★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Να δείτε που στο τέλος θα πάμε ειδικό δικαστήριο τον Μητσοτάκη και θα φέρνει προς υπεράσπιση του τα βίντεο που η Μαρίκα λέει ότι το παιδί είναι ηλίθιο.
ο τσιπρας το κουβαλησε, προφανως ηταν ορος για παραμονη στο ευρωΑρα δεν υπαρχει νομος ακομα.
Επισης, θυμησε μου, ποιος μας κουβαλησε το υπερταμειο;; Να μαθαινουν οι νεωτεροι.
Ετσι λες εσυ. Ο αλλος δε θα εφερνε ολα τα δεινα που εφερε το μπασταρδακι παιζοντας ρουλετες ο μαλακας ο γιανης.ο τσιπρας το κουβαλησε, προφανως ηταν ορος για παραμονη στο ευρω
κι ο αλλος το ιδιο θα 'κανε
ο γιανης μπορει να ναι οπως τα λες ομως καποια οικονομικα θα ηξερε και καταλαβαινε τι θα ακολουθησειΕτσι λες εσυ. Ο αλλος δε θα εφερνε ολα τα δεινα που εφερε το μπασταρδακι παιζοντας ρουλετες ο μαλακας ο γιανης.
Αυτο το κανει ακομα χειροτερο. Αν ηξερε λιγα οικονομικα και ηξερε τι θα επακολουθησει τοτε επαιξε εν γνωση του ζαριες στην πλατη μας. Και φαγαμε το αγγουρι. Αν τουλαχιστον δεν ηξερε οτι θα τον γαμησουν εχει ελαφρυντικο οτι ηταν μαλακας. Οπως και ο αρχηγος του.ο γιανης μπορει να ναι οπως τα λες ομως καποια οικονομικα θα ηξερε και καταλαβαινε τι θα ακολουθησει
εκτος αν θεωρησουμε οτι για το γαλα, το τυρι, το ψωμι κλπ που εχουν παρει 30 - 40% σ' ενα εξαμηνο φταιει ο πουτιν
φταιει οτι η χωρα ειναι υπερδανεισμενη και δεν της επιτρεπουν να μειωσει φπα και εμμεσους φορους οπως κανουν τα περισσοτερα ευρωπαικα κρατηΕσυ ποιος λεει οτι φταιει για ολη αυτη την αναστατωση σε παγκοσμιο επιπεδο και την ακριβεια;
Ε ναι, φυσικα ειναι και αυτο προβλημα αλλα ολα ειναι αλυσιδωτες εκρηξεις του πολεμου. Αν υπηρχε χωρος προφανως θα ημασταν καλυτερα αλλα το τι εχουμε περασει απο τις εποχες της «ευμαρειας» ειναι γνωστο.φταιει οτι η χωρα ειναι υπερδανεισμενη και δεν της επιτρεπουν να μειωσει φπα και εμμεσους φορους οπως κανουν τα περισσοτερα ευρωπαικα κρατη
Αρχοντα η Ιταλια εχει μεγαλυτερο δανεισμο Φταιει οτι ειμαστε η χωρα που γεννησε τον Εφιαλτη ( στις θερμοπυλες )φταιει οτι η χωρα ειναι υπερδανεισμενη και δεν της επιτρεπουν να μειωσει φπα και εμμεσους φορους οπως κανουν τα περισσοτερα ευρωπαικα κρατη
και το τζοκερ ειναι απατηχαλαρωσε ρε αγορι μου,το χεις παρει εργολαβια το θεμα ....Γαμιεται ,τελειωσε,μη μας ζαλιζεις αλλο τις αρχιδαρες ....ΓΑΜΙΕΤΑΙ ,ΓΑΜΙΕΤΑΙ ,ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ -ΓΑΜΙΕΤΑΙ!
Να δείτε που στο τέλος θα πάμε ειδικό δικαστήριο τον Μητσοτάκη και θα φέρνει προς υπεράσπιση του τα βίντεο που η Μαρίκα λέει ότι το παιδί είναι ηλίθιο.
ΑΝ δεν εχειδη ειπωθει,να τονιστει...η μεγαλυτερη απατη εβερ,δεν εχω κερδισει ποτε και εχω παιξει τουλαχιστον δυο φορες!και το τζοκερ ειναι απατη
να τα λεμε ολα
Mitsotakis A.EΑυτο το κανει ακομα χειροτερο. Αν ηξερε λιγα οικονομικα και ηξερε τι θα επακολουθησει .Εσυ ποιος λεει οτι φταιει για ολη αυτη την αναστατωση και την ακριβεια;
Εσυ εισαι μπαοκ, τοσο μπορεις.χαλαρωσε ρε αγορι μου,το χεις παρει εργολαβια το θεμα ....Γαμιεται ,τελειωσε,μη μας ζαλιζεις αλλο τις αρχιδαρες ....ΓΑΜΙΕΤΑΙ ,ΓΑΜΙΕΤΑΙ ,ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ -ΓΑΜΙΕΤΑΙ!
Εσυ εισαι μαλακας, τοσο κοβει το ρημαδι.Mitsotakis A.E
Ε οχι και αγορι μου το στραπονιασμενο παρανυφακι ρε τυπε!!!χαλαρωσε ρε αγορι μου,το χεις παρει εργολαβια το θεμα ....Γαμιεται ,τελειωσε,μη μας ζαλιζεις αλλο τις αρχιδαρες ....ΓΑΜΙΕΤΑΙ ,ΓΑΜΙΕΤΑΙ ,ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ -ΓΑΜΙΕΤΑΙ!
Ο πρωθυπουργός των υποκλοπων, γκαφα και σ αυτο οι κουλοειδικοί.Κουλης νωρίτερα στην Βουλή: "Κύριε Τσίπρα και εσείς παρακουλουθούσατε τον Γιάννη Βαρουφάκη, την Νάντια Βαλαβάνη και τον Γιάννη Πανούση".
Γιάννης Βαρουφάκης: Ουδέποτε είπα ότι με παρακολουθούσε ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Νάντια Βαναβάνη: Ποτέ δεν έχω υποστηρίξει ότι με εντολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με παρακολουθούσαν.
Γιάννης Πανούσης: Δεν έχει υποπέσει ποτέ σε γνώση μου, ότι με παρακολουθούσε η κυβέρνηση. Ποτέ δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο.
Αυτοεξευτελισμός.