα, ηρθες να υπερασπιστεις τη φιλεναδα σου;
Κάθε νόμισμα έχει δύο όψειςΓια το περιεχόμενο έχεις να πεις κάτι? Εάν όχι δεν μας ενδιαφέρει τι κάνεις εσύ.
επιχειρηματολόγησε ο Θανάσης Πλεύρης
Μα εχουμε γυρισει ηδη πισω με την Μητσοτακ Α.Ε. Οσο για τις δηθεν φερεγγυες δημοσκοπησεις . Μπουκωμενα ΜΜΕ, μπουκωμενες δημοσκοπησεις, και ολα πεντακαθαριδης. Κερδαμε και γελαμε αλά β.κορεα. Άσχετο αν στο εξωτερικο μας ονομαζουν κολομβια των βαλκανιων.Ρε φίλε γιατί να πάμε πίσω 40 χρόνια;
Μπουκωμένο σκατά είναι το κεφάλι σου βλάκα συριζαίε. Οτι δε σε βολεύει είναι μπουκωμένο ζωάδι.Μα εχουμε γυρισει ηδη πισω με την Μητσοτακ Α.Ε. Οσο για τις δηθεν φερεγγυες δημοσκοπησεις . Μπουκωμενα ΜΜΕ, μπουκωμενες δημοσκοπησεις, και ολα πεντακαθαριδης. Κερδαμε και γελαμε αλά β.κορεα. Άσχετο αν στο εξωτερικο μας ονομαζουν κολομβια των βαλκανιων.
Εγώ όταν γράφω σεντόνια συνήθως γράφω δικές μου σκέψεις
Θαλασσοδανεια των ΜΜΕ και μπουκωμενα στοματαΜπουκωμένο σκατά
Δεν χαλάω εγώ χατίρια, ρε τύπε.Μα εχουμε γυρισει ηδη πισω με την Μητσοτακ Α.Ε. Οσο για τις δηθεν φερεγγυες δημοσκοπησεις . Μπουκωμενα ΜΜΕ, μπουκωμενες δημοσκοπησεις, και ολα πεντακαθαριδης. Κερδαμε και γελαμε αλά β.κορεα. Άσχετο αν στο εξωτερικο μας ονομαζουν κολομβια των βαλκανιων.
Έλα τώρα, γράψε και καμιά αλήθεια και εσυ.Δεν χαλάω εγώ χατίρια, ρε τύπε.
Μπουκωμένες θες τις δημοσκοπήσεις; Ας είναι έτσι.
Κρίμα όμως που δεν βγαίνει καμιά ξεμπούκωτη από τους συμπαθούντες της αντιπολίτευσης.
Καημό το έχω να διαβάσω σε καμιά Αυγή ή Ντοκουμέντο μια δημοσκόπηση που να δείχνει την αλήθεια του Σύριζα που προηγείται.
Τες παν, δεν βαριέσαι. Σε λίγο θα έχουμε εκλογές και θα λήξει η παπαρολογία.
Θα έχουμε τέσσερα χρόνια μπροστά μας να ασχολούμαστε με τον Μητσοτάκη που θα (λέτε ότι θα) κάνει εκλογές μέσα στο επόμενο δίμηνο επειδή 'καταρρέει'.
Τυπε αμφισβητεις τις μυστικες δημοσκοπησεις που μας τις φυλανε για εκπληξη;Δεν χαλάω εγώ χατίρια, ρε τύπε.
Κρίμα όμως που δεν βγαίνει καμιά ξεμπούκωτη από τους συμπαθούντες της αντιπολίτευσης.
Καημό το έχω να διαβάσω σε καμιά Αυγή ή Ντοκουμέντο μια δημοσκόπηση που να δείχνει την αλήθεια του Σύριζα που προηγείται.
Θα έχουμε τέσσερα χρόνια μπροστά μας να ασχολούμαστε με τον Μητσοτάκη που θα (λέτε ότι θα) κάνει εκλογές μέσα στο επόμενο δίμηνο επειδή 'καταρρέει'.
Δαλάι να πεις στον θανασακη πρώτα να ανάψει μια λαμπάδα που τον έκαναν πρωθυπουργό μετα να δει τις δηλώσεις Τσιορδα κ να μας πει ποιοι είναι οι ψεκασμενοι..Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις
διάταξη τους προστατεύει από τον κανιβαλισμό που ζούμε – να το πω ευθέως – από ‘ψεκασμένους’ και από fake news», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θανάσης Πλεύρης και πρόσθεσε ότι τα μέλη των επιτροπών κινδυνεύουν από κακόβουλες μηνύσεις που θα γίνουν από όσους είναι εναντίον των εμβολιασμών.
«Δεν ξέρετε ότι γίνονται μηνύσεις για τις μάσκες; Στα σχολεία τα ζουν οι καθηγητές. Τους μηνύουν γιατί το παιδί πρέπει να πάει χωρίς μάσκα, ή το παιδί πρέπει να πάει στο σχολείο χωρίς να κάνει self test. Θέλετε λοιπόν όλοι αυτοί να κάνουν μηνύσεις και τα μέλη της Επιτροπής, ενώ ξέρουν ότι θα δικαιωθούν, να πρέπει να πάνε σε σαράντα, πενήντα προκαταρκτικές, να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις;» επιχειρηματολόγησε ο Θανάσης Πλεύρης.
Βιάζεστε, τώρα την "φτιάχνουν" η Vox Pop και η Bridging EuropeΈλα τώρα, γράψε και καμιά αλήθεια και εσυ.
Του τύπου "Χάθηκε ο Ζανούλης που μας μετέφερε τις μυστικές δημοσκοπήσεις κλπ κλπ".....
Εμείς λέγαμε Αν πρέπει ή όχι να μην διώκονται οι γιατροίΔαλάι να πεις στον θανασακη πρώτα να ανάψει μια λαμπάδα που τον έκαναν πρωθυπουργό μετα να δει τις δηλώσεις Τσιορδα κ να μας πει ποιοι είναι οι ψεκασμενοι..
Επίσης και στην εφημερίδα συντακτών οπότε δημοσιεύεται δημοσκόπηση έχει μπροστά τη Νέα ΔημοκρατίαΔεν χαλάω εγώ χατίρια, ρε τύπε.