Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ειναι φανερο και αυτο φαινεται και απο τις προσφατες δημοσκοπησεις οτι ο συριζα φθειρεται με επιταχυνομενο ρυθμο.

Η ΝΔ παροτι χωρις αρχηγο, και με την οποια πτωση της  ακομη φαινεται να αντεχει.

Ειναι φανερο οτι το εκλογικο σωμα επανατοποθετειται συνολικα αυτη την εποχη.

Για την ΝΔ το συγκεκριμενο πολιτικο πσριβαλον αποτελει ευκαιρια αντιστροφης της πτωσης της.

Αν μεινει ενωμενη ( σε πεισμα των μαλακιων που πυροδοτηθηκαν απο το γνωστο πολιτικο ζομπι του βατοπαιδιου ) και με μια σοβαρη νεα ηγεσια που θα καθαρισει γρηγορα τη κοπρο του Αυγεια μπορει να αποτελεσει τη καινουργια προοπτικη και την ελπιδα της χωρας να βγει απο το τελμα που τωρα  βρισκεται.

Για συτους τους λογους η σημερινη εκλογικη διαδικασια ειναι εξαιτετικα σοβαρη και κρισιμη υποθεση οχι μονο για το κομμα αλλα και για τη χωρα.

Και για αυτο αν και αμφιταλαντευομουν για καποιο χρονικο διαστημα θα παω σημερα να ψηφισω και ελπιζω και ολοι οι υπολοιποι φιλοι που ειχαν παρομοιες σκεψεις να κανουν το ιδιο.

Καλη και ωριμη ψηφο !!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μόλις έκανα το χρέος μου.Περήφανα δηλώνω πως έριξα Άδωνι πριν λίγο.Υπέγραψα κιόλας ως ''Σας γαμώ την ΝΔ'' την υπεύθυνη δήλωση.Ούτε καν το πρόσεξαν χαχα
Συγχαρητηρια.Μηπως ομως ειναι πουστικη αδερφιστικη συμπεριφορα να συμμετεχεις σε κατι που δε πιστευεις και να εχεις το θρασος να τους βρισεις κιολας τους ανθρωπους;Σαν να πηγαινα εγω στον Μηνα Χατσησαββα  που ηταν ο αγαπημενος μου ηθοποιος και στον Φαλελακη και να τους εβριζα ενω δε με πειραξαν ουτε προκαλεσαν σε κατι.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
[size=20pt]Δια του μαυρίσματος Μεϊμαράκη - Τζιτζικώστα στέλνουμε στο διάολο και ακόμα παραπέρα τους βόθρους της Ελλάδας, ξεΤσίπ(ρ)ωτους Καραμανλάκες.
[size=30pt]ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ[/size]... μπας και δούμε άσπρη μέρα σε αυτήν την μίζερη από βλακανθρώπους, χώρα.[/size]

11046345_10208301260714725_3508126699747724658_n.jpg

Επισκέπτης
Όλοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εντωμεταξύ ψηφίζουμε Άδωνι.Έχει πέσει σήμα.ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΔΩΝΙ!!!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Συγχαρητηρια.Μηπως ομως ειναι πουστικη αδερφιστικη συμπεριφορα να συμμετεχεις σε κατι που δε πιστευεις και να εχεις το θρασος να τους βρισεις κιολας τους ανθρωπους;Σαν να πηγαινα εγω στον Μηνα Χατσησαββα  που ηταν ο αγαπημενος μου ηθοποιος και στον Φαλελακη και να τους εβριζα ενω δε με πειραξαν ουτε προκαλεσαν σε κατι.

Ναι γιατί ο Χατζησάββας είναι το ίδιο μέγεθος ρόμπας όπως η ΝΔ.Δεν νιώθω καμία τύψη για τέτοιο τρολάρισμα και ο αδερφός μου επίσης Αδωνι έριξε να γουστάρουμε χαχαχα

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Απ οτι δειχνει η τηλεοραση,περισσοτερο μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωποι πανε στις καλπες.Κατι που ευνοει τον Μειμαρακη.Επισης,πως κρινεις τις ενεργειες του Αδωνι τη τελευταια βδομαδα;Εβγαλε εικονα υπερμετρα φωνακλα,περαν του συνηθισμενου,φασαριοζου,σαλταδορου.Ισως καποιους τους απωθησει αυτη η συμπεριφορα.Δειγμα οτι γνωριζει οτι δε παει καλα και το ειδε ως τελευταια προσπαθεια εκ μερους του;Η Φωτεινη Πιπιλη παντως προηγουμενως ειπε οτι αν και φαινεται να εχουν βροντερη παρουσια και λογο στο κομμα,οι ακροδεξιες κατ αυτην αποψεις θα πατωσουν και θα απομονωθουν.
η ελληνική κοινωνία είναι μια βαθιά συντηρητική και υποκριτική κοινωνία. αυτος ο τύπος έχει προκαλέσει σοκ σε αυτη την κοινωνία, το καταλαβαίνω αλλα εχει αναπτύξει τετοια δυναμική που καποια στιγμή αργα ή γρήγορα που θα φτασει στη κορυφή. Την τελευταία εβδομάδα πατησε γκάζι αλλά σε γενικές γραμμες αυτο που έκανε δεν απεχει πολυ απο αυτό που κάνει πάντα. τωρα αν τα είπε αυτα η φωτεινη, μου κανει εκπληξη.

Οπως έχει πει και αλλές φορες ο Αδωνις:''Σε αυτες τις εκλογές έχασα φίλους αλλά και έκανα φίλους...''

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Συγχαρητηρια.Μηπως ομως ειναι πουστικη αδερφιστικη συμπεριφορα να συμμετεχεις σε κατι που δε πιστευεις και να εχεις το θρασος να τους βρισεις κιολας τους ανθρωπους;Σαν να πηγαινα εγω στον Μηνα Χατσησαββα  που ηταν ο αγαπημενος μου ηθοποιος και στον Φαλελακη και να τους εβριζα ενω δε με πειραξαν ουτε προκαλεσαν σε κατι.
Μα και βεβαια ειναι πουστικη...δεν το εχει αρνηθει ποτε αλωστε...ισα ισα που το υποστηριζει ζωηρα

Επισκέπτης
το καταλαβαίνω αλλα εχει αναπτύξει τετοια δυναμική που καποια στιγμή αργα ή γρήγορα που θα φτασει στη κορυφή. .''

Αμήν,αυτή η ΝΔ σας ανήκει.Μια τέτοια ΝΔ θα διασπαστεί χωρίς δεύτερη σκέψη μπας κ βγεί κανα decent ευρωπαικό δεξιό κόμμα.Αμήν ρε Αδωνι!!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Αμήν,αυτή η ΝΔ σας ανήκει.Μια τέτοια ΝΔ θα διασπαστεί χωρίς δεύτερη σκέψη μπας κ βγεί κανα decent ευρωπαικό δεξιό κόμμα.Αμήν ρε Αδωνι!!
εσυ που τοποθετήσε πολιτικά; τι ψηφισες στις προηγουμενες εκλογές;

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μόλις έκανα το χρέος μου.Περήφανα δηλώνω πως έριξα Άδωνι πριν λίγο.Υπέγραψα κιόλας ως ''Σας γαμώ την ΝΔ'' την υπεύθυνη δήλωση.Ούτε καν το πρόσεξαν χαχα

Καλα δεν είδαν ότι είσαι  :gay: :gay: :gay: :gay: να σε πεταξουν έξω???

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Όλοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εντωμεταξύ ψηφίζουμε Άδωνι.Έχει πέσει σήμα.ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΔΩΝΙ!!!

Ενισχύσατε το ταμείο μας κορόιδα.

Και με ξεχνάμε, με την υπογραφή σας ασπαζεστε τις αρχές της ΝΔ  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Καλα δεν είδαν ότι είσαι  :gay: :gay: :gay: :gay: να σε πεταξουν έξω???

Πως να το δουν μωρή τρόμπα?Από που καταλαβαίνεις έναν γκέι;Ένα γομάρι δυο μέτρα με μούσια και αγριόφατσα είμαι.Σωστό σερνικό λέμε.Ποιος γαμεί φλόμπες σαν εσένα που του χουν μάθει οτι ολοι οι γκέι ''φαινόμαστε''  χαχαχα.Μείνετε στην μικροκοσμάρα σας.

ΖΗΤΩ Ο ΑΔΩΝΙΣ!!!!

Επισκέπτης
Ενισχύσατε το ταμείο μας κορόιδα.

Και με ξεχνάμε, με την υπογραφή σας ασπαζεστε τις αρχές της ΝΔ  :rockon: :rockon: :rockon:

Ελεημοσύνη για να αντέξετε τα επόμενα 20 χρόνια στην αντιπολίτευση όσο σας γλεντάει ο Τσίπρας.Κοινωνική μας προσφορά λολ

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ο πλατυκωλος τζιτζι καταρεει  :uglystupid:
1ος οπως ηταν φυσικο ο μειμαρ
και γινετε σφαγη για τη δευτερη αναμεσα σε τζιτζι(φιογκο)
και κυριακο
καλα ο μπουμπουκος μονο την ψηφο των τρολλ του θα βρει

τα στοιχηματα εκλεισαν αλλα
σαφης δυναμικη κυριακου  :uglystupid:

Οι αποδόσεις στην stoiximan πριν το κλείσιμο

Ευάγγελος Μεϊμαράκης:1,38
Απόστολος Τζιτζικώστας:5,00
Άδωνις Γεωργιάδης:16,00
Κυριάκος Μητσοτάκης:7,,00

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Μόλις έριξα και εγώ τον οβολό μου.
Καλή επιτυχία στον υποψήφιο που θέλω εγώ να βγει.

:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom