Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 253 άτομα (1 μέλη και 252 επισκέπτες)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
«Απευθυνθήκατε κ. Τσίπρα στους βουλευτές της ΝΔ και τους καλέσατε να ρίξουν την κυβέρνηση. Αυτή η Κοινοβουλευτική Ομάδα έχει περάσει από πολλές δυσκολίες. Κάποιοι από εμάς ήμασταν και το 2009, 2012 και 2014. Παλαιότεροι συνάδελφοι έχουν αποδείξει ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ είναι έτοιμη να δώσει οποιαδήποτε μάχη απαιτείται. Θα κλείσω την παρέμβασή μου με μια πρόκληση προς εσάς. Αν πιστεύετε ότι δεν απολαμβανω της εμπιστοσύνης της κοινοβουλευτικής μου ομάδας καταθέστε τώρα πρότασης μομφής. Τώρα. Αν δεν το κάνετε θα αποδείξετε για μια ακόμα φορά ότι είστε ένας θρασύδειλος. Κάντε το για να ξεκινήσουμε αμέσως μια τριήμερη συζήτηση!» έκλεισε τη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καταχεροκροτούμενος από τους βουλευτές της ΝΔ.

Ειμαι ο Κυριακος και μολις τελειωσα μπρο.

:2on1::2on1::2on1:
Στριγγοπαπιονογραβατα είναι καλό να αυνανίζεσαι..
Βλέπεις τον κόπο σου..

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.940
Πόντοι
5.506
δλδ απαντησε το μουνοπανο (που τους εχει πιασει ολους με φουρφιωτη,λιγναδη κλπ ) οτι δεν θα τον ριξουν οι βουλευτες του...
μαλιστα
καλα ολοι γαμανε παιδια σε αυτο το κομμα?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.075
Πόντοι
5.506
δλδ απαντησε το μουνοπανο (που τους εχει πιασει ολους με φουρφιωτη,λιγναδη κλπ ) οτι δεν θα τον ριξουν οι βουλευτες του...
μαλιστα
καλα ολοι γαμανε παιδια σε αυτο το κομμα?
Για την ακριβεια απαντησε στον ψευτρακο οτι αν εχει τα κοτσια και αν νομιζει οτι μπορει ας ριξει την κυβερνηση με τα ψεματα του.

Στο σημειο αυτο να υπενθυμισω οτι ο ιδιος ο υπουργος του καμαρωνε για υποκλοπες σε υπουργικο συμβουλιο της ευρωπης.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.940
Πόντοι
5.506
Έχω την ευθύνη της ΕΥΠ, αλλά δεν ξέρω τι κάνει,
ήταν νόμιμο, αν το ήξερα δεν θα γινόταν,
αλλά δεν μπορώ να σας πω γιατί έγινε
Με λίγα λόγια ο Μητσοτάκης βγαίνει σήμερα και το φωνάζει να το ακούσουν όλοι: Ναι είμαι ηλίθιος, δεν γνώριζα τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνείτε μαζί του σε αυτό ψηφοφόροι της ΝΔ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.075
Πόντοι
5.506
Έχω την ευθύνη της ΕΥΠ, αλλά δεν ξέρω τι κάνει,
ήταν νόμιμο, αν το ήξερα δεν θα γινόταν,
αλλά δεν μπορώ να σας πω γιατί έγινε
Ελα, εδω σ εχω να μαθαινεις μπαλιτσα. Δεν εισαι τσιπρας εσυ, καταλαβαινεις.

Ο πρωθυπουργός είναι αποδέκτης πληροφοριών που είναι διαβαθμισμένες. Έρχονται πολλές φορές πληροφορίες που έρχονται ως πολύ υψηλή πηγή που πρέπει να προστατευτεί. Εσείς γνωρίζατε ποιες είναι αυτές οι πηγές; Εγώ δεν το γνωρίζω και δεν θα έπρεπε να το γνωρίζω γιατί τα πρόσωπα αυτά τα γνωρίζει ο διοικητής, οι υπηρεσίες, η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών και ο αρμόδιος εισαγγελέας που εγκρίνει και νομιμοποιεί την όποια πρακολούθηση γίνεται».

«Πιστεύετε πραγματικά κ. Τσίπρα ότι ο πρωθυπουργός γνωρίζει ποιοι παρακολουθούνται ή ότι το ίδιο γίνεται με τον Ιταλό πρωθυπουργό; Αναρωτιέμαι αν εσείς γνωρίζατε πράγματα για να λάβετε συγκεκριμένες αποφάσεις. Υπήρχε πόρισμα – έρευνα για υποθέσεις διαφθοράς στην ΕΛΑΣ που ήρθε στο γραφείο σας κ. Τσίπρα. Σε εκείνη την έρευνα υπήρχαν συνομιλίες ελεγχόμενων αστυνομικών με τον τότε υπουργό Άμυνας και την σύζυγό του. Ο υπουργός Άμυνας της χώρας έκανε νταλαβέρια με κάποιον υπόδικο και έχετε αυτή την πληροφορία και εσείς δεν κάνετε τίποτα; Προσέχετε λίγο κ. Τσίπρα. Για αναζητήστε λίγο τις ανακοινώσεις του κόμματός σας και μετά ελάτε να διαβεβαιώσετε ότι δεν παρακολουθούνταν κανείς πολιτικός και δημοσιογράφος».

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.940
Πόντοι
5.506
Το "κάποιοι βάφτισαν το νεκρό κοριτσάκι Μαρία την ημέρα της Παναγίας" είναι η πιο χυδαία φράση που έχει ακουστεί από Έλληνα πρωθυπουργό στη Βουλή.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!!!!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.940
Πόντοι
5.506
αυτο το μουνοπανο πρεπει να ψοφησει σε καταναγκαστικα εργα.....
Fa38NXpWAAI-k-N.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.940
Πόντοι
5.506
Να σας αναγνωρίσουμε μειωμένη δυνατότητα αντίληψης. Αυτό επικαλείστε.
Ότι είστε τόσο ανεπαρκής που ο πιο στενός σας συνεργάτης και ο πιο στενός σας συγγενής λειτουργούσαν εν αγνοία σας.
Ότι τελικά δεν κυβερνούσατε εσείς. Ότι πρωθυπουργός ήταν ο ανιψιός σας, αυτό μας λέτε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.075
Πόντοι
5.506
Ξελογκαρε λιγο μπρο, εισαι οργισμενο νιατο, δεν τα αντεχεις τα πολιτικα εσυ.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.940
Πόντοι
5.506
Αφού δεν απαντάτε, στο όνομα της Δημοκρατίας είμαι υποχρεωμένος να δώσω εγώ απαντήσεις:
Τον κ. Ανδρουλάκη δώσατε εσείς εντολή να τον ακούν.
Γιατί μέσα στην αλαζονεία σας, δε σας έφτανε να είστε αρχηγός του 1ου κόμματος, θέλατε να ελέγξετε και τις εξελίξεις στο 3ο κόμμα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ξελογκαρε λιγο μπρο, εισαι οργισμενο νιατο, δεν τα αντεχεις τα πολιτικα εσυ.
Ρε τραβα να ντυθεις παρανυφακι και να σε ξεκωλιασει η Τεα παλιοπουσταρα!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.345
Πόντοι
12.756
Να σας αναγνωρίσουμε μειωμένη δυνατότητα αντίληψης. Αυτό επικαλείστε.
Ότι είστε τόσο ανεπαρκής που ο πιο στενός σας συνεργάτης και ο πιο στενός σας συγγενής λειτουργούσαν εν αγνοία σας.
Ότι τελικά δεν κυβερνούσατε εσείς. Ότι πρωθυπουργός ήταν ο ανιψιός σας, αυτό μας λέτε.
Για οποιον δεν κατάλαβε το μειωμένης αντιληψης είναι το ευγενικό ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.075
Πόντοι
5.506
Αφού δεν απαντάτε, στο όνομα της Δημοκρατίας είμαι υποχρεωμένος να δώσω εγώ απαντήσεις:
Τον κ. Ανδρουλάκη δώσατε εσείς εντολή να τον ακούν.
Γιατί μέσα στην αλαζονεία σας, δε σας έφτανε να είστε αρχηγός του 1ου κόμματος, θέλατε να ελέγξετε και τις εξελίξεις στο 3ο κόμμα.
Ρε μλκ, τωρα σοβαρα, αναπαραγεις τα λογια του ψευταρακου; Και οτι μαλακια του κατεβαινει στο κεφαλι;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Τραβα παραπερα ρε τραβελοπουστα, εδω ειναι συζητηση για αντρες.
:2funny::2funny::2funny:

Σιγα ρε παρανυφακι με το στραπον στη κωλαθρα!!!Παρτο αποφαση οτι εισαι μπουστης και σταματα να το παιζεις κοκορακι μωρη....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.940
Πόντοι
5.506
Για οποιον δεν κατάλαβε το μειωμένης αντιληψης είναι το ευγενικό ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ
και παλι ευγενικα το ειπες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μλκ, τωρα σοβαρα, αναπαραγεις τα λογια του ψευταρακου; Και οτι μαλακια του κατεβαινει στο κεφαλι;
σορυ αλλα αυτα που λεει μου πανε καλυτερα απο αυτα που λεει ο μουλος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom