Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.029
Πόντοι
19.795
Για τα στοιχεία των άλλων επαγγελματικών τάξεων βρήκα μία έρευνα πιο παλιά του 2017

Στην οποία δεν υπάρχει μαύρο και άσπρο

Είναι μεγάλη δεν μπορώ να τη διαβάσω όλη αν ενδιαφέρεσαι

Ναι ρε φιλε, αλλα εδω συζηταγαμε για το ποσο λαμογια ειναι οι Ελληνες σε σχεση με τους αλλους Ευρωπαιους. Και εσυ παραθετεις στοιχεια για το τι δηλωνουν οι επαγγελματιες στην Ελλαδα. Να τα συγκρινω με ποιους αυτα τα στοιχεια; Η Ευρωπαικη Ενωση εχει 27 χωρες. Για να μην σου πω και για τις αλλες χωρες που εχει η Ευρωπη.

Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Like
512
Πόντοι
21
μπουρδελα.κομ.jpg

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ναι ρε φιλε, αλλα εδω συζηταγαμε για το ποσο λαμογια ειναι οι Ελληνες σε σχεση με τους αλλους Ευρωπαιους. Και εσυ παραθετεις στοιχεια για το τι δηλωνουν οι επαγγελματιες στην Ελλαδα. Να τα συγκρινω με ποιους αυτα τα στοιχεια; Η Ευρωπαικη Ενωση εχει 27 χωρες. Για να μην σου πω και για τις αλλες χωρες που εχει η Ευρωπη.
Συγνώμη δεν το πήρα είδηση

Είμαστε δεύτεροι σε απώλεια ΦΠΑ σε όλη την Ευρώπη και το 19 και το 21

Και είναι διαχρονικό σου έβαλα και στοιχεία του Δεκεμβρίου του 21 επί Νέας Δημοκρατίας και στοιχεία του Ιουλίου του 19 που ήταν προφανώς επι συριζα γιατί μόλις είχε εκλεγεί η ΝΔ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.029
Πόντοι
19.795
Συγνώμη δεν το πήρα είδηση

Είμαστε δεύτεροι σε απώλεια ΦΠΑ σε όλη την Ευρώπη και το 19 και το 21

Και είναι διαχρονικό σου έβαλα και στοιχεία του Δεκεμβρίου του 21 επί Νέας Δημοκρατίας και στοιχεία του Ιουλίου του 19 που ήταν προφανώς επι συριζα γιατί μόλις είχε εκλεγεί η ΝΔ
Φιλε μου, παλι δεν μου απαντησες με ποιοτικα στοιχεια, αλλα με ποσοτικα. τα στοιχεια που μου ποσταρεις ειναι ποσοτικα. Αυτη τη φοροδιαφυγη μπορει να την εχουν κανει καποιες εκατονταδες εισοδηματιες, και οχι η πλειονοτητα των επαγγελματιων, εδω μιλαμε για το ποσο ο Ελληνας ειναι λαμογιο, και οχι για το τι φοροδιαφυγη γινεται. Αν εδω στην Ελλαδα π.χ. φοροδιαφευγουν 5 δισ, 200 επιχειρηματιες και στην Γερμανια 4 δισ. 200,000 φορολογουμενοι, ποιοι ειναι πιο λαμογια; Γι αυτο σου λεω, θελω ποιοτικα στοιχεια της λαμογιας στην Ευρωπη.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Γιατί αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για την παρακολούθηση πιτσιορλα και σιάγα είναι ψέματα
Κατά τον Παπαχρήστο στα νέα

Λέει έξι ψέματα

Γράφω το ένα από αυτά να μη λέτε ότι γράφω σεντόνια

Κανένα έγγραφο της ΕΥΠ, με την παρακολούθηση των Πιτσιόρλα και Σαγιά, δεν περιλαμβάνεται σε κανέναν φάκελο, κανενός εισαγγελέα για την υπόθεση της ΠΙΜΑΝΑ. Αρα, ο σχετικός ισχυρισμός είναι εξ ολοκλήρου ένα χονδροειδέστατο ψέμα, το οποίο στόχο έχει να συσκοτίσει την υπόθεση για προφανείς λόγους. Οπως αποδεικνύεται από τις δημοσιευμένες παρακολουθήσεις των δυο στενών συνεργατών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αυτές έλαβαν χώρα στα τέλη του 2015 με αρχές του 2016. Οταν είχαν ολοκληρωθεί οι αγοραπωλησίες τόσο της νησίδας Οξυά όσο και των εκτάσεων στη Ζάκυνθο! Ο δε κ. Σαγιάς είχε απομακρυνθεί από τη θέση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης. Ακόμη και αν δεχτεί κανείς ότι τον παρακολουθούσαν το προηγούμενο διάστημα λόγω της εμπλοκής του, όπως και ο κ. Πιτσιόρλας στην υπόθεση των αγοραπωλησιών, τίποτε δεν τις δικαιολογεί μετά την ολοκλήρωσή τους. Είναι παρακολουθήσεις καθαρά για πολιτικούς λόγους

Όσοι ενδιαφέρεστε για τα υπόλοιπα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.029
Πόντοι
19.795
Και για να μιλησουμε λιγο σοβαρα, οσον αφορα τη φοροδιαφυγη. Αυτα τα ποσα που δινονται αφορουν φοροδιαφυγη που γινεται σε πρωτο χρονο, αλλα σε τριτο η, τεταρτο χρονο το κατοσταρικο του φοροφυγα θα εξαφανιστει σε φορους, εκτος αν το βγαλει στο εξωτερικο. Οποτε το οφελος για το κρατος θα ειναι περισσοτερο χρονικο και λιγοτερο χρηματικο.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Φιλε μου, παλι δεν μου απαντησες με ποιοτικα στοιχεια, αλλα με ποσοτικα. τα στοιχεια που μου ποσταρεις ειναι ποσοτικα. Αυτη τη φοροδιαφυγη μπορει να την εχουν κανει καποιες εκατονταδες εισοδηματιες, και οχι η πλειονοτητα των επαγγελματιων, εδω μιλαμε για το ποσο ο Ελληνας ειναι λαμογιο, και οχι για το τι φοροδιαφυγη γινεται. Αν εδω στην Ελλαδα π.χ. φοροδιαφευγουν 5 δισ, 200 επιχειρηματιες και στην Γερμανια 4 δισ. 200,000 φορολογουμενοι, ποιοι ειναι πιο λαμογια; Γι αυτο σου λεω, θελω ποιοτικα στοιχεια της λαμογιας στην Ευρωπη.

Έρευνα του σίψα Γεωργίου δεν μπορώ να βάλω link κάντο αναζήτηση

Και πολλές άλλες έρευνες που θα βρεις φοροδιαφυγή στην Ελλάδα σε σχέση με την Ευρώπη

Θέλει πολύ διάβασμα για να βρεις αυτά που θέλεις

Και φυσικά οι έρευνες αυτές δεν είναι μαύρο και άσπρο είναι σεντόνια πολύ πολύ μεγαλύτερα από τα δικά μου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
Και για να μιλησουμε λιγο σοβαρα, οσον αφορα τη φοροδιαφυγη. Αυτα τα ποσα που δινονται αφορουν φοροδιαφυγη που γινεται σε πρωτο χρονο, αλλα σε τριτο η, τεταρτο χρονο το κατοσταρικο του φοροφυγα θα εξαφανιστει σε φορους, εκτος αν το βγαλει στο εξωτερικο. Οποτε το οφελος για το κρατος θα ειναι περισσοτερο χρονικο και λιγοτερο χρηματικο.

Λύστε μου μια απορία που την έχω χρόνια. Πως μπορούν και μετρούν την φοροδιαφυγή ακόμη και επιμερισμένα, π.χ. τόσο από το πετρέλαιο, τόσο από μη έκδοση αποδείξεων κλπ, και δεν μπορούν να πιάσουν τους φοροδιαφεύγοντες;;;

• Like
Αντιδράσεις: c79t

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.029
Πόντοι
19.795
Λύστε μου μια απορία που την έχω χρόνια. Πως μπορούν και μετρούν την φοροδιαφυγή ακόμη και επιμερισμένα, π.χ. τόσο από το πετρέλαιο, τόσο από μη έκδοση αποδείξεων κλπ, και δεν μπορούν να πιάσουν τους φοροδιαφεύγοντες;;;
Θαύμα παιδί μου, θαύμα, έλεγε η πεθερά στο γαμπρό για το που έβρισκε τα χρήματα η κόρη της και έβγαζε το μήνα, ενώ ο μισθός του "κερατά" δεν έφτανε.
Το θυμάστε;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.029
Πόντοι
19.795
Αν το θυμάμαι λέει!!!
Ζούμε λοιπόν στη χώρα των θαυμάτων. Έχουμε φοροδιαφυγή, αλλά φοροφυγαδες δεν έχουμε. Βάζουμε λοιπόν μεγαλύτερους φόρους για να καλύψουμε την φοροδιαφυγή, και έτσι οι φοροφυγαδες κάνουν μεγαλύτερη φοροδιαφυγή.

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

Δεν είναι δυνατόν ρε πούστη μου.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206

Δεν είναι δυνατόν ρε πούστη μου.
Έτσι πείθονται τα πρόβατα. Φωτογραφίες, φιέστες, επικοινωνία...

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ζούμε λοιπόν στη χώρα των θαυμάτων. Έχουμε φοροδιαφυγή, αλλά φοροφυγαδες δεν έχουμε. Βάζουμε λοιπόν μεγαλύτερους φόρους για να καλύψουμε την φοροδιαφυγή, και έτσι οι φοροφυγαδες κάνουν μεγαλύτερη φοροδιαφυγή.
Και φυσικά δεν φταίμε καθόλου εμείς
Που δεν κάνουμε ποτέ φοροδιαφυγή
Που ζητάμε πάντα αποδείξεις
Που ποτέ δεν κάνουμε συμφωνία να πληρώσουμε λιγότερο χωρίς ΦΠΑ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.578
Πόντοι
27.261
Και φυσικά δεν φταίμε καθόλου εμείς
εσυ φταις δαλαϊ, μονο εσυ.
μας εχεις φεσωσει και εχεις βαλει ολο το εθνος μεσα.
πανε ξηλωσου να παρουμε καμια ανασα επιτελους.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
εσυ φταις δαλαϊ, μονο εσυ.
μας εχεις φεσωσει και εχεις βαλει ολο το εθνος μεσα.
πανε ξηλωσου να παρουμε καμια ανασα επιτελους.
Μου θυμίζεις το ανέκδοτο
Όταν το μεσημέρι έρχεσαι από τη δουλειά σπίτι πρέπει να βρίζεις τη γυναίκα σου

Εσύ δεν ξέρεις τι έχει κάνει
Αυτή ξέρει

Όπως και αυτή κάτι θα έχει κάνει έτσι και εγώ ε;

Χωρίς πλάκα

Ξέρεις πολλούς που να χτίζουν χωρίς ημιυπαίθριους
Ξέρεις πολλούς που να βάζαν στα συμβόλαια την πραγματική αξία και όχι στην αντικειμενική

Ξέρεις πολλούς πού να ζήτησαν οι αποδείξεις από υδραυλικό και λοιπούς
Όχι στην κατασκευή πολυκατοικίας

Ξέρεις πολλούς που να κάνανε ιδιαίτερα και να δώσαν απόδειξη

Ξέρεις πολλούς μεσίτες που να δίνουν απόδειξη

Ξέρεις πολλούς στη λαϊκή που να δίνουν απόδειξη
Ελάχιστοι δίνουν ειδικά αν δεν σε ξέρουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom