jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Μετά τα 7 χρόνια μία κυβέρνηση έχει φυσιολογική φθορά και είναι δύσκολο να κερδίσει πάλι τις εκλογές για να κυβερνήσει και 3η τετραετία. Βέβαια υπήρξε η περίπτωση της Μάργκαρετ Θάτσερ στην Αγγλία που κέρδισε για τρεις συνεχόμενες εκλογές αλλά δεν εξάντλησε την 3η τετραετία. 20 χρόνια σερί στην εξουσία μπορεί να καθίσει μόνο ΄κάνας δικτάτορας αλά Σαντάμ Χουσεΐν και Μουαμάρ Καντάφι και όσοι είναι διάδοχοι θρόνου. (π.χ σε Ιορδανία, Σ. Αραβία κ.α)
Μην γράφεις ότι να ΄ναι.
Η γιαγιά μου ψήφισε Βαγγέλη για να καταλάβεις παρότι την απείλησα ότι θα την αποκληρώσω με συνέδεσε με το απαυτό της.
Ελπίζω σε ένα θαύμα Παναγία μου μπας και δούμε άσπρη μέρα.
Το 20 που έριξα ήταν τρολίστικο προφανώς αλλά 2η τετραετία την έχει άνετα ο Τσίπρας.Πάμε στοίχημα οτι 20 Δεκεμβρίου 2020 σε 5 χρόνια από τώρα ο Τσίπρας θα είναι ξανά ο Πρωθυπουργός σας και μάλιστα πιο φρεσκαδούρα από ποτέ μιας και θα έχει μπει φρέσκος φρέσκος στην δεύτερη τετραετία του.
Δεν αντέχει ο Τσίπρας, φυλλοροεί στη Βουλή, αδύναμη πλειοψηφία.
Πάμε για Μεγάλο Συνασπισμό τεχνοκρατών.
Ράβω κοστούμι.
Το 20 που έριξα ήταν τρολίστικο προφανώς αλλά 2η τετραετία την έχει άνετα ο Τσίπρας.Πάμε στοίχημα οτι 20 Δεκεμβρίου 2020 σε 5 χρόνια από τώρα ο Τσίπρας θα είναι ξανά ο Πρωθυπουργός σας και μάλιστα πιο φρεσκαδούρα από ποτέ μιας και θα έχει μπει φρέσκος φρέσκος στην δεύτερη τετραετία του.
Ο πατερας μου θα ψηφιζε Μειμαράκη και η μανα μου Κυριάκο, πηρα την μανα μου για να ψηφίσει ενω στον πατερα μου του απαγορευσαμε την εξοδο από το σπίτι, αλλωστε το εκλογικό κεντρο είναι καπως μακριά....
Ακόμα ένα σενάριο:
Νέο κόμμα Τζι2κώστα....
Γιορταζουν οι νεοδημοκρατες, τι?
Τη λεηλασια και καταστροφη της χωρας απο τους ιδιους,
ΕΥΓΕ
Την πενταετια του Καραμανλη την ξεχασες μονο σημερα η την ξεχνας καθε μεραΜόλις έριξα και εγώ τον οβολό μου.
Καλή επιτυχία στον υποψήφιο που θέλω εγώ να βγει.
Σωστο και αυτο, χωρις να αναιρει και το προηγουμενοΚάπου κάνεις ένα λάθος εδώ! Την χώρα την κατέστρεψε ο ιδεολογικός πρόγονος του Σύριζα, το ΠΑΣΟΚ του Παπαντρέα και του Άκη...
δεν τον κόβω να έχει τους απαραίτητους ανδρικούς γεννητικούς αδένες για κάτι τέτοιο.
Γιορταζουν οι νεοδημοκρατες, τι?
Τη λεηλασια και καταστροφη της χωρας απο τους ιδιους,
ΕΥΓΕ
Σωραίος!Προσοχή. Όσοι/όσες ψηφίζουν Τζιτζιτέτοιον ή Βαγγέλα, την άλλη Κυριακή. Μην παγαίνετε τσάμπα. Σήμερα είναι για Άδωνι ή Κυριάκο.
Προσοχή. Όσοι/όσες ψηφίζουν Τζιτζιτέτοιον ή Βαγγέλα, την άλλη Κυριακή. Μην παγαίνετε τσάμπα. Σήμερα είναι για Άδωνι ή Κυριάκο.