stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.531
- Πόντοι
- 566
δεν προλαβα να ψηφισω γαμωτη μου... :'( :'( :'( :'( :'(
τρεχα προλαβαίνεις...
δεν προλαβα να ψηφισω γαμωτη μου... :'( :'( :'( :'( :'(
μεχρι να φτασετε το 1000000 του πασοκ εχετε μελλον
μεχρι τωρα τρεχετε δευτεροι
μεχρι να φτασετε το 1000000 του πασοκ εχετε μελλον
μεχρι τωρα τρεχετε δευτεροι
Αυτό το 1.000.000...
Εχεις "πρασινισει" απο τη ζηλια σου, που πλεον το ΠΑΣΟΚ ειναι ενα σαπιο πτωμα ενω η ΝΔ αποδεικνυει την δυναμική της για αλλη μια φορα?τελειωσε το πανηγυρι
οι μαιμουδες μεσα
Ο τύπος είναι δουλευταράς και ΔΕΝ έχει πλάτες ... είτε ως βιβλιοπώλης/εκδότης είτε ώς πολιτικός είναι ο μόνος από τους διεκδικητές του χρήσματος της ΝΔ για τον οποίον υπάρχουν πρακτικές αποδείξεις εντιμότητας, εργατικότητας και αποτελεσματικοτητας ...
Ας πάει ο κλασσικός ο μαλάκας ο έλληνας να ψηφίσει τζιτζικώστα ή μειμαράκη ...
Περαν πασης προσδοκιας. Προσωπικα δεν περιμενα περισσοτερους απο 250.000.Αυτή τη στιγμή ψηφισαν 373.000 ... βλεπω να φτανει ανετα τις 400.000
πρωί πρωί....
εγώ η κυρά και η κόρη μονοκούκι Κυριάκο
Ρε αντε κούνα την κεφάλα σου, παρασιτο, που θα πεις οτι η δουλεια του μπάτσου ειναι ντροπή.καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός του μπάτσου
αλλά τα μπερδεύεις λίγο κάποιος που έχει βιβλιοπωλείο πουλάει τα βιβλία του στο κατάστημά του και δεν χρειάζεται να κάνει τον καραγκιόζη ακόμα και τηλεοπτικά να κάνει τον πωλητή δεν πρέπει να σκίζει τα ρούχα του για να πουλήσει 2 βιβλία παραπάνω
σε λίγο θα βγάλει πάγκο στις λαικές αγορές και δίπλα στα λάχανα και στις μελιτζάνες θα πουλάει βιβλία
π.χ θα αγόραζες ποτέ χρυσό κόσμημα από ένα πάγκο στο δρόμο? δεν νομίζω
Εχεις "πρασινισει" απο τη ζηλια σου, που πλεον το ΠΑΣΟΚ ειναι ενα σαπιο πτωμα ενω η ΝΔ αποδεικνυει την δυναμική της για αλλη μια φορα?
Σε περίπτωση που πάει σε 2ο γύρο και δεν εκλεγεί τώρα 2ος ένας εκ των Άδωνι - Κυριάκου, θα είμαι το πιο σύντομο μέλος της ΝΔ ever!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ πάει για Μεϊμαράκη το πράγμα.
Σε περίπτωση που πάει σε 2ο γύρο και δεν εκλεγεί τώρα 2ος ένας εκ των Άδωνι - Κυριάκου, θα είμαι το πιο σύντομο μέλος της ΝΔ ever!
Ρε αντε κούνα την κεφάλα σου, παρασιτο, που θα πεις οτι η δουλεια του μπάτσου ειναι ντροπή.
Πάνε γαμήσου κι εσύ πράσινη αμοιβάδα.παντως αν βγει ο μπουμπουκος θα εισαι και κλεφτης και ψευτης επισημα και με προεδρικη δηλωση
καλο κουραγιο