Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.430
Πόντοι
27.261
Δεν του νιμου...εννοώ θέλει να κάνει like στο ποστ μου ,από εγωισμό δεν το πατάει ....:confused:

Εσύ μου χαλάς τα like
αυτος ο κωλοεγωϊσμος, εχει κλεισει τα καλυτερα τα σπιτια.
ασε γνωριζω παααααααρα πολυ καλα.
:undecided:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
και εχεις εναν απο τους πανηλιθιους του σαι τον βλαξ71 να σου λεει "φταιει η ισοτιμια" και επεμενε κιολας η αμοιβαδα
Ρε φίλε πόσο πήγε το βαρέλι diese? Κάπου διάβασα επίπεδο 2018.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Όπου φύγει...φύγει οι Έλληνες από τα σπίτια τους με τις τιμές στο ρεύμα στα ύψη και πετρέλαιο και φυσικό αέριο απλησίαστα…

Σε κάθε ευκαιρία τρέχουν να ζεστάνουν το κοκαλάκι τους σε τζάκια της ελληνικής υπαίθρου…

Εκεί κατάντησε η ελληνική κοινωνία με την χούντα Κούλη… :confused:

Αγαπημένε μου φίλε όταν διαβάζεις κάτι θα το επεξεργάζεσαι. Το άρθρο λέει για πληρότητα 100 αυτό αφορά εσένα; Αυτό βλέπεις εσύ ότι συμβαίνει έξω που κυκλοφορείς; Γιατί εμενα με ειδοποιούν από Άγιο Στέφανο Άνοιξη και βόρεια προάστια ότι δεν βρίσκουν ξυλόσομπες και ξύλα στην αγορά.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.056
Πόντοι
26.141
αυτος ο κωλοεγωϊσμος, εχει κλεισει τα καλυτερα τα σπιτια.
ασε γνωριζω παααααααρα πολυ καλα.
:undecided:
Ο Δαλάι Λάμας είναι μοναδικός .....πρέπει να χαρακτηριστεί ως μνημείο παγκόσμιας κομματικής κληρονομιάς ..:confused::confused:

Ο μπαγασας τόσα σεντόνια γράφει για το κόμμα που εγώ τέτοια σεντόνια μόνο σε κανένα διμετρο ρωσιδι θα έγραφα για να το έπειθα να έρθει Ελλάδα

Πραγματικά μπράβο του

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.430
Πόντοι
27.261
Ο Δαλάι Λάμας είναι μοναδικός .....πρέπει να χαρακτηριστεί ως μνημείο παγκόσμιας κομματικής κληρονομιάς ..:confused::confused:

Ο μπαγασας τόσα σεντόνια γράφει για το κόμμα που εγώ τέτοια σεντόνια μόνο σε κανένα διμετρο ρωσιδι θα έγραφα για να το έπειθαν να έρθει Ελλάδα

Πραγματικά μπράβο του
εγω απο την αλλη, τετοια σεντονια δε στρωνω ουτε στο κρεβατι μου για να κοιμηθω.
χαλαλι του... και ας μη μου κανει λικε :undecided-old:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.056
Πόντοι
26.141
εγω απο την αλλη, τετοια σεντονια δε στρωνω ουτε στο κρεβατι μου για να κοιμηθω.
χαλαλι του... και ας μη μου κανει λικε :undecided-old:
Με εκνευρίζει η ευγένεια του ...ποτέ δε θα παραφερθει κ ποτέ δε θα βρίσει ....

Αχχχ που είναι ο μπαρμπαπηδουλας;;:smitten::smitten:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Σκάι Real πρώτο θέμα ΕΡΤ όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που στηρίζουν Κούλη παίζουν την κανελοριζα του Πανούση power play,. να μας πείσουν ότι είναι φυσιολογικό να γαμαμε 12χρονα...

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Αγαπημένε μου φίλε όταν διαβάζεις κάτι θα το επεξεργάζεσαι. Το άρθρο λέει για πληρότητα 100 αυτό αφορά εσένα; Αυτό βλέπεις εσύ ότι συμβαίνει έξω που κυκλοφορείς; Γιατί εμενα με ειδοποιούν από Άγιο Στέφανο Άνοιξη και βόρεια προάστια ότι δεν βρίσκουν ξυλόσομπες και ξύλα στην αγορά.

Εγώ πάντως δοκίμασα να βρω και στα μέρη του volcano μπας και κεράσει κάνα καφέ ο τύπος, αλλά τζίφος κι εκεί, ούτε για δείγμα ξενοδοχείο. Μου πρότεινε κάτι καταλύματα εκεί κοντά σε κάτι παλιοχώρια:

Έκλεισα κι εγώ για Λονδίνο λοιπόν…
Εκεί μας κατάντησαν οι πολιτικές του Κούλη με τα επιδόματα… ρέει το χρήμα… :confused:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
να μας πείσουν ότι είναι φυσιολογικό να γαμαμε 12χρονα...

Αυτή την αντίληψη είχαν τα συριζόσκυλα και είχαν μάλιστα μειώσει τις ποινές τότε, πριν τις αυξήσει εκ νέου ο Κούλης με διάταξη που δεν ψήφισαν οι βουλευτές του Σύριζα…

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.980
Πόντοι
456
Εγώ πάντως δοκίμασα να βρω και στα μέρη του volcano μπας και κεράσει κάνα καφέ ο τύπος, αλλά τζίφος κι εκεί, ούτε για δείγμα ξενοδοχείο. Μου πρότεινε κάτι καταλύματα εκεί κοντά σε κάτι παλιοχώρια:

Έκλεισα κι εγώ για Λονδίνο λοιπόν…
Εκεί μας κατάντησαν οι πολιτικές του Κούλη με τα επιδόματα… ρέει το χρήμα… :confused:
Μιλάμε για την μεγαλύτερη έξοδο την 28η...
Εγώ δεν βρήκα τίποτα και αναγκάστηκα να κλείσω Φλωρεντία.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.430
Πόντοι
27.261
Με εκνευρίζει η ευγένεια του ...ποτέ δε θα παραφερθει κ ποτέ δε θα βρίσει ....

Αχχχ που είναι ο μπαρμπαπηδουλας;;:smitten::smitten:
kid-scream.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom