★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Ας τρελαθείς εσύ τρελό αγόρι και δεν θέλω τίποτα άλλο.Πόσα θέλεις για να μας τρελάνεις;
Έλα βρισε λίγο.
Θα ψηφίσω νέα Δημοκρατία αν αρχίσεις τα μπινελίκια.
Ας τρελαθείς εσύ τρελό αγόρι και δεν θέλω τίποτα άλλο.Πόσα θέλεις για να μας τρελάνεις;
Ένα τέτοιο προφίλ σαν του Δαλάι Λάμα που γράφει σεντόνια μόνο ένας ψυχοπαθής σαν τον μπαρμπαπηδουλα μπορεί να είναι ...Ας τρελαθείς εσύ τρελό αγόρι και δεν θέλω τίποτα άλλο.
Έλα βρισε λίγο.
Γεια σου ρε Τόνυ άρχοντα!!!!!!Εδώ βρίζει τον Άγιο
Είχε κόντρα με τον Άγιο ποιος την έχει μεγαλύτερη (την πισίνα)Καλά ρε .....ο μπαρμπαπηδουλας ήταν τελικά καθαριστής πισίνων;( Πισινών)
καθαριστης τετοιων πισινων ητανΚαλά ρε .....ο μπαρμπαπηδουλας ήταν τελικά καθαριστής πισίνων;( Πισινών)
Πάντως ένας Τζώνη βιταμ.μπαρμπαπηδουλας πουλί κ πιλότος ήταν απόλαυσηΕίχε κόντρα με τον Άγιο ποιος την έχει μεγαλύτερη (την πισίνα)
Μη τους λες τέτοια και δεν έχουν ούτε λεκάνη να πλύνουν τα ρούχα τους...Είχε κόντρα με τον Άγιο ποιος την έχει μεγαλύτερη (την πισίνα)
Ας τρελαθείς εσύ τρελό αγόρι και δεν θέλω τίποτα άλλο.
Έλα βρισε λίγο.
Security σε βίλες ήταν, κάθε φορά ποσταρε βίντεο από διαφορετικές πισίνες, ότι και καλά ήταν δικές του...Καλά ρε .....ο μπαρμπαπηδουλας ήταν τελικά καθαριστής πισίνων;( Πισινών)
Το σαββίδη ξέχασεςΠάντως ένας Τζώνη βιταμ.μπαρμπαπηδουλας πουλί κ πιλότος ήταν απόλαυση
Ειχε βαλει μια πισινα και εβριζε τον Αγιο, τοτε και εγω του παραθεσα μια μεγαλυτερη και του ειχα γραψει σε σημειωμα οτι οι πισινες ειναι σαν τις πουτσες. Παντα καποιος θα την εχει μεγαλυτερη.Ναι το θυμηθηκα
Θεός......
Αυτηνου η φωνή ήταν;
Πέρα από την πλάκα είναι να στεναχωριέσαι με κάτι μεροκαματιάρηδες ανθρώπους που το παίζουν δεξιοί γιατί λιμπιζονται τα πλούτη άλλωνων και φαντάζονται ότι μια μέρα θα γίνουν κ αυτοι.πλουσιοι με τα 700 ευρώ μισθό ...Security σε βίλες ήταν, κάθε φορά ποσταρε βίντεο από διαφορετικές πισίνες, ότι και καλά ήταν δικές του...
Μας πόσες πισίνες έχει πια?
Αφού ήταν τόσο μεγαλομανής γιατί δεν μας έδειχνε τα πολυτελή λουτρά του, πολυτελή αμαξια, λέμε τώρα.
Α ναιιιιιιιιιιι τώρα το θυμήθηκα............... .Ειχε βαλει μια πισινα και εβριζε τον Αγιο, τοτε και εγω του παραθεσα μια μεγαλυτερη και του ειχα γραψει σε σημειωμα οτι οι πισινες ειναι σαν τις πουτσες. Παντα καποιος θα την εχει μεγαλυτερη.
Άνθρωπος ο οποίος βγάζει 5.000€ τον μήνα, έτσι έλεγε, να γαμαει στο Μεταξουργείο των 10€ την κοπέλα.Πέρα από την πλάκα είναι να στεναχωριέσαι με κάτι μεροκαματιάρηδες ανθρώπους που το παίζουν δεξιοί γιατί λιμπιζονται τα πλούτη άλλωνων και φαντάζονται ότι μια μέρα θα γίνουν κ αυτοι.πλουσιοι με τα 700 ευρώ μισθό ...
Είναι η τραγωδία του ανθρώπινου είδους που αν κ φτωχός είναι δεξιός κ από τα άλυτα προβλημματα των κοινωνιοψυχολογων ..,
Αν το σκεφτείς είναι μυστήριο ....
Πάντως αγαπάμε μπαρμπαπηδουλας και Δαλάι λαμα
Μα ο καπιταλας δεξιός σιγά μην ασχοληθεί μα υπερασπίζεται Μητσοτάκη ή τζιμερο.....Άνθρωπος ο οποίος βγάζει 5.000€ τον μήνα, έτσι έλεγε, να γαμαει στο Μεταξουργείο των 10€ την κοπέλα.
Δηλαδή από που να το πιάσεις και που να τ' αφήσεις με αυτόν.
Και ακριβώς για αυτό το έπαιζε ζαμπλουτος, για να έχει κάποια λογική που ψηφιζει νδ.
Υπάρχει και σκρινσοτ αν θυμάσαιΆνθρωπος ο οποίος βγάζει5.0007.000€ τον μήνα, έτσι έλεγε, να γαμαει στο Μεταξουργείο των 10€ την κοπέλα.
Δηλαδή από που να το πιάσεις και που να τ' αφήσεις με αυτόν.
Και ακριβώς για αυτό το έπαιζε ζαμπλουτος, για να έχει κάποια λογική που ψηφιζει νδ.
Μια απλή ματιά να ρίξεις στον εκλογικό χάρτη, καταλαβαίνεις πολλά.Μα ο καπιταλας δεξιός σιγά μην ασχοληθεί μα υπερασπίζεται Μητσοτάκη ή τζιμερο.....
Μόνο το € έχει για σρχηγο
Οι υπόλοιποι είναι φουκαραδες όπως έλεγες κ ο πορνομετσναστης που ονειρεύονται πλουτη..
Μπορώ να σου πω δέκα άτομα εδώ μέσα φραγκατοι δεξιοί που ούτε ασχολούνται με τα κόμματα της δεξιάς.....