Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
42.688
Πόντοι
10.411
Σου ειπα εγω για καμια εντολη; Οτι πει η δικαιοσυνη. Αλλα ξερω, εσυ θα μας πεις οτι κακως τους εχουν στειλει εκει, προσπαθουν να μπλεξουν τον μπροεδρα για το μπιφ. Και εν γνωση τους εχουν ξεκινησει δικαστικη διαμαχη που ξερουν οτι θα καταληξει σε φιασκο γιατι τα παιδια ειναι καθαρα σαν το γαργαρο νερακι και ο Λυγγεριδης αυτοκτονησε.
Ουγκανα ειναι μερικα μερικα «ψυχοπονιαρικα» εδω μεσα που κατεβαζαν παναγιες και δακρυβρεχτα σεντονια για τους 57 νεκρους, δεν ειχαν οξυγονο και ψαχνουν δικαιοσυνη αλλα για τον Λυγγεριδη επειδη εμπλεκεται ο μπροεδρος, οι χουλιγκανοι και η ομαδα πανω απ ολα, «γαμιεσαι Μητσοτακη που τους ερευνα η δικαιοσυνη».

Μαγος εισαι. Αρα και εσεις που 6 χρονια τωρα βριζετε ολημερις τον Μητσοτακουλα μαλλον σας εχει πηδηξει τη γκομενα.
Εγώ θα σου πω ότι τα κωλόπαιδα δεν βρίσκονται άδικα κατηγορούμενα.
Οι περισσότεροι(όχι όλοι) συνδεσμίτες των 4 μεγάλων είναι σκουπίδια δίποδα,κατακάθια κλπ.
Ότι συνέβη με τον άτυχο αστυνομικό,έχουν αποκλειστικά ευθύνη αυτά τα αποβράσματα και εγώ είμαι υπέρ να τους χώσουν μέσα γτ ποτέ μου δεν συμπάθησα τον χουλιγκανισμό,την αλητεία της ψευτομαγκιάς και το ότι κρύβονται πίσω από την ομάδα για να κάνουν ότι κάνουν.
Αλλά να κατηγορούν την διοίκηση του ΟΣΦΠ ότι τους παρείχαν αυτά που αναφέρει το κατηγορητήριο, είναι γελοίο.Είναι αδύνατον οι από πάνω να δίνουν εντολές να διαπράξουν τέτοια σκηνικά.Και δεν λέω για τα εισιτήρια,ή τους διορισμούς στον Δήμο που δεν πάταγαν ούτε για πλάκα τα αέργα άχρηστα έλεος,εντάξει αν αυτό είναι τόσο σοβαρό,είναι για γέλια.
Ο Μητσοτάκης δεν μου έχει γαμήσει την γκόμενα αλλά έχει γαμήσει τις ζωές μας όπως και οι προηγούμενοι και οι πιο προηγούμενοι.Αλλά μάλλον εσένα σου αρέσει δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Κατανοητό?

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
42.688
Πόντοι
10.411
Διάβασες το σκεπτικό της εισαγγελέως με το οποίο τον καλούν (όπως και τους υπόλοιπους) σε δίκη ή απλά επειδή πρόκειται για τον Μαρινάκη δε πρέπει να κουνιέται τίποτα?
Δεν είναι κανένα παπαδοπαίδι ο δικός μας ,όπως και κανένας του κεφαλαίου.Μπορεί να τον στηρίζω λόγω ομάδας,αλλά το ξέρω.
Και αν υπάρχει κάτι που έχουν βρει εναντίον του να τον καλέσουν ,ναι,συμφωνώ
Αλλά οι λόγοι που τον καλούν είναι αστείοι

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.855
Πόντοι
6.056
Ο Μητσοτάκης δεν μου έχει γαμήσει την γκόμενα αλλά έχει γαμήσει τις ζωές μας όπως και οι προηγούμενοι και οι πιο προηγούμενοι.Αλλά μάλλον εσένα σου αρέσει δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
Αγνοείς ότι ο συγκεκριμένος , είναι επί σειρά ετών Nr2 Mr Malakas ;
Πρόκειται δηλαδή περί εστεμμένου, τιτλούχου μαλάκα .
Δεν είναι κανένας τυχαίος μαλάκας .
Είναι ένας τιτάνας της μαλακίας .

Αυτή τη χρονιά, ενδεχομένως να πάρει τον τίτλο που του αξίζει , να βγει δηλαδή Mr Malakas 2025.
Για να νοιώθει ίσος μεταξύ ίσων , με τους άλλους γαλάζιους μαλάκες .
Μην ξεχνάμε πόσους πρωταθλητές της μαλακίας έχει δώσει η γαλάζια παράταξη .
Μιλάμε για μαλάκες όπως Τραμού, Άλεξ και τόσοι άλλοι .
Και ο πίξουλας , μπορεί παλιά να ήταν πράσινος, αλλά τελείωσε την καρριέρα του ως γαλάζιος μαλάκας .
Ανήκε στους λεγόμενους νεομαλάκες .

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
24.456
Πόντοι
6.056
Η Ευρώπη είναι ανοιχτή για όλους και δεν διώκει κανέναν.
Οι μόνοι ανεπιθύμητοι στην Ευρώπη που πρέπει να εκδιωχθούν και να εκλείψουν
είναι οι απόγονοι των παλαιών της κατοίκων , που είναι ετερόφυλοι .
Αν δεν έχουν αυτή την ανωμαλία και τη φασιστική οπισθοδρομικότητα (της ετεροφυλίας)
αλλά ασχολούνται με θεραπευτική κάνναβη ή σκυλιά/γατιά, είναι ευπρόσδεκτοι εννοείται .

Για τα γαλάζια μέλη .... δεν μιλάς καλά !!!
Μην ξεχνάς πόσους .... MR MALAKAS
έχει δώσει η παράταξη !!!!!!
Λάκη μου τα πάντα όλα είναι πλέον φανερά και ομολογημένα

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.517
Πόντοι
1.106
Ρε μητσοτακη φερτους εδω αφου είσαι καλύτερος απ τον τσιπρα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.173
Πόντοι
3.936
Μαγος εισαι. Αρα και εσεις που 6 χρονια τωρα βριζετε ολημερις τον τακαΤακη μαλλον σας εχει πηδηξει τη γκομενα.
Aυτος δεν είναι που του γ@μουσαν 8 χρόνια κ του γ@μανε ακόμη το γυναικακι οι έξωθεν; Τώρα το παίζει καλός οικογενειάρχης κ σύζυγος για το θεαθηναι της εικονας. Σιγά μη γ@μει- μάλλον τον κολατσιζει τον κολλιο- αφού πρώτη υπέγραψε κ έφερε το νομοσχέδιο για να παντρεύονται οι ντουρου -ντουρου. Μηπως γι αυτό τον υποστηρίζεις λυσσαλεα κι εσυ- γιατί είσαι μια απ' τις κρυφές.

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.173
Πόντοι
3.936
Εγω οτι ψηφιζω και οτι υποστηριζω κωλοτουμπες δεν κανω. Κατανοητο;
Δηλαδή βλέπεις τώρα τον κ.τακαΤακη και το επιτελείο του- πχ. ζαβοΜπουμπουκο- ναρκισσοΤσεκουριδη- μασονοΔεντρια- τζ.τραβολτα απ' τα λιντλ (πλευρ.) κτλπ.. Αν ζούσαν όλοι αυτοι στην κατοχή με ποιους θα ήταν? με τους Ν@ζί σαν κουκουλοφόροι ή με τους συμμάχους; Για να μην το κουραζουμε- σε όποια περίοδο της ιστορίας κ αν ζούσαν θα ήταν πάντα με την αντίθετη πλευρά -των εχθρών δηλαδή κ όχι με εμάς- γιατί τέτοιοι είναι. Αφού τους βλέπεις -κόβεις φάτσα κ βγάζεις συμπέρασμα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
38.755
Πόντοι
6.256
Κλειστοι οι δρομοι της αθηνας γιατι οι βλαμμενοι θα κανουν ποδήλατο.
Κουλιστάν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.767
Πόντοι
5.506
Δηλαδή βλέπεις τώρα τον κ.τακαΤακη και το επιτελείο του- πχ. ζαβοΜπουμπουκο- ναρκισσοΤσεκουριδη- μασονοΔεντρια- τζ.τραβολτα απ' τα λιντλ (πλευρ.) κτλπ.. Αν ζούσαν όλοι αυτοι στην κατοχή με ποιους θα ήταν? με τους Ν@ζί σαν κουκουλοφόροι ή με τους συμμάχους; Για να μην το κουραζουμε- σε όποια περίοδο της ιστορίας κ αν ζούσαν θα ήταν πάντα με την αντίθετη πλευρά -των εχθρών δηλαδή κ όχι με εμάς- γιατί τέτοιοι είναι. Αφού τους βλέπεις -κόβεις φάτσα κ βγάζεις συμπέρασμα.
Δεν πειράζει, αααααννν ζούσες και 'σύ την εποχή της κατοχής πάλι βλαξ θα ήσουν, πάμε παρακάτω.

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
38.755
Πόντοι
6.256
Κλειστοί δρομοι στη μισή αττική, να ψηφισουμε νδ για να μην κλεινουν δρομοι για ασήμαντες αφορμες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.767
Πόντοι
5.506
Ρε μπούφο, ολόκληρος γάιδαρος και ακόμα δεν έχεις μάθει ότι ο εχθρός μας είμαστε εμείς οι ίδιοι, με ποιους εχθρούς μου τσαμπουνάς, εσείς ήσασταν με τα κονσερβοκούτια να σφάζετε συνέλληνες και οι άλλοι ήταν με την κουκούλα να ρουφιανεύουν εσάς με τα κονσερβοκούτια. Βλαξ.

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
38.755
Πόντοι
6.256
Εμεις εχουμε Βορϊδη και ήδη οι λάθρο μας τρέμουν απ το φόβο τους.

Επισης εχουν γεμισει τα φανάρια με ακρωτηριασμενους αλλοδαπους που δινουν εναν αέρα πρωτευουσας Καμπότζης. Υπομονη , θα τους αναλάβει ο ρεζιλοβορίδης

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.387
Πόντοι
6.256
Tι ηρεμια ειναι αυτη εδω μεσα?:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.173
Πόντοι
3.936
ακόμα δεν έχεις μάθει ότι ο εχθρός μας είμαστε εμείς οι ίδιοι,
Oχι ,mr.,βλαροκ ο εχθρός μας ήταν οι δοσίλογοι της κατοχής που Δεν τιμωρήθηκαν όπως στην Γαλλία αλλά στελέχωσαν κυβερνήσεις ( για αυτό κ έγιναν γάργαρα οι αποζημιώσεις)- επίσης οι απόγονοι αυτών που στελεχώνουν κυβερνήσεις μέχρι σήμερα είναι ανθελληνες όπως κι εσυ- αφού μέχρι πρόσφατα ζητωκραυγαζες την γουρούνα Μέρκελ και τον Γκόλουμ. Αλλά τέτοιος είσαι στην πραγματικότητα

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    16 KB · Εμφανίσεις: 6

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.295
Πόντοι
206
Το αστείο με τις εκδηλώσεις είναι οι μέγα χορηγοί...
ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, και διάφοροι άλλοι που μας ξεφραγκιαζουν καθημερινά

• Like
Αντιδράσεις: riding

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.350
Πόντοι
1.706

Καλα να παθεις σιχαμενη....μονο μια βρωμιαρα θα εβαζε τον γονο του Μητσοτακη μεσα της.:confused:
Φθηνές δικαιολογίες. Εδώ δεν έχει μασήσει να κάνει άλλα κι άλλα ο Κούλης, να τη βάλει στη σημαία θα κολλούσε;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
38.755
Πόντοι
6.256
Ρε μπούφο, ολόκληρος γάιδαρος και ακόμα δεν έχεις μάθει ότι ο εχθρός μας είμαστε εμείς οι ίδιοι, με ποιους εχθρούς μου τσαμπουνάς, εσείς ήσασταν με τα κονσερβοκούτια να σφάζετε συνέλληνες και οι άλλοι ήταν με την κουκούλα να ρουφιανεύουν εσάς με τα κονσερβοκούτια. Βλαξ.
Σε χώσανε κυριακάτικα ρε μπαροκ, γιατι ετσι ρε

Stories

Νέο!
Top Bottom