Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.854
- Πόντοι
- 3.656
Δεν έχεις δει το inception ε? Ωραια ταινια και με φοβερό σενάριο
Δεν έχεις δει το inception ε? Ωραια ταινια και με φοβερό σενάριο
μετά τις εκλογές τύπε θα έρθει αυτό...οποία κυβέρνηση και να βγει η φάση θα πάει κάπως έτσι ''αντιμετωπίζουμε διαφορετικές καταστάσεις από όταν τάζαμε προ εκλογικά...και έχουμε 4 χρόνια μπροστά μας όποτε η κοινωνική πολιτική διαμορφώνεται σε μπάτσοι ξύλο και σκάι κάθε βράδυ"Καλά ότι δώσουν μέχρι τέλος του 22 μετά μην πιστέψετε τίποτα από παροχές ...με δύσκολο χειμώνα μπροστά μας και επερχόμενο παγκόσμιο κράχ
Υπάρχει δηλαδή κυβέρνηση που προεκλογικά θα πει πως όλα είναι καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δεν υπάρχει ύφεση και πόλεμοςμετά τις εκλογές τύπε θα έρθει αυτό...οποία κυβέρνηση και να βγει η φάση θα πάει κάπως έτσι ''αντιμετωπίζουμε διαφορετικές καταστάσεις από όταν τάζαμε προ εκλογικά...και έχουμε 4 χρόνια μπροστά μας όποτε η κοινωνική πολιτική διαμορφώνεται σε μπάτσοι ξύλο και σκάι κάθε βράδυ"
Ε όχι ρε τύπε...αυτοί ξέρουν δεν είναι τίποτα χθεσινοί. Δεν λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα...τάζουν 2-3 φανταχτερά που τα δικαιολογούν από προϋπολογισμούς και κονδύλια και για όλα τα υπόλοιπα λένε ''θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε πολιτικές ριζοσπαστικές και αναπτυξιακές''Υπάρχει δηλαδή κυβέρνηση που προεκλογικά θα πει πως όλα είναι καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δεν υπάρχει ύφεση και πόλεμος
Στο τέλος θα μας πεις τύπε οτι θα βγει κόμμα να τάξει οτι θα σκίσει τα μνημόνια, θα βαρέσει τα νταούλια να χορέψουν οι αγορές και θα πει στη μαντάμ Μέρκελ "go back".
Να βγαλουμε καμια Μελονι κι εμεις?Αυτά δεν μπορώ με τις προσωπολατρείες
Καί τα πιστεύω εν έτη 2022
Ακόμα περιμένουμε να μας σώσουν οι ίδιοι που μας φέρανε ως εδώ
Βοήθα Παναγιά μου
Αυτά δεν μπορώ με τις προσωπολατρείες
Καί τα πιστεύω εν έτη 2022
Ακόμα περιμένουμε να μας σώσουν οι ίδιοι που μας φέρανε ως εδώ
Βοήθα Παναγιά μου
Από Μελονι ξέρω μόνο τον Κρίστοφερ η άλλη μου είναι αδιάφορηΝα βγαλουμε καμια Μελονι κι εμεις?
Ούτε Δημητράκη ούτε Μαρινάκη ούτε τίποταΔιάβαζε Δημητράκη εσύ, αυτός ξέρει το πώς θα είμασταν καλύτερα…
101?Ούτε Δημητράκη ούτε Μαρινάκη ούτε τίποτα
Στο τέλος βλέπω να παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας
Είμαστε και επισήμως μέσα στις 101 χώρες που θα γίνουν αναταραχές λόγω ακρίβειας καί καθόμαστε εδώ να αναλύσουμε πως θα μας σκάψουν τον λάκκο
Έχουν βγάλει έξω ήδη μια λίστα με τις χώρες που προβλέπονται από κινητοποιήσεις μέχρι ταραχές τουλάχιστον από τον βορρά μέσα είναι Ολλανδία Βέλγιο Γαλλία101?
Ούτε 100 ούτε 102?
Ποιος το προσδιορισε αυτο?
Εχεις καποια εξηγηση για ποιον λογο, ενω εχετε φαγωθει οτι καταρρεουν τα παντα και ζουμε εναν εφιαλτη, δεν κουνιεται φυλλο στη χωρα μας?Έχουν βγάλει έξω ήδη μια λίστα με τις χώρες που προβλέπονται από κινητοποιήσεις μέχρι ταραχές τουλάχιστον από τον βορρά μέσα είναι Ολλανδία Βέλγιο Γαλλία
Ακόμα ζούμε το όνειρο...κι έχω αρκετούς γύρω μου που μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει θέλουν να πέφτει το μαλλί για να πίνουν μπύρες και να παίζουν κανένα Κίνο και είναι με την φράση στο στόμα....... τίποτα δεν θα γίνειΕχεις καποια εξηγηση για ποιον λογο, ενω εχετε φαγωθει οτι καταρρεουν τα παντα και ζουμε εναν εφιαλτη, δεν κουνιεται φυλλο στη χωρα μας?
Όνειρο μέσα στο όνειρο ζω μη με ξυπνάτεΈχουν αγριέψει τα πράγματα...νδ προσπαθεί να κάνει inception στους παππούδες με υποσχέσεις για υψηλότερες συντάξεις και συριζα στους παππουδες με γερα προρτοφόλια.
Δεν τους λένε βέβαια ότι όπως πάρουν την αύξηση θα την δουν να εξαφανίζεται γιατί θα έχει πάει το κόστος ζωής τριπλό
Σας συμφέρει μπαρμπαδοτύποι...να ψηφήσετε
Ούτε Δημητράκη ούτε Μαρινάκη ούτε τίποτα
Στο τέλος βλέπω να παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας
Είμαστε και επισήμως μέσα στις 101 χώρες που θα γίνουν αναταραχές λόγω ακρίβειας καί καθόμαστε εδώ να αναλύσουμε πως θα μας σκάψουν τον λάκκο
Καλα, αρχισε να σκεφτεσαι μηπως τελικα αυτα τα περι αγανακτησης και θυμού ειναι ενας τεραστιος μυθος. Γιατι αγανακτηση και θυμος, απο τη στιγμη που η χωρα βρισκεται στο σωστο δρομο και παει καλα?Υπάρχει αγανάκτηση και θυμός στον κόσμο απλώς δεν υπάρχει κάποιος να την εκπροσωπήσει.
Η γιαγιά μου πάντα έλεγε ότι είναι το κόμμα του Θεού...ή οταν λεει "κομμα" στο μικροφωνο, παιζει αυτοματα
και του ριχνει τα tabs
Καλα, αρχισε να σκεφτεσαι μηπως τελικα αυτα τα περι αγανακτησης και θυμού ειναι ενας τεραστιος μυθος. Γιατι αγανακτηση και θυμος, απο τη στιγμη που η χωρα βρισκεται στο σωστο δρομο και παει καλα?
Αγανακτηση και θυμος με το κυβερνών κομμα 10 μοναδες μπροστα, δεν υφισταται. Ολα αυτα τα φανταζεστε.