Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός του μπάτσου
αλλά τα μπερδεύεις λίγο κάποιος που έχει βιβλιοπωλείο πουλάει τα βιβλία του στο κατάστημά του και δεν χρειάζεται να κάνει τον καραγκιόζη ακόμα και τηλεοπτικά να κάνει τον πωλητή δεν πρέπει να σκίζει τα ρούχα του για να πουλήσει 2 βιβλία παραπάνω
σε λίγο θα βγάλει πάγκο στις λαικές αγορές και δίπλα στα λάχανα και στις μελιτζάνες θα πουλάει βιβλία
π.χ θα αγόραζες ποτέ χρυσό κόσμημα από ένα πάγκο στο δρόμο? δεν νομίζω

Aι γαμήσου ρε παράσιτο που θα μιλήσεις για ντροπή ξεφτυλισμένε ζήτουλα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Προσβάλει την αισθητική σου ότι ένας άνθρωπος είναι υποχρεωμένος να κάνει ακόμα και τον καραγκιόζη για να βγάλει το ψωμί του?

εεεε ναι βέβαια ... ο λέφτης προτιμά να στήνεται στις ουρές των συσσιτίων από το να δουλέψει...

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τα γερόντια έχουν πεθάνει χρόνια από όταν ήταν 20 τόσο χρονών ο μπουμπούκος ... το σπίτι το πουλήσανε σχετικά πρόσφατα γιατί δεν βγαίνανε οικονομικά λόγω κρίσης και σωρείας βανδαλισμών του μαγαζιού στην σόλωνος από τους προοδευτικούς που κάνουνε διαλέξεις στα αμφιθέατρα του ΕΜΠ και στα γύρω ελευθεριακά στέκια ... μετά κάτι ειπώθηκε ότι ίσως αγόραζαν το παλιό μαγαζί της "εστίας" αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες ... σε κάθε περίπτωση η ουσία είναι ΑΛΛΗ ...

Ο τύπος είναι δουλευταράς και ΔΕΝ έχει πλάτες ... είτε ως βιβλιοπώλης/εκδότης είτε ώς πολιτικός είναι ο μόνος από τους διεκδικητές του χρήσματος της ΝΔ για τον οποίον υπάρχουν πρακτικές αποδείξεις εντιμότητας, εργατικότητας και αποτελεσματικοτητας ...

Ας πάει ο κλασσικός ο μαλάκας ο έλληνας να ψηφίσει τζιτζικώστα ή μειμαράκη ...

Προσωπικά ψήφισα Κυριάκο, αλλά αναγνωρίζω ως ισαξιο για τον β' γύρο τον Αδωνη, ειδικα για τις πρακτικές αποδείξεις εντιμότητας, εργατικότητας και αποτελεσματικοτητας που αναφέρεις τυπε.

Οι Μειμαράκης - Τζιτζικώστας είναι εντελώς ακατάλληλοι για αρχηγοί της ΝΔ.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Προσωπικά ψήφισα Κυριάκο, αλλά αναγνωρίζω ως ισαξιο για τον β' γύρο τον Αδωνη, ειδικα για τις πρακτικές αποδείξεις εντιμότητας, εργατικότητας και αποτελεσματικοτητας που αναφέρεις τυπε.

Ενώ αλλού θα διέπρεπαν...

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
εγώ στηρίζω κουλή
Να τους γαμισει όλους με τη  σειρά να τελειώνουν οι αυταπάτες περί ελευθερης αγοράς κλπ μπουρδες
Με κουλή ανοιχτά λοιπόν  :s&m_3:

Τρεχα να ψηφίσεις, προλαβαίνεις  :rolleyes:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πρωί πρωί....

εγώ η κυρά και η κόρη μονοκούκι Κυριάκο

ο γιός στο τμήμα του Λονδίνου Κυριάκο επίσης...

καλός και ο Αδωνις και ομολογώ ότι σε περίπτωση δεύτερης κυριακής με Κυριάκο - Αδωνη θα έχω δίλλημα...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Με οποιαδήποτε σειρά οι Αδωνις Κυριάκος ειναι προτιμότεροι απο τα ρετάλια ... Για τον Κυριάκο διατηρώ επιφυλάξεις λόγω οικογενειοκρατίας και πιθανών διαπλοκών (siemens κτλ) όμως σε επίπεδο δημόσιας παρουσίας ειναι πολύ καλύτερος του Αδωνι - αν και πολύ ήπιος για τα γούστα μου. Γι αυτό ψήφισα Αδωνι ... Θα δούμε ...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
πρωί πρωί....

εγώ η κυρά και η κόρη μονοκούκι Κυριάκο

ο γιός στο τμήμα του Λονδίνου Κυριάκο επίσης...

καλός και ο Αδωνις και ομολογώ ότι σε περίπτωση δεύτερης κυριακής με Κυριάκο - Αδωνη θα έχω δίλλημα...
Κυριάκο κι εγώ  είμαι φαν
Να γίνει η νέα ταυλανδη να τελειώνουμε μια κ καλή
Κουλη  μαζί σου γαμ... τους ολους

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
τελειωσε το πανηγυρι

οι μαιμουδες μεσα

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Κανένας από τους φίλους και γνωστους μου με ηλικίες γύρω στα 40 δεν έχει πει ότι θα ψηφίσει Μειμαράκη ή Τζιτζικώστα.

Οι περισσότεροι ψηφισαν Κυρίακο και αρκετοί τον Αδωνη.

Φοβάμαι μην μας καψουν τα γερόντια, στον πατερα μου δεν επετρεψα να ψηφισει, ήθελε τον Μειμαράκη  :S 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.317
Πόντοι
5.006
δεν προλαβα να ψηφισω γαμωτη μου... :'( :'( :'( :'( :'(

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εγώ ψηφισα κατα τις 11.30 με 12.00, αναμονη περίπου 40 λεπτά, πολυς κόσμος, τα 2/3 65ριδες και πάνω :S

Στις εφορευτικές επιτροπές είχε κανα δυο καλά τεμαχια  :fuck1:

βγηκαν τα καπη στον ηλιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom