Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.283
- Πόντοι
- 6.256
Όσοι γράφουν υπέρ της Νέας Δημοκρατίας είναι τους βρίζει
Βγαινει και σε ηλεκτρονικη μορφη να τη βαλεις στο.....μικροφωνο σου.
Καλα στα αρχιδια μου ολα αυτα...αλλα το ξερεις φανταζομαι οτι η συγκεκριμενη που εχει εναν εθισμο στο να παντρευεται γερους εχει παντρευτει εναν Εβραιο;Ερώτηση στη Βουλή για την αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου από την Όλγα Κεφαλογιάννη
Τι αναφέρει στην ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό Δικαιοσύνης η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίαςwww.protothema.gr
Οσοι Δεξιοι κανουμε κριτικη στον Μητσοτακη οτι δεν ειναι αρκετα Δεξιος αλλα Κεντρωος, ας εχουμε υποψη μας τι ερχεται μετα, εαν και ποτε γινει νεα εκλογη προεδρου στη ΝΔ. Δελφινοι μεχρι τωρα εχουν παρουσιαστει ο Νικος Δενδιας και η Ολγα Κεφαλογιαννη που κανει αντιπολιτευση στον Μητσοτακη.
Η Κεφαλογιαννη λοιπον εκανε ερωτηση στη Βουλη γιατι μπηκε μια δικαστικος στον Αρειο Παγο, ενω ηταν εκεινη που τολμησε να αθωωσει τον Κωστα Πλευρη για το βιβλιο του για τους Εβραιους με αιτιολογημενο σκεπτικο.
Καταρχας εγω ηξερα οτι στη ΝΔ που ειναι θεσμικο κομμα, δεν σχολιαζουν ποτε δικαστικες αποφασεις. Φαινεται δεν σχολιαζουν μονο οσες τους αρεσουν. Τις υπολοιπες τις σχολιαζουν.
Με τους Ισραηλινους εχουμε μια πολυ στενη συνεργασια. Τι ανακατευει η Κεφαλογιαννη μια δικαστικη αποφαση;
Και επειτα, ο Πλευρης αθωωθηκε επειδη ανεφερε ιστορικα γεγονοτα. Οι Εβραιοι στη Κωνσταντινουπολη εκανα αυτο. Οι Εβραιοι στη Μακεδονια εκαναν εκεινο.
Οπως οι Ελληνες λεμε τι εκαναν οι Τουρκοι στη Σμυρνη.
Οπως οι Τουρκοι λενε τι εκαναν οι Ελληνες στη Τριπολιτσα.
Ιστορικα γεγονοτα.
Τι ανακατευει η Κεφαλογιαννη δικαστικους, οτι κινδυνευει η Δημοκρατια και αλλα τετοια ακυρα;
Σε λιγο θα κανει ερωτηση στη Βουλη και για τον Ναβουχοδονορα και ποσο κινδυνευει η Δημοκρατια αμα γραψει κανεις βιβλιο για εκεινον.
Ενταξει, προσωπικη της επιλογη ειναι. Αλλα δεν πρεπει να τα μπερδευει.Καλα στα αρχιδια μου ολα αυτα...αλλα το ξερεις φανταζομαι οτι η συγκεκριμενη που εχει εναν εθισμο στο να παντρευεται γερους εχει παντρευτει εναν Εβραιο;
μηπως εχεις κοιταξει τι ψηφισε στην μυστικη/φανερη δημοσκοπηση ;Είδα τις τελευταίες απαντήσεις τουστα πολιτικά
Barock alex readhead τροβαδουρο
σταματησα να διαβαζω στο "δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ"Πριν από δύο μήνες περίπου
Είχα γράψει ότι περιμένω τις δημοσκοπήσεις πριν και μετά τη ΔΕΘ να δω τι αποτέλεσμα θα βγάλουν
Και είχα γράψει
Συνήθως δεν κάνω προβλέψεις αλλά αν μου βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό
Πιστεύω ότι λόγω των τηλέφωνο η Νέα Δημοκρατία θα πέσει λίγο
Αλλά μετά τη ΔΕΘ θα ανέβει
Πάλι
Έτσι και έγινε
Και η δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ είναι πολύ καλυτερη από τις άλλες
Γιατί είναι τριπλή
Και έχει δείγμα 1000 και 1000 και 1000 διαφορετικούς πολίτες
Στην κάθε δημοσκόπηση
Πριν τη ΔΕΘ
Μετά τον Μητσοτάκη στην ΔΕΘ
Μετά τον Τσίπρα στη ΔΕΘ
Παρά τον ορυμαγδό των συζητήσεων για τις υποκλοπές που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ
Η διαφορά εξακολουθεί είναι στις 8 μονάδες
Και το ΠΑΣΟΚ να χάνει και λίγο
Πάντα βέβαια επιφυλάσσομαι για το βαρύ χειμώνα στην οικονομία που έρχεται τώρα που με την επιστράτευση του Πούτιν μπορεί να είναι και πιο βαρύς
κάτι ξέρεις εσύ...για λέγε !!μηπως εχεις κοιταξει τι ψηφισε στην μυστικη/φανερη δημοσκοπηση ;
κάτι ξέρεις εσύ...για λέγε !!
Είπα εγώ να αφήσεις κανέναν? Την ρίζα του προβλήματος όμως μην την ξεχνάμε...! Λέω κάτι λάθος?Τύπε εγώ δεν κάνω διακρίσεις..ξεκινάω από όλα..όχι να λέμε τα κακά της νδ αλλά τους αληταράδες του ΣΥΡΙΖΑ να τους αφήνουμε απέξω. Αν είμαστε αντικειμενικοί και να λέμε ότι gtp είναι και αυτοί.
Πως έλεγαν κάποτε??? Αυτός είναι Αμερικανάκι...!!! Σιγά μην αφήσει την μάσα εδώκαλο σ/κ απο τον αρχοντα.
σε λιγο και πλανηταρχης ναουμε...
Σε ποιο βουνό είναι Σ/Κ? Για παραλία δύσκολα λόγο καιρούκαλο σ/κ απο τον αρχοντα.
Ε ρε ένας μπαρμπαπήδουλας που χρειαζότανε να απαντήσει σε κάτι τέτοια ποστ...καλο σ/κ απο τον αρχοντα.
Ε ρε τύπε..αφού ξέρεις τι εννοώ..καλά είναι τα κόμματα αλλά σε μερικά θέματα δεν χωράει πολιτική...είναι απλά κακώς κείμενα.Είπα εγώ να αφήσεις κανέναν? Την ρίζα του προβλήματος όμως μην την ξεχνάμε...! Λέω κάτι λάθος?
Κρυψε το post τυπε γιατί εάν το δει ο @alex71 Θα μας πριζει...ότι ο Κου-λή παράτησε το Αμερικα για να μας σώσει. Αντίστοιχο ποστ είχε πει για την κεραμεωςΗ... δελεαστική πρόταση που δέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτακης στις ΗΠΑ | in.gr
Τέτοια πρωθυπουργαρα εχουμε
Από www.giatopoutso.grΗ... δελεαστική πρόταση που δέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτακης στις ΗΠΑ | in.gr
Τέτοια πρωθυπουργαρα εχουμε
Μην ξεχνάτε ότι Ναβουχοδονόσορ ήταν και το όνομα του σκάφους που περισυνέλεξε τον ΝΙO στο πρώτο Matrix.Ερώτηση στη Βουλή για την αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου από την Όλγα Κεφαλογιάννη
Τι αναφέρει στην ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό Δικαιοσύνης η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίαςwww.protothema.gr
Οσοι Δεξιοι κανουμε κριτικη στον Μητσοτακη οτι δεν ειναι αρκετα Δεξιος αλλα Κεντρωος, ας εχουμε υποψη μας τι ερχεται μετα, εαν και ποτε γινει νεα εκλογη προεδρου στη ΝΔ. Δελφινοι μεχρι τωρα εχουν παρουσιαστει ο Νικος Δενδιας και η Ολγα Κεφαλογιαννη που κανει αντιπολιτευση στον Μητσοτακη.
Η Κεφαλογιαννη λοιπον εκανε ερωτηση στη Βουλη γιατι μπηκε μια δικαστικος στον Αρειο Παγο, ενω ηταν εκεινη που τολμησε να αθωωσει τον Κωστα Πλευρη για το βιβλιο του για τους Εβραιους με αιτιολογημενο σκεπτικο.
Καταρχας εγω ηξερα οτι στη ΝΔ που ειναι θεσμικο κομμα, δεν σχολιαζουν ποτε δικαστικες αποφασεις. Φαινεται δεν σχολιαζουν μονο οσες τους αρεσουν. Τις υπολοιπες τις σχολιαζουν.
Με τους Ισραηλινους εχουμε μια πολυ στενη συνεργασια. Τι ανακατευει η Κεφαλογιαννη μια δικαστικη αποφαση;
Και επειτα, ο Πλευρης αθωωθηκε επειδη ανεφερε ιστορικα γεγονοτα. Οι Εβραιοι στη Κωνσταντινουπολη εκαναν αυτο. Οι Εβραιοι στη Μακεδονια εκαναν εκεινο.
Οπως οι Ελληνες λεμε τι εκαναν οι Τουρκοι στη Σμυρνη.
Οπως οι Τουρκοι λενε τι εκαναν οι Ελληνες στη Τριπολιτσα.
Ιστορικα γεγονοτα.
Τι ανακατευει η Κεφαλογιαννη δικαστικους, οτι κινδυνευει η Δημοκρατια και αλλα τετοια ακυρα;
Σε λιγο θα κανει ερωτηση στη Βουλη και για τον Ναβουχοδονορα και ποσο κινδυνευει η Δημοκρατια αμα γραψει κανεις βιβλιο για εκεινον.