papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 137
- Like
- 52.381
- Πόντοι
- 27.261
φανατικος του μητσοτακη ειμαι παντως για να ξερεις.Σου εξήγησα για τα σεξουαλικά και δεν θα σου ξανά απαντήσω
φανατικος του μητσοτακη ειμαι παντως για να ξερεις.Σου εξήγησα για τα σεξουαλικά και δεν θα σου ξανά απαντήσω
ο πουτιν και ο συριζα φταιει, τι δεν καταλαβαινεις ?Εδώ έχει τιμές βενζίνης !
Fuel prices in Europe - Tolls.eu
Overview of petrol, diesel and LPG prices for more than 30 European countries. Prices for selected countries can also be read from the graph.www.tolls.eu
σε χώρες με πολλαπλάσιες αμοιβές, είναι πολύ φθηνότερη !!!!
πχ
αυστρία και βέλγιο 1.75€
στην ιταλία 1.66€ στην ισπανία 1.71€ ....
ΣΤΑ ΖΩΑ ΕΧΕΙ 1.99€. Τα κτήνη.
πεναλτιιιιιιιιιο πουτιν και ο συριζα φταιει, τι δεν καταλαβαινεις ?
ολα ΤΕΛΕΙΑ !!!
οχι ισως.... αυτο ειναι το πλανο τουςΝα σας θυμισω βεβαια πως το ψεμα εχει κοντα ποδαρια.....ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΤΟΥ 2021.......Οι τιμες ξεκινησαν την ανηφορα και απο τοτε δεν ξανακοιταξαν πισω...θυμαμαι γραφαμε εδω μεσα για κατι τρομοκρατικους λογαριασμους ηλεκτρικου που λαβαμε αυγουστο και σεπτεβρη του 21 ...θυμαμαι να γραφουμε ολοι για ενα τεραστιο τσουναμι αυξησεων σε βασικοτατα ειδη και πουτσα που πλησιαζει τον χειμωνα του 21 και θα μας βαλει σε μπελαδες .....και ηρθε ,οπως ηρθε και ενας πολεμος στις αρχες του 22 στον οποιο τα μουνοπανα βρηκαν την τελεια δικαιολογια,ελα ομως που η πουτσα επεφτε μηνες πριν...τοσο μαγκες ειμαστε δηλαδη εδω στο μπουρδελα που βλεπαμε αυξησεις πολυ πριν αρχισει ο πολεμος και τα νιαμου τις φορτωσαν σε αυτον μηνες μετα???? ΡΕ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ????
Αυτο που συμβαινει βεβαιως ξεπερνα καθε νοσηρη φαντασια......μας εχουν διαφημισει τα γαμιδια κατι παπαρια πας που μοιραζουν ως αλλοι κονκισταδορες σε ιθαγενεις ,παρηγορια στον αρρωστο ομως......ενω απο την αλλη μας βουτανε εμμεσως αλλα σαφως ενα σκασμο λεφτα απο τον αυξημενο φπα....για τους βλακομουτρηδες και τριμαλακες του σαη θα το γραψω πως οταν σε ενα προιον εχει διπλασιαστει τριπλασιαστει η τιμη, εχει διπλασιαστει τριπλασιαστει και το φπα ,αρα εχουν αυξηθει και τα εσοδα των μουνηδων ενω τα δικα μας εχουν παει στον πατο.......ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!
-ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ,ΑΚΟΠΑ.....ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ,ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ !....ισως βεβαια και αυτο να ειναι το πλανο τους......ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ!
Οι της νδ;"Θα δεχθώ κάθε κριτική, αλλά κριτική επί του ήθους της παράταξης όχι"
Άδωνις Γεωργιάδης 2022
μιλανε και για ηθος τα σιχαμερα αποβρασματα
Εδώ έχεις πιο αναλυτική λίστα.Εδώ έχει τιμές βενζίνης !
Fuel prices in Europe - Tolls.eu
Overview of petrol, diesel and LPG prices for more than 30 European countries. Prices for selected countries can also be read from the graph.www.tolls.eu
σε χώρες με πολλαπλάσιες αμοιβές, είναι πολύ φθηνότερη !!!!
πχ
αυστρία και βέλγιο 1.75€
στην ιταλία 1.66€ στην ισπανία 1.71€ ....
ΣΤΑ ΖΩΑ ΕΧΕΙ 1.99€. Τα κτήνη.
Ο πληθωρισμός οφείλεται στον Πούτιν.Να σας θυμισω βεβαια πως το ψεμα εχει κοντα ποδαρια.....ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΤΟΥ 2021.......Οι τιμες ξεκινησαν την ανηφορα και απο τοτε δεν ξανακοιταξαν πισω...θυμαμαι γραφαμε εδω μεσα για κατι τρομοκρατικους λογαριασμους ηλεκτρικου που λαβαμε αυγουστο και σεπτεβρη του 21 ...θυμαμαι να γραφουμε ολοι για ενα τεραστιο τσουναμι αυξησεων σε βασικοτατα ειδη και πουτσα που πλησιαζει τον χειμωνα του 21 και θα μας βαλει σε μπελαδες .....και ηρθε ,οπως ηρθε και ενας πολεμος στις αρχες του 22 στον οποιο τα μουνοπανα βρηκαν την τελεια δικαιολογια,ελα ομως που η πουτσα επεφτε μηνες πριν...τοσο μαγκες ειμαστε δηλαδη εδω στο μπουρδελα που βλεπαμε αυξησεις πολυ πριν αρχισει ο πολεμος και τα νιαμου τις φορτωσαν σε αυτον μηνες μετα???? ΡΕ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ????
Αυτο που συμβαινει βεβαιως ξεπερνα καθε νοσηρη φαντασια......μας εχουν διαφημισει τα γαμιδια κατι παπαρια πας που μοιραζουν ως αλλοι κονκισταδορες σε ιθαγενεις ,παρηγορια στον αρρωστο ομως......ενω απο την αλλη μας βουτανε εμμεσως αλλα σαφως ενα σκασμο λεφτα απο τον αυξημενο φπα....για τους βλακομουτρηδες και τριμαλακες του σαη θα το γραψω πως οταν σε ενα προιον εχει διπλασιαστει τριπλασιαστει η τιμη, εχει διπλασιαστει τριπλασιαστει και το φπα ,αρα εχουν αυξηθει και τα εσοδα των μουνηδων ενω τα δικα μας εχουν παει στον πατο.......ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!
-ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ,ΑΚΟΠΑ.....ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ,ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ !....ισως βεβαια και αυτο να ειναι το πλανο τους......ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ!
ο πουτιν και ο συριζα φταιει, τι δεν καταλαβαινεις ?
ολα ΤΕΛΕΙΑ !!!
Ωραίος
Σε ρωτάω εγώ και απαντάς στον philips για να πάρεις μπράβο
Σου έγραψα για να μου πεις αριθμό καταδικασθέντων έστω και μελων της Νέας Δημοκρατίας
Γίναμε Κύπρος, όπου το πετρέλαιο κίνησης είναι πιο ακριβό από τη βενζίνη.Εδώ έχεις πιο αναλυτική λίστα.
Ήμασταν στην 8η θέση παγκοσμίως στην ακρίβεια της βενζίνης, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.
Από τότε έχει ανέβει κανα 3-4 σεντάκια.
Gasoline prices around the world, 16-Dec-2024 | GlobalPetrolPrices.com
Gas prices by country using official data sources.www.globalpetrolprices.com
Καλά τώρα θα μας πουν ότι η κίνηση στους δρόμους είναι φίσκα...
Αλλά εγώ κανέναν δεν έχω δει μέχρι στιγμής να χαίρεται με την άνοδο της τιμής.
Αυτο ίσχυε και ισχύει κατά βάση σε χώρες όπου η πλειοψηφία των αυτοκινήτων κινούνται με πετρέλαιο.Γίναμε Κύπρος, όπου το πετρέλαιο κίνησης είναι πιο ακριβό από τη βενζίνη.
τυπε νταιμα αλλο μελη ενος κομματος, αλλο στελεχη ενος κομματος. Τα μελη ενος κομματος ναι ειναι αδιαφορα, ολοι κατι ψηφισαν στην τελικη. Τα στελεχη ομως ειναι επιλεγμενα απο τον αρχηγο στο ψηφοδελτιο και εκλεγμενα απο τα μελη στο ποστο.Σου έγραψα για να μου πεις αριθμό καταδικασθέντων έστω και μελων της Νέας Δημοκρατίας
Και μου γράφεις για έναν που κατά πληροφορίες του ντοκουμέντο πιθανόν να είναι ένοχος
Τι να σου πω τώρα
Βήμα προς την σωστή κατεύθυνση....θέλω καλαμάκι με στύση ρε κουφαλεςςςςςςςchhhhhh.....θελω να ειμαι αντικειμενικος εκανε και καλα η κυβερνηση του κουλη οπως το οτι καταλαβε το λαθος της τελικα και επανεμφανίζονται τα πλαστικα καλαμακια του καφε στη αγορα
Έχεις δίκιο σε αυτότυπε νταιμα αλλο μελη ενος κομματος, αλλο στελεχη ενος κομματος. Τα μελη ενος κομματος ναι ειναι αδιαφορα, ολοι κατι ψηφισαν στην τελικη. Τα στελεχη ομως ειναι επιλεγμενα απο τον αρχηγο στο ψηφοδελτιο και εκλεγμενα απο τα μελη στο ποστο.
καλαμακια πλαστικα ποτε θα ξαναεχουμε ρε δαλαϊ ναουμε ?Όσοι συνταξιούχοι ενδιαφέρονται
Υπάρχει μία πάρα πολύ καλή ανάλυση για το ποιοί συνταξιούχοι και τι αυξήσεις θα πάρουν από 1η Ιανουαρίου
Και φυσικά δεν θα πάρω τα στοιχεία και θα βάλω τα παραδείγματα που με βολεύουν
Που έχω γράψει Σε ποια κατηγορία ανήκω που είναι η χειρότερη