Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.592
Πόντοι
2.456
Δεν το θυμάμαι. Λες τα χειροκρότηματα από το αμερικα να φτάσουν στις κάλπες? Δεν αμφιβάλλω με όσα γίνονται σήμερα
Τα exit polls στις 21:00 έβγαζαν κυβέρνηση τον Μπουλουκος κ στην Ρηγίλλης γινόταν πανυγήρι..
Τελικα το πρωι ο ελιας ήταν πρωθυπουργός..
Στην ΝΔ μίλησαν για αμερικανικό σαμποτάζ των αποτελεσμάτων..
:confused: :confused: :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.331
Πόντοι
3.656
Πετσας 2022ΜΧ. Όποιος δεν προσαρμοζεται πεθαίνει

Διαβάστε πρώτα αυτό

Και δείτε αν με αυτά τα δεδομένα
Και με το δεδομένο ότι καταργήθηκε η ρήτρα αναπροσαρμογής
Μπορούμε να βάλουμε μέγιστη τιμή

έχω ξαναπεί δεν τα καταλαβαίνω τελείως αυτά

Σας θυμίζω ότι όταν οι ευρωπαίοι είπαν θα βάλουμε μέγιστη τιμή στο φυσικό αέριο
Ο Πούτιν είπε ότι θα κλείσει τελείως τη στρόφιγγα

Και να προσθέσω κάτι
Ένα προβληματισμό για το αν είναι υπερκέρδος η αισχροκέρδεια κάτι ή όχι

Ας πούμε ότι κάποιος αγοράζει τη μονάδα ενός πράγματος κιλό τόνο κυβικό μέτρο κλπ
10 ευρώ
Βάζει πάνω σε αυτό 10% κέρδος
Και την πουλάει 11 ευρώ
Και ας πούμε ότι πουλάει χίλια κομμάτια τη χρονική περίοδο μήνα χρόνο μέρα και λοιπά
Θα βγάζεις λοιπόν κέρδος 1.000 ευρώ την χρονική περίοδο

Ας πούμε ότι η τιμή της πρώτης ύλης αυξάνεται πολύ και πάει 50 ευρώ

Πολύ αυξήθηκε η τιμή του φυσικού αερίου

Αυτός κρατάει το ίδιο ποσοστό κέρδους 10% και την πουλάει 55 ευρώ
Και βγάζει 5.000 την ίδια χρονική περίοδο
Τα κέρδη του αυξήθηκαν 5 φορές ή 500%
Κρατώντας όμως ίδιο το ποσοστό κέρδους
Είναι αισχροκέρδεια αυτό ή όχι;

Και η ίδια ερώτηση αν αντί 10% κάνει 5% το ποσοστό κέρδους στη Νέα τιμή
Τότε αν και έχει μειώσει στο μισό το ποσοστό κέρδους του
Τα κέρδη του θα είναι 2.500 ευρώ
Δυόμισι φορές πάνω Η 250%

Τώρα μείωσε το ποσοστό κέρδους αλλά έχει πολύ παραπάνω κέρδη σε απόλυτο τιμή
είναι αισχροκέρδια;
Στο πρώτο ποστ δεν κάθομαι να απαντήσω καν. Την ίδια καραμέλα έχεις πάλι προσπαθείς να πεις ότι εγώ δεν λέω τίποτα για τον σύριζα και πάλι πετάς πληροφορίες διάσπαρτες για κυβερνήσεις και συριζαίους κτλπ με σκοπό να μείνει στο τέλος η άποψη ότι η κυβέρνηση κάνει πολλά καλά και λίγα κακά. Το βαρέθηκα αυτό.

Τώρα για αυτο που λες με την διαμόρφωση των τιμών ενέργειας :

Αυτά που λες είναι σωστά με μερικές βασικές διαφορές...πρώτων δεν έχω δει πουθενά (και αν το έχεις να το ποστάρεις για να το δουν όλοι) κάποιο πίνακα που να λέει καθαρά πόσο αγοράζουν οι πάροχοι το ρεύμα και πόσο το πουλάνε. Τα λειτουργικά τους είναι εκτός συζήτησης γιατί τα ίδια ήταν και μέχρι χτες. Φυσικά κάποιος που ξέρει 2 πράγματα από λογιστικά...του χρόνου θα μπορεί να βρει τον δημοσιευμένο ισολογισμό του κάθε παρόχου και να φανεί (εν μέρη) πόσα έξοδα και πόσα κέρδη είχε τελικά.

Το δεύτερο είναι ότι στην αγορά όταν κάνεις ΣΥΜΒΑΣΗ με μια εταιρεία...η εταιρεία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ και εκ του νόμου διότι η σύμβαση είναι ένα είδους ιδιωτικό συμφωνητικό αλλά και από τους κανόνες δεοντολογίας...είτε να διατηρήσει τις ίδιες τιμές μέχρι να λήξει η σύμβαση είτε να σε προειδοποιήσει ΕΓΓΡΑΦΩΣ και με σαφήνεια ότι οι τιμές θα αλλάξουν από την πρώτη του επόμενου μήνα και αν θες μπορείς να αποχωρήσεις.

ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ. Αυτό που το ξανά είδες εσύ σε σύμβαση αυθαίρετα και χωρίς καμία εξήγηση να σου πατάνε μια ρήτρα για κατανάλωση που έχεις ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ και δεν μπορείς να την πάρεις πίσω? Ή κάθε μήνα να διαμορφώνουν τις τιμές τους ανάλογα με το πόσο αγαπάει ο λαός την κυβέρνηση?

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν συνεχίζω να πιστεύω ότι σωστά πρότεινα μια ανεξάρτητη επιτροπή που θα μελετήσει και θα κρίνει πόσο αγοράζουν οι πάροχοι το ρεύμα και πόσο το πουλάνε...και επειδή είμαστε σε εθνική κρίση να βάλουν φρένο αν υπάρχει αισχροκέρδεια.

Και να αφήσουν το δημόσιο χρήμα εκεί που είναι διότι έρχεται χειμώνας και όταν ο κόβιντ θα θερίζει πάλι και τα νοσοκομεία δεν θα έχουν προσωπικό ξέρειος ποιον θα γαμήσουν πρώτο έτσι????

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.095
Πόντοι
1.106
Ποια διάσωση της Ευρώπης τον χειμώνα; Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αυξήσουν την παραγωγή πετρελαίου

έλα ρε μ#νόπανα που δεν μπορέσατε να πείσετε τη Σαουδική αποικία σας ή τις πετρελαιοεταιρίες σας να αυξήσουν τη παραγωγή, πόσο παπάτζα ακόμη ?
Aφθονο ρέει το Ρωσικό ουράνιο στην Ευρωπη, καλύπτει το 20% της ζήτησης.
Το πυρηνικό πρόγραμμα της Ρωσιας δεν υπόκειται σε κανένα περιορισμό εξ ου και η επενδυση εργοστασίου 25 δις στην Τουρκια και τα αλλα δύο υπο κατασκευη στην Ουγγαρια

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Στο πρώτο ποστ δεν κάθομαι να απαντήσω καν. Την ίδια καραμέλα έχεις πάλι προσπαθείς να πεις ότι εγώ δεν λέω τίποτα για τον σύριζα και πάλι πετάς πληροφορίες διάσπαρτες για κυβερνήσεις και συριζαίους κτλπ με σκοπό να μείνει στο τέλος η άποψη ότι η κυβέρνηση κάνει πολλά καλά και λίγα κακά. Το βαρέθηκα αυτό.

Τώρα για αυτο που λες με την διαμόρφωση των τιμών ενέργειας :

Αυτά που λες είναι σωστά με μερικές βασικές διαφορές...πρώτων δεν έχω δει πουθενά (και αν το έχεις να το ποστάρεις για να το δουν όλοι) κάποιο πίνακα που να λέει καθαρά πόσο αγοράζουν οι πάροχοι το ρεύμα και πόσο το πουλάνε. Τα λειτουργικά τους είναι εκτός συζήτησης γιατί τα ίδια ήταν και μέχρι χτες. Φυσικά κάποιος που ξέρει 2 πράγματα από λογιστικά...του χρόνου θα μπορεί να βρει τον δημοσιευμένο ισολογισμό του κάθε παρόχου και να φανεί (εν μέρη) πόσα έξοδα και πόσα κέρδη είχε τελικά.

Το δεύτερο είναι ότι στην αγορά όταν κάνεις ΣΥΜΒΑΣΗ με μια εταιρεία...η εταιρεία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ και εκ του νόμου διότι η σύμβαση είναι ένα είδους ιδιωτικό συμφωνητικό αλλά και από τους κανόνες δεοντολογίας...είτε να διατηρήσει τις ίδιες τιμές μέχρι να λήξει η σύμβαση είτε να σε προειδοποιήσει ΕΓΓΡΑΦΩΣ και με σαφήνεια ότι οι τιμές θα αλλάξουν από την πρώτη του επόμενου μήνα και αν θες μπορείς να αποχωρήσεις.

ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ. Αυτό που το ξανά είδες εσύ σε σύμβαση αυθαίρετα και χωρίς καμία εξήγηση να σου πατάνε μια ρήτρα για κατανάλωση που έχεις ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ και δεν μπορείς να την πάρεις πίσω? Ή κάθε μήνα να διαμορφώνουν τις τιμές τους ανάλογα με το πόσο αγαπάει ο λαός την κυβέρνηση?

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν συνεχίζω να πιστεύω ότι σωστά πρότεινα μια ανεξάρτητη επιτροπή που θα μελετήσει και θα κρίνει πόσο αγοράζουν οι πάροχοι το ρεύμα και πόσο το πουλάνε...και επειδή είμαστε σε εθνική κρίση να βάλουν φρένο αν υπάρχει αισχροκέρδεια.

Και να αφήσουν το δημόσιο χρήμα εκεί που είναι διότι έρχεται χειμώνας και όταν ο κόβιντ θα θερίζει πάλι και τα νοσοκομεία δεν θα έχουν προσωπικό ξέρειος ποιον θα γαμήσουν πρώτο έτσι????
Στο βροντο κουβεντιαζετε και τζαμπα τα σεντόνια που γράφετε. Το πρόβλημα του ρεύματος είναι η ΟΤΣ και η σύνδεση της τιμής ρευματος με εκείνη του αερίου. Το όλο σύστημα είναι στημένο λάθος από την ΕΕ και μετά τις ευθείες προειδοποιήσεις εθνικών κυβερνήσεων ότι θα το εγκαταλείψουν αν δε δράσει η ΕΕ, βγήκε η Φον Ντερ Βλήμα και παραδέχθηκε ότι το σύστημα απέτυχε γιατί σχεδιάστηκε για άλλη εποχή με άλλες ανάγκες και θα προτείνει μέχρι τον Οκτώβριο άλλο, μαζί με καποια μέτρα.
Ως τότε θα τον πίνουμε πανευρωπαϊκώς.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.331
Πόντοι
3.656
Στο βροντο κουβεντιαζετε και τζαμπα τα σεντόνια που γράφετε. Το πρόβλημα του ρεύματος είναι η ΟΤΣ και η σύνδεση της τιμής ρευματος με εκείνη του αερίου. Το όλο σύστημα είναι στημένο λάθος από την ΕΕ και μετά τις ευθείες προειδοποιήσεις εθνικών κυβερνήσεων ότι θα το εγκαταλείψουν αν δε δράσει η ΕΕ, βγήκε η Φον Ντερ Βλήμα και παραδέχθηκε ότι το σύστημα απέτυχε γιατί σχεδιάστηκε για άλλη εποχή με άλλες ανάγκες και θα προτείνει μέχρι τον Οκτώβριο άλλο, μαζί με καποια μέτρα.
Ως τότε θα τον πίνουμε πανευρωπαϊκώς.
Αφού για την παραγωγή του ηλεκτρικού ρεύματος χρειάζεται φυσικό αέριο. Άλλες μορφές ενέργειας είναι η πυρηνική που εμένα με βρίσκει σύμφωνο. Αλλά στην Ελλάδα του φραπέ και του δημοσίου...φαντάσου ένα δημόσιο πυρηνικό εργοστάσιο....πλαισιωμένο από χωριάτικα γίδια βύσματα....

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Αφού για την παραγωγή του ηλεκτρικού ρεύματος χρειάζεται φυσικό αέριο. Άλλες μορφές ενέργειας είναι η πυρηνική που εμένα με βρίσκει σύμφωνο. Αλλά στην Ελλάδα του φραπέ και του δημοσίου...φαντάσου ένα δημόσιο πυρηνικό εργοστάσιο....πλαισιωμένο από χωριάτικα γίδια βύσματα....
Χρειάζεται και ήλιο ή τρεχούμενο νερό ή κάρβουνο ή άνεμο ή σχάση. Το κακό ξεκινάει από το οτι τιμολογουν με βάση το κόστος, αλλά πληρώνονται με βάση τον ακριβότερο, όλοι. Συνεπώς έχουν υπερκερδη. Και αυτό το σχεδιασαν οι υπηρεσιες της Φον Ντερ Βλήματος, υποτίθεται για να ενισχύσουν τον ανταγωνισμό

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456
Ενα ματσο πλεμπαιοι τσακωνονται για το ποιος θα τους γαμησει καλυτερα και θα τους αφησει και ενα ταληρο στο κομοδινο.

Οι απολυτες πουτανες της ζωης.

Η πολιτικη ειναι ο αυνανισμος του μεσου αντρα. Ωντας αποτυχημενος ανικανος σωρος εχει αποψη και ελεγχο γι αυτα που του συμβαινουν.

Δεν εχει καταλαβει ακομα οτι οτι και να λες και οτι προθεσεις να εχεις, θα σου ερθουν οι τυποι με τα μαυρα κοστουμια και τους χαρτοφυλακες και θα σου πουν τι θα κανεις.

Ενηλικες ανθρωποι ακομα θεωρουν οτι Τσιπρας/Μιτσοτακης εχουν ελεγχο και θα κανουν αυτα που υποσχονται.

Καμια ελπιδα για κανεναν απο αυτους. Δυσκολη η ζωη να ζεις με αυτη την μαζικη αυταπατη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.331
Πόντοι
3.656
Ενα ματσο πλεμπαιοι τσακωνονται για το ποιος θα τους γαμησει καλυτερα και θα τους αφησει και ενα ταληρο στο κομοδινο.

Οι απολυτες πουτανες της ζωης.

Η πολιτικη ειναι ο αυνανισμος του μεσου αντρα. Ωντας αποτυχημενος ανικανος σωρος εχει αποψη και ελεγχο γι αυτα που του συμβαινουν.

Δεν εχει καταλαβει ακομα οτι οτι και να λες και οτι προθεσεις να εχεις, θα σου ερθουν οι τυποι με τα μαυρα κοστουμια και τους χαρτοφυλακες και θα σου πουν τι θα κανεις.

Ενηλικες ανθρωποι ακομα θεωρουν οτι Τσιπρας/Μιτσοτακης εχουν ελεγχο και θα κανουν αυτα που υποσχονται.

Καμια ελπιδα για κανεναν απο αυτους. Δυσκολη η ζωη να ζεις με αυτη την μαζικη αυταπατη.
Ενώ εσύ τύπε λογικά συμμετέχεις σε όλα τα λόμπου που παίρνουν τις αποφάσεις...και φυσικά δεν πληρώνεις φόρους ούτε σε επιρεάζουν οι αποφάσεις των χαρτογιακάδων αφου εισαι υπεράνω των καταστάσεων???

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456
Ενώ εσύ τύπε λογικά συμμετέχεις σε όλα τα λόμπου που παίρνουν τις αποφάσεις...και φυσικά δεν πληρώνεις φόρους ούτε σε επιρεάζουν οι αποφάσεις των χαρτογιακάδων αφου εισαι υπεράνω των καταστάσεων???

HAHAHAHAA

Αυτη ειναι η απαντηση σου??

Αντιλαμβανομαι ποια ειναι η πραγματικοτητα, την εχω αποδεχτει και κανω κινησεις για να σωσω τον εαυτο μου και τους γυρω μου (και οποιον αλλον θελει να σωθουμε παρεα-τιποτα δε γινεται μοναχικα).

Τι αλλο εχει απομεινει να κανω?
Να ανταλλασσω πολιτικα κουτσομπολια και να παιρνω οπαδικη ηδονη? Παροδικη και φτηνη για να νιωσω καλυτερα?
Εκτος εαν ειμαι μεσα στα κομματα και παιρνω αμεση ανταμοιβη.

Θα κανω τη καλυτερη κινηση που μπορω με αυτο το χαρτι που εχω σε αυτους τους κανονες που εχουν φτιαξει.

Δε θα αλλαξω το συμπαν και τους κανονες του παιχνιδιου. Ειναι τοσο βαθια εγκατεστημενες οι δομες εξουσιας. Αιωνες οχι τωρα.
Τα λοιπα ειναι για αριστερους χαχολους που κρυβουν την προσωπικη ευθυνη της ζωης τους πισω απο εναν ρομαντισμο που ποτε δεν επαιξε το παραμικρο ρολο στην ιστορια.

Δε θα σου πω ακριβως τι εχω κανει τα τελευταια χρονια αλλα οποιος εχει προσεξει τα ποστ μου θα καταλαβει.

Απο το 2015 και μετα οταν ολοι γονατιζαν στα ΑΤΜ σαν τις κλαμμενες χηρες περιμενοντας το κρατος να τους δωσει κατι απο αυτα που τους πηρε, εκανα στροφη 180ο. Ευτυχως ειχα παρει τα μετρα μου και κοιμομουν σαν πουλακι αλλα εδωσα υποσχεση οτι δε προκειται ΠΟΤΕ να φερω τον εαυτο μου σε τετοια θεση και τετοιο πονο ΠΟΤΕ.

Δε χανω χρονο, ουτε ζω σε αυταπατες.
Δε δεχομαι τον εαυτο μου οχι μονο να περιμενει κατι απο το κρατος αλλα θεωρω και αποτυχια να μην εχω προβλεψει την επομενη ψυχολογικη επιχειρηση για το επομενο σκαλοπατι.

Το 2015 ειχαν δωσει 15-20 clues γι αυτο που θα ερχοταν αλλα κανεις δεν ακουγε.
Μετα εκλεγαν ομως.
Κλασσικη νοοτροπια σκλαβου.
"Θα δουμε." "Βλεποντας και κανοντας." "Να περασει και αυτος ο μηνας"

Εσυ θελεις να εχεις δικιο, εμενα με νοιαζει το αποτελεσμα
Θελω να ειμαι οικονομικα ασφαλης, ηρεμος και ανεξαρτητος.
Δε θελω να ειμαι ενα ραμολι στα 80 μου να συζηταω για το κακο πρωθυπουργο που μας πινει το αιμα.
Ανοιξε εφημεριδα του 1930 να δεις τα ιδια.

Τρεμω στην ιδεα να περιμενω καποιον να με σωσει. Καποιον που δεν εχει τα ιδια κινητρα & συμφεροντα με εμενα.

Τα πραγματα ειναι σκληρα δεν εχω τη πολυτελεια να περιμενω.
Η κενη ελπιδα ειναι δουλοπρεπης νοοτροπια.

Αυτο μπορω να κανω αυτο κανω.

Δε θα κατσω να αναλυσω τη νοοτροπια μου παραπανω γιατι
1. θα παρει 10 σελιδες.
2. ξερω οτι φαινομαι αλαζονας και υπεροπτης ηδη, δε χρειαζεται παραπανω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.331
Πόντοι
3.656
HAHAHAHAA

Αυτη ειναι η απαντηση σου??

Αντιλαμβανομαι ποια ειναι η πραγματικοτητα, την εχω αποδεχτει και κανω κινησεις για να σωσω τον εαυτο μου και τους γυρω μου (και οποιον αλλον θελει να σωθουμε παρεα-τιποτα δε γινεται μοναχικα).

Τι αλλο εχει απομεινει να κανω?
Να ανταλλασσω πολιτικα κουτσομπολια και να παιρνω οπαδικη ηδονη? Παροδικη και φτηνη για να νιωσω καλυτερα?
Εκτος εαν ειμαι μεσα στα κομματα και παιρνω αμεση ανταμοιβη.

Θα κανω τη καλυτερη κινηση που μπορω με αυτο το χαρτι που εχω σε αυτους τους κανονες που εχουν φτιαξει.

Δε θα αλλαξω το συμπαν και τους κανονες του παιχνιδιου. Ειναι τοσο βαθια εγκατεστημενες οι δομες εξουσιας. Αιωνες οχι τωρα.
Τα λοιπα ειναι για αριστερους χαχολους που κρυβουν την προσωπικη ευθυνη της ζωης τους πισω απο εναν ρομαντισμο που ποτε δεν επαιξε το παραμικρο ρολο στην ιστορια.

Δε θα σου πω ακριβως τι εχω κανει τα τελευταια χρονια αλλα οποιος εχει προσεξει τα ποστ μου θα καταλαβει.

Απο το 2015 και μετα οταν ολοι γονατιζαν στα ΑΤΜ σαν τις κλαμμενες χηρες περιμενοντας το κρατος να τους δωσει κατι απο αυτα που τους πηρε, εκανα στροφη 180ο. Ευτυχως ειχα παρει τα μετρα μου και κοιμομουν σαν πουλακι αλλα εδωσα υποσχεση οτι δε προκειται ΠΟΤΕ να φερω τον εαυτο μου σε τετοια θεση και τετοιο πονο ΠΟΤΕ.

Δε χανω χρονο, ουτε ζω σε αυταπατες.
Δε δεχομαι τον εαυτο μου οχι μονο να περιμενει κατι απο το κρατος αλλα θεωρω και αποτυχια να μην εχω προβλεψει την επομενη ψυχολογικη επιχειρηση για το επομενο σκαλοπατι.

Το 2015 ειχαν δωσει 15-20 clues γι αυτο που θα ερχοταν αλλα κανεις δεν ακουγε.
Μετα εκλεγαν ομως.
Κλασσικη νοοτροπια σκλαβου.
"Θα δουμε." "Βλεποντας και κανοντας." "Να περασει και αυτος ο μηνας"

Εσυ θελεις να εχεις δικιο, εμενα με νοιαζει το αποτελεσμα
Θελω να ειμαι οικονομικα ασφαλης, ηρεμος και ανεξαρτητος.
Δε θελω να ειμαι ενα ραμολι στα 80 μου να συζηταω για το κακο πρωθυπουργο που μας πινει το αιμα.
Ανοιξε εφημεριδα του 1930 να δεις τα ιδια.

Τρεμω στην ιδεα να περιμενω καποιον να με σωσει. Καποιον που δεν εχει τα ιδια κινητρα & συμφεροντα με εμενα.

Τα πραγματα ειναι σκληρα δεν εχω τη πολυτελεια να περιμενω.
Η κενη ελπιδα ειναι δουλοπρεπης νοοτροπια.

Αυτο μπορω να κανω αυτο κανω.

Δε θα κατσω να αναλυσω τη νοοτροπια μου παραπανω γιατι
1. θα παρει 10 σελιδες.
2. ξερω οτι φαινομαι αλαζονας και υπεροπτης ηδη, δε χρειαζεται παραπανω.
τύπε ωραία όλα αυτά και καλά κάνεις...αλλά τι σχέση έχουν με την συζήτηση για πολιτικά θέματα?

Φαντάσου ένα φορουμ που 100 άτομα ποστάρουν για τον εαυτό τους τις κινήσεις και τα κατορθώματα τους? Εσένα θα σου άρεσε να το διαβάζεις?

τι σε κάνει να νομίζεις ότι εδώ δεν υπάρχουν τύποι με 15 φορές περισσότερα λεφτά από εσένα που γράφουν εδώ όλη μέρα για τα πολιτικά γιατι βαριούνται τη ζωή τους και δεν έχουν τι να κάνουν? :confused:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456
τύπε ωραία όλα αυτά και καλά κάνεις...αλλά τι σχέση έχουν με την συζήτηση για πολιτικά θέματα?

Φαντάσου ένα φορουμ που 100 άτομα ποστάρουν για τον εαυτό τους τις κινήσεις και τα κατορθώματα τους? Εσένα θα σου άρεσε να το διαβάζεις?

τι σε κάνει να νομίζεις ότι εδώ δεν υπάρχουν τύποι με 15 φορές περισσότερα λεφτά από εσένα που γράφουν εδώ όλη μέρα για τα πολιτικά γιατι βαριούνται τη ζωή τους και δεν έχουν τι να κάνουν? :confused:

Εσυ με ρωτησες. Δεν ειπα κανενα κατορθωμα μου.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.592
Πόντοι
2.456
τι δραμα ζεις και εσυ ρε ευαγγελατε... εγκυρε και βραβειουχε δημοσιογραφε :confused:
Mλκ βραβειουχε σμσ εστελναν οι μλκς που ήταν φυλακισμένοι..
Οι ανέμελοι πήγαιναν σε πάρτυ στην Ύδρα , έκαναν ποδήλατο στην Πάρνηθα κ έτρωγαν παρεα 50 άτομα στην Ικαρία..
:vomit: :vomit: :vomit:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456
γράφουν εδώ όλη μέρα για τα πολιτικά γιατι βαριούνται τη ζωή τους και δεν έχουν τι να κάνουν?

Επισης ξεχασε το αυτο τυπε. Ειναι το πιο zero though low level επιχειρημα το "βαριεμαι".

Οταν γινεσαι φανατικος, group thinker και ειναι μερος της ταυτοτητας σου δεν "βαριεσαι".

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.818
Πόντοι
6.256
Τι του λειπει του ψωριαρη που ενας στους δυο δε μπορει να πληρωσει το ρευμα;
Γρηγορο ιντερνετ .

Θα κρυωνει στο σπιτι αλλα θα μπαινει στο μπου με 1gb να βρισκει πουτανες τσακ μπαμ.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.818
Πόντοι
6.256

Stories

Νέο!