★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Γυρνα στο παλιό προφιλ, john100, τι διαολο, 7 χρόνια το είχες.Τόνι πότε θα γίνω μέγας κι εγω?
Πες κάτι στ'αφεντικό...
Γυρνα στο παλιό προφιλ, john100, τι διαολο, 7 χρόνια το είχες.Τόνι πότε θα γίνω μέγας κι εγω?
Πες κάτι στ'αφεντικό...
Επιστήμονας του μπου;Ρητορική ήταν η ερώτηση προς το αφεντικό.
Στην μοιρασιά τελικά τα χάλασαν γι αυτό και λαμόγιο ο αφεντικός.
Τα γνωστά.
Μπραβο, μονο ο συριζα εχει ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ, ευχαριστω.Ε, άρα?
Αν ανήκουν ιδιοκτησιακά δεν παλεύουν για τα συμφέροντα των αφεντικών τούς?
Είναι σαν να λες χθες&χτες.
Καμία διαφορά.
Το ίδιο πράγμα είναι.
Κι από ο,τι ξέρω, τουλάχιστον για τον Σύριζα, μόνο "το κοκκινο" από ράδιο, και "η Αυγη" από εφημερίδες, πρόσκεινται σε αυτόν.
Το ντοκουμέντο είναι αριστερό, αλλά δεν ανήκει στον συριζα.
Κινείται αυτόνομα.
Ε και τους υπαλλήλους του θα ρώταγε? Απλά μια μέρα θα σας έφερνε έναν μαύρο και θα σας έλεγε μάθετε του τη δουλειά. Και δε θα ήξερε κανείς αν είναι με ένσημα η όχι..μήπως θα δείτε ποτέ την καρτέλα του?Ο τύπος ήθελε να φέρει 2-3 μαύρους (όπως τους είπε) για αρχή..
Να μάθουν την δουλειά κ μετά να φέρει κ άλλους..
Με λιγότερα χρήματα να βγαίνει η δουλειά κ να παντελονιαζει περισσότερα..
Έλα τα αυτιστικά πάλι εγκάθετεΓυρνα στο παλιό προφιλ, john100, τι διαολο, 7 χρόνια το είχες.
Καλα, ενταξει, δε χρειαστηκε να σε ξεβρακωσω καν, μονος σου τα κατεβασες.Έλα ρε 0,60..
Όπως επίσης και ο ΣΚΑΊ είναι του Συριζα.Μπραβο, μονο ο συριζα εχει ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ, ευχαριστω.
Ναι και εσυ ηθελες να μοιραστειτε το κερδος απο τη δουλεια των μαυρωνΟ τύπος ήθελε να φέρει 2-3 μαύρους (όπως τους είπε) για αρχή..
Να μάθουν την δουλειά κ μετά να φέρει κ άλλους..
Με λιγότερα χρήματα να βγαίνει η δουλειά κ να παντελονιαζει περισσότερα..
Τέλος πάντων..Ε και τους υπαλλήλους του θα ρώταγε? Απλά μια μέρα θα σας έφερνε έναν μαύρο και θα σας έλεγε μάθετε του τη δουλειά. Και δε θα ήξερε κανείς αν είναι με ένσημα η όχι..μήπως θα δείτε ποτέ την καρτέλα του?
Αφού είσαι η john100, γιατί μας το παιζεις τρελίτσα μικρή μου?Έλα τα αυτιστικά πάλι εγκάθετε
Δως μου ένα τίτλο...
Ρε χαζούλη εκτός από το να παίζεις το πουλάκι σου έχεις κάνει καμία άλλη χειρονακτική εργασία;Ναι και εσυ ηθελες να μοιραστειτε το κερδος απο τη δουλεια των μαυρων
Βάλε την στριγγοπαπιονογραβατα ανάποδα κ έλα..Καλα, ενταξει, δε χρειαστηκε να σε ξεβρακωσω καν, μονος σου τα κατεβασες.
Οχι, ο ΣΚΑΙ ειναι του Αλαφουζου.Όπως επίσης και ο ΣΚΑΊ είναι του Συριζα.
Μπράβο μπράβο.
Ανίψια, σύζυγοι βουλευτών του συριζα έχουν πιάσει κάθε γωνιά στα υπόλοιπα.
Φανατικός Αριστερος φαίνεται.Οχι, ο ΣΚΑΙ ειναι του Αλαφουζου.
Α, τον απειλουσατε και εμμεσα οτι δε θελετε να μαθετε τη δουλεια στον μαυρο. Αν ομως κανατε συμφωνια να μοιραζεστε τη διαφορα απο τα μικροτερα μεροκαματα μπορει και να θελατε.Τέλος πάντων..
Κανείς δεν ήταν με ένσημα..
Αν έφερνε μαύρο θα φεύγαμε οι βασικοί κ ο τύπος δεν θα μπορούσε να κάνει την δουλειά του..
Προμότορας, 11ποντος, τζον100Αφού είσαι η john100, γιατί μας το παιζεις τρελίτσα μικρή μου?
Να, κάτι τέτοιες στιγμές λείπει πιο πολύ ο ζανούλης.Προμότορας, 11ποντος, τζον100
Μολις ξεβρακωνεστε το γυρνατε στο καλαματιανο ρε μπουστηδες, κανε ενα λογκαουτ μηπως ξεχαστει σε λιγες μερες το ξεβρακωμα.Ρε χαζούλη εκτός από το να παίζεις το πουλάκι σου έχεις κάνει καμία άλλη χειρονακτική εργασία;
Έγραψα πως πληρωνομασταν με ποσοστά..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βάλε την στριγγοπαπιονογραβατα ανάποδα κ έλα..
Μικρή μου?Αφού είσαι η john100, γιατί μας το παιζεις τρελίτσα μικρή μου?
Βιτάμα βγες από τον μπρατανΠρομότορας, 11ποντος, τζον100