Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.947
Πόντοι
41.129
εγω ψηφισα Αδωνη  :dancing:  :dancing: :kneel:

Επισκέπτης
Μετά τα 7 χρόνια μία κυβέρνηση έχει φυσιολογική φθορά και είναι δύσκολο να κερδίσει πάλι τις εκλογές για να κυβερνήσει και 3η τετραετία. Βέβαια υπήρξε η περίπτωση της Μάργκαρετ Θάτσερ στην Αγγλία που κέρδισε για τρεις συνεχόμενες εκλογές αλλά δεν εξάντλησε την 3η τετραετία. 20 χρόνια σερί στην εξουσία μπορεί να καθίσει μόνο ΄κάνας δικτάτορας αλά Σαντάμ Χουσεΐν και Μουαμάρ Καντάφι και όσοι είναι διάδοχοι θρόνου. (π.χ σε Ιορδανία, Σ. Αραβία κ.α)
Μην γράφεις ότι να ΄ναι. 

Το 20 που έριξα ήταν τρολίστικο προφανώς αλλά 2η τετραετία την έχει άνετα ο Τσίπρας.Πάμε στοίχημα οτι 20 Δεκεμβρίου 2020 σε 5 χρόνια από τώρα ο Τσίπρας θα είναι ξανά ο Πρωθυπουργός σας και μάλιστα πιο φρεσκαδούρα από ποτέ μιας και θα έχει μπει φρέσκος φρέσκος στην δεύτερη τετραετία του.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Η γιαγιά μου ψήφισε Βαγγέλη για να καταλάβεις παρότι την απείλησα ότι θα την αποκληρώσω με συνέδεσε με το απαυτό της.
Ελπίζω σε ένα θαύμα Παναγία μου μπας και δούμε άσπρη μέρα.

Ο πατερας μου θα ψηφιζε Μειμαράκη και η μανα μου Κυριάκο, πηρα την μανα μου για να ψηφίσει ενω στον πατερα μου του απαγορευσαμε την εξοδο από το σπίτι, αλλωστε το εκλογικό κεντρο είναι καπως μακριά.... :grin:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Το 20 που έριξα ήταν τρολίστικο προφανώς αλλά 2η τετραετία την έχει άνετα ο Τσίπρας.Πάμε στοίχημα οτι 20 Δεκεμβρίου 2020 σε 5 χρόνια από τώρα ο Τσίπρας θα είναι ξανά ο Πρωθυπουργός σας και μάλιστα πιο φρεσκαδούρα από ποτέ μιας και θα έχει μπει φρέσκος φρέσκος στην δεύτερη τετραετία του.

Χλωμό...

Νομίζω ότι ο Πρίγκιψ Νικόλαος θα παίξει μπάλλα...

Καλά βρε γίδια!;

Βάλατε το Τραγάκι, που νόθευε τα ψηφοδέλτια βουλευτών σε ψηφοφορίες στην Βουλή,

ως πρόεδρο της ΚΕΦΕ;

:jerking:

Επισκέπτης
Δεν αντέχει ο Τσίπρας, φυλλοροεί στη Βουλή, αδύναμη πλειοψηφία.

Πάμε για Μεγάλο Συνασπισμό τεχνοκρατών.

Ράβω κοστούμι.

κόψε τον πολύ ΣΚΑΙ φιλενάδα.Θα φτάσεις κολόγερος κ ακόμα θα λες ''νατο νατο τώρα πέφτει ο Τσίπρας''

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Σαν τί θα χάνεις εσύ δηλαδή όταν δεν θα συμβεί αυτό; Θα πάψεις να τον παίρνεις από πίσω; :)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.124
Πόντοι
1.686
Ο πατερας μου θα ψηφιζε Μειμαράκη και η μανα μου Κυριάκο, πηρα την μανα μου για να ψηφίσει ενω στον πατερα μου του απαγορευσαμε την εξοδο από το σπίτι, αλλωστε το εκλογικό κεντρο είναι καπως μακριά.... :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ακόμα ένα σενάριο:

Τζι2κώστας 1ος.

Νεϊμαράκης 2ος (παραιτείται).

Κούλης 3ος (προκρίνεται).

Άδωνις 4ος (μάλλον διψήφιος).

Δεύτερος Γύρος:

Τζι2κώστας νς Κούλης.

Νικητής ο Κούλης.

Νέο κόμμα Τζι2κώστα....

Αυτάαααααα......

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.128
Πόντοι
6.256
Γιορταζουν οι νεοδημοκρατες, τι?
Τη λεηλασια και καταστροφη της χωρας απο τους ιδιους,
ΕΥΓΕ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ΕΥΓΕ

Κάπου κάνεις ένα λάθος εδώ! Την χώρα την κατέστρεψε ο ιδεολογικός πρόγονος του Σύριζα, το ΠΑΣΟΚ του Παπαντρέα και του Άκη...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.128
Πόντοι
6.256
Μόλις έριξα και εγώ τον οβολό μου.
Καλή επιτυχία στον υποψήφιο που θέλω εγώ να βγει.

:rockon: :rockon: :rockon:
Την πενταετια του Καραμανλη την ξεχασες μονο σημερα η την ξεχνας καθε μερα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.128
Πόντοι
6.256
Κάπου κάνεις ένα λάθος εδώ! Την χώρα την κατέστρεψε ο ιδεολογικός πρόγονος του Σύριζα, το ΠΑΣΟΚ του Παπαντρέα και του Άκη...
Σωστο και αυτο, χωρις να αναιρει και το προηγουμενο
Απλα εδω γραφουμε για νδ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
δεν τον κόβω να έχει τους απαραίτητους ανδρικούς γεννητικούς αδένες για κάτι τέτοιο.

Κανένας δεν έχει δυνατότητα πολιτικής επιβίωσης "εκτός μαντριού", οπότε όποιος και να βγει πρόεδρος οι υπόλοιποι θα κάτσουν σούζα!
Κι ο ακατανόμαστος μονόφθαλμος τέως πρωθυπουργός για να το επιτύχει αυτό επέστρεψε εκεί που είχε δηλώσει ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ...

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
ΕΥΓΕ

H ΠΟΛΥ μεγάλη ζημιά έγινε από τις κυβερνήσεις του πασόκ. Και ειδικά από κάτι λαμόγια σαν τον Τσοχατζόπουλο, Λαλιώτη, Κουλούρη κ.α που ήταν αχόρταγοι, και πριν γίνουν βουλευτές και ειδικά υπουργοί κάποιοι δεν είχαν δεύτερο παντελόνι να φορέσουν και που μετά έγιναν πλούσιοι. Έγινε τεράστιο πλιάτσικο και λάθη που δεν διορθώνονται όσα χρόνια και αν περάσουν. Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε από την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή που ενώ είχε καλές προθέσεις μετά τα πήγε πολύ χάλια και πέρα από αυτό ένα ακόμη άσχημο είναι ότι τον πολέμησαν ξένες δυνάμεις για να τον αποσταθεροποιήσουν επειδή αποφάσισε να κάνει η Ελλάδα στροφή προς την Ρωσία.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Προσοχή. Όσοι/όσες ψηφίζουν Τζιτζιτέτοιον ή Βαγγέλα, την άλλη Κυριακή. Μην παγαίνετε τσάμπα. Σήμερα είναι για Άδωνι ή Κυριάκο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ειναι ανοητος οποιος πιστευει οτι η νουδου θα φερει καποια αλλαγη

με οποιον προεδρο την καταστροφη θα ξαναφερει παλι οπως το 04-09

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Προσοχή. Όσοι/όσες ψηφίζουν Τζιτζιτέτοιον ή Βαγγέλα, την άλλη Κυριακή. Μην παγαίνετε τσάμπα. Σήμερα είναι για Άδωνι ή Κυριάκο.

Αν υπάρχει κοινη λογικη, στον β γυρο θα έπρεπε να είναι Άδωνις - Κυριάκος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom