Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ποσο ηταν τη προηγουμενη με Σαμαρα;Αυτή τη στιγμή ψηφισαν 373.000 ... βλεπω να φτανει ανετα τις 400.000
Ποσο ηταν τη προηγουμενη με Σαμαρα;Αυτή τη στιγμή ψηφισαν 373.000 ... βλεπω να φτανει ανετα τις 400.000
Ποσο ηταν τη προηγουμενη με Σαμαρα;
οι διπλάσιο μαλ..κες ..σορρυΠοσο ηταν τη προηγουμενη με Σαμαρα;
πηγές ψηφισες?Αυτή τη στιγμή ψηφισαν 373.000 ... βλεπω να φτανει ανετα τις 400.000
καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός του μπάτσου
αλλά τα μπερδεύεις λίγο κάποιος που έχει βιβλιοπωλείο πουλάει τα βιβλία του στο κατάστημά του και δεν χρειάζεται να κάνει τον καραγκιόζη ακόμα και τηλεοπτικά να κάνει τον πωλητή δεν πρέπει να σκίζει τα ρούχα του για να πουλήσει 2 βιβλία παραπάνω
σε λίγο θα βγάλει πάγκο στις λαικές αγορές και δίπλα στα λάχανα και στις μελιτζάνες θα πουλάει βιβλία
π.χ θα αγόραζες ποτέ χρυσό κόσμημα από ένα πάγκο στο δρόμο? δεν νομίζω
Προσβάλει την αισθητική σου ότι ένας άνθρωπος είναι υποχρεωμένος να κάνει ακόμα και τον καραγκιόζη για να βγάλει το ψωμί του?
Τα γερόντια έχουν πεθάνει χρόνια από όταν ήταν 20 τόσο χρονών ο μπουμπούκος ... το σπίτι το πουλήσανε σχετικά πρόσφατα γιατί δεν βγαίνανε οικονομικά λόγω κρίσης και σωρείας βανδαλισμών του μαγαζιού στην σόλωνος από τους προοδευτικούς που κάνουνε διαλέξεις στα αμφιθέατρα του ΕΜΠ και στα γύρω ελευθεριακά στέκια ... μετά κάτι ειπώθηκε ότι ίσως αγόραζαν το παλιό μαγαζί της "εστίας" αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες ... σε κάθε περίπτωση η ουσία είναι ΑΛΛΗ ...
Ο τύπος είναι δουλευταράς και ΔΕΝ έχει πλάτες ... είτε ως βιβλιοπώλης/εκδότης είτε ώς πολιτικός είναι ο μόνος από τους διεκδικητές του χρήσματος της ΝΔ για τον οποίον υπάρχουν πρακτικές αποδείξεις εντιμότητας, εργατικότητας και αποτελεσματικοτητας ...
Ας πάει ο κλασσικός ο μαλάκας ο έλληνας να ψηφίσει τζιτζικώστα ή μειμαράκη ...
πηγές ψηφισες?
Προσωπικά ψήφισα Κυριάκο, αλλά αναγνωρίζω ως ισαξιο για τον β' γύρο τον Αδωνη, ειδικα για τις πρακτικές αποδείξεις εντιμότητας, εργατικότητας και αποτελεσματικοτητας που αναφέρεις τυπε.
Οι Μειμαράκης - Τζιτζικώστας είναι εντελώς ακατάλληλοι για αρχηγοί της ΝΔ.
εγώ στηρίζω κουλή
Να τους γαμισει όλους με τη σειρά να τελειώνουν οι αυταπάτες περί ελευθερης αγοράς κλπ μπουρδες
Με κουλή ανοιχτά λοιπόν
Προσωπικά ψήφισα Κυριάκο, αλλά αναγνωρίζω ως ισαξιο για τον β' γύρο τον Αδωνη, ειδικα για τις πρακτικές αποδείξεις εντιμότητας, εργατικότητας και αποτελεσματικοτητας που αναφέρεις τυπε.
Οι Μειμαράκης - Τζιτζικώστας είναι εντελώς ακατάλληλοι για αρχηγοί της ΝΔ.
Κυριάκο κι εγώ είμαι φανπρωί πρωί....
εγώ η κυρά και η κόρη μονοκούκι Κυριάκο
ο γιός στο τμήμα του Λονδίνου Κυριάκο επίσης...
καλός και ο Αδωνις και ομολογώ ότι σε περίπτωση δεύτερης κυριακής με Κυριάκο - Αδωνη θα έχω δίλλημα...
Εγώ ψηφισα κατα τις 11.30 με 12.00, αναμονη περίπου 40 λεπτά, πολυς κόσμος, τα 2/3 65ριδες και πάνω :S
Στις εφορευτικές επιτροπές είχε κανα δυο καλά τεμαχια
τελειωσε το πανηγυρι
οι μαιμουδες μεσα
βγηκαν τα καπη στον ηλιο