pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.436
- Πόντοι
- 3.556
Kαταλαβα,παμε για οαεδ![]()
Ακούγεται πως ανοίγει θέση στη Σούδα λόγω προαγωγής παρόντος προσωπικού

Kαταλαβα,παμε για οαεδ![]()
Σου ειπα εγω για καμια εντολη; Οτι πει η δικαιοσυνη. Αλλα ξερω, εσυ θα μας πεις οτι κακως τους εχουν στειλει εκει, προσπαθουν να μπλεξουν τον μπροεδρα για το μπιφ. Και εν γνωση τους εχουν ξεκινησει δικαστικη διαμαχη που ξερουν οτι θα καταληξει σε φιασκο γιατι τα παιδια ειναι καθαρα σαν το γαργαρο νερακι και ο Λυγγεριδης αυτοκτονησε.
Ουγκανα ειναι μερικα μερικα «ψυχοπονιαρικα» εδω μεσα που κατεβαζαν παναγιες και δακρυβρεχτα σεντονια για τους 57 νεκρους, δεν ειχαν οξυγονο και ψαχνουν δικαιοσυνη αλλα για τον Λυγγεριδη επειδη εμπλεκεται ο μπροεδρος, οι χουλιγκανοι και η ομαδα πανω απ ολα, «γαμιεσαι Μητσοτακη που τους ερευνα η δικαιοσυνη».
Εγώ θα σου πω ότι τα κωλόπαιδα δεν βρίσκονται άδικα κατηγορούμενα.Μαγος εισαι. Αρα και εσεις που 6 χρονια τωρα βριζετε ολημερις τον Μητσοτακουλα μαλλον σας εχει πηδηξει τη γκομενα.
Δεν είναι κανένα παπαδοπαίδι ο δικός μας ,όπως και κανένας του κεφαλαίου.Μπορεί να τον στηρίζω λόγω ομάδας,αλλά το ξέρω.Διάβασες το σκεπτικό της εισαγγελέως με το οποίο τον καλούν (όπως και τους υπόλοιπους) σε δίκη ή απλά επειδή πρόκειται για τον Μαρινάκη δε πρέπει να κουνιέται τίποτα?
Αγνοείς ότι ο συγκεκριμένος , είναι επί σειρά ετών Nr2 Mr Malakas ;Ο Μητσοτάκης δεν μου έχει γαμήσει την γκόμενα αλλά έχει γαμήσει τις ζωές μας όπως και οι προηγούμενοι και οι πιο προηγούμενοι.Αλλά μάλλον εσένα σου αρέσει δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
Λάκη μου τα πάντα όλα είναι πλέον φανερά και ομολογημέναΗ Ευρώπη είναι ανοιχτή για όλους και δεν διώκει κανέναν.
Οι μόνοι ανεπιθύμητοι στην Ευρώπη που πρέπει να εκδιωχθούν και να εκλείψουν
είναι οι απόγονοι των παλαιών της κατοίκων , που είναι ετερόφυλοι .
Αν δεν έχουν αυτή την ανωμαλία και τη φασιστική οπισθοδρομικότητα (της ετεροφυλίας)
αλλά ασχολούνται με θεραπευτική κάνναβη ή σκυλιά/γατιά, είναι ευπρόσδεκτοι εννοείται .
Για τα γαλάζια μέλη .... δεν μιλάς καλά !!!
Μην ξεχνάς πόσους .... MR MALAKAS
έχει δώσει η παράταξη !!!!!!
Aυτος δεν είναι που του γ@μουσαν 8 χρόνια κ του γ@μανε ακόμη το γυναικακι οι έξωθεν; Τώρα το παίζει καλός οικογενειάρχης κ σύζυγος για το θεαθηναι της εικονας. Σιγά μη γ@μει- μάλλον τον κολατσιζει τον κολλιο- αφού πρώτη υπέγραψε κ έφερε το νομοσχέδιο για να παντρεύονται οι ντουρου -ντουρου. Μηπως γι αυτό τον υποστηρίζεις λυσσαλεα κι εσυ- γιατί είσαι μια απ' τις κρυφές.Μαγος εισαι. Αρα και εσεις που 6 χρονια τωρα βριζετε ολημερις τον τακαΤακη μαλλον σας εχει πηδηξει τη γκομενα.
Δηλαδή βλέπεις τώρα τον κ.τακαΤακη και το επιτελείο του- πχ. ζαβοΜπουμπουκο- ναρκισσοΤσεκουριδη- μασονοΔεντρια- τζ.τραβολτα απ' τα λιντλ (πλευρ.) κτλπ.. Αν ζούσαν όλοι αυτοι στην κατοχή με ποιους θα ήταν? με τους Ν@ζί σαν κουκουλοφόροι ή με τους συμμάχους; Για να μην το κουραζουμε- σε όποια περίοδο της ιστορίας κ αν ζούσαν θα ήταν πάντα με την αντίθετη πλευρά -των εχθρών δηλαδή κ όχι με εμάς- γιατί τέτοιοι είναι. Αφού τους βλέπεις -κόβεις φάτσα κ βγάζεις συμπέρασμα.Εγω οτι ψηφιζω και οτι υποστηριζω κωλοτουμπες δεν κανω. Κατανοητο;
Αν εννοείς ότι και την επόμενη εβδομάδα θα κανείς το μαλακα παπαγάλο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.την επόμενη βδομάδα πάλι![]()
Δεν πειράζει, αααααννν ζούσες και 'σύ την εποχή της κατοχής πάλι βλαξ θα ήσουν, πάμε παρακάτω.Δηλαδή βλέπεις τώρα τον κ.τακαΤακη και το επιτελείο του- πχ. ζαβοΜπουμπουκο- ναρκισσοΤσεκουριδη- μασονοΔεντρια- τζ.τραβολτα απ' τα λιντλ (πλευρ.) κτλπ.. Αν ζούσαν όλοι αυτοι στην κατοχή με ποιους θα ήταν? με τους Ν@ζί σαν κουκουλοφόροι ή με τους συμμάχους; Για να μην το κουραζουμε- σε όποια περίοδο της ιστορίας κ αν ζούσαν θα ήταν πάντα με την αντίθετη πλευρά -των εχθρών δηλαδή κ όχι με εμάς- γιατί τέτοιοι είναι. Αφού τους βλέπεις -κόβεις φάτσα κ βγάζεις συμπέρασμα.
Χιοβαράα?Δεν πειράζει, αααααννν ζούσες και 'σύ την εποχή της κατοχής πάλι βλαξ θα ήσουν, πάμε παρακάτω.
Ρε μπούφο, ολόκληρος γάιδαρος και ακόμα δεν έχεις μάθει ότι ο εχθρός μας είμαστε εμείς οι ίδιοι, με ποιους εχθρούς μου τσαμπουνάς, εσείς ήσασταν με τα κονσερβοκούτια να σφάζετε συνέλληνες και οι άλλοι ήταν με την κουκούλα να ρουφιανεύουν εσάς με τα κονσερβοκούτια. Βλαξ.Χιοβαράα?
Oχι ,mr.,βλαροκ ο εχθρός μας ήταν οι δοσίλογοι της κατοχής που Δεν τιμωρήθηκαν όπως στην Γαλλία αλλά στελέχωσαν κυβερνήσεις ( για αυτό κ έγιναν γάργαρα οι αποζημιώσεις)- επίσης οι απόγονοι αυτών που στελεχώνουν κυβερνήσεις μέχρι σήμερα είναι ανθελληνες όπως κι εσυ- αφού μέχρι πρόσφατα ζητωκραυγαζες την γουρούνα Μέρκελ και τον Γκόλουμ. Αλλά τέτοιος είσαι στην πραγματικότηταακόμα δεν έχεις μάθει ότι ο εχθρός μας είμαστε εμείς οι ίδιοι,
Φθηνές δικαιολογίες. Εδώ δεν έχει μασήσει να κάνει άλλα κι άλλα ο Κούλης, να τη βάλει στη σημαία θα κολλούσε;![]()
Σάκκαρη: "Ήταν όνειρό μου το να είμαι σημαιοφόρος, αλλά όλα καταστράφηκαν εξαιτίας της σχέσης μου"
Η Μαρία Σάκκαρη υποστήριξε σε συνέντευξή της πως ο λόγος για τον οποίο δεν ήταν σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ήταν η σχέση της.www.sport24.gr
Καλα να παθεις σιχαμενη....μονο μια βρωμιαρα θα εβαζε τον γονο του Μητσοτακη μεσα της.![]()
Σε χώσανε κυριακάτικα ρε μπαροκ, γιατι ετσι ρεΡε μπούφο, ολόκληρος γάιδαρος και ακόμα δεν έχεις μάθει ότι ο εχθρός μας είμαστε εμείς οι ίδιοι, με ποιους εχθρούς μου τσαμπουνάς, εσείς ήσασταν με τα κονσερβοκούτια να σφάζετε συνέλληνες και οι άλλοι ήταν με την κουκούλα να ρουφιανεύουν εσάς με τα κονσερβοκούτια. Βλαξ.