Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ξεκίνα Τσιπραλέξ 3 φορές την μέρα…

Screenshot_352.jpg
Κούρασε ο Αλέξης Τσίπρας!
Ούτε στημένες ερωτήσεις, ούτε σκονάκια, απαντάει σε όλους και για όλα!
Φέρτε πίσω τον Κούλη να τον ρωτήσουν ποιό είναι το αγαπημένο του χρώμα και να ψάχνει μισή ώρα να βρει τη σωστή απάντηση!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Φέρτε πίσω τον Κούλη να τον ρωτήσουν ποιό είναι το αγαπημένο του χρώμα και να ψάχνει μισή ώρα να βρει τη σωστή απάντηση!
Αητός ο alexis

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
667
Πόντοι
81
Πραγματικά όμως ο Τσίπρας απάντησε σε όλες τις δύσκολες ερωτήσεις που τους έθεσαν όπως αυτή από το ντοκουμέντο για τα επεισόδια στο ΑΠΘ. Αν τον ρωτούσαν και για την Μαρεβα θα λέγαμε πως του την είχαν στημένη. Μπεεεε

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πραγματικά όμως ο Τσίπρας απάντησε σε όλες τις δύσκολες ερωτήσεις που τους έθεσαν όπως αυτή από το ντοκουμέντο για τα επεισόδια στο ΑΠΘ. Αν τον ρωτούσαν και για την Μαρεβα θα λέγαμε πως του την είχαν στημένη. Μπεεεε

Κρίμα δηλαδή που δεν ήταν ο Χατζηνικολάου να τον ρωτήσει για το αγαπημένο του φαγητό.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.565
Πόντοι
6.056
Κούλης και Τσίπρας συμφωνούν στην αντικατάσταση πληθυσμών.

στη χώρα των γερόντων με βάση όλα τα επίσημα πληθυσμιακά στατιστικά ,
συναγωνίζονται σκληρά στην επίλυση της αναγκαιότητας του black mamba :confused:

Άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού υποβολής μεταγενέστερης αίτησης ασύλου - Ποιους αφορά

Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
667
Πόντοι
81
Κρίμα δηλαδή που δεν ήταν ο Χατζηνικολάου να τον ρωτήσει για το αγαπημένο του φαγητό.
Τυπε μπερδευεσε, εγώ δεν είμαι ψηφοφόρος του Κούλη αλλά μην μας λες μλκς. Τα ίδια ακριβώς κάνει και ο Τσίπρας. Αλλού την προπαγάνδα σου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.327
Πόντοι
3.656
Κυριάκος vs Αλέξης...μάχη τιτάνων δεν ξέρεις ποιον να πρωτοψηφίσεις...ο ένας καλύτερος από τον άλλον :2funny:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Τυπε μπερδευεσε, εγώ δεν είμαι ψηφοφόρος του Κούλη αλλά μην μας λες μλκς. Τα ίδια ακριβώς κάνει και ο Τσίπρας. Αλλού την προπαγάνδα σου.
Νταξει τύπε, μας έβαλες ένα παραποιημενο βίντεο από την ομάδα ηλίθιας, η οποία είναι η ίδια η προπαγάνδα της νδ, και μας λες για προπαγάνδα.
Μεγάλο ταλέντο είσαι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
Ρε φίλε ώρες ώρες αισθάνομαι ότι δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα.

Ποιόν αφορά αυτό το 8% ???

Οι επιχειρηματίες του τουρισμού φέτος χέστηκαν στο τάλιρο εκμεταλλευόμενοι τα παιδιά μας με 3 και 60 και τους στοιβάζανε σε ράντζα σε κάτι τρύπες και λέγανε ότι δεν καλύφθηκαν όλες οι θέσεις εργασίας.

Ο υπάλληλος ιδιωτικός και δημόσιος που είδε ανάπτυξη;
Ρε μαλεα, αφου εισαι ασχετος, γιατι γραφεις κιολας;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συμφωνώ με όλα...μόνο που η εκμετάλλευση των εργαζομένων στον τουρισμό είναι διαχρονικό φαινόμενο.Δυστυχως....
Αλλος ασχετος

Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
667
Πόντοι
81
Νταξει τύπε, μας έβαλες ένα παραποιημενο βίντεο από την ομάδα ηλίθιας, η οποία είναι η ίδια η προπαγάνδα της νδ, και μας λες για προπαγάνδα.
Μεγάλο ταλέντο είσαι.
Παραποιημένο; Χαχαχαχαχα λογικά δεν έγινε η ερώτηση. Μπεεε . Εκεί βρήκα το βίντεο από εκεί το έστειλα, ας το ανέβαζε το ίδιο το ντοκουμέντο να στο έστελνα από εκεί, αλλά δεν το ανέβασε. Πες μου εσύ το γιατί.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Παραποιημένο; Χαχαχαχαχα λογικά δεν έγινε η ερώτηση. Μπεεε . Εκεί βρήκα το βίντεο από εκεί το έστειλα, ας το ανέβαζε το ίδιο το ντοκουμέντο να στο έστελνα από εκεί, αλλά δεν το ανέβασε. Πες μου εσύ το γιατί.
Αν πραγματικά ενδιαφεροσουν, θα το έψαχνες, αλλά, βρήκες το παραποιημενο βίντεο, διοτι περι παραποιημενου πρόκειται, και το ποσταρες εδώ ως απάντηση σε μένα, κατηγορώντας με δε, για προπαγάνδα.
Αντε ψάξε τώρα για αλλά βίντεο από την ομάδα ηλίθιας, θα έχεις εκεί υλικό 5 χρόνων.
Άσε με εμένα στην "προπαγάνδα".

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
Αν πραγματικά ενδιαφεροσουν, θα το έψαχνες, αλλά, βρήκες το παραποιημενο βίντεο, διοτι περι παραποιημενου πρόκειται, και το ποσταρες εδώ ως απάντηση σε μένα, κατηγορώντας με δε, για προπαγάνδα.
Αντε ψάξε τώρα για αλλά βίντεο από την ομάδα ηλίθιας, θα έχεις εκεί υλικό 5 χρόνων.
Οταν λες παραποιημενο εννοεις οτι δεν υπηρξε ποτε αυτη η ερωτοαπαντηση; Μονταζ ειναι;

Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
667
Πόντοι
81
Βρε αγόρι μου ελληνικά μιλάω, έγραψες ότι ο Τσίπρας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκαναν ενώ τον Κούλη του έκαναν εύκολες ερωτήσεις. Και σου στέλνω μια ερώτηση από αυτές τις "δύσκολες" που έκαναν στον Τσίπρα και μου λες είναι παραποιημένο το βίντεο και ρωτάω. Έγινε ή δεν έγινε η ερώτηση; Ήταν μια φιλική ερώτηση στον Τσίπρα που συγχρόνως χτυπά την κυβέρνηση ή όχι; Και πιαστηκες από το βίντεο επειδή το ανέβασε η ομάδα αλήθειας λες και εγώ αρνήθηκα ότι είναι μέσο της ΝΔ . Μάλλον κάποιοι άλλοι δεν θέλουν να ακούσουν όχι εγώ.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Οταν λες παραποιημενο εννοεις οτι δεν υπηρξε ποτε αυτη η ερωτοαπαντηση; Μονταζ ειναι;
Το βλέπεις εσύ για γνήσιο δηλαδή?
Εγώ δεν λέω ότι δεν έγινε η ερώτηση, αλλά ο τύπος πανω θέλει να μου περάσει ότι στον Τσίπρα από τις 3.30 ώρες συνέντευξης μονο αυτή η ερώτηση άξιζε να αναφερθεί.
Εν τω μεταξυ οι δεξιοί δημοσιογράφοι από δεξιά ΜΜΕ ηταν πολυ περισσότεροι από τους δικούς του.
Οκ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
Το βλέπεις εσύ για γνήσιο δηλαδή?
Εγώ δεν λέω ότι δεν έγινε η ερώτηση, αλλά ο τύπος πανω θέλει να μου περάσει ότι στον Τσίπρα από τις 3.30 ώρες συνέντευξης μονο αυτή η ερώτηση άξιζε να αναφερθεί.
Οκ.
Οχι απλα σου λεει οτι ενω κραζεις το πρωτο θεμα και το σκαι δε λες κουβεντα για τα ντοκουμεντα, τις εφσυν και τα κοκκινα, αυτο σου λεει.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Δε νομιζω. Προκλητικός. Ασε που ούτε μια φορά δεν ξεστόμισε τη λέξη 'ΕΓΩ' 10 φορές σε μια πρόταση
Χάλια μηδέν.
Εγώ αν μάθει γεωγραφία και παρακάμψει τη φαγούρα με τα σύνορα γενικότερα, ψήνομαι :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom