κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.954
- Πόντοι
- 19.795
Κρατηθηκα πολύ να μην το βάλω, με την επιφύλαξη ότι είναι τρολια.Η μόνη διαφορά του Μητσοτάκη με τον Τσίπρα είναι ότι ο πρώτος ξέρει να μιλάει αγγλικά.
Κρατηθηκα πολύ να μην το βάλω, με την επιφύλαξη ότι είναι τρολια.Η μόνη διαφορά του Μητσοτάκη με τον Τσίπρα είναι ότι ο πρώτος ξέρει να μιλάει αγγλικά.
Μετά από αυτή την ομιλία, τώρα είναι που θα την αποκλείσουν ολοκληρωτικά την Τουρκία διεθνώςΈτσι κι αλλιώς Κασιδιαραίοι και Τσιπραίοι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.
Μετά δε και την μεγάλη μπαλίτσα που δίδαξε ο Κούλης στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη έχουν πάθει γενικό ταράκουλο…
Το έγραψε ΔιοιΚΙΤΙκης διότι είχε μια γάτα ονόματι Kitty (ελληνιστί Κίτι)... εκείνη την στιγμή την θυμήθηκε και συγκινήθηκε... πολεμάτε τον συναισθηματικό πρωθυπουργό μας.Κρατηθηκα πολύ να μην το βάλω, με την επιφύλαξη ότι είναι τρολια.
Κρατηθηκα πολύ να μην το βάλω, με την επιφύλαξη ότι είναι τρολια.
Μετά από αυτή την ομιλία, τώρα είναι που θα την αποκλείσουν ολοκληρωτικά την Τουρκία διεθνώς
Το έγραψε ΔιοιΚΙΤΙκης διότι είχε μια γάτα ονόματι Kitty (ελληνιστί Κίτι)... εκείνη την στιγμή την θυμήθηκε και συγκινήθηκε... πολεμάτε τον συναισθηματικό πρωθυπουργό μας.
Δε ντρέπεστε λίγο λέω εγώ.
Αναρχοαπλυτος πασοκοκιναλοσυριζαυγιτης είμαι τυπε, καλό περιμένεις;
Πέντε χρόνια χωρισμένος δεν ήταν;Όχι μωρέ, έτσι είναι, επιβεβαιώνω, ο τύπος είναι τέλειος αμόρφωτος, δεν ήξερε ούτε να συμπληρώσει τα στοιχεία της γυναίκας του….
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις λες και το φλυτζάνι ?
Πέντε χρόνια χωρισμένος δεν ήταν;
μεγαλη μπαλιτσα ο κουλης οντως, καταμεστο το γηπεδο.Έτσι κι αλλιώς Κασιδιαραίοι και Τσιπραίοι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.
Μετά δε και την μεγάλη μπαλίτσα που δίδαξε ο Κούλης στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη έχουν πάθει γενικό ταράκουλο…
Συγγενέα ? της κάνεις πρόμο ?
Γιατι λογω του μπουκωματος τα μμε παρουσιαζουν μια κατασταση ζεν οπως στην β. Κορεα.Εχεις καποια εξηγηση για ποιον λογο, ενω εχετε φαγωθει οτι καταρρεουν τα παντα και ζουμε εναν εφιαλτη, δεν κουνιεται φυλλο στη χωρα μας?
Μηπως οι εν διαστασει, νομικα, εχουν το δικαιωμα να υποβαλουν ξεχωριστη δηλωση για δικους τους λογους; Για ψαχτο λιγο.Νομικά ήταν σύζυγός του, δεν είχαν πάρει διαζύγιο, ήταν σε διάσταση.
Ποιές λες πως είναι τύπε αυτές οι σοβαρές λύσεις;Πιστεύω ένας από την κατεστημένη πολιτική τάξη να αποφασίσει να ριζοσπαστικοποιηθεί και να παρουσιάσει σοβαρές λύσεις θα προκαλέσει κύμα συμπαράστασης,
Νομιζω οτι πρεπει να εκκρεμεί αγωγή διαζυγιου για να γινει δεκτο αυτο.Μηπως οι εν διαστασει, νομικα, εχουν το δικαιωμα να υποβαλουν ξεχωριστη δηλωση για δικους τους λογους; Για ψαχτο λιγο.
Όχι. Και δήλωση ισχύει. Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά είμαι σίγουρος για αυτό. Πολύ γνωστός μου άνθρωπος, έκανε ξεχωριστή φορολογική δήλωση δηλώνοντας ότι είναι εν διαστάσει.Νομιζω οτι πρεπει να εκκρεμεί αγωγή διαζυγιου για να γινει δεκτο αυτο.