Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Οχι απλα σου λεει οτι ενω κραζεις το πρωτο θεμα και το σκαι δε λες κουβεντα για τα ντοκουμεντα, τις εφσυν και τα κοκκινα, αυτο σου λεει.
Μέτρα να δεις ποιοι δημοσιογράφοι ήταν περισσότεροι, και σε ποια όχθη.
Ίσως να ανακαλέσεις κιόλας αμα μετρήσεις σωστά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
Μέτρα να δεις ποιοι δημοσιογράφοι ήταν περισσότεροι, και σε ποια όχθη.
Ίσως να ανακαλέσεις κιόλας αμα μετρήσεις σωστά.
Δεν ξερω ρε τυπε, υπαρχουν μεσα και δημοσιογραφοι και υπαρχουν και τα επισημα κομματικα οργανα του συριζα, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ. Να μετρησουμε αυτα;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.584
Πόντοι
2.456
Θέλουμε ανθρώπους οι οποίοι αφού ήρθαν από την άλλη άκρη του πλανήτη και δεν δηλώνουν ότι γνωρίζουν μια τέχνη να κάνουν τις βαριές δουλειές, ώστε να έχουν και αυτοί όφελος που έρχονται εδώ αλλά να κερδίζουμε και εμείς κάτι.
Τυπε να έρχονται για συγκεκριμένες δουλειές κ να μετά να φεύγουν..

Το θέμα είναι ποιος θα κερδίζει;

Τέλος 90s δούλευα σε ένα συνεργείο 10 ατόμων (δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω την εργασία) οι 6 ήμασταν βασικοί (πληρωμή με ποσοστά)
κ 3-4 περιστασιακοί..
Το λαμόγιο που είχε την δουλειά είχε πει να πάρουμε 2-3 μαύρους με τα μισά χρηματα για να βγάζουν την δύσκολη δουλειά..
Ωραία του λέω να τους πάρουμετα υπόλοιπα μισα από το μεροκάματο τους θα τα σπάμε δια του 6;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506

Όταν μάθει τη Νότια Ζηλανδία δηλαδή.
Ενταξει, συγκρινεις το νοτιος αντι νεα ζηλανδια με τη Μυτιληνη και τη λεσβο. Και μετα μιλας για κομματοσκυλα.
Καταλαβαινεις οτι το win win της αριστερας πεθανε απο τοτε που κυβερνησε, ετσι;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Δεν ξερω ρε τυπε, υπαρχουν μεσα και δημοσιογραφοι και υπαρχουν και τα επισημα κομματικα οργανα του συριζα, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ. Να μετρησουμε αυτα;
Να μετρήσεις τούς δημοσιογράφους, κι από ποιά κανάλια, εφημερίδες, σάιτς κλπ προέρχονται.
Τι διαολο, σίγουρα γνωρίζεις ποιά μέσα είναι αριστερών και ποιά δεξιών συμφερόντων.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506

Τέλος 90s δούλευα σε ένα συνεργείο 10 ατόμων (δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω την εργασία) οι 6 ήμασταν βασικοί (πληρωμή με ποσοστά)
κ 3-4 περιστασιακοί..
Το λαμόγιο που είχε την δουλειά είχε πει να πάρουμε 2-3 μαύρους με τα μισά χρηματα για να βγάζουν την δύσκολη δουλειά..
Ωραία του λέω να τους πάρουμετα υπόλοιπα μισα από το μεροκάματο τους θα τα σπάμε δια του 6;
Καταλαβαινεις οτι εισαι μεγαλυτερο λαμογιο απο αυτον με αυτο που εγραψες;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ενταξει, συγκρινεις το νοτιος αντι νεα ζηλανδια με τη Μυτιληνη και τη λεσβο. Και μετα μιλας για κομματοσκυλα.
Καταλαβαινεις οτι το win win της αριστερας πεθανε απο τοτε που κυβερνησε, ετσι;

Λογικά είναι δίπλα στην Πορτογαλία η οποία είναι μεσογειακή χώρα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
Να μετρήσεις τούς δημοσιογράφους, κι από ποιά κανάλια, εφημερίδες, σάιτς κλπ προέρχονται.
Τι διαολο, σίγουρα γνωρίζεις ποιά μέσα είναι αριστερών και ποιά δεξιών συμφερόντων.
Εγω δε σου ειπα για μεσα «συμφεροντων» εγω σου ειπα για μεσα που ΑΝΗΚΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ σε κομματα.

Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
667
Πόντοι
81
Ηταν μια ερώτηση η οποία λέει πολλές αλήθειες για τη σημερινή κυβέρνηση.
Απο την μια βάζει αστυνομία μέσα στα Πανεπιστήμια και καταργεί το άσυλο από την άλλη καταργεί συναυλία.
Είναι δημοκρατικά ολα αυτά?
Ενδεχομένως θα είχε νόημα αν γινόταν σε κάποιο μέλος της κυβέρνησης. Και μόνο που από το ντοκουμέντο θέλησαν να ξοδέψουν μια ερώτηση στον Τσίπρα που δεν θα αφορά τα όσα ανέφερε στην ομιλία του ο Τσίπρας αλλά θα είναι στο ίδιο μήκος κύματος με όσα βγαίνουν από την Κουμουνδούρου για τις πολιτικές της κυβέρνησης όσον αφορά τα πανεπιστήμια λέει πολλά. Και είναι ο ορισμός της φιλικής ερωτήσης και μιας πάσας ουσιαστικά στον Τσίπρα να σχολιάσει το θέμα για να χτυπήσει την κυβέρνηση, αν αυτό δεν το αντιλαμβάνεσαι σαν φιλική ερώτηση δεν έχω κάτι άλλο να πω.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εγω δε σου ειπα για μεσα «συμφεροντων» εγω σου ειπα για μεσα που ΑΝΗΚΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ σε κομματα.
Ε, άρα?
Αν ανήκουν ιδιοκτησιακά δεν παλεύουν για τα συμφέροντα των αφεντικών τούς?

Είναι σαν να λες χθες&χτες.
Καμία διαφορά.
Το ίδιο πράγμα είναι.

Κι από ο,τι ξέρω, τουλάχιστον για τον Σύριζα, μόνο "το κοκκινο" από ράδιο, και "η Αυγη" από εφημερίδες, πρόσκεινται σε αυτόν.

Το ντοκουμέντο είναι αριστερό, αλλά δεν ανήκει στον συριζα.
Κινείται αυτόνομα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.327
Πόντοι
3.656

κ 3-4 περιστασιακοί..
Εγώ αυτό δε το κατάλαβα τύπε...δηλαδή αυτός ήθελε να σας φέρει βοηθούς για τη δύσκολη δουλειά για να είστε πιο άνετοι και δεν σας άρεσε και θέλατε να εκμετγαλλευτείτε τους μαύρους αλλά να παίρνετε και εξτραδάκια?

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.310
Πόντοι
1.706
Εγώ αυτό δε το κατάλαβα τύπε...δηλαδή αυτός ήθελε να σας φέρει βοηθούς για τη δύσκολη δουλειά για να είστε πιο άνετοι και δεν σας άρεσε και θέλατε να εκμετγαλλευτείτε τους μαύρους αλλά να παίρνετε και εξτραδάκια?
Ρητορική ήταν η ερώτηση προς το αφεντικό.
Στην μοιρασιά τελικά τα χάλασαν γι αυτό και λαμόγιο ο αφεντικός.
Τα γνωστά.

• Χαχα

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.310
Πόντοι
1.706
  • Χαχα

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.584
Πόντοι
2.456
Ο τύπος ήθελε να φέρει 2-3 μαύρους (όπως τους είπε) για αρχή..
Να μάθουν την δουλειά κ μετά να φέρει κ άλλους..
Με λιγότερα χρήματα να βγαίνει η δουλειά κ να παντελονιαζει περισσότερα..

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Ε, άρα?
Αν ανήκουν ιδιοκτησιακά δεν παλεύουν για τα συμφέροντα των αφεντικών τούς?

Είναι σαν να λες χθες&χτες.
Καμία διαφορά.
Το ίδιο πράγμα είναι.

Κι από ο,τι ξέρω, τουλάχιστον για τον Σύριζα, μόνο "το κοκκινο" από ράδιο, και "η Αυγη" από εφημερίδες, πρόσκεινται σε αυτόν.

Το ντοκουμέντο είναι αριστερό, αλλά δεν ανήκει στον συριζα.
Κινείται αυτόνομα.
Τόνι πότε θα γίνω μέγας κι εγω?
Πες κάτι στ'αφεντικό...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
Ηταν μια ερώτηση η οποία λέει πολλές αλήθειες για τη σημερινή κυβέρνηση.
Απο την μια βάζει αστυνομία μέσα στα Πανεπιστήμια και καταργεί το άσυλο από την άλλη καταργεί συναυλία.
Είναι δημοκρατικά ολα αυτά?
Δεν καταργησε καμια συναυλια, οι γνωστοι μπαχαλακηδες που λυμαινονται τους χωρους των πανεπιστημιων κανουν τσαμπουκαδες για την αστυνομευση. Με λιγο ξυδακι θα τους περασει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom