Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μην γίνεσαι πεζός ... τι θα ήταν η Κάλλας χωρις το μαθουσάλα Μενεγγίνι? Είναι ζήτημα τήρησης των καλλιτεχνικών μουσικών ηθών η γεροντολαγνεία ...

Πάντως για το θέμα του αρχηγού της ΝΔ όσο περισσότερος κόσμος ψηφίζει τόσο βγαίνει από την εικόνα ο Μουστάκιας και παίζουν μπάλα οι αλλοι 3 ... προσωπικά ψήφισα γεωργιάδη ... ελπίζω αν χάσει να βγεί ο Κυριάκος ...
;)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
και τι δε θα εδινα θεε μου να ξυπνησει για μια φορα στη ζωη του ο μεσος νεοδημοκρατης που κοιμαται ορθιος και να παει να ψηφισει αδωνι
για τα παππουδια δεν ειμαι αισιοδοξος, αυτοι θα πανε ολλοι μονοκουκι μειμαρακι - μηγαμησω
αλλα μακαρι να παει κοσμος νεοτερων ηλικιων να ψηφισει αδωνι γιατι αν δω παλι εκλογικη συμπεριφορα αλα ευρωεκλογες (call me σπυρακη - ζαγορακη) θα ξεκολλησω τα βυζΓια μου απο το τραβηγμα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μην γίνεσαι πεζός ... τι θα ήταν η Κάλλας χωρις το μαθουσάλα Μενεγγίνι? Είναι ζήτημα τήρησης των καλλιτεχνικών μουσικών ηθών η γεροντολαγνεία ...
από τη φωτογραφία πάντως είδα ότι είναι κατειλημμένη η κοπέλα.
μάλλον το βρήκανε και του κολλάνε τα τελευταία ένσημα πριν τη σύνταξη.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Η παραταξη  τής κυρά κατινας των δοσιλογων και των σοφών  γερόντων. ..ΝΔ  :grin:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
βγάλτε τους προέδρους σας να τους μετρήσετε, να δείτε ποιος είναι λιγότερο βλάκας.
εγώ πάντως όλους αυτούς που στηρίζετε, ούτε για να σπάνε πέτρες σε αγροτικές φυλακές δε θα τους έβαζα, πόσο δε μάλλον να τους ψήφιζα κιόλας.

Εναλλακτικές? Ονομαστικά πλιζ ...

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
3.5 ωρες αναμονη αλλα εκανα το χρεος μου. Στηριξα αυτον που πιστευω οτι θα αλλαξει την φυσιογνωμια της ΝΔ. Αδωναρα ειμαστε μαζι σου. Ευχομαι να ειναι στο β' γυρο αυτος ή ο κυριακος. Τσιπρα μετρα μερες για απολυση...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και τι δε θα εδινα θεε μου να ξυπνησει για μια φορα στη ζωη του ο μεσος νεοδημοκρατης που κοιμαται ορθιος και να παει να ψηφισει αδωνι
για τα παππουδια δεν ειμαι αισιοδοξος, αυτοι θα πανε ολλοι μονοκουκι μειμαρακι - μηγαμησω
αλλα μακαρι να παει κοσμος νεοτερων ηλικιων να ψηφισει αδωνι γιατι αν δω παλι εκλογικη συμπεριφορα αλα ευρωεκλογες (call me σπυρακη - ζαγορακη) θα ξεκολλησω τα βυζΓια μου απο το τραβηγμα

τυπε ξερεις γιατι αποφασισα να παω? του τα εχουνε μαζεμενα του τυπου γιατι εχει γλωσσα που τσακιζει κοκκαλα. εν τουτοις δεν βρεθηκε κανεις να πει κατι κακο οσο ηταν υπουργος σε δυο υπουργεια και δεν εχει βρεθει κανεις να του βρει ψεγαδι και λοβιτουρα στην επιχειρηση του 20 χρονια επικεφαλης.
εχεις ξανακουσει για πρωην υπουργο με τοση αντιπαθεια να μην του βρισκουν ψεγαδι στη θητεια του να κανουν παρτυ οι φυλλαδες?
και η ψυχουλα τους ξερει αν ψαξανε. ο τσιριδας ειναι ρισπεκτ στα δικα μου βιβλια  :rockon:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
8η πρωινή εγώ ... με τα παπούδια ... τό δικό μου ήταν το μόνο εκλογικό κέντρο που οι καταχωρήτριες ήταν γαμεύσιμες 20χρονες ή έπιασα τζόκερ?

Εγώ ψηφισα κατα τις 11.30 με 12.00, αναμονη περίπου 40 λεπτά, πολυς κόσμος, τα 2/3 65ριδες και πάνω :S

Στις εφορευτικές επιτροπές είχε κανα δυο καλά τεμαχια  :fuck1:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Η παραταξη  τής κυρά κατινας των δοσιλογων και των σοφών  γερόντων. ..ΝΔ  :grin:
Αφου μας ειχατε ζαλήσει τ'αρχιδια οτι η παράταξη διαλυθηκε μετα το προηγουμενο φιάσκο, αναπαράγωντας αυτα που λέγαν οι γαμημενοι οι δημοσιογράφοι,σημερα πηρατε την απαντηση, αλλα μυαλό δε βάζετε. τωρα πηγα και ψήφισα και γίνεται της πουτάνας και πολυ νέος κόσμος, παντου γινεται της κακομοιρας, ο κόσμος παει να ψηφίσει. ειναι και μια αντίδραση του κόσμου απεναντι στα φρικια που μας κυβερνανε...συνεχήστε την ηρωνεία οι γραφικοί του bou δε πειράζει θα την αντέξουμε

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Προσβάλει την αισθητική σου ότι ένας άνθρωπος είναι υποχρεωμένος να κάνει ακόμα και τον καραγκιόζη για να βγάλει το ψωμί του?

καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός του μπάτσου
αλλά τα μπερδεύεις λίγο κάποιος που έχει βιβλιοπωλείο πουλάει τα βιβλία του στο κατάστημά του και δεν χρειάζεται να κάνει τον καραγκιόζη ακόμα και τηλεοπτικά να κάνει τον πωλητή δεν πρέπει να σκίζει τα ρούχα του για να πουλήσει 2 βιβλία παραπάνω
σε λίγο θα βγάλει πάγκο στις λαικές αγορές και δίπλα στα λάχανα και στις μελιτζάνες θα πουλάει βιβλία
π.χ θα αγόραζες ποτέ χρυσό κόσμημα από ένα πάγκο στο δρόμο? δεν νομίζω

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Η παραταξη του μπαχαλάκιδων, του σαπιου διεφθαρμενου κομματικού κράτους, των αρνητών της γενοκτονίας των ποντίων.... ΣΥΡΙΖΑ.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
τυπε ξερεις γιατι αποφασισα να παω? του τα εχουνε μαζεμενα του τυπου γιατι εχει γλωσσα που τσακιζει κοκκαλα. εν τουτοις δεν βρεθηκε κανεις να πει κατι κακο οσο ηταν υπουργος σε δυο υπουργεια και δεν εχει βρεθει κανεις να του βρει ψεγαδι και λοβιτουρα στην επιχειρηση του 20 χρονια επικεφαλης.
εχεις ξανακουσει για πρωην υπουργο με τοση αντιπαθεια να μην του βρισκουν ψεγαδι στη θητεια του να κανουν παρτυ οι φυλλαδες?
και η ψυχουλα τους ξερει αν ψαξανε. ο τσιριδας ειναι ρισπεκτ στα δικα μου βιβλια  :rockon:

Το ΣΥΝΟΛΟ του κατεστημένου πολιτικού συστήματος από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά εχει στοχοποιήσει γεωργιάδη ... του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ συμπεριλαμβανομένου ... αυτό λέει πολλά ...

Ο μόνος λόγος που του δίνεται βήμα στα ΜΜΕ είναι ότι κάνει νούμερα τηλεθέασης και στον καιρό της πείνας οι οικονονμικές ανάγκες υπερισχύουν των ιδεολογικών προτιμήσεων + το ότι θα φαινόταν υπερβολικά στημένο το θέμα ... διαφορετικά θα τον έκοβαν ΚΑΙ απο εκεί ...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εναλλακτικές? Ονομαστικά πλιζ ...
χαρίζω οικόπεδα.

Αν με ρωτάς τι είναι καλύτερο από τη ν.δ., καλύτερα να μην πας και ψηφίζεις.

Εγώ βέβαια δεν έχω πάει ποτέ.
Η ψήφος μου δε δέχομαι να μπει στο ίδιο τσουβάλι με αυτόν που ψηφίζει για το συμφέρον του, αυτόν που εξαγοράζεται για 10 και 20 ευρώ, αυτόν που του δίνουν έτοιμο το φακελάκι ... και τόσες άλλες περιπτώσεις ανθρώπων που μολύνουν τη δημοκρατία(δημοκρατία; λέμε και κάτι αστεία) με τις επιλογές τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom