Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.961
- Πόντοι
- 6.256
Γλυψε πουστρακι να παρεις φιλακι!!!Εισαι τερμα ναυαγιο!!!Άντε πάλι άρχισες τις σελφι
Γλυψε πουστρακι να παρεις φιλακι!!!Εισαι τερμα ναυαγιο!!!Άντε πάλι άρχισες τις σελφι
Ρε τραβα γαμησου και εσυ που πεταχτηκες σαν τη πουτσα.....
Στράκια, μεταξύ σας πλακωθείτε. Κάνει καλό.
Τον κύριο ΠΡΟΕΔΡΑ, έστω και πρώην, τον αφήνουμε στην ησυχία του.
Ελέω ηλικίας, μεγαλοσύνης ΤΟΥ και της συκωταριάς που μας χάρισε με τα γέλια που κάναμε επί προεδρίας του.
Γράψε ένα σεντόνι με τις γνωστές αηδιες να γουστάρουμεΚαι φυσικά δεν φταίμε καθόλου εμείς
Που δεν κάνουμε ποτέ φοροδιαφυγή
Που ζητάμε πάντα αποδείξεις
Που ποτέ δεν κάνουμε συμφωνία να πληρώσουμε λιγότερο χωρίς ΦΠΑ
Once a πράκτωρ always a πράκτωρΡε τραβα γαμησου και εσυ που πεταχτηκες σαν τη πουτσα.....
Γιατί δεν γράφεις και εσύ τις εξυπνάδες σουΓράψε ένα σεντόνι με τις γνωστές αηδιες να γουστάρουμε
Μερικές φορές η χημεία είναι αναγκαίο κακόδαλαϊ δεν ειμαι της χημειας, σορρυ και παλι.
γιατί να το κρύψωμεν ? είναι ψιλοβιτσιόζικο το κουλοπαρεάκι , συμβαίνουνε αυτάΕλας @ριστων βιαστων
ρουφιάνων δολοφόνων & παιδεραστών..
αμα παω 60 και δε σηκωνεται απο τοτε, θα με κλαψεις δαλαϊ.Μερικές φορές η χημεία είναι αναγκαίο κακό
Θα πάρουμε δύο περιπτώσεις παντρεμένος ανύπαντρος
Ας υποθέσουμε λοιπόν εξηντάρης εσύ πενηντάρα η γυναίκα σου
Και νιώθεις ότι αρχίζει να μη σου σηκώνεται όπως παλιότερα
Ή θα χρησιμοποιείς τη χημεία
Ή θα έχεις πρόβλημα με την γυναίκα σου που αν είναι ακόμα ελαφρώς εμφανίσιμη μπορεί να ταξιδέψει και σε άλλα λιμάνια
Αν είσαι ανύπαντρος
Και γνώρισες κάπου καμιά 45άρα πενηντάρα καλή
Θα διακινδυνεύσεις να τη χάσεις λόγω μη καλής σεξουαλικής απόδοσης;
Εντάξει δεν θέλω να επιμείνω κι άλλοαμα παω 60 και δε σηκωνεται απο τοτε, θα με κλαψεις δαλαϊ.
και κερατας και ασηκωτος ?
δε λεει ρε μαν.
καλυτερα αναποδα ραδικια παλι, μαζι με γλασκο και κατσαπλια... να εχω και παρεα.
Εντάξει δεν θέλω να επιμείνω κι άλλο
ανέκδοτο
80άρης πάει στο γιατρό
Γιατρέ μου του λέει έχω μία πολύ καλή είδηση
Με την 25άρα γυναίκα μου περιμένουμε παιδί
Του λέει ο γιατρός να σου πω μία ιστορία
Ήταν ένας κυνηγός και βγήκε με άλλους φίλους του για να κυνηγήσουν
Πήρε μαζί του αντί το όπλο του την ομπρέλα του
Βλέπει λοιπόν μία αρκούδα μπροστά του ανοίγει την ομπρέλα πέφτει κάτω η αρκούδα νεκρή
Δεν γίνεται του λέει ο ογδονταρης κάποιος άλλος Θα την πυροβόλησε
Στα λόγια μου ήρθες ο γιατρός
Αυτά μπορεί να γίνουν όταν δεν υπάρχει θάλασσα
ασε τα ανεκδοτα και πες... κανα κινκυ ποτακι θα παμε, να δουμε κανα χορευτικο κωλαρακιο ?
κινκυ ποτακι βραδυ ρε συ δαλαϊ ναουμε.Αυτά μπορεί να γίνουν όταν δεν υπάρχει θάλασσα
Τώρα πάω παραλία σχεδόν καθημερινά
αν και κλιντ, μουφα φαινεται απο το σαμαρυ.Stop τώρα πάω να δω σε 5 λεπτά το ένοχο αίμα που αρχίζει στο star με τον Κλιντ Ίστγουντ
Eίμαι βεβαιος ότι τον ζηλεύουν όλοι οι προηγουμενοι πρωθυπουργοί, οι οποίοι ανέβαιναν στη ΔΕΘ και δεν ειχαν να δώσουν τίποτα ή έδιναν ψίχουλα, ο Κουλης ανεβαίνει τώρα για να παίξει δυνατάΣάββατο θα είναι κανείς στη ΔΕΘ;ο Κούλης τα δίνει όλα .....Κούλη σωστά όλα..
Τινάζει την μπάνκα στον αέρα .....
Θα παίξει τα ρέστα του σαν να έχει φλος ροαγιαλ
Aλεξ ετοιμαζεται για μεγιστη μαλακια η κυβερνηση με το ρευμα απο Οκτωβριο..απλα το αναφερω γιατι θα εχουμε τρελα γλεντιαEίμαι βεβαιος ότι τον ζηλεύουν όλοι οι προηγουμενοι πρωθυπουργοί, οι οποίοι ανέβαιναν στη ΔΕΘ και δεν ειχαν να δώσουν τίποτα ή έδιναν ψίχουλα, ο Κουλης ανεβαίνει τώρα για να παίξει δυνατά