Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.418
- Πόντοι
- 12.756
θελω να νικήσω τον ανταγωνισμο , ειμαι επαγγελματιας εγωΣιγα ρε μπρουκλη, παρε ενα μικροφωνακι 4,5€ απο τα παμπλικ να κανεις δουλιτσα
θελω να νικήσω τον ανταγωνισμο , ειμαι επαγγελματιας εγωΣιγα ρε μπρουκλη, παρε ενα μικροφωνακι 4,5€ απο τα παμπλικ να κανεις δουλιτσα
Υπομονη συντροφε, ο Κυριος Κυριακος θα τα βαλει σε ταξη αυτα.700 ευρω σχεδον παιδια ρευμα και συνεχιζουμε...τι σκατα θα μπορεσει να κανει τον χειμωνα η κυβερνηση ειλικρινα δεν ξερω..
καλα τις επιδοτησεις θα τις πληρωσουμε ολοι το θεμα ειναι ποσο,για ποσο και αν θα μας ξεκωλιασουν η θα πονεσουμε λιγο με λιπαντικο
πως θα γινει αυτο ρε συ;δεν βλεπω ουτε λυση,ουτε φως στον οριζοντα...Υπομονη συντροφε, ο Κυριος Κυριακος θα τα βαλει σε ταξη αυτα.
κατσε τωρα θα φυγει ο Αλεξ Κολομβια και θα μας στελνει ρευμα με το ΚΤΕΛπως θα γινει αυτο ρε συ;δεν βλεπω ουτε λυση,ουτε φως στον οριζοντα...
ισα ισα αχνοφαινεται μια πουτσα σαν το υψος του Αντετοκουμπο
τα κομματια του μην φερουν σε βαλιτσα με το ΚΤΕΛ φοβουμαικατσε τωρα θα φυγει ο Αλεξ Κολομβια και θα μας στελνει ρευμα με το ΚΤΕΛ
Δεν ξερω ρε φιλε τι μαγικο θα κανει αλλα ειναι χρονια εκλογων συν τοις αλλοις και δε σηκωνει πολλα πολλα η κατασταση.πως θα γινει αυτο ρε συ;δεν βλεπω ουτε λυση,ουτε φως στον οριζοντα...
ισα ισα αχνοφαινεται μια πουτσα σαν το υψος του Αντετοκουμπο
οι επιδοτησεις δυστυχως δεν μπορουν να συνεχιστουν για πολυ καιρο ακομα ολοι μας θα κληθουμε να τις πληρωσουμε..Δεν ξερω ρε φιλε τι μαγικο θα κανει αλλα ειναι χρονια εκλογων συν τοις αλλοις και δε σηκωνει πολλα πολλα η κατασταση.
Δε μιλαω γι αυτους τους γραφικομαλακες που δε μπορουν να την τιναξουν στο κατουρημα, λερωνουν το σωβρακο και τους φταιει ο μητσοτακης αλλα υπαρχει μεγαλος προβληματισμος εκει εξω, οχι για το τι θα ψηφισουν αλλα πως θα τελειωσουν τα αλυσιδωτα σκατα που τρωμε. Οι σοβαροι δεν εχουν ξεχασει τι ζησαμε με τσιρκο, σε κανονικες μαλιστα συνθηκες, οσοι ονειρευονται τσιπρομαλακες παλι ειναι βοδια τυπου ζανκλανβιταμ
Ενταξει, αν υπαρξουν καποιες θετικες παρεμβασεις λογικα θα υπαρξουν συλλογικα. Οπως εγινε και με τις προστασιες με τον κωλοιο.οι επιδοτησεις δυστυχως δεν μπορουν να συνεχιστουν για πολυ καιρο ακομα ολοι μας θα κληθουμε να τις πληρωσουμε..
μαγικο δε βλεπω να κανει μονη ελπιδα μια συλλογικη αποφαση της Ευρωπης που και αυτο χλωμο το κοβω
Εσύ πιστεύεις ότι με τέσσερις γραμμές με βρισιά και χωρίς κανένα επιχείρημα είσαι καλύτερος;Πού πας μαρή κάτσε εδώ να γράψεις σεντόνια με μαλακίες τα έχουμε ανάγκη.
Πλεον μονο συλλογικα μπορουν να αντιμετωπιστει το γαμησι που ερχεται. Αλλα οσο η Ευρωπη ακολουθει μονοδιαστατα την πολιτικη που υπαγορευουν οι Αμερικανοι,( οι οποιοι δεν πληγονται, μαλλον ωφελουνται), και δεν προσπαθει να βρει εναλλακτικες προς οφελος των πολιτων της, το γαμησι δεν το γλυτωνουμε. Τωρα αυτον που θα κυβερνησει, αν θελει και κυριως αν τον αφησουν να βαλει λιγο σαλιο, ειναι αυτο που ψαχνουμε.οι επιδοτησεις δυστυχως δεν μπορουν να συνεχιστουν για πολυ καιρο ακομα ολοι μας θα κληθουμε να τις πληρωσουμε..
μαγικο δε βλεπω να κανει μονη ελπιδα μια συλλογικη αποφαση της Ευρωπης που και αυτο χλωμο το κοβω
Μην ξοδεύεσαι το εσωτερικό ενσωματωμένο μικρόφωνο του κινητού κάνειθελω να νικήσω τον ανταγωνισμο , ειμαι επαγγελματιας εγω
Εσείς δεν με έχετε ζαλίσει με το πράκτορας κομματόσκυλο 60 λεπτά της Νέας Δημοκρατίαςγια την προσωπικη διαφορα των συνταξεων τι γνωμη εχεις ;
Για απαντησε να σε δω , που μας ζαλιζει ολη μερα ο δικός σου , σαν το πιξι με τα 300μυρια
Θέλω να απαντήσει ο ΝΔκρατης ΜπαροκΕσείς δεν με έχετε ζαλίσει με το πράκτορας κομματόσκυλο 60 λεπτά της Νέας Δημοκρατίας
Και όποτε βάζω μη κομματικό αλλά και χρήσιμο και επίκαιρο θέμα που θέλει με κάποιους να πάτε κάποια κάποιους να αφήσετε επειδή δεν υπάρχει κομματική γραμμή κουβέντα;
Θα το παρακολουθησω αφου επιμενεις αγορινα, με ενδιαφερει αλλωστε αφου ειναι γνωστο οτι ζω με τη συνταξη της μανουλας μουΘέλω να απαντήσει ο ΝΔκρατης Μπαροκ
Αναμένω απάντηση ... Και κοίτα μην αντιγράψεις από τον Νταιμα γιατί το γραπτό σου θα ελεγχθείΘα το παρακολουθησω αφου επιμενεις αγορινα, με ενδιαφερει αλλωστε αφου ειναι γνωστο οτι ζω με τη συνταξη της μανουλας μου
Ο μπαρόκ και να μην απαντήσει δεν υπάρχει θέμαΘέλω να απαντήσει ο ΝΔκρατης Μπαροκ
Όχι,υπάρχει θέμα ,πρέπει να απαντήσει ,εκτός από το να λέει ζήτω η ΝΔΟ μπαρόκ και να μην απαντήσει δεν υπάρχει θέμα
Το θέμα είναι να απαντήσουν αυτοί που λένε ότι κάποιοι από μας μόνο γράφουμε υπέρ της Νέας Δημοκρατίας
Και όταν βάζουμε μη κομματικό αλλά πολιτικό θέμα κουβέντα
Αφού σε ενδιαφέρει να το ξαναθέσω όχι με λεπτομέρειες (είχα βάλει και το δικό μου ενημερωτικό σημείωμα πληρωμής εξηγώντας)αλλά περιληπτικάΘα το παρακολουθησω αφου επιμενεις αγορινα, με ενδιαφερει αλλωστε αφου ειναι γνωστο οτι ζω με τη συνταξη της μανουλας μου