Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.406
- Πόντοι
- 3.936
Αν ψηφισεις Κυριο Κυριακο θα καταργησει τις βροχες και τις πλημμυρες, με ενα νομο κι ενα αρθρο. Και αυτο ειναι δεσμευση.
Αν ψηφισεις Κυριο Κυριακο θα καταργησει τις βροχες και τις πλημμυρες, με ενα νομο κι ενα αρθρο. Και αυτο ειναι δεσμευση.
Αν τώρα πεταχτεί ένας κάποιος και πει πως όλα αυτά τα έχουμε ξαναζήσει στο παρελθόν, είχαν ξηλωθεί τότε και πεζοδρόμια που λέει ο λόγος....Ότι γίνονται όλα αυτά και επικρατεί ηρεμία τάξη και ασφάλεια με τρομάζει ακόμα περισσότερο
Ρε παλιοπουσταρα τι ξεφτιλικια ειναι αυτα;Δεν ντρεπεσαι λιγο ρε παλιογερε;Μονος σου τα λες, νομιζεις πως εισαι χαριτωμενος, μονο σου γελας, πσακσου.
Δε φτανει που εισαι αυτιστικο ναυαγιο και φαχνεις τα ποσταρισματα αρσενικων μελων, δεν ξερεις και να διαβαζεις τρομαρα σου.Ρε παλιοπουσταρα τι ξεφτιλικια ειναι αυτα;Δεν ντρεπεσαι λιγο ρε παλιογερε;
Α γεια σου πουσταρα!!!!Δε φτανει που εισαι αυτιστικο ναυαγιο και φαχνεις τα ποσταρισματα αρσενικων μελων, δεν ξερεις και να διαβαζεις τρομαρα σου.
Σιγουρα εισαι ντελιβερας τελικα.
Και τι θελεις τωρα, να σου πουμε μπραβο; Βαλε οτι θελεις στον πατο σου αλλα δεν χρειαζεται να μας τα δειχνεις κιολας.Ετοιμασου....
Να μας πεις τι ειδε στο κωλαντερο σου η Τεα γεροντοπουστα!!!Και τι θελεις τωρα, να σου πουμε μπραβο; Βαλε οτι θελεις στον πατο σου αλλα δεν χρειαζεται να μας τα δειχνεις κιολας.
Τι ειμαι εγω ρε, να μοστραρω το κωλαντερο μου και να μου βαζουν διαφορα σαν και σενα;Να μας πεις τι ειδε στο κωλαντερο σου η Τεα γεροντοπουστα!!!
Πουσταρα εισαι τρυπιο παρανυφακι!!!Τι ειμαι εγω ρε, να μοστραρω το κωλαντερο μου και να μου βαζουν διαφορα σαν και σενα;
Οξω πουστη τρυπιο σιχαμαΠουσταρα εισαι τρυπιο παρανυφακι!!!
Ενας στους δυο ελληνες εχει απληρωτη δεη και αυτοι μαλωνουν επειδη κρυφακουγαν το κινητο του κλεφτοπασοκατζη.Που ζούμε ρε μαλάκες.
Μα είναι επίπεδο διαλόγου αυτού τώρα;
-Κούλη τι είναι αυτά που έκανες;
-Αλεξη μην μιλάς γιατί εσύ έκανες χειρότερα.
Τι ψηφίζετε ρε μαλάκες;
10 χρόνια μνημόνια και ακόμα μας γαμάνε οι ίδιοι άνθρωποι.
Ας μας γαμήσει έστω ένας άλλος για αλλαγή.