Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.727
Πόντοι
6.056
Εδώ έχει τιμές βενζίνης !

σε χώρες με πολλαπλάσιες αμοιβές, είναι πολύ φθηνότερη !!!!
πχ
αυστρία και βέλγιο 1.75€
στην ιταλία 1.66€ στην ισπανία 1.71€ ....

ΣΤΑ ΖΩΑ ΕΧΕΙ 1.99€. Τα κτήνη.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
137
Like
52.381
Πόντοι
27.261

πχ
αυστρία και βέλγιο 1.75€

ο πουτιν και ο συριζα φταιει, τι δεν καταλαβαινεις ?
ολα ΤΕΛΕΙΑ !!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.100
Πόντοι
2.606
Να σας θυμισω βεβαια πως το ψεμα εχει κοντα ποδαρια.....ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΤΟΥ 2021.......Οι τιμες ξεκινησαν την ανηφορα και απο τοτε δεν ξανακοιταξαν πισω...θυμαμαι γραφαμε εδω μεσα για κατι τρομοκρατικους λογαριασμους ηλεκτρικου που λαβαμε αυγουστο και σεπτεβρη του 21 ...θυμαμαι να γραφουμε ολοι για ενα τεραστιο τσουναμι αυξησεων σε βασικοτατα ειδη και πουτσα που πλησιαζει τον χειμωνα του 21 και θα μας βαλει σε μπελαδες .....και ηρθε ,οπως ηρθε και ενας πολεμος στις αρχες του 22 στον οποιο τα μουνοπανα βρηκαν την τελεια δικαιολογια,ελα ομως που η πουτσα επεφτε μηνες πριν...τοσο μαγκες ειμαστε δηλαδη εδω στο μπουρδελα που βλεπαμε αυξησεις πολυ πριν αρχισει ο πολεμος και τα νιαμου τις φορτωσαν σε αυτον μηνες μετα???? ΡΕ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ????
Αυτο που συμβαινει βεβαιως ξεπερνα καθε νοσηρη φαντασια......μας εχουν διαφημισει τα γαμιδια κατι παπαρια πας που μοιραζουν ως αλλοι κονκισταδορες σε ιθαγενεις ,παρηγορια στον αρρωστο ομως......ενω απο την αλλη μας βουτανε εμμεσως αλλα σαφως ενα σκασμο λεφτα απο τον αυξημενο φπα....για τους βλακομουτρηδες και τριμαλακες του σαη θα το γραψω πως οταν σε ενα προιον εχει διπλασιαστει τριπλασιαστει η τιμη, εχει διπλασιαστει τριπλασιαστει και το φπα ,αρα εχουν αυξηθει και τα εσοδα των μουνηδων ενω τα δικα μας εχουν παει στον πατο.......ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!
-ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ,ΑΚΟΠΑ.....ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ,ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ !....ισως βεβαια και αυτο να ειναι το πλανο τους......ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ!

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.545
Πόντοι
3.446
Να σας θυμισω βεβαια πως το ψεμα εχει κοντα ποδαρια.....ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΤΟΥ 2021.......Οι τιμες ξεκινησαν την ανηφορα και απο τοτε δεν ξανακοιταξαν πισω...θυμαμαι γραφαμε εδω μεσα για κατι τρομοκρατικους λογαριασμους ηλεκτρικου που λαβαμε αυγουστο και σεπτεβρη του 21 ...θυμαμαι να γραφουμε ολοι για ενα τεραστιο τσουναμι αυξησεων σε βασικοτατα ειδη και πουτσα που πλησιαζει τον χειμωνα του 21 και θα μας βαλει σε μπελαδες .....και ηρθε ,οπως ηρθε και ενας πολεμος στις αρχες του 22 στον οποιο τα μουνοπανα βρηκαν την τελεια δικαιολογια,ελα ομως που η πουτσα επεφτε μηνες πριν...τοσο μαγκες ειμαστε δηλαδη εδω στο μπουρδελα που βλεπαμε αυξησεις πολυ πριν αρχισει ο πολεμος και τα νιαμου τις φορτωσαν σε αυτον μηνες μετα???? ΡΕ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ????
Αυτο που συμβαινει βεβαιως ξεπερνα καθε νοσηρη φαντασια......μας εχουν διαφημισει τα γαμιδια κατι παπαρια πας που μοιραζουν ως αλλοι κονκισταδορες σε ιθαγενεις ,παρηγορια στον αρρωστο ομως......ενω απο την αλλη μας βουτανε εμμεσως αλλα σαφως ενα σκασμο λεφτα απο τον αυξημενο φπα....για τους βλακομουτρηδες και τριμαλακες του σαη θα το γραψω πως οταν σε ενα προιον εχει διπλασιαστει τριπλασιαστει η τιμη, εχει διπλασιαστει τριπλασιαστει και το φπα ,αρα εχουν αυξηθει και τα εσοδα των μουνηδων ενω τα δικα μας εχουν παει στον πατο.......ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!
-ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ,ΑΚΟΠΑ.....ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ,ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ !....ισως βεβαια και αυτο να ειναι το πλανο τους......ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ!
οχι ισως.... αυτο ειναι το πλανο τους

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
137
Like
52.381
Πόντοι
27.261
koulis-mitsotakis.gif

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.675
Πόντοι
6.256
"Θα δεχθώ κάθε κριτική, αλλά κριτική επί του ήθους της παράταξης όχι"
Άδωνις Γεωργιάδης 2022

μιλανε και για ηθος τα σιχαμερα αποβρασματα
Οι της νδ;
Παρθενογεννεσεις, ασπιλοι, αμόλυντοι πεντακάθαροι ,δεν το ξέρεις; Ελεος.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

πχ
αυστρία και βέλγιο 1.75€

Εδώ έχεις πιο αναλυτική λίστα.
Ήμασταν στην 8η θέση παγκοσμίως στην ακρίβεια της βενζίνης, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.
Από τότε έχει ανέβει κανα 3-4 σεντάκια.

Καλά τώρα θα μας πουν ότι η κίνηση στους δρόμους είναι φίσκα...
Αλλά εγώ κανέναν δεν έχω δει μέχρι στιγμής να χαίρεται με την άνοδο της τιμής.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ο πληθωρισμός οφείλεται στον Πούτιν.
Πριν την επίθεση στην Ουκρανία, δεν είχαμε πληθωρισμό.

Κοίτα να δεις που τα κουμμούνια της ΕΛΣΤΑΤ διαφωνούν.

20221014_172723.jpg

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.727
Πόντοι
6.056
ο πουτιν και ο συριζα φταιει, τι δεν καταλαβαινεις ?
ολα ΤΕΛΕΙΑ !!!

Εννοείται τύπε. Και ο ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, η τεράστια ανάπτυξη που ζούμε, είναι συνέχεια της ταράστιας ανάπτυξης που είχε φέρει η κυβέρνηση Σαμαρά.
Η τεράστια ανάπτυξη είχε αποτυπωθεί στο ... μέηλ Χαρδούβελη. Αλλά οι βλάκες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ τη σταμάτησαν . Από τον Ιούλιο του 2019 όμως που ξαναβγήκε η ΝΔ, συνεχίζεται η ανάπτυξη που είχε ξεκινήσει η κυβέρνηση Σαμαρά και αποτυπωνόταν στο μέηλ χαρδούβελη. Οι δείκτες πετάνε, δεν τους βλέπεις ;;; Η ανεργία μειώνεται . Όπως την είχε μειώσει η ΕΡΕ του καραμανλή στα 60s.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.524
Πόντοι
266
Σου έγραψα για να μου πεις αριθμό καταδικασθέντων έστω και μελων της Νέας Δημοκρατίας
Και μου γράφεις για έναν που κατά πληροφορίες του ντοκουμέντο πιθανόν να είναι ένοχος
Τι να σου πω τώρα

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.712
Πόντοι
4.546
Εδώ έχεις πιο αναλυτική λίστα.
Ήμασταν στην 8η θέση παγκοσμίως στην ακρίβεια της βενζίνης, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.
Από τότε έχει ανέβει κανα 3-4 σεντάκια.

Καλά τώρα θα μας πουν ότι η κίνηση στους δρόμους είναι φίσκα...
Αλλά εγώ κανέναν δεν έχω δει μέχρι στιγμής να χαίρεται με την άνοδο της τιμής.
Γίναμε Κύπρος, όπου το πετρέλαιο κίνησης είναι πιο ακριβό από τη βενζίνη.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Γίναμε Κύπρος, όπου το πετρέλαιο κίνησης είναι πιο ακριβό από τη βενζίνη.
Αυτο ίσχυε και ισχύει κατά βάση σε χώρες όπου η πλειοψηφία των αυτοκινήτων κινούνται με πετρέλαιο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.288
Πόντοι
10.336
Σου έγραψα για να μου πεις αριθμό καταδικασθέντων έστω και μελων της Νέας Δημοκρατίας
Και μου γράφεις για έναν που κατά πληροφορίες του ντοκουμέντο πιθανόν να είναι ένοχος
Τι να σου πω τώρα
τυπε νταιμα αλλο μελη ενος κομματος, αλλο στελεχη ενος κομματος. Τα μελη ενος κομματος ναι ειναι αδιαφορα, ολοι κατι ψηφισαν στην τελικη. Τα στελεχη ομως ειναι επιλεγμενα απο τον αρχηγο στο ψηφοδελτιο και εκλεγμενα απο τα μελη στο ποστο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.406
Πόντοι
9.297
θελω να ειμαι αντικειμενικος εκανε και καλα η κυβερνηση του κουλη οπως το οτι καταλαβε το λαθος της τελικα και επανεμφανίζονται τα πλαστικα καλαμακια του καφε στη αγορα:tooth:
Βήμα προς την σωστή κατεύθυνση....θέλω καλαμάκι με στύση ρε κουφαλεςςςςςςςchhhhhh.....

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.524
Πόντοι
266
Όσοι συνταξιούχοι ενδιαφέρονται

Υπάρχει μία πάρα πολύ καλή ανάλυση για το ποιοί συνταξιούχοι και τι αυξήσεις θα πάρουν από 1η Ιανουαρίου

Και φυσικά δεν θα πάρω τα στοιχεία και θα βάλω τα παραδείγματα που με βολεύουν

Που έχω γράψει Σε ποια κατηγορία ανήκω που είναι η χειρότερη

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.524
Πόντοι
266
τυπε νταιμα αλλο μελη ενος κομματος, αλλο στελεχη ενος κομματος. Τα μελη ενος κομματος ναι ειναι αδιαφορα, ολοι κατι ψηφισαν στην τελικη. Τα στελεχη ομως ειναι επιλεγμενα απο τον αρχηγο στο ψηφοδελτιο και εκλεγμενα απο τα μελη στο ποστο.
Έχεις δίκιο σε αυτό
Αλλά η συζήτηση με τον dante ήταν για μέλη
Και ξαφνικά μου το γύρισε
σε στελεχος
Κατά πληροφορίες του documento

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
137
Like
52.381
Πόντοι
27.261
Όσοι συνταξιούχοι ενδιαφέρονται

Υπάρχει μία πάρα πολύ καλή ανάλυση για το ποιοί συνταξιούχοι και τι αυξήσεις θα πάρουν από 1η Ιανουαρίου

Και φυσικά δεν θα πάρω τα στοιχεία και θα βάλω τα παραδείγματα που με βολεύουν

Που έχω γράψει Σε ποια κατηγορία ανήκω που είναι η χειρότερη
καλαμακια πλαστικα ποτε θα ξαναεχουμε ρε δαλαϊ ναουμε ?
τα χαρτινα ειναι γ.τ.π., οπως και το κομμα σας δηλαδη... μη ξεφευγουμε απο τη βασικη ροη του θρεντ.
εχεις κανα στοιχειο ?
εχω βαρεθει να πλενω και να ξεπλενω το δικο μου.
το παιρνω παντα μαζι μου, για να πινω τον γκαϊφε μου με προκοπη και ευχαριστηση.
αφου σκεφτομαι να το βαζω σε μια θηκη απο οδοντοβουρτσα, μη μου τσαλακωθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom