Οι @ριστοι ξέρουν αφού..Γιατί να το πουλήσει ; Το έκλεψε ; Και ποιός θα έχει κέρδος αν πουλήσουν όλοι τα σπίτια τους ;;;
Και γιατί έγιναν όλα αυτά ;;; Για να διατηρήσουν τους μισθούς που είχαν τον καιρό της πρασινογαλάζιας ΠΑΣΟΚαρας
οι παλιοί υπάλληλοι ΔΕΗ - ΟΤΕ - ΕΥΔΑΠ - ΟΣΕ - ΗΛΠΑΠ - ΗΣΑΠ - ΒΟΥΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ κτλ κτλ κτλ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)
Θα χω να το γράφω στο απομνημονεύματα μου
Πρόλαβα πριν από τους φανατικούς συριζαίους φίλουςκαι γράφω για τη δικαίωση του Τσίπρα για το σπίτι στο Σούνιο
Πάντα κομματόσκυλο εγώ ε;
Πρόλαβα πριν από τους φανατικούς συριζαίους φίλουςκαι γράφω για τη δικαίωση του Τσίπρα για το σπίτι στο Σούνιο
Δικαστική δικαίωση Τσίπρα για την «εξοχική βίλα» στο Σούνιο
Το δικαστήριο υποχρεώνει τον εκδότη να διαγράψει το επίμαχο tweet και να κάνει νέα ανάρτηση που θα αποκαθιστά την αλήθεια #CNNgrNews
www.cnn.gr
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.408
- Πόντοι
- 3.936
Τρίχωμα αλλάζει ο σκύλος αλλά παραμένει σκύλος.Θα χω να το γράφω στο απομνημονεύματα μου
Το δικαστήριο υποχρεώνει τον εκδότη να διαγράψει το επίμαχο tweet και να κάνει νέα ανάρτηση που θα αποκαθιστά την αλήθεια #CNNgrNewswww.cnn.gr
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.048
- Πόντοι
- 26.141
Δείτε ένα πουστη πρωθυπουργό που έχουμε
https://www.google.com/amp/s/www.mo...-nea-psifiaki-efarmogi-tis-aade-appodixi/amp/
Γαμω το μπαστσρδο σου παλιοπουστα κ γαμω το χορδακι Χανίων όλο ..
Πρώτα θα κάνεις μια εφαρμογή που ο πολίτης όταν δε βρίσκει τον δημ υπάλληλο στη θέση του θα τον καταγγέλει κ μετά αυτή την εφαρμογή για τις αποδείξεις ..
Πρώτα τους ίδιους σου υπαλλήλους να ελέγξεις..
Κατά τα άλλα όπως λένε είναι καντρωος κ δεξιός πρωθυπουργός ...
Ενας άναρχος πρωθυπουργός ειναι.....
Γελαν κ οι κροκόδειλοι του Αμαζονίου
https://www.google.com/amp/s/www.mo...-nea-psifiaki-efarmogi-tis-aade-appodixi/amp/
Πρώτα θα κάνεις μια εφαρμογή που ο πολίτης όταν δε βρίσκει τον δημ υπάλληλο στη θέση του θα τον καταγγέλει κ μετά αυτή την εφαρμογή για τις αποδείξεις ..
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.048
- Πόντοι
- 26.141
Η το άλλο που όταν ένας παραβάτης για μη έκδοση απόδειξης κλείνει το μαγαζί είναι υποχρεωτική η ένδειξης πινακίδας στην πόρτα του να λέει ότι δεν έκοψα απόδειξη..ποιον υπαλληλο να βρει στη θεση του?τη μιση ευρυτανια και τα μισα χανια εχει διορισει αυτη η οικογενεια δημοσιων υπάλληλων που ειναι φιλελε αλλα μονο οταν αφορα τους αλλους,για τη παρτυ τους και τα βυσματα τους βολεμα στο δημοσιο και κυνηγητο στους μαλακες να πληρωσουν φορους για να σιτιζονται αυτοι οι τεμπεληδες
Να βάλουμε κ ταμπελακι σε κάθε γραφειοδημ υπαλλήλου ότι με διώξανε γιατί έτρωγα κουλούρι εν ώρα υπηρεσίας
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.408
- Πόντοι
- 3.936
Εγώ είμαι υπέρ του μέτρου τυπε. Πολύ απλά γιατί όταν δεν μου δίνουν απόδειξη ΜΕ ΚΛΈΒΟΥΝ ΤΟΝ ΦΠΑ.Δείτε ένα πουστη πρωθυπουργό που έχουμε
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.048
- Πόντοι
- 26.141
Έγραψα ότι πρώτα θα κοιτάξεις το σπίτι σου το προσωπικό σου να είναι εντάξει με τον πολίτη κ μετά θα κάνεις κ τέτοια εφαρμογήΕγώ είμαι υπέρ του μέτρου τυπε. Πολύ απλά γιατί όταν δεν μου δίνουν απόδειξη ΜΕ ΚΛΈΒΟΥΝ ΤΟΝ ΦΠΑ.
Με απλά λόγια πρώτα εφαρμογή για την απουσία ξύσιμο στχιδιων των δημ υπάλληλων κ μετά αυτήν την εφαρμογή ..
Δαλάι την δικαστική απόφαση περίμενες;;Θα χω να το γράφω στο απομνημονεύματα μου
Το δικαστήριο υποχρεώνει τον εκδότη να διαγράψει το επίμαχο tweet και να κάνει νέα ανάρτηση που θα αποκαθιστά την αλήθεια #CNNgrNewswww.cnn.gr
Πορδοσαλτη θυμίζεις..
Τελευταία τροποποίηση:
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.887
- Πόντοι
- 12.756
θα κανει app για να πηγαινεις εσυ να δουλεψεις τσαμπα στην θεση ενος δημοσιου υπαλληλου που γυριζει στα μαγαζια και κοιταει βιτρινεςΔείτε ένα πουστη πρωθυπουργό που έχουμε
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.980
- Πόντοι
- 456
Μηδενισμός της ανεργίας δηλαδή...θα κανει app για να πηγαινεις εσυ να δουλεψεις τσαμπα στην θεση ενος δημοσιου υπαλληλου που γυριζει στα μαγαζια και κοιταει βιτρινες
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.408
- Πόντοι
- 3.936
Ναι...αλλα είναι πελατειακο κράτος...! Μέχρι κ μπόνους τους έδωσαν για να δουλεύουν. Όσο ισχύ η μονιμότητα δεν θα υπάρχει σωστό δημόσιο. Όπως επίσης οι περισσότεροι υπάλληλοι είναι για σύνταξη. Η τεχνολογία προχωράει. Οι περισσότεροι ουτε το εντερ δεν ξέρουν να πατάνεΈγραψα ότι πρώτα θα κοιτάξεις το σπίτι σου το προσωπικό σου να είναι εντάξει με τον πολίτη κ μετά θα κάνεις κ τέτοια εφαρμογή
Με απλά λόγια πρώτα εφαρμογή για την απουσία ξύσιμο στχιδιων των δημ υπάλληλων κ μετά αυτήν την εφαρμογή ..
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.691
- Πόντοι
- 3.556
Είμαι υπέρ του μέτρου.
Το να εφαρμόζεις τέτοιο μέτρο πάντως δείχνει ότι είσαι ανίκανος να οργανώσεις κάτι (φοροεισπρακτικό μηχανισμό) για το οποίο και υπεύθυνος είσαι και πληρώνεσαι.
Ας απολύσει τα δημόσια κοράκια που μας πίνουν το αίμα και δωσει εργολαβία τα φορολογικά σε καμία πολυεθνική
Το να εφαρμόζεις τέτοιο μέτρο πάντως δείχνει ότι είσαι ανίκανος να οργανώσεις κάτι (φοροεισπρακτικό μηχανισμό) για το οποίο και υπεύθυνος είσαι και πληρώνεσαι.
Ας απολύσει τα δημόσια κοράκια που μας πίνουν το αίμα και δωσει εργολαβία τα φορολογικά σε καμία πολυεθνική
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.408
- Πόντοι
- 3.936
Το ότι ο ελεγκτής θα τσιμπήσει φακελάκι αυτό ούτε δημόσιο ουτε ιδιωτικός μπορεί να το ελέγξει. Οπότε για μένα είναι σωστό για αρχή κ θα αξίζει όταν δώσει κ κίνητρα. Ο εκβιασμός ζητά απόδειξη για να καλύψεις το αφορολόγητο σου προφανώς δεν έπιασεΕίμαι υπέρ του μέτρου.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.688
- Πόντοι
- 6.256
Οι περήφανοι της βαριας βιομηχανίας κικιλιας μπακο δεν πηραν χαμπαρι τον άστεγο στο μουσειο ακροπολης στον πεζόδρομο.
Δημοτικη αστυνομια παντου για να βαλει προστιμα αλλα ο αστεγος εκει,
Οι άριστοι του κούλη ειναι οι πετυχημένοι των κουλομμε, στην πραγματικοτητα δεν ξερουν τι τους γινεται.
Δημοτικη αστυνομια παντου για να βαλει προστιμα αλλα ο αστεγος εκει,
Οι άριστοι του κούλη ειναι οι πετυχημένοι των κουλομμε, στην πραγματικοτητα δεν ξερουν τι τους γινεται.
Συνημμένα
Αυτοί που δεν αλλάζουν ποτέ τρίχωμα έχουν πρόβλημαΤρίχωμα αλλάζει ο σκύλος αλλά παραμένει σκύλος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ δέχομαι τις δικαστικές αποφάσεις οι οποίες προκύπτουν μετά από μεγάλη έρευνα πολλών ανθρώπων με συμφέρουν δεν με συμφέρουνΔαλάι την δικαστική απόφαση περίμενες;;
Πορδοσαλτη θυμίζεις..
Εσύ;
Το αντίθετο από το μπόνους έκανε η κεραμέωςΝαι...αλλα είναι πελατειακο κράτος...! Μέχρι κ μπόνους τους έδωσαν για να δουλεύουν. Όσο ισχύ η μονιμότητα δεν θα υπάρχει σωστό δημόσιο. Όπως επίσης οι περισσότεροι υπάλληλοι είναι για σύνταξη. Η τεχνολογία προχωράει. Οι περισσότεροι ουτε το εντερ δεν ξέρουν να πατάνε
Ενώ αυτά που προτείνει να γίνονται μετά το σχολείο προαιρετικά θα άλλαζαν απίστευτα προς το καλύτερο την εκπαίδευση ζητάει από τους καθηγητές να το κάνουν χωρίς πληρωμή
Και με μόνο κίνητρο περισσότερα μόρια για την κατάληψη διευθυντικών θέσεων
Οπότε βράσε όρυζα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις