Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (6 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
ειναι ανοητος οποιος πιστευει οτι η νουδου θα φερει καποια αλλαγη

με οποιον προεδρο την καταστροφη θα ξαναφερει παλι οπως το 04-09

Οποιος και να βγει αρχηγός στη ΝΔ, δεν θα είναι συνταξιούχος τζονυ  :rolleyes:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
ειναι ανοητος οποιος πιστευει οτι η νουδου θα φερει καποια αλλαγη

με οποιον προεδρο την καταστροφη θα ξαναφερει παλι οπως το 04-09

Φυσικά και το 2004-2009 η Ν.Δ. το μαλάκισε, αφού δεν αμφισβήτησε την πολιτική του ΠΑΣΟΚ ούτε στο ελάχιστο! Ακριβώς αυτό ήταν το λάθος της.
Από την άλλη βέβαια σε μια κοινωνία που είχε κακομάθει με συνεχείς παροχές χωρίς αντίκρυσμα, άντε να τους πει κάποιος την αλήθεια. Τουλάχιστον ο Κωστάκης την είπε έστω και αργά, το 2009, τότε που ο Γιωργάκης έλεγε πως δεν θα χρειαζόταν κανένα μέτρο διότι "υπήρχαν λεφτά"...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.703
Πόντοι
6.256
Ας θυμηθουμε τι ελεγε ο χοντρος το 2008 με την κριση στην αμερικη,
Ειμαστε θωρακισμενοι κανενα προβλημα κλπ, και μετα απο ενα χρονο εσκασε το κανονι,
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ
Σωστο η λαθος?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Ας θυμηθουμε τι ελεγε ο χοντρος το 2008 με την κριση στην αμερικη,
Ειμαστε θωρακισμενοι κανενα προβλημα κλπ, και μετα απο ενα χρονο εσκασε το κανονι,
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ
Σωστο η λαθος?

Λάθος! Τον Ιούνη του 2009 ακόμα οι αγορές κοστολογούσαν το δεκαετές ομόλογο του Ε.Δ. εκδόσεως 2007 στο 105%!!
Όλοι οι οικονομικοί αναλυτές δηλαδή παγκοσμίως ήταν σίγουροι ότι η Ελλάδα θα συνέχιζε να έχει δανειοληπτική ικανότητα για πολλά χρόνια ακόμα, ο Καραμανλής πως να το ήξερε το 2008 ότι αυτή θα κατέρρεε τόσο σύντομα;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.703
Πόντοι
6.256
Τζονυ να είσαι χαρούμενος με το τεράστιο 6% του ΠΑΣΟΚ...
Καταληξαμε ομως να εχουμε μια φωφη με απιστευτη μουρη ειρωνιας να κανει αντιπολιτευση ( λογικο με αχρηστους νεοδημοκρατες).
Η φωφη εχει παρει αφεση αμαρτιων, εκανε delete και ξεκιναει  νεα καριερα στη χωρα των χρυσοψαρων οτι δηλαδη θα κανουν και οι συριζαιοι μετα απο χρονια.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: πάντως όποιος και να βγεί  είναι εν αναμονή του ...βουβού,μεγάλου μετόχου Κ.Κ...ο οποίος και θα  'ερθει να Σώσει το Εθνος από την καταστροφή :rolleyes: :orchestra: :rockon: :headbang:
Θυμηθείτε το ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
:rolleyes: πάντως όποιος και να βγεί  είναι εν αναμονή του ...βουβού,μεγάλου μετόχου Κ.Κ...ο οποίος και θα  'ερθει να Σώσει το Εθνος από την καταστροφή :rolleyes: :orchestra: :rockon: :headbang:
Θυμηθείτε το ;)

Όποτε θέλει το παίρνει το κόμμα φυσικά, απλά δεν θέλει.
Ποτέ δεν την ήθελε την θέση του πρωθυπουργού, με το ζόρι τον είχαν βάλει γι αυτό και μάλλον βαριώταν όταν ήταν...

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Καταληξαμε ομως να εχουμε μια φωφη με απιστευτη μουρη ειρωνιας να κανει αντιπολιτευση ( λογικο με αχρηστους νεοδημοκρατες).
Η φωφη εχει παρει αφεση αμαρτιων, εκανε delete και ξεκιναει  νεα καριερα στη χωρα των χρυσοψαρων οτι δηλαδη θα κανουν και οι συριζαιοι μετα απο χρονια.

To πασόκ τελείωσε το 2010. Όποιος και να είναι τώρα ή μετά ο αρχηγός του το κόμμα δεν έχει προοπτική. 2-3 μήνες πριν γίνει η Φώφη αρχηγός είχα μάθει ότι θα αλλάξει θα φύγει ο Βενιζέλος από αρχηγός του πασόκ και την αρχηγία θα την αναλάβει η Φώφη και ο Βενιζέλος θα γίνει πρόεδρος της δημοκρατίας μετά από 10 χρόνια. Οπότε είδαμε την Φώφη να γίνεται αρχηγός, άντε να δούμε και τον Βενιζέλο πρόεδρο της δημοκρατίας.... :'(

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Τζονυ να είσαι χαρούμενος με το τεράστιο 6% του ΠΑΣΟΚ...

οχι δεν ειμαι χαρουμενος με το 6% γιατι ειναι αδικο

ειμαι χαρουμενος ομως που εκανε το σωστο στην συγκεκριμενη περιοδο αψηφωντας το πολιτικο κοστος και σωζοντας την χωρα απο την χρεωκοπια

κατι που δεν αισθανεστε εσεις

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Το 20 που έριξα ήταν τρολίστικο προφανώς αλλά 2η τετραετία την έχει άνετα ο Τσίπρας.Πάμε στοίχημα οτι 20 Δεκεμβρίου 2020 σε 5 χρόνια από τώρα ο Τσίπρας θα είναι ξανά ο Πρωθυπουργός σας και μάλιστα πιο φρεσκαδούρα από ποτέ μιας και θα έχει μπει φρέσκος φρέσκος στην δεύτερη τετραετία του.

Οποια κυβερνηση και αν προσπαθουσε να περασει το συγκεκριμενο ασφαλιστκο και το συγκεκριμενο αγροτικο
που θα ερθουν τον Ιανουαριο θα επεφτε σιγουρα.

Ο τσιπρας το εχει καταλαβει αυτο, και αυτος ειναι ο λογος που τα ανεβαλε για 2 μηνες και ψαχνει για ευρυτερες συμαχιες ωστε να στηριχθει.

Ολα αυτα βεβαια γινονται εις γνωσην και υπο την εγκριση των ευρωπαιων που κανουν κουμαντο στη χωρα.

Το εχω ξαναγραψει. Οι ξενοι εφαγαν απο την αρχη της κρισης δυο πρωθυπουργους.Τωρα ψηνουν και ετοιμαζονται να φανε το τριτο, και το αν ο τριτος θα εχει ως γαρνιτουρα την Ανελ η το ποταμι η το πασοκ ελαχιστα τους ενδιαφερει.Οπως ελαχιστα επισης τους ενδιαφερει αν ειναι αριστερος η δεξιος. Ισα ισα αλλαζουν και τη γευση τους και στελνουν και τα σωστα μυνηματα στον υπολοιπο νοτο που βλακωδως κοιμαται νομιζοντας οτι δεν θα ερθει η ωρα του.

Ολως τυχαιως η κυρια Μερκελ προχθες δηλωσε οτι δεν μπορουν οι γερμανοι φορολογουμενοι να γινουν οι εγγυητες των ευρωπαικων καταθεσεων. Οι γερμανοι τα λενε χυμα, οι νοτιοι ειναι τουβλα και σφυριζουν αδιαφορα.

Επιπλεον για να ειμαστε και επικαιροι ζητησαν και για εμας ενα επιπλεον γιορτινο πακετακι 3 δις εξτρα μετρα
μια και λογω βαθυτερης υφεσης απο αυτην που ειχε προβλεφθει για το 2016 ο λογαρασμος παλι δεν βγαινει.

Οταν και αν περασουν ολα αυτα τα μετρα ο λαος θα ερθει σε τετοια πρωτοφανη ανεχεια που θα ζηταει ο ιδιος να επαναστατησουμε απςναντι στους "Κακους" ξενους.

Και τοτε το ρευμα εξοδου απο το ευρω θα γινει πλειοψηφικο. Ο Σοιμπλε ειναι ικανοτατος ξερει τι κανει και οπως και οι γερμανικες ομαδες στο ποδοσφαιρο παιζει με υπομονη και για 90 λεπτα. Ασχετως αν καποιοι ηλιθιοι βιαστηκαν να βγαλουν το grexit απο το λεξιλογιο τους.

Μακαρι να αποδειχθω λαθος. Αλλα για εκει βαδιζουμε. Ο πρωτος μετα τσιπρα πρωθυπουργος παιζει και να κυβερνησει με δραχμη.

Κοινως πρωτα μας στιβουνε για 6-8 χρονια απο το 2009 δηλαδη για οσο αντεξουμε και μετα μας πετανε και απο την Ευρωπη.

Μηπως ηταν καλυτερα να ειχαμε βαρεσει κανονι το 2009 και να γλυτωναμε το στυψιμο ??

Η ιστορια θα δειξει.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Λάθος! Τον Ιούνη του 2009 ακόμα οι αγορές κοστολογούσαν το δεκαετές ομόλογο του Ε.Δ. εκδόσεως 2007 στο 105%!!
Όλοι οι οικονομικοί αναλυτές δηλαδή παγκοσμίως ήταν σίγουροι ότι η Ελλάδα θα συνέχιζε να έχει δανειοληπτική ικανότητα για πολλά χρόνια ακόμα, ο Καραμανλής πως να το ήξερε το 2008 ότι αυτή θα κατέρρεε τόσο σύντομα;

που να ξερει ο μπουχεσας  αφου η μοναδικη του ασχολια ηταν το ps

Επισκέπτης
Σιγα που δεν θα φαίνεται ότι είσαι :gay: καποια τσαχπινιά και καπποιο σπασιμο της μεσης θα εχεις, θα κουνας την βρωμοκολάρα σου.

Αλλά όσο και να κουνιέσαι δε σε γαμάω, να πας στον πακιστανό σου να σε μπουκώσει... :fuck1:

Στέκα σε χύνω μέσα στα μάτια κ τα πέρνεις γαργάρα.

Είμαι αντικειμενικά πολύ αρρενωπός κ έχω γαμήσει κ μέλος από δω μέσα.Αν θέλει ας το επιβεβαιώσει κ ο ίδιος.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Ο πατερας μου θα ψηφιζε Μειμαράκη και η μανα μου Κυριάκο, πηρα την μανα μου για να ψηφίσει ενω στον πατερα μου του απαγορευσαμε την εξοδο από το σπίτι, αλλωστε το εκλογικό κεντρο είναι καπως μακριά.... :grin:

Αναγκαίο κακό.
Δυστυχώς η γιαγιά μου είναι αιλουροειδές και δεν μπορέσαμε να την κλειδώσουμε σπίτι.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Είμαι αντικειμενικά πολύ αρρενωπός κ έχω γαμήσει κ μέλος από δω μέσα.Αν θέλει ας το επιβεβαιώσει κ ο ίδιος.

Δεν μπορεί να είσαι αρρενωπός και  :gay: τρελεγκολα.

ΣΥΓΟΥΡΑ εχεις καποιο κουσούρι που δείχνει τις αρρωστες προτιμήσεις σου.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Στέκα σε χύνω μέσα στα μάτια κ τα πέρνεις γαργάρα.

Τελικά χύνει και η κωλοτρυπίδα :think:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2015/12/20/kosmos/kosmos8.jpg[/img[/URL]]

τα καπη βγηκαν εκδρομη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531