alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ολα σού φταινε ρε τύπε.O μεγαλυτερος αυτιστικος μαλακας ολων των εποχων....
Σε φανταζομαι αν ησουν Φινλανδός, τι θα ειχες σύρει στη Μαριν επειδη χορευε
Ολα σού φταινε ρε τύπε.O μεγαλυτερος αυτιστικος μαλακας ολων των εποχων....
δεν εχω γυναικα δαλαϊ, σορρυ.Μου θυμίζεις το ανέκδοτο
Όταν το μεσημέρι έρχεσαι από τη δουλειά σπίτι πρέπει να βρίζεις τη γυναίκα σου
Εσύ δεν ξέρεις τι έχει κάνει
Αυτή ξέρει
Όπως και αυτή κάτι θα έχει κάνει έτσι και εγώ ε;
Χωρίς πλάκα
Ξέρεις πολλούς που να χτίζουν χωρίς ημιυπαίθριους
Ξέρεις πολλούς που να την πραγματική αξία και όχι στην αντικειμενική
Τι επαθες ρε κακομοίρη?ΕΚΟ Ράλλυ Acropolis 2022: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην υπερειδική του ΟΑΚΑ με φόρμα WRC
«Τις επόμενες μέρες, στην Ελλάδα χτυπά η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε έναν από τους πιο αγαπημένους και απαιτητικούς αγώνες, για οδηγούς και θεατές», έγραψε στο Instagram ο πρωθυπουργόςwww.protothema.gr
Δεν είναι δυνατόν ρε πούστη μου.
Aν τρώει όλη μέρα ξύλο στη δουλειά, φάπες στο σπίτι, κάπου δεν πρέπει να βγάλει την οργή του, δε νομίζεις;Ολα σού φταινε ρε τύπε.
Σε φανταζομαι αν ησουν Φινλανδός, τι θα ειχες σύρει στη Μαριν επειδη χορευε
Τους φταίει ΚΑΙ το Ακρόπολις. Να φύγει κι αυτό, άντε με τα παλιαυτοκίνητα που κάνουν σα στρακαστρούκες.Τι επαθες ρε κακομοίρη?
Όταν θα αποκτήσεις όμωςδεν εχω γυναικα δαλαϊ, σορρυ.
Αν εννοείς στην ομιλία καλούν κομματικά στελέχη και φίλους πάνταΣάββατο θα είναι κανείς στη ΔΕΘ;
μεχρι τοτε, μπορει αν εχω ψοφησει.Όταν θα αποκτήσεις όμως
Θα καταργήσει το θάνατο οΤσίπρας με ένα νόμο και ένα άρθρομεχρι τοτε, μπορει αν εχω ψοφησει.
εχουμε καιρο...
Ε τι κάνεις δεν έχει κανένα φίλο ή βουλευτή ή στέλεχος;;; Μου φαίνεται δεν είστε πραγματική κουληδες......Αν εννοείς στην ομιλία καλούν κομματικά στελέχη και φίλους πάντα
Γεροντοπουστα μην προσπαθεις συνέχεια να προβαλεις τη δικιά σου ζωή στους άλλους...Aν τρώει όλη μέρα ξύλο στη δουλειά, φάπες στο σπίτι, κάπου δεν πρέπει να βγάλει την οργή του, δε νομίζεις;
Κλινική το μπου.
Για να πας από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να ακούσεις την ομιλία ή πρέπει να σαι μεγάλο μάλλον πολύ μεγάλο στέλεχοςΕ τι κάνεις δεν έχει κανένα φίλο ή βουλευτή ή στέλεχος;;; Μου φαίνεται δεν είστε πραγματική κουληδες......
α το μπουστη... θα κανω διαμαρτυρια τοτε.Θα καταργήσει το θάνατο οΤσίπρας με ένα νόμο και ένα άρθρο
Τρίχες τριχότατες, σγουρές και μαλλοβάμβακες
Σώπα, σώπα, μεταξύ μας θα μείνει, εδώ θα γίνεις καλά, ΚΑΛΑ.Γεροντοπουστα μην προσπαθεις συνέχεια να προβαλεις τη δικιά σου ζωή στους άλλους...
Καταρχάς υπάρχει βιάγκραα το μπουστη... θα κανω διαμαρτυρια τοτε.
δε θελω να παω πανω απο 70 μαξ δαλαϊ.
μεχρι εκει καλα ειναι, μετα αρχιζει η χουφταλιωση και δεν τα μπορω αυτα τα δραματα.
λογικα δε θα μου σηκωνεται και τοτε, αρα κλαφτα... καλυτερα να βλεπω τα ραδικια αναποδα, οπως λεει και η φιλτατη πιξουλα μας,
Γλυψε πουστρακο....Σώπα, σώπα, μεταξύ μας θα μείνει, εδώ θα γίνεις καλά, ΚΑΛΑ.
δαλαϊ δεν ειμαι της χημειας, σορρυ και παλι.Καταρχάς υπάρχει βιάγκρα
Δεύτερον όταν θα φτάσεις εκεί μπορεί να έχεις αλλάξει γνώμη
Η ζωή είναι ωραία
Όσο βέβαια δεν έχεις Αλτσχάιμερ
Καταλαβαίνεις τι σου γίνεται
Και δεν είσαι κατάκοιτος
Γιατί αν ισχύουν ένα από αυτά η παρόμοια χέσε μέσα
Άντε πάλι άρχισες τις σελφιΓλυψε πουστρακο....