Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
τι ντιμπειτ να παει ακομα και στο σκαι.. ο ημικαθυστερημενος, οσες φορες εχει ανοιξει το στομα του εκτος του γραπτου που του εχουν βαλει μπροστα του να απαγγειλει κ εχει προβαρει 1000 φορες, εχει πεταξει τετοια μπαρουφα που το τουιτερ εχει υλικο για καμια βδομαδα και ο video editor του λουμπεν τριβει τα χερακια του
Πιο προωθημένο άτομο από το σύστημα, ειλικρινά, δεν πρέπει να έχει υπάρξει.
Αμφιβάλλω αν μπορεί να προφέρει το όνομα του σωστά αν δεν το διαβάσει.

Θα θυμάσαι βεβαια, τα "τσιτάχ" "χαμελεων της πολιτικής" και διάφορα άλλα όμορφα διακοσμητικά που τον έγλειφαν οι δεξιές φυλλάδες.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Αλλού ήταν το point τυπε μου, ότι ο Αυτιας ειναι κατακόρυφα βαμμένος γαλάζιος παπαγάλος.
Σχεδόν το 80 τα εκατό στα μέσα κωλογλυφτες του κουλη..να λέμε και την αλήθεια βέβαια, μαλακές και οι εκτός νδ που παν στο σκαι και μιλάνε..κάντε ρε μαλακές ένα συνολικό εμπάργκο στο κωλοκαναλο..τόσο γκαιλες πια

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.795
Πόντοι
4.546
Κοίτα, η αλήθεια είναι, ότι το γέλιο ξεκίνησε με το "σιγά τα ωά"....
Να το γράφεις εσύ αυτό;
Που γράφεις κάτι αμέτρητα σεντονια όλη την ημέρα περί αυτών των θεμάτων;

(Αλήθεια, που βρίσκεις τον χρόνο και την όρεξη σε ενα μπουρδελοσάιτ;)

Ε, όσο να 'ναι, θα γελάσει κανείς, με το δίκιο του.
Ε ρε ένας δικηγόρος που χρειάζεται :grin:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Σχεδόν το 80 τα εκατό στα μέσα κωλογλυφτες του κουλη..να λέμε και την αλήθεια βέβαια, μαλακές και οι εκτός νδ που παν στο σκαι και μιλάνε..κάντε ρε μαλακές ένα συνολικό εμπάργκο στο κωλοκαναλο..τόσο γκαιλες πια
Εν τω μεταξυ τυπε μου, ακους τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ και πάνε περισσότερο κόντρα στους βουλευτές της αντιπολίτευσης από όσο οι βουλευτές της νδ στους αντιπάλους τους.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ε ρε ένας δικηγόρος που χρειάζεται :grin:
Μετά τις 22:30 μπαίνει αυτός, τοτε είναι μεσημέρι στην Κολομβία και το αμόρε τρώει Ανακόντα Αμαζονιου βραστή με μαύρη Μάμπα επιδόρπιο.
Κρατάει σιλουέτα.

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Πιο προωθημένο άτομο από το σύστημα, ειλικρινά, δεν πρέπει να έχει υπάρξει.
Αμφιβάλλω αν μπορεί να προφέρει το όνομα του σωστά αν δεν το διαβάσει.

Θα θυμάσαι βεβαια, τα "τσιτάχ" "χαμελεων της πολιτικής" και διάφορα άλλα όμορφα διακοσμητικά που τον έγλειφαν οι δεξιές φυλλάδες.
καλα να ηταν μονο τα τσιταχ και χαμαιλεων .. εχουν γραψει πολυ χειροτερα. φαντασου ποσο υπακουος και χρησιμος ηλιθιος μπορει να ειναι για να τρωει τετοια αβαντα στη χωρα που τα συμφεροντα ειναι ολα μαζεμενα στα γνωστα χερια λιγων και φυσικα και τα μμε

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.432
Πόντοι
3.936
Στο πλαίσιο της αντικειμενικής ενημέρωσης εδώ στο boo
Καμία συζήτηση για ρουμπατη
Και πιτσιόλα
Για αυτο εχεις να πεις κατι? @daima703 Η μαλλον να γραψεις κανενα σεντονι?

Mηπως εσυ @Rebirthed Sapiens Sapiens

Για την υπόθεση των συνακροάσεων-υποκλοπών στο τηλεφωνικό κέντρο της ΚΕ του ΚΚΕ αιτείται να κληθούν σε ακρόαση εκπρόσωποι των παρόχων τηλεφωνίας ΟΤΕ, VODAFONE, WIND και OTEGLOBE

Στα «σχοινιά» η ΝΔ: Σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητά νέα σύγκληση της Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής​

Επίσης για την υπόθεση των συνακροάσεων-υποκλοπών στο τηλεφωνικό κέντρο της ΚΕ του ΚΚΕ αιτείται να κληθούν σε ακρόαση εκπρόσωποι των παρόχων τηλεφωνίας ΟΤΕ, VODAFONE, WIND και OTEGLOBE.

Μετά την απόρριψη του αιτήματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύγκλυση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, το αίτημα του ΚΚΕ για σύγκληση της Επιτροπής με αφορμή την καταστροφή των αρχείων της ΕΥΠ για τις παρακολουθήσεις και την καταγγελία του Χρήστου Σπίρτζη για την παγίδευση του κινητού του από το Predator έδωσε το έναυσμα για μπαράζ αντίστοιχων αιτημάτων από τα λοιπά κόμματα της αντιπολίτευσης, γεγονός που πολλαπλασιάζει την πολιτική πίεση στο Μαξίμου και προσωπικά στον Κώστα Τασούλα.

Ειδικότερα, το κομμουνιστικό κόμμα ζητά να κληθούν σε ακρόαση οι:

1. Διοικητής της ΕΥΠ, κ. Δεμίρης

2. Εισαγγελέας στην ΕΥΠ, κ. Βλάχου

3. Πρόεδρος της ΑΔΑΕ, κ. Ράμμος

Επίσης για την υπόθεση των συνακροάσεων-υποκλοπών στο τηλεφωνικό κέντρο της ΚΕ του ΚΚΕ αιτείται να κληθούν σε ακρόαση εκπρόσωποι των παρόχων τηλεφωνίας ΟΤΕ, VODAFONE, WIND και OTEGLOBE, και ειδικότερα τα παρακάτω αρμόδια στελέχη:

Από τον ΟΤΕ​

Μέγας Κωνσταντίνος (Executive Director Επιχειρησιακής Ασφάλειας και Συνέχειας)

Λεμονιάς Ευάγγελος (Προϊστάμενος Τμήματος Παρακολούθησης Συστημάτων και Διαχείρισης Περιστατικών Ασφαλείας Ομίλου ΟΤΕ)

Διαμαντόπουλος Γεώργιος (Διευθυντής Ασφάλειας Πληροφοριών και Αποτροπής Τηλ. Απάτης Ομίλου ΟΤΕ)

Από τη VODAFONE​

Πανάγος Κωνσταντίνος (Υπεύθυνος Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών)

Από τη WIND​

Κρόγκος Πέτρος (Διευθυντής Λειτουργίας και Συντήρησης του Δικτύου)

Από την OTEGLOBE​

Σύρμαλης Αναστάσιος (Υπεύθυνος Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών)

Καλα ειπαμε τον Ανδρουλακη τον φοβοταν τον Σπιρτζη να ακουει για τον Τσι. Το ΚΚΕ τι ηθελε να μαθει? Πως φτιαχνει ο Κουτσουμπας το κοκορετσι?????

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
ένας ζειμπέκ ρε ζαίοι τι είπε πάλι στη βουλή? (τόνιιιι?)
"τούρκοι" οι έλληνες μουσουλμάνοι ρε προδότες?

εκείνο με τη νησίδα και τους 38 λαθρομετανάστες? τι διαβάζω !!!
δε βλέπω τον συριζα να λέει τίποτα για όσα έλεγε...

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266

Για την υπόθεση των συνακροάσεων-υποκλοπών στο τηλεφωνικό κέντρο της ΚΕ του ΚΚΕ αιτείται να κληθούν σε ακρόαση εκπρόσωποι των παρόχων τηλεφωνίας ΟΤΕ, VODAFONE, WIND και OTEGLOBE

Στα «σχοινιά» η ΝΔ: Σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητά νέα σύγκληση της Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής​

Επίσης για την υπόθεση των συνακροάσεων-υποκλοπών στο τηλεφωνικό κέντρο της ΚΕ του ΚΚΕ αιτείται να κληθούν σε ακρόαση εκπρόσωποι των παρόχων τηλεφωνίας ΟΤΕ, VODAFONE, WIND και OTEGLOBE.

Μετά την απόρριψη του αιτήματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύγκλυση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, το αίτημα του ΚΚΕ για σύγκληση της Επιτροπής με αφορμή την καταστροφή των αρχείων της ΕΥΠ για τις παρακολουθήσεις και την καταγγελία του Χρήστου Σπίρτζη για την παγίδευση του κινητού του από το Predator έδωσε το έναυσμα για μπαράζ αντίστοιχων αιτημάτων από τα λοιπά κόμματα της αντιπολίτευσης, γεγονός που πολλαπλασιάζει την πολιτική πίεση στο Μαξίμου και προσωπικά στον Κώστα Τασούλα.

Επίσης για την υπόθεση των συνακροάσεων-υποκλοπών στο τηλεφωνικό κέντρο της ΚΕ του ΚΚΕ αιτείται να κληθούν σε ακρόαση εκπρόσωποι των παρόχων τηλεφωνίας ΟΤΕ, VODAFONE, WIND και OTEGLOBE, και ειδικότερα τα παρακάτω αρμόδια στελέχη:

Από τον ΟΤΕ​

Λεμονιάς Ευάγγελος (Προϊστάμενος Τμήματος Παρακολούθησης Συστημάτων και Διαχείρισης Περιστατικών Ασφαλείας Ομίλου ΟΤΕ)

Διαμαντόπουλος Γεώργιος (Διευθυντής Ασφάλειας Πληροφοριών και Αποτροπής Τηλ. Απάτης Ομίλου ΟΤΕ)

Από τη VODAFONE​

Από τη WIND​

Από την OTEGLOBE​

Καλα ειπαμε τον Ανδρουλακη τον φοβοταν τον Σπιρτζη να ακουει για τον Τσι. Το ΚΚΕ τι ηθελε να μαθει? Πως φτιαχνει ο Κουτσουμπας το κοκορετσι?????
[/QUOTE
Για τον πιτσιορλα όταν γίνει εξεταστική
Για το κκε άμεσο ενδιαφέρον

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.432
Πόντοι
3.936
@daima703
ένας ζειμπέκ ρε ζαίοι τι είπε πάλι στη βουλή? (τόνιιιι?)
"τούρκοι" οι έλληνες μουσουλμάνοι ρε προδότες?

εκείνο με τη νησίδα και τους 38 λαθρομετανάστες? τι διαβάζω !!!
δε βλέπω τον συριζα να λέει τίποτα για όσα έλεγε...
Δεν σε βλέπω δραστηριο Γιανη

Δημοσίευση στο thread ''Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ'' Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ - Page 1756 - bourdela.com forum

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
@daima703

Δεν σε βλέπω δραστηριο Γιανη

Δημοσίευση στο thread ''Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ'' Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ - Page 1756 - bourdela.com forum
ρε αυτιστικέ μου απαντάς με ερώτηση?
και τι μου λες για παρακολουθήσεις που κάνουν πάντα όλοι? (πχ συριζα βλέπε μηνυσε σε τσίπρα από τον δικο του?)
εδώ σε ρωταω για σοβαρά εθνικά θέματα. βουλευτής σας που αποκαλεί του έλληνες μουσουλμάνους τούρκους.
έχεις να πεις κάτι?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
κάτσε δε να αρχίσουν να αποκαλύπτονται οι σχέσεις με ολιγάρχες του πούτιν κάποιων κομμάτων/καναλιών/"δημοσιογράφων" εδω πέρα και τα λέμε...
άστο αν θες για την ώρα...έρχεται όμως

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.432
Πόντοι
3.936
ρε αυτιστικέ μου απαντάς με ερώτηση?
και τι μου λες για παρακολουθήσεις που κάνουν πάντα όλοι? (πχ συριζα βλέπε μηνυσε σε τσίπρα από τον δικο του?)
εδώ σε ρωταω για σοβαρά εθνικά θέματα. βουλευτής σας που αποκαλεί του έλληνες μουσουλμάνους τούρκους.
έχεις να πεις κάτι?
Δικός μου βουλευτής? Από πότε? Χαχαχα ρε μαλακα έχεις σαλεψει? Στην κρεμάλα τέτοιες δηλώσεις. Πάμε παρακάτω. Εδώ περιμένω απάντηση.

Από τον ΟΤΕ​

Από τη VODAFONE​

Από τη WIND​

Από την OTEGLOBE​

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Δικός μου βουλευτής? Από πότε? Χαχαχα ρε μαλακα έχεις σαλεψει? Στην κρεμάλα τέτοιες δηλώσεις. Πάμε παρακάτω. Εδώ περιμένω απάντηση.
πήρες χαμπάρι ότι σου απάντησα ή όχι?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.334
Πόντοι
3.656
Απάντηση ανά παράγραφο
1 πράγματι έτσι άρχισε η συζήτηση
Αλλά στην απάντηση σου έγραψες ότι με αυτά που γίνονται και που η κιλοβατώρα κάνει ένα ευρώ οι φτωχοί δεν θα μπορούν να θερμανθούν καθόλου

Σου απάντησα ότι η κιλοβατώρα είναι 16 λεπτά και μου απαντάς τη δεύτερη παράγραφο που δεν έχει σχέση με το Αν μπορεί ο φτωχός να θερμανθεί
Το επιχείρημά σου ότι ο φτωχός επειδή η κιλοβατώρα κάνει ένα ευρώ δεν μπορεί να θερμανθεί ήταν λάθος

Η δεύτερη παράγραφος εξηγεί Γιατί η κιλοβατώρα κάνει 16 λεπτά στον καταναλωτή

2 πολύ πριν να το πεις εσύ έχω γράψει ότι δεν καταλαβαίνω πλήρως το μηχανισμό της διαμόρφωσης της τιμής της κιλοβατώρας της επιδοτήσης της φορολόγησης των κερδών και λοιπά

Η φορολόγηση των κερδών υποτίθεται ότι γίνεται στους παρόχους
Τα χρήματα που πάνε στο ταμείο ενεργειακής μετάβασης είναι από τους παραγωγούς

Τι σχέση έχουν οι παραγωγοί και ποιοι είναι με τους παρόχους και ποιοι είναι με τα κέρδη των μεν και των δε και πόσα χρήματα από τους μεν και από τους δε τα παίρνει το κράτος για να τα δώσει στο ταμείο ενεργειακής μετάβασης Αν αυτό η κυβέρνηση το λέει η φορολογία των κερδών και πόση είναι κλπ αν τα ήξερα θα μπορούσα να κρίνω αυτά που λες στην παράγραφο 2

3 εσύ έχεις γράψει ότι είσαι αφεντικό και στους υπαλλήλους στην αρχή δεν κάνεις εκείνο και εκείνο
Φυσικά τα αφεντικά μπορούν να ενδιαφέρονται για τα κοινά

4 και 5
Δεν σου αρέσει ο κομμουνισμός
Ούτε στη θεωρία ούτε πως εφαρμόστηκε
Δεν σου αρέσει ο καπιταλισμός όπως εφαρμόζεται
λες συνέχεια εναντίον των ολιγαρχών και λοιπά είτε εδώ στην Ελλάδα είτε στην Αμερική
Λες συνέχεια κατά της κυβέρνησης και εναντίον των κομμάτων που κυβέρνησαν τα πολλά τελευταία χρόνια
Δηλαδή Νέας Δημοκρατίας ΠΑΣΟΚ
Και όποτε προκληθεις λες και εναντίον του Σύριζα

Όλα άρνηση
Η μόνη θέση που έχω ακούσει στα συγκεκριμένα
Είναι ότι δέχεσαι το κέρδος αλλά με κάποιους όρους πού αφού λες δεν εφαρμόζεται καλά ο καπιταλισμός κανείς δεν μπόρεσε να τους εφαρμόσει

Δηλαδή σε μία ουτοπία

Βέβαια αυτό ότι πιστεύω στο κέρδος αλλά με καλούς όρους είναι πολύ πιασάρικο και κανείς δεν θα μπορούσε να σου φέρει αντίρρηση

Λες δε ότι πρέπει να φύγει μια απατεωνίστικη κυβέρνηση
Αλλά δεν βλέπεις καλη κυβέρνηση να πάρει την θέση της
Δεν δέχεσαι νόμους και άρθρα
Ούτε και έρευνες

Όλα αυτά σημαίνουν
Όλοι οι πολιτικοί έχουν άδικο
Τι να τους κάνω τους νομούς και τις έρευνες
Όλα τα κυβερνητικά κόμματα που ψηφίζει ο λαός είναι για πέταμα

Ο λαός είναι χαζός που ψηφίζει τα κόμματα αυτά τα χρόνια
Ξέροντας γιατί το έχει ακούσει χιλιάδες φορές από το ΚΚΕ
Για τους ολιγάρχες για το κεφάλαιο για την καταλήστευση του πλούτου και λοιπά και λοιπά

Και μόνο εσύ έχεις δίκιο με τις ιδέες σου

Αλήθεια έχουν εφαρμοστεί οι ιδέες σου σε καμία χώρα του κόσμου;

5 εδώ έχουμε μία πρόοδο
Τώρα λες ότι δεν μου δίνει η Νέα Δημοκρατία έτοιμα κείμενα που τα βάζω εδώ
Αλλά ότι ψάχνω εγώ με copy-paste λινκ και λοιπά και λοιπά
Να υποστηρίξω την κυβέρνηση

Δεν κρύβω την πολιτική μου τοποθέτηση
Φυσικά Θα μιλάω πιο πολλές φορές για την κυβέρνηση αφού υποστηρίζω τη Νέα Δημοκρατία

Αλλά θα μιλάω και μιλάω και κατά οπότε νομίζω και όποτε πρέπει η άλλες φορές θα έχω αμφιβολίες

Και βάζω και μη κομματικά θέματα
Στα οποία ούτε εσύ απαντάς ούτε κανένας σοβαρά
Απάντηση ανά παράγραφο
1 πράγματι έτσι άρχισε η συζήτηση
Αλλά στην απάντηση σου έγραψες ότι με αυτά που γίνονται και που η κιλοβατώρα κάνει ένα ευρώ οι φτωχοί δεν θα μπορούν να θερμανθούν καθόλου

Σου απάντησα ότι η κιλοβατώρα είναι 16 λεπτά και μου απαντάς τη δεύτερη παράγραφο που δεν έχει σχέση με το Αν μπορεί ο φτωχός να θερμανθεί
Το επιχείρημά σου ότι ο φτωχός επειδή η κιλοβατώρα κάνει ένα ευρώ δεν μπορεί να θερμανθεί ήταν λάθος

Η δεύτερη παράγραφος εξηγεί Γιατί η κιλοβατώρα κάνει 16 λεπτά στον καταναλωτή

2 πολύ πριν να το πεις εσύ έχω γράψει ότι δεν καταλαβαίνω πλήρως το μηχανισμό της διαμόρφωσης της τιμής της κιλοβατώρας της επιδοτήσης της φορολόγησης των κερδών και λοιπά

Η φορολόγηση των κερδών υποτίθεται ότι γίνεται στους παρόχους
Τα χρήματα που πάνε στο ταμείο ενεργειακής μετάβασης είναι από τους παραγωγούς

Τι σχέση έχουν οι παραγωγοί και ποιοι είναι με τους παρόχους και ποιοι είναι με τα κέρδη των μεν και των δε και πόσα χρήματα από τους μεν και από τους δε τα παίρνει το κράτος για να τα δώσει στο ταμείο ενεργειακής μετάβασης Αν αυτό η κυβέρνηση το λέει η φορολογία των κερδών και πόση είναι κλπ αν τα ήξερα θα μπορούσα να κρίνω αυτά που λες στην παράγραφο 2

3 εσύ έχεις γράψει ότι είσαι αφεντικό και στους υπαλλήλους στην αρχή δεν κάνεις εκείνο και εκείνο
Φυσικά τα αφεντικά μπορούν να ενδιαφέρονται για τα κοινά

4 και 5
Δεν σου αρέσει ο κομμουνισμός
Ούτε στη θεωρία ούτε πως εφαρμόστηκε
Δεν σου αρέσει ο καπιταλισμός όπως εφαρμόζεται
λες συνέχεια εναντίον των ολιγαρχών και λοιπά είτε εδώ στην Ελλάδα είτε στην Αμερική
Λες συνέχεια κατά της κυβέρνησης και εναντίον των κομμάτων που κυβέρνησαν τα πολλά τελευταία χρόνια
Δηλαδή Νέας Δημοκρατίας ΠΑΣΟΚ
Και όποτε προκληθεις λες και εναντίον του Σύριζα

Όλα άρνηση
Η μόνη θέση που έχω ακούσει στα συγκεκριμένα
Είναι ότι δέχεσαι το κέρδος αλλά με κάποιους όρους πού αφού λες δεν εφαρμόζεται καλά ο καπιταλισμός κανείς δεν μπόρεσε να τους εφαρμόσει

Δηλαδή σε μία ουτοπία

Βέβαια αυτό ότι πιστεύω στο κέρδος αλλά με καλούς όρους είναι πολύ πιασάρικο και κανείς δεν θα μπορούσε να σου φέρει αντίρρηση

Λες δε ότι πρέπει να φύγει μια απατεωνίστικη κυβέρνηση
Αλλά δεν βλέπεις καλη κυβέρνηση να πάρει την θέση της
Δεν δέχεσαι νόμους και άρθρα
Ούτε και έρευνες

Όλα αυτά σημαίνουν
Όλοι οι πολιτικοί έχουν άδικο
Τι να τους κάνω τους νομούς και τις έρευνες
Όλα τα κυβερνητικά κόμματα που ψηφίζει ο λαός είναι για πέταμα

Ο λαός είναι χαζός που ψηφίζει τα κόμματα αυτά τα χρόνια
Ξέροντας γιατί το έχει ακούσει χιλιάδες φορές από το ΚΚΕ
Για τους ολιγάρχες για το κεφάλαιο για την καταλήστευση του πλούτου και λοιπά και λοιπά

Και μόνο εσύ έχεις δίκιο με τις ιδέες σου

Αλήθεια έχουν εφαρμοστεί οι ιδέες σου σε καμία χώρα του κόσμου;

5 εδώ έχουμε μία πρόοδο
Τώρα λες ότι δεν μου δίνει η Νέα Δημοκρατία έτοιμα κείμενα που τα βάζω εδώ
Αλλά ότι ψάχνω εγώ με copy-paste λινκ και λοιπά και λοιπά
Να υποστηρίξω την κυβέρνηση

Δεν κρύβω την πολιτική μου τοποθέτηση
Φυσικά Θα μιλάω πιο πολλές φορές για την κυβέρνηση αφού υποστηρίζω τη Νέα Δημοκρατία

Αλλά θα μιλάω και μιλάω και κατά οπότε νομίζω και όποτε πρέπει η άλλες φορές θα έχω αμφιβολίες

Και βάζω και μη κομματικά θέματα
Στα οποία ούτε εσύ απαντάς ούτε κανένας σοβαρά
Για αρχή...είπα συγκεκριμένα και κατα λέξη ότι θα ζητήσουν από το μέσο σπίτι να κάνει μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας ενώ στην πραγματικότητα...οι φτωχοί και όχι και τόσο φτωχοί πλέον της κοινωνίας μας....έτσι και αλλιώς έκαναν οικονομία=μείωση κατανάλωσης διότι χέστηκαν πάνω τους με όλα όσα έγιναν με τις ρήτρες και με τις αυξήσεις στις τιμές. Φυσικά και σχόλια των πιστημώνων της νδ όπως ''όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει'' και ''δεν γίνεται να μην μειωθεί το βιοτικό επίπεδο για πολύ καιρό'' δεν βοηθούνε στην ψυχολογία του κόσμου...όποτε καίνε μόνο τα βασικά.

Εσύ αυτό το βρήκες έως αφορμή να πεις για τα συριζαίκα επιδόματα της κυβέρνησης...φυσικά σου εξήγησα ότι η πραγματική τιμή της κιλοβατώρας 1 ευρώ είναι...διότι και τα δημόσια λεφτά που χαρίζει στους παρόχους το κράτος δικά μας είναι...είναι η σύνταξη μου που την πληρώνω 300 ευρώ το μήνα στον εφκα και χιλιάδες ευρώ το μήνα στο ικα...16 λεπτά μπορεί να είναι για όποιον ζει από το μισθό του κράτους ή από τη σύνταξη της γιαγιάς του.

Φαίνεσαι ότι έχεις παλιά μυαλά ρε τύπε...δηλαδή όλα για σένα είναι σε καλούπια έτσι? Ή θα είσαι νεοδημοκράτης ή θα είσαι συριζαίος ή κομμουνιστής...ή θα είσαι καπιτάλας ή θα είσαι εργατιά...ή θα σου αρέσει το κέρδος και θα εκμεταλευεσαι τον κόσμο ή θα είσαι από αυτούς που τους εκμεταλευονται.

Δε μπορείς να διανοηθείς ότι μπορεί κάποιος να βλέπει τα πράγματα όπως είναι? και εσύ που είσαι νέα δημοκρατία τι κατάλαβες? μήπως είδες καμία καλύτερη μέρα στη ζωή σου επειδή τους υποστηρίζεις? Τι είναι τα πολιτικά γήπεδο?

Δεν υπάρχουν ποια αυτά έχουν πεθάνει τύπε...όλες οι ιδέες που πολώνουν και διαχωρίζουν την κοινωνία αλλάζουν στο μυαλό των νέων ανθρώπων τουλάχιστον. Ξέρω δε το χωράει ο νους σου αλλά μπορείς στη ζωή να επιλέγεις να μην ταχθείς με μια ιδεολογία απλά επειδή δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom