barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.983
- Πόντοι
- 5.506
Καλά όλα αυτά ρε τύπε αλλά εξήγησέ μου κάτι, εσύ τι προτείνεις ως λύση με τα συγκεκριμένα δεδομένα;Για αρχή...είπα συγκεκριμένα και κατα λέξη ότι θα ζητήσουν από το μέσο σπίτι να κάνει μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας ενώ στην πραγματικότητα...οι φτωχοί και όχι και τόσο φτωχοί πλέον της κοινωνίας μας....έτσι και αλλιώς έκαναν οικονομία=μείωση κατανάλωσης διότι χέστηκαν πάνω τους με όλα όσα έγιναν με τις ρήτρες και με τις αυξήσεις στις τιμές. Φυσικά και σχόλια των πιστημώνων της νδ όπως ''όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει'' και ''δεν γίνεται να μην μειωθεί το βιοτικό επίπεδο για πολύ καιρό'' δεν βοηθούνε στην ψυχολογία του κόσμου...όποτε καίνε μόνο τα βασικά.
Εσύ αυτό το βρήκες έως αφορμή να πεις για τα συριζαίκα επιδόματα της κυβέρνησης...φυσικά σου εξήγησα ότι η πραγματική τιμή της κιλοβατώρας 1 ευρώ είναι...διότι και τα δημόσια λεφτά που χαρίζει στους παρόχους το κράτος δικά μας είναι...είναι η σύνταξη μου που την πληρώνω 300 ευρώ το μήνα στον εφκα και χιλιάδες ευρώ το μήνα στο ικα...16 λεπτά μπορεί να είναι για όποιον ζει από το μισθό του κράτους ή από τη σύνταξη της γιαγιάς του.
Φαίνεσαι ότι έχεις παλιά μυαλά ρε τύπε...δηλαδή όλα για σένα είναι σε καλούπια έτσι? Ή θα είσαι νεοδημοκράτης ή θα είσαι συριζαίος ή κομμουνιστής...ή θα είσαι καπιτάλας ή θα είσαι εργατιά...ή θα σου αρέσει το κέρδος και θα εκμεταλευεσαι τον κόσμο ή θα είσαι από αυτούς που τους εκμεταλευονται.
Δε μπορείς να διανοηθείς ότι μπορεί κάποιος να βλέπει τα πράγματα όπως είναι? και εσύ που είσαι νέα δημοκρατία τι κατάλαβες? μήπως είδες καμία καλύτερη μέρα στη ζωή σου επειδή τους υποστηρίζεις? Τι είναι τα πολιτικά γήπεδο?
Δεν υπάρχουν ποια αυτά έχουν πεθάνει τύπε...όλες οι ιδέες που πολώνουν και διαχωρίζουν την κοινωνία αλλάζουν στο μυαλό των νέων ανθρώπων τουλάχιστον. Ξέρω δε το χωράει ο νους σου αλλά μπορείς στη ζωή να επιλέγεις να μην ταχθείς με μια ιδεολογία απλά επειδή δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο.
Μήπως προτιμάς να πληρώνουμε όλοι 1 ευρώ την κιλοβατώρα;