Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (17 μέλη και 40 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.234
Πόντοι
12.756
@troubakhs κοιτα εδω που πηγε ο ανηψιος ... οχι αυτος στην ΕΥΠ , ο αλλος

σε φιλανθρωπικο γκαλα στα Χαμπτονς με τον Αντωνη Ρεμο ... αλλα επειδη εισαι μουνοπανο και αμεσως θα κατηγορησεις , δεν πηγε μονο γι αυτο , πηγε για να δει τον Δημαρχο της Νεας Υορκης να ανταλλαξουν αποψεις και ιδεες ..
Άρα περίμενε σε λιγο καιρο να δεις τις αλλαγες που θα γινουν στην Αθηνα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
@troubakhs κοιτα εδω που πηγε ο ανηψιος ... οχι αυτος στην ΕΥΠ , ο αλλος

σε φιλανθρωπικο γκαλα στα Χαμπτονς με τον Αντωνη Ρεμο ... αλλα επειδη εισαι μουνοπανο και αμεσως θα κατηγορησεις , δεν πηγε μονο γι αυτο , πηγε για να δει τον Δημαρχο της Νεας Υορκης να ανταλλαξουν αποψεις και ιδεες ..
Άρα περίμενε σε λιγο καιρο να δεις τις αλλαγες που θα γινουν στην Αθηνα
Πιο δικτυωμένος ο father Alex από τον ψιλό λιμοκοντόρο :confused: α ρε Μητσοτακέικο ...αίγλη από τα Lidl από όταν έφυγε ο Κώστας κι η Μαρίκα

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
Έλα τώρα κ εσύ,που να ψάχνουν τωρα ανάμεσα σε 15.000 επισυνδεσεις..
:confused: :confused: :confused:

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Όταν έκανα τους υπολογισμούς
Και είχα γράψει να τους ελέγξετε
Είχα κάνει τις παραδοχές

Για αυτοκίνητο και όχι για μηχανή

Και τις πηγές που πού τα βρήκα
Κυρίως από αυτοκινητιστικά περιοδικά

Είχα βάλει λοιπόν μέση κατανάλωση 7.5λίτρα τα 100 km
Το επίδομα να είναι 80 ευρώ το τρίμηνο
Και ο εφκ να μειωθεί κατά 40 λεπτά το λίτρο

Και έτσι είχα βρει ότι αν κάνεις μέχρι 900 χιλιόμετρα το μήνα συμφέρουν τα 80 ευρώ

Παραπάνω συμφέρει η μείωση του εφκ

Και βέβαια ο μέσος όρος των χιλιομέτρων που κάνει ένα αυτοκίνητο είναι πάνω από 900 km
Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 1.100 με 1.200

Θεωρητικά λοιπόν την πλειοψηφία του κόσμου τη συμφέρει η μείωση του εφκ

Αν πάρουμε όμως πλούσιους και φτωχούς ίσως τα πράγματα είναι ανάποδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα αύριο πάλι
Πού πας μαρή κάτσε εδώ να γράψεις σεντόνια με μαλακίες τα έχουμε ανάγκη.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Θα μου επιτρέψεις να σου απαντήσω εγώ.

Η διαφορά μας είναι ότι εμένα στ' αρχίδια μου αν κατηγορείς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αντίθετα με εσένα, εγώ δε νιώθω την ανάγκη να υπερασπιστώ κάποιο κόμμα γιατί πολύ απλά δε με ταϊζει κανένα.
Καλό θα είναι λοιπόν, κι εσύ, όταν νιώθεις ότι τα σχόλιά μας προσβάλουν τον Κούλη σου, να μη μας πρήζεις με το τί κάνει αντίστοιχα ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δε μας αφορά.
Και εν πάση περιπτώσει, η ΝΔ και ο βλάκας ο Mr Bean κυβερνάνε... όχι ο Τσίπρας και ο Ανδρουλάκης.
Γκεγκε;
τραγικά λάθος είσαι.
σε αφορά απόλυτα καθώς είτε η νδ είτε ο σύριζα θα (σε) κυνερνήσει...
σκεφτείτε λίγο επιτέλους.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.954
Πόντοι
3.656
Το δεν θέλω αυτούς είναι αντίθεση όχι θέση ποιους θέλεις τι πιστεύεις ιδεολογικά κουβέντα

Μία εφημερίδα που υποστηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ είναι η εφημερίδα συντακτών

Η τελευταία δημοσκόπηση που έκανε ήταν τον Ιούνιο

Σε κάθε δημοσκόπηση ρωτάει όλα τα θέματα της επικαιρότητας και την πρόθεση ψήφου

Αλλά έχει και την ερώτηση

Αν ο Σύριζα ήταν κυβέρνηση πιστεύετε ότι θα τα κατάφερνε καλύτερα

Σε όλες τις ερωτήσεις όποια και να ναι η χρονική περίοδος ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος με τη Νέα Δημοκρατία

Στην ερώτηση όμως που προανέφερα με συντριπτική πλειοψηφία όχι

Ο κόσμος δεν κρίνει μόνο την κυβέρνηση αλλά συγκρίνει και σκέφτεται αν ήτανε η προηγούμενη κυβέρνηση θα ήταν καλύτερα σήμερα ή όχι

Με σένα λοιπόν υπάρχει το εξής πρόβλημα

Κρίνεις στην κυβέρνηση και καλά κάνεις

Όμως δεν λες την εναλλακτική

Αν ας πούμε έλεγες εγώ πιστεύω ότι θέσεις του ΚΚΕ

Θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε τις θέσεις της κυβέρνησης με τις θέσεις του ΚΚΕ

Το ίδιο οποιοδήποτε κόμμα και αν υποστήριζες

Τώρα κάνεις κριτική αλλά δεν λες τη θέση σου

Όσον αφορά για τις δικές μου θέσεις
Είναι τις περισσότερες φορές θετικές προς την κυβέρνηση
Μερικές φορές ουδέτερες και λιγότερες αρνητικές

Παραδείγματος χάρη στο θέμα των παρακολουθήσεων
Είπα ότι δεν θα μάθουμε την αλήθεια λόγω των μυστικών υπηρεσιών και της εχεμύθειας που απαιτείται ναι

Και είπα από την αρχή ότι δεν ξέρω αν ο Μητσοτάκης ήξερε ή δεν ήξερε ντομάτες

Αυτό δεν είναι κομματική γραμμή

Να κοιτάξεις άλλους που ποτέ δεν λένε ουδέτερα οι εναντίον του κόμματος που υποστηρίζουν

Πολλές φορές βάζω ερωτήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με κομματική προπαγάνδα

Θυμάμαι τις δύο τελευταίες

Να καταργηθεί ή όχι η προσωπική διαφορά λέγοντας τα υπέρ και τα κατά

Γεια όσους κάνουν το μήνα μέχρι 900 χιλιόμετρα συμφέρει η επιδότηση των 80 ευρώ

Για αυτούς που κάνουν παραπάνω συμφέρει η μείωση του Έφκ κατά 40 λεπτά

Σε αυτά τα δύο θέματα δεν έχει καμία σχέση κομματική προπαγάνδα έχει επιλογή και κανένας σας δεν απαντάει

Περιμένετε να κάνει στο πρώτο ειδικά θέμα η κυβέρνηση κάτι για να πείτε το αντίθετο
Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να στηρίζουμε ολοκληρωτικά ένα κόμμα και να θέλουν να το δούμε να κυβερνάει και να είμαστε μπλε πράσινοι κόκκινοι κλπ?

Δεν βλέπεις απάντηση διότι δεν υπάρχει απάντηση...δεν θεωρώ κανέναν κατάλληλο να μας κυβερνήσει...και θεωρώ χαζό όποιον φανατίζεται και υποστηρίζει πολιτικά πρόσωπα σαν να είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Αυτοί κάνουν την δουλειά τους...όλοι...παίρνουν 16 μισθούς...περίπου 70Κ το χρόνο..πληρωμένα αμάξια κινητά προνόμια...ο χειρότερος βουλευτής του Ανταρσύα είναι σε καλύτερη κοινωνία από εσένα. Και μετά έρχεται ο καθένας που παλεύει για το μισθό του και υποστηρίζει τον κάθε Αδωνη και τον κάθε Πολάκη. Ρε κορόιδα...(όπως λέει και ένας στο YouTube)...και να είχατε πιάσει φωτιά...δεν ασχολούνταν ούτε να σας κατουρήσουν για να σας σβήσουν.

Στο δια ταύτα...μέσα στην όλη σαπίλα τους...για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους...είναι αναγκασμένοι να δίνουν και κάτι στην κοινωνία για να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά...να πληρώνει φόρους και να ταΐζει τις πλούσιες ζωές τους. Αυτά κρίνουμε λοιπόν..όχι ποσό γεμάτος πολιτικός είναι ο Αλέξης και ο Κυριάκος...μαλακές είναι και οι δυο.

Έχοντας πει αυτά...εγώ στην κυβέρνηση κρίνω νομοθετήματα...ούτε υποσχέσεις ούτε μεγάλα λόγια και σίγουρα δεν κρίνω καυγάδες με την αντιπολίτευση. Όποτε ναι...έχω δώσει τα εύσημα για την ψηφιακή διακυβέρνηση και το gov.gr για παράδειγμα. Δεν θα κάτσω να γίνω fanboy του κάθε αρχίδα όμως όταν τον βλέπω να νομοθετεί για να πληρώνω εγώ τα υπερκέρδη των καρτέλ...ούτε όταν τον βλέπω να καταστρέψει την δημόσια υγεία...ούτε όταν τον βλέπω να μοιράζει εκατομυρια από τους φόρους μου σε λίστες Πέτσα.

Άρα λοιπόν όσο περισσότερες φωνές είναι μέσα στη Βουλή και όσο πιο πολύς κοινοβουλευτικός έλεγχος υπάρχει τόσο καλύτερα για τη χώρα.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Μετά το κομμουνιστικό μανιφέστο το νταιμικο μανιφέστο ε;
Τύπε στο έχω ξαναπεί.
Τζάμπα ασχολείσαι.
Όσα λογικά και να γράφεις αυτοί απλά είναι εχθροί της νδ και του μητσοτάκη. Τίποτα άλλο.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τους πετας καταμουτρα τις δημοσκοπήσεις. Κι αργότερα τα αποτελέσματα των εκλογών...
Χαλάρωσε λοιπόν και μην καις τζαμπα φαια ουσία και χρόνο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.954
Πόντοι
3.656
Τύπε στο έχω ξαναπεί.
Τζάμπα ασχολείσαι.
Όσα λογικά και να γράφεις αυτοί απλά είναι εχθροί της νδ και του μητσοτάκη. Τίποτα άλλο.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τους πετας καταμουτρα τις δημοσκοπήσεις. Κι αργότερα τα αποτελέσματα των εκλογών...
Χαλάρωσε λοιπόν και μην καις τζαμπα φαια ουσία και χρόνο.
Να το κλείσουμε τότε το νήμα τύπε...να απαγορεύεται να λέμε κατα της κυβέρνησης και να ονομαστεί το νήμα...''Σύλλογος φίλων και μελλων της ΝΔ''

Να υπάρχουν μόνο καλά σχόλια και να λέμε όλοι μαζί τι ωραία που περνάμε.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• ELADISTAN.jpg
    ELADISTAN.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 24
  • images (10).jpeg
    images (10).jpeg
    2,7 KB · Εμφανίσεις: 26
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Να το κλείσουμε τότε το νήμα τύπε...να απαγορεύεται να λέμε κατα της κυβέρνησης και να ονομαστεί το νήμα...''Σύλλογος φίλων και μελλων της ΝΔ''

Να υπάρχουν μόνο καλά σχόλια και να λέμε όλοι μαζί τι ωραία που περνάμε.
Να σου πω...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.234
Πόντοι
12.756
Συμφωνω και να σημειωθει εδω καθαρα για πρακτικους λογους πως ειμαι ο ταμιας του νηματος. :confused:
για την προσωπικη διαφορα των συνταξεων τι γνωμη εχεις ; :coffee:

Για απαντησε να σε δω , που μας ζαλιζει ολη μερα ο δικός σου , σαν το πιξι με τα 300μυρια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.940
Πόντοι
5.506
για την προσωπικη διαφορα των συνταξεων τι γνωμη εχεις ; :coffee:

Για απαντησε να σε δω , που μας ζαλιζει ολη μερα ο δικός σου , σαν το πιξι με τα 300μυρια
Α, δεν ξερω απ αυτα αγορινα, εγω περιμενω να εγκριθει η επιδοτηση πετσα για το νημα και να κανω τα κουμαντα. Για ενα καλυτερο νημα παντα εννοειται.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.234
Πόντοι
12.756
Α, δεν ξερω απ αυτα αγορινα, εγω περιμενω να εγκριθει η επιδοτηση πετσα για το νημα και να κανω τα κουμαντα. Για ενα καλυτερο νημα παντα εννοειται.
θα απαντησεις αλλιως θα σε παω γαμιωντας και θα αρχισω και εγω να γραφω σεντόνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom