Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.568
Πόντοι
2.456
Γιατί να το πουλήσει ; Το έκλεψε ; Και ποιός θα έχει κέρδος αν πουλήσουν όλοι τα σπίτια τους ;;;
Και γιατί έγιναν όλα αυτά ;;; Για να διατηρήσουν τους μισθούς που είχαν τον καιρό της πρασινογαλάζιας ΠΑΣΟΚαρας
οι παλιοί υπάλληλοι ΔΕΗ - ΟΤΕ - ΕΥΔΑΠ - ΟΣΕ - ΗΛΠΑΠ - ΗΣΑΠ - ΒΟΥΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ κτλ κτλ κτλ
Οι @ριστοι ξέρουν αφού..

:confused: :confused: :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.974
Πόντοι
5.506
Απολαυστικο το χαζο με την κιθαρα, χαμπαρι δεν εχει παρει ακομα :tooth:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.524
Πόντοι
266
Θα χω να το γράφω στο απομνημονεύματα μου

Πρόλαβα πριν από τους φανατικούς συριζαίους φίλουςκαι γράφω για τη δικαίωση του Τσίπρα για το σπίτι στο Σούνιο

Πάντα κομματόσκυλο εγώ ε;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936

Πρόλαβα πριν από τους φανατικούς συριζαίους φίλουςκαι γράφω για τη δικαίωση του Τσίπρα για το σπίτι στο Σούνιο

Τρίχωμα αλλάζει ο σκύλος αλλά παραμένει σκύλος.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.048
Πόντοι
26.141
Δείτε ένα πουστη πρωθυπουργό που έχουμε
https://www.google.com/amp/s/www.mo...-nea-psifiaki-efarmogi-tis-aade-appodixi/amp/

Γαμω το μπαστσρδο σου παλιοπουστα κ γαμω το χορδακι Χανίων όλο ..

Πρώτα θα κάνεις μια εφαρμογή που ο πολίτης όταν δε βρίσκει τον δημ υπάλληλο στη θέση του θα τον καταγγέλει κ μετά αυτή την εφαρμογή για τις αποδείξεις ..
Πρώτα τους ίδιους σου υπαλλήλους να ελέγξεις..

Κατά τα άλλα όπως λένε είναι καντρωος κ δεξιός πρωθυπουργός ...
Ενας άναρχος πρωθυπουργός ειναι.....
Γελαν κ οι κροκόδειλοι του Αμαζονίου

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.048
Πόντοι
26.141
ποιον υπαλληλο να βρει στη θεση του?τη μιση ευρυτανια και τα μισα χανια εχει διορισει αυτη η οικογενεια δημοσιων υπάλληλων που ειναι φιλελε αλλα μονο οταν αφορα τους αλλους,για τη παρτυ τους και τα βυσματα τους βολεμα στο δημοσιο και κυνηγητο στους μαλακες να πληρωσουν φορους για να σιτιζονται αυτοι οι τεμπεληδες
Η το άλλο που όταν ένας παραβάτης για μη έκδοση απόδειξης κλείνει το μαγαζί είναι υποχρεωτική η ένδειξης πινακίδας στην πόρτα του να λέει ότι δεν έκοψα απόδειξη..

Να βάλουμε κ ταμπελακι σε κάθε γραφειοδημ υπαλλήλου ότι με διώξανε γιατί έτρωγα κουλούρι εν ώρα υπηρεσίας:confused:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
https://www.google.com/amp/s/www.mo...-nea-psifiaki-efarmogi-tis-aade-appodixi/amp/

Πρώτα θα κάνεις μια εφαρμογή που ο πολίτης όταν δε βρίσκει τον δημ υπάλληλο στη θέση του θα τον καταγγέλει κ μετά αυτή την εφαρμογή για τις αποδείξεις ..

Εγώ είμαι υπέρ του μέτρου τυπε. Πολύ απλά γιατί όταν δεν μου δίνουν απόδειξη ΜΕ ΚΛΈΒΟΥΝ ΤΟΝ ΦΠΑ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.048
Πόντοι
26.141
Εγώ είμαι υπέρ του μέτρου τυπε. Πολύ απλά γιατί όταν δεν μου δίνουν απόδειξη ΜΕ ΚΛΈΒΟΥΝ ΤΟΝ ΦΠΑ.
Έγραψα ότι πρώτα θα κοιτάξεις το σπίτι σου το προσωπικό σου να είναι εντάξει με τον πολίτη κ μετά θα κάνεις κ τέτοια εφαρμογή
Με απλά λόγια πρώτα εφαρμογή για την απουσία ξύσιμο στχιδιων των δημ υπάλληλων κ μετά αυτήν την εφαρμογή ..

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.980
Πόντοι
456
Ό,τι κάνει ο πρωθυπουργός μας το βρίσκεται λάθος...
Η ιστορία όμως θα τον δικαιώσει.

Κλαίνε τώρα οι φοροφυγαδες με το υπερόπλο της εφαρμογής...θα κλάψουν και άλλο.

Λουκέτα στα μπουρδέλα τους...:rockon::rockon::rockon:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.568
Πόντοι
2.456

Δαλάι την δικαστική απόφαση περίμενες;;
Πορδοσαλτη θυμίζεις..
:2funny: :2funny: :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.887
Πόντοι
12.756

θα κανει app για να πηγαινεις εσυ να δουλεψεις τσαμπα στην θεση ενος δημοσιου υπαλληλου που γυριζει στα μαγαζια και κοιταει βιτρινες

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.980
Πόντοι
456
θα κανει app για να πηγαινεις εσυ να δουλεψεις τσαμπα στην θεση ενος δημοσιου υπαλληλου που γυριζει στα μαγαζια και κοιταει βιτρινες
Μηδενισμός της ανεργίας δηλαδή...:kneel:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
Έγραψα ότι πρώτα θα κοιτάξεις το σπίτι σου το προσωπικό σου να είναι εντάξει με τον πολίτη κ μετά θα κάνεις κ τέτοια εφαρμογή
Με απλά λόγια πρώτα εφαρμογή για την απουσία ξύσιμο στχιδιων των δημ υπάλληλων κ μετά αυτήν την εφαρμογή ..
Ναι...αλλα είναι πελατειακο κράτος...! Μέχρι κ μπόνους τους έδωσαν για να δουλεύουν. Όσο ισχύ η μονιμότητα δεν θα υπάρχει σωστό δημόσιο. Όπως επίσης οι περισσότεροι υπάλληλοι είναι για σύνταξη. Η τεχνολογία προχωράει. Οι περισσότεροι ουτε το εντερ δεν ξέρουν να πατάνε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.691
Πόντοι
3.556
Είμαι υπέρ του μέτρου.

Το να εφαρμόζεις τέτοιο μέτρο πάντως δείχνει ότι είσαι ανίκανος να οργανώσεις κάτι (φοροεισπρακτικό μηχανισμό) για το οποίο και υπεύθυνος είσαι και πληρώνεσαι.

Ας απολύσει τα δημόσια κοράκια που μας πίνουν το αίμα και δωσει εργολαβία τα φορολογικά σε καμία πολυεθνική

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
Είμαι υπέρ του μέτρου.

Το να εφαρμόζεις τέτοιο μέτρο πάντως δείχνει ότι είσαι ανίκανος να οργανώσεις κάτι (φοροεισπρακτικό μηχανισμό) για το οποίο και υπεύθυνος είσαι και πληρώνεσαι.

Ας απολύσει τα δημόσια κοράκια που μας πίνουν το αίμα και δωσει εργολαβία τα φορολογικά σε καμία πολυεθνική
Το ότι ο ελεγκτής θα τσιμπήσει φακελάκι αυτό ούτε δημόσιο ουτε ιδιωτικός μπορεί να το ελέγξει. Οπότε για μένα είναι σωστό για αρχή κ θα αξίζει όταν δώσει κ κίνητρα. Ο εκβιασμός ζητά απόδειξη για να καλύψεις το αφορολόγητο σου προφανώς δεν έπιασε

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.688
Πόντοι
6.256
Οι περήφανοι της βαριας βιομηχανίας κικιλιας μπακο δεν πηραν χαμπαρι τον άστεγο στο μουσειο ακροπολης στον πεζόδρομο.
Δημοτικη αστυνομια παντου για να βαλει προστιμα αλλα ο αστεγος εκει,
Οι άριστοι του κούλη ειναι οι πετυχημένοι των κουλομμε, στην πραγματικοτητα δεν ξερουν τι τους γινεται.

Συνημμένα

• IMG_20221014_135228.jpg
    IMG_20221014_135228.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 22

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.524
Πόντοι
266
Τρίχωμα αλλάζει ο σκύλος αλλά παραμένει σκύλος.
Αυτοί που δεν αλλάζουν ποτέ τρίχωμα έχουν πρόβλημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δαλάι την δικαστική απόφαση περίμενες;;
Πορδοσαλτη θυμίζεις..
:2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ δέχομαι τις δικαστικές αποφάσεις οι οποίες προκύπτουν μετά από μεγάλη έρευνα πολλών ανθρώπων με συμφέρουν δεν με συμφέρουν
Εσύ;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.524
Πόντοι
266
Ντάντε πρέπει να είμαι άρρωστος
Στα δύο τελευταία μηνύματα σου σου έβαλα like
Μπορείς και καμιά φορά να λες και σωστά πράγματα εκτός γραμμής

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.524
Πόντοι
266
Ναι...αλλα είναι πελατειακο κράτος...! Μέχρι κ μπόνους τους έδωσαν για να δουλεύουν. Όσο ισχύ η μονιμότητα δεν θα υπάρχει σωστό δημόσιο. Όπως επίσης οι περισσότεροι υπάλληλοι είναι για σύνταξη. Η τεχνολογία προχωράει. Οι περισσότεροι ουτε το εντερ δεν ξέρουν να πατάνε
Το αντίθετο από το μπόνους έκανε η κεραμέως
Ενώ αυτά που προτείνει να γίνονται μετά το σχολείο προαιρετικά θα άλλαζαν απίστευτα προς το καλύτερο την εκπαίδευση ζητάει από τους καθηγητές να το κάνουν χωρίς πληρωμή

Και με μόνο κίνητρο περισσότερα μόρια για την κατάληψη διευθυντικών θέσεων
Οπότε βράσε όρυζα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom