Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.321
Πόντοι
1.686
AVvXsEj2vkRhiy5SCiJr7qCiDntD6H6vXWPW6m3UwaFC2Ps-3h86tXn3GoP_XxzwOBw4iti8gk89DSTb9ciJtywgkEmgleegdyvmKA9Ztvw9amBvyu353gENxLNcJUD0U_sgzwvvBToJHWsQZKp_cjreen2Peh3xu1Y32kXM-KwS64rLtNiWjJnGvvvAZr7x=s210

Το βακτήριο BUBUKUS TOILETENSIS είναι μεταλλαγμένο και προκαλεί καρκίνο στο παπάρι

:2funny: :2funny: :2funny:

%25CE%259C%25CE%25B9%25CE%25B6%25CE%25BF%25CF%2583%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%258D%25CE%25BB%25CE%25B7%25CF%2582.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.096
Πόντοι
1.106
Νομίζω στα @@ του ερντογάν. Ας τα έφερναν εδώ αλλά σιγά μην τους τα φάει το κράτος. Αλλά αφού το άρθρο λέει άγνωστες πηγές εσύ που ξέρεις ότι είναι από Ρώσους ολιγαρχες?? Μήπως στο είπε ο Κούλης?? Πες του να αφήσει τις μαλακίες. Ο Ερντο δεν είναι Ανδρουλάκης κ Σπιρτζης
H δυτική προπαγανδα
"Ολιγάρχες"
Ολιγαρχία λέγεται το πολίτευμα στο οποίο η πολιτική εξουσία ασκείται από ένα μικρό τμήμα της κοινωνίας. Η λέξη προέρχεται από τις λέξεις ὀλίγον και ἄρχω.
Με αλλα λογια οι Ρωσοι δισεκατομμύριουχοι ασκούν ολιγαρχικη εξουσια ενω ο Σορος και η συμμορία του ειναι δημοκρατες.
Αι στο διαολο πρωι πρωι

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Ότι αξίζεις παίρνεις.
γιαυτο σε γλενταει ενα φορουμ για πουτανες την ωρα που εσυ τις γλειφεις και εχεις να δεις τον εξω κοσμο μερικα χρονια. στα λογια σου ερχεσαι σιγα σιγα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Δυστυχώς στη σημερινή εποχή, το επίπεδο όχι μόνον είναι χαμηλά, αλλά δεν γίνεται καμία προσπάθεια να ανυψωθεί. Αν αυτό σας ικανοποιεί, σας λέγω ότι εμένα δεν με ικανοποιεί καθόλου. Τουναντίον μου προκαλεί θλίψη. Η δικαιολογία ότι όλα είναι σκατά, δεν μας αναγκάζει να τα φάμε κιόλας.
Ειναι αληθές οτι ζουμε στην εποχη του ευτελισμού, της αμετροεπειας, της κακής αισθητικής και της μετριοτητας. Η πολιτικη δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαιρεση. Αλλά βλεπεις οτι οταν μιλας για ελλειψη αισθητικης, καποιοι την θεωρούν πολυτέλεια στην εποχη μας. Ενω θα επρεπε να σκεφθουν οτι η ελλειψη αισθητικης οδηγει στη χυδαιοτητα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467
Ειναι αληθές οτι ζουμε στην εποχη του ευτελισμού, της αμετροεπειας, της κακής αισθητικής και της μετριοτητας. Η πολιτικη δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαιρεση. Αλλά βλεπεις οτι οταν μιλας για ελλειψη αισθητικης, καποιοι την θεωρούν πολυτέλεια στην εποχη μας. Ενω θα επρεπε να σκεφθουν οτι η ελλειψη αισθητικης οδηγει στη χυδαιοτητα.
Θεωρώ περιττό να σας γράψω πως συμφωνώ απόλυτα.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.472
Πόντοι
786
την εποχή που υπήρχε μόνο ερτ και μερικοί εκδότες αργυρώνητοι,
φάνταζαν σπουδαίοι οι ηγέτες...
αντιστοίχως σ' όλο τον πλανήτη

στους υπηκόους των δικτατοριών, που τα στατιστικά τους αρέσουν στον βολκάνο, θα φαίνονται σπουδαίοι και οι ηγέτες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
την εποχή που υπήρχε μόνο ερτ και μερικοί εκδότες αργυρώνητοι,
φάνταζαν σπουδαίοι οι ηγέτες...
αντιστοίχως σ' όλο τον πλανήτη

στους υπηκόους των δικτατοριών, που τα στατιστικά τους αρέσουν στον βολκάνο, θα φαίνονται σπουδαίοι και οι ηγέτες...
Και αυτο ειναι αληθές, οτι καποιοι ηγετες περασμενων δεκαετιων, ηταν καθαγιασμενοι και υπερεκτιμημενοι επειδη δεν υπηρχε ο ορυμαγδος πληροφορησης που υπαρχει σημερα και απομυθοποιει τα παντα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.483
Πόντοι
27.261
αλλη μια μαριονετα οπως και ολοι αλλοι στην βουλη....
παρε αλλη μια :tooth:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.436
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• FB_IMG_1663240542282.jpg
    FB_IMG_1663240542282.jpg
    57,7 KB · Εμφανίσεις: 26

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.632
Πόντοι
6.056
Θεωρώ περιττό να σας γράψω πως συμφωνώ απόλυτα.
θυμισε λιγο μια στον αλεξ (γιατι εμενα δεν μου μιλαει :undecided: ) οτι και οι επεδω ειχαν τυπα που μοιραζε ψοφους καρκινους και ιγκνορ για πολιτικα επιχειρηματα

και τοτε εκαναν οτι δεν εβλεπαν τιποτα :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467
θυμισε λιγο μια στον αλεξ (γιατι εμενα δεν μου μιλαει :undecided: ) οτι και οι επεδω ειχαν τυπα που μοιραζε ψοφους καρκινους και ιγκνορ για πολιτικα επιχειρηματα

και τοτε εκαναν οτι δεν εβλεπαν τιποτα :coffee:

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μπαρμπασκατογλείφτης.

Τι περιμένατε από αυτόν δηλαδή; Σκατά έγλειφε από πακοχυμένους κώλους στο μετάξι, σκατά μολόγαγε!

Όσο για τον κακώς νοούμενο "συναδελφισμό" , δηλαδή την προστασία "συναδέλφου" (στην προκειμένη περίπτωση ομοϊδεάτη), σε ό,τι μαλακία και να κάνει, την έχω θίξει πολλάκις.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.632
Πόντοι
6.056
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μπαρμπασκατογλείφτης.

Τι περιμένατε από αυτόν δηλαδή; Σκατά έγλειφε από πακοχυμένους κώλους στο μετάξι, σκατά μολόγαγε!

Όσο για τον κακώς νοούμενο "συναδελφισμό" , δηλαδή την προστασία "συναδέλφου" (στην προκειμένη περίπτωση ομοϊδεάτη), σε ό,τι μαλακία και να κάνει, την έχω θίξει πολλάκις.
βρε δεν λεω για εσενα

για αλεξ κλπ λεω που τοτε δεν εβλεπαν τιποτα ολα καλα ηταν...

τεσπα καλο παιδι ο αλεξ και αγαπαμε αλλα τα μπλε γυαλια δεν τα βγαζει ουτε στον υπνο του ο καριολης :undecided:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467
βρε δεν λεω για εσενα

για αλεξ κλπ λεω που τοτε δεν εβλεπαν τιποτα ολα καλα ηταν...

τεσπα καλο παιδι ο αλεξ και αγαπαμε αλλα τα μπλε γυαλια δεν τα βγαζει ουτε στον υπνο του ο καριολης :undecided:

Το κατάλαβα.

Εννοούσα ότι στον Άλεξ έχω θίξει τα κακώς κείμενα της προστασίας των ομοϊδεατών. Συγγνώμη αν δεν ήμουν σαφής.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Reznov

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Τύπε για τελευταία φορά σου υπενθυμίζω ότι ξεκίνησα την συζήτηση σχολιάζοντας κάτι που έγραψες για τα μέτρα που πήραν στην Ελβετία για την μείωση της κατανάλωσης της ενεργειας. ΟΧΙ για τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση εδώ για να μην χρεοκοπήσει η μισή κοινωνία ούτε για το πόσο θα πληρώνει ο φτωχός και ο πλούσιος.

Σου είπα και πριν ότι τα χρήματα αυτά που δίνονται ως επίδομα για να πάει η κιλοβατώρα 16 λεπτά είναι από τα χρήματα του δημοσίου ταμείου...είτε από τα δανεικά της Ευρώπης. Αυτό το απίθανο που είπες τώρα τι είναι? Ότι φορολογεί το κράτος τους παρόχους για τα υπερκέρδη και με τα λεφτά που τους παίρνει μας δίνει επίδομα για να τους τα ξαναδώσει πίσω? Δηλαδή να καταλήξουν ξανά στην τσέπη τους? Επιστήμονες εκεί στη ΝΔ...

Και επειδή είμαι (η δεν είμαι) αφεντικό τι σημασία έχει? όποιος έχει μια δραστηριότητα που δεν είναι υπαλληλική απαγορεύεται να ενδιαφέρεται για τα κοινά αλλά μόνο για το συμφέρον του????

Πιστεύω ότι όλοι οι πλούσιοι(μεγαλοπαράγοντες όχι τίποτα τυχαίοι) έχουν κλέψει προπαντός το κράτος και και το τραπεζικο συστημα και έτσι έφτιαξαν τις περιουσίες τους. Ας μην ξεχνάμε ότι οι μισοί από αυτούς χρωστάνε δάνεια στις τράπεζες που εμείς ανακεφαλαιοποιήσαμε στα χρόνια των μνημονίων...έχουν εισφορές-οφειλές που εμείς πληρώσαμε την τρύπα στα κρατικά ταμεία. Αυτού που είναι πολύ πλούσιοι όπως λες δεν ''κλέβουν''...επηρεάζουν την νομοθετική εξουσία ώστε να περάσει νόμους που θα κάνουν το κέρδος τους ευκολότερο...συχνά εις βάρος των πολλών. Οπότε άτοπη η ερώτηση για το αν έχουν βγάλει νόμιμα τα χρήματα τους σε αυτο το επίπεδο (μιλάμε για δις ευρώ..)

Φυσικά και πιστεύω ότι το κέρδος είναι θεμιτό αρκεί να βγαίνει μέσα από λογικές και δίκαιες διαδικασίες και να υπάρχει ένα κράτος που έχει ως γνώμονα την ισορροπία ανάμεσα στην ελεύθερη οικονομία και το δίκαιο και το σωστό για τους πολίτες. Δεν μου αρέσει η ιδέα του κουμουνισμού και φυσικά όπως εφαρμόστηκε ήταν απλα μια διαφορετική δικτατορία. Δεν μου αρέσει ούτε ο καπιταλισμός όπως έχει εφαρμοστεί σήμερα.

Αυτή είναι η διαφορά μας τυπε...εγώ δεν χάνω καν το χρόνο μου να ασχοληθώ με την αντιπολίτευση εκτός αν εκφράσει κάποια θέση που θεωρώ σωστή..ή αν συμμετέχει σε κάποιο μεγάλο σκάνδαλο...θα παρακολουθήσω τις εξελίξεις αλλα σιγά μη κάτσω να σχολιάσω πως τσακώθηκε ο τσίπρας με τον μητσοτάκη. Εσύ μόλις δεις σε καποιο ποστ υποψία κακού για την κυβέρνηση τρέχεις να το ''ισιώσεις'' με διάφορα link, copy paste κτλπ. Δεν με ενδιαφέρει να σχολιάσω τα καλά του συριζα διότι δεν κυβερνά...αν ξανα γίνει κυβέρνηση θα έχει νόημα..κατάλαβες τώρα?

Απάντηση ανά παράγραφο
1 πράγματι έτσι άρχισε η συζήτηση
Αλλά στην απάντηση σου έγραψες ότι με αυτά που γίνονται και που η κιλοβατώρα κάνει ένα ευρώ οι φτωχοί δεν θα μπορούν να θερμανθούν καθόλου

Σου απάντησα ότι η κιλοβατώρα είναι 16 λεπτά και μου απαντάς τη δεύτερη παράγραφο που δεν έχει σχέση με το Αν μπορεί ο φτωχός να θερμανθεί
Το επιχείρημά σου ότι ο φτωχός επειδή η κιλοβατώρα κάνει ένα ευρώ δεν μπορεί να θερμανθεί ήταν λάθος

Η δεύτερη παράγραφος εξηγεί Γιατί η κιλοβατώρα κάνει 16 λεπτά στον καταναλωτή

2 πολύ πριν να το πεις εσύ έχω γράψει ότι δεν καταλαβαίνω πλήρως το μηχανισμό της διαμόρφωσης της τιμής της κιλοβατώρας της επιδοτήσης της φορολόγησης των κερδών και λοιπά

Η φορολόγηση των κερδών υποτίθεται ότι γίνεται στους παρόχους
Τα χρήματα που πάνε στο ταμείο ενεργειακής μετάβασης είναι από τους παραγωγούς

Τι σχέση έχουν οι παραγωγοί και ποιοι είναι με τους παρόχους και ποιοι είναι με τα κέρδη των μεν και των δε και πόσα χρήματα από τους μεν και από τους δε τα παίρνει το κράτος για να τα δώσει στο ταμείο ενεργειακής μετάβασης Αν αυτό η κυβέρνηση το λέει η φορολογία των κερδών και πόση είναι κλπ αν τα ήξερα θα μπορούσα να κρίνω αυτά που λες στην παράγραφο 2

3 εσύ έχεις γράψει ότι είσαι αφεντικό και στους υπαλλήλους στην αρχή δεν κάνεις εκείνο και εκείνο
Φυσικά τα αφεντικά μπορούν να ενδιαφέρονται για τα κοινά

4 και 5
Δεν σου αρέσει ο κομμουνισμός
Ούτε στη θεωρία ούτε πως εφαρμόστηκε
Δεν σου αρέσει ο καπιταλισμός όπως εφαρμόζεται
λες συνέχεια εναντίον των ολιγαρχών και λοιπά είτε εδώ στην Ελλάδα είτε στην Αμερική
Λες συνέχεια κατά της κυβέρνησης και εναντίον των κομμάτων που κυβέρνησαν τα πολλά τελευταία χρόνια
Δηλαδή Νέας Δημοκρατίας ΠΑΣΟΚ
Και όποτε προκληθεις λες και εναντίον του Σύριζα

Όλα άρνηση
Η μόνη θέση που έχω ακούσει στα συγκεκριμένα
Είναι ότι δέχεσαι το κέρδος αλλά με κάποιους όρους πού αφού λες δεν εφαρμόζεται καλά ο καπιταλισμός κανείς δεν μπόρεσε να τους εφαρμόσει

Δηλαδή σε μία ουτοπία

Βέβαια αυτό ότι πιστεύω στο κέρδος αλλά με καλούς όρους είναι πολύ πιασάρικο και κανείς δεν θα μπορούσε να σου φέρει αντίρρηση

Λες δε ότι πρέπει να φύγει μια απατεωνίστικη κυβέρνηση
Αλλά δεν βλέπεις καλη κυβέρνηση να πάρει την θέση της
Δεν δέχεσαι νόμους και άρθρα
Ούτε και έρευνες

Όλα αυτά σημαίνουν
Όλοι οι πολιτικοί έχουν άδικο
Τι να τους κάνω τους νομούς και τις έρευνες
Όλα τα κυβερνητικά κόμματα που ψηφίζει ο λαός είναι για πέταμα

Ο λαός είναι χαζός που ψηφίζει τα κόμματα αυτά τα χρόνια
Ξέροντας γιατί το έχει ακούσει χιλιάδες φορές από το ΚΚΕ
Για τους ολιγάρχες για το κεφάλαιο για την καταλήστευση του πλούτου και λοιπά και λοιπά

Και μόνο εσύ έχεις δίκιο με τις ιδέες σου

Αλήθεια έχουν εφαρμοστεί οι ιδέες σου σε καμία χώρα του κόσμου;

5 εδώ έχουμε μία πρόοδο
Τώρα λες ότι δεν μου δίνει η Νέα Δημοκρατία έτοιμα κείμενα που τα βάζω εδώ
Αλλά ότι ψάχνω εγώ με copy-paste λινκ και λοιπά και λοιπά
Να υποστηρίξω την κυβέρνηση

Δεν κρύβω την πολιτική μου τοποθέτηση
Φυσικά Θα μιλάω πιο πολλές φορές για την κυβέρνηση αφού υποστηρίζω τη Νέα Δημοκρατία

Αλλά θα μιλάω και μιλάω και κατά οπότε νομίζω και όποτε πρέπει η άλλες φορές θα έχω αμφιβολίες

Και βάζω και μη κομματικά θέματα
Στα οποία ούτε εσύ απαντάς ούτε κανένας σοβαρά

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Εν τάχει...

Γεώργιος Ράλλης
Άννα Συνοδινού
Ηλίας Ηλιού
Γιώργος Γεννηματάς
Παύλος Μπακογιάννης
Μανώλης Δρεττάκης ( ο οποίος εκλέχτηκε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, και μόλις ο Ανδρέας άρχισε τις κωλοτούμπες, όχι μόνο έφυγε από το ΠΑΣΟΚ, αλλά παραιτήθηκε κι από βουλευτής)
Εγώ θα πρόσθετα
Μάνος
Γιαννίτσης
Αλέκος Παπαδόπουλος
Γιάγκος πεσμαζόγλου
Γεώργιος μαγκάκης
Γιάννης Μαρίνος
Παπαγιαννάκης

Και η δική σου λίστα και η δική μου είναι οι φωτεινές εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα

Τελευταία τροποποίηση:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Στο πλαίσιο της αντικειμενικής ενημέρωσης εδώ στο boo
Καμία συζήτηση για ρουμπατη
Και πιτσιόλα