kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.050
- Πόντοι
- 6.256
Τι παριστανεις τωρα, τον ρεζίλη;ρε αντε πανε κανε την 4η δοση μη σε χασουμε σαν τον κατσαπλια.
Τι παριστανεις τωρα, τον ρεζίλη;ρε αντε πανε κανε την 4η δοση μη σε χασουμε σαν τον κατσαπλια.
του'βαλε χερι ο 0 και χεστηκε, γι'αυτο εχουμε ηρεμησει απο τις επαναλαμβανομενες παπαριες που εβαζεΤι παριστανεις τωρα, τον ρεζίλη;
Μας λείπει ,του'βαλε χερι ο 0 και χεστηκε, γι'αυτο εχουμε ηρεμησει απο τις επαναλαμβανομενες παπαριες που εβαζε
απεχει γιατι ετσι οπως εχει γινει η φαση, θα φαει φατουρο απ'ολους εδω μεσα γαμω το μητσοτακεϊκο του γαμω.Μας λείπει ,
Και δικηγορος απεχει νομιζω,
Εγω νομιζα πως ανέλαβε πισπιριγκου , γι αυτο ψιλοχάθηκεαπεχει γιατι ετσι οπως εχει γινει η φαση, θα φαει φατουρο απ'ολους εδω μεσα γαμω το μητσοτακεϊκο του γαμω.
ασε που λεει ταχα μου ταχα μου για κολομπιανα και @@.
απεχω απο σελεμπριτις σορρυΕγω νομιζα πως ανέλαβε πισπιριγκου , γι αυτο ψιλοχάθηκε
εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος ,έτσι ? άντε κάνε τη 4η μην έρθουν οι άλλοι και δεν υπάρχει βελόνι στα νοσοκομείαΜας λείπει ,
απεχει γιατι ετσι οπως εχει γινει η φαση, θα φαει φατουρο απ'ολους εδω μεσα γαμω το μητσοτακεϊκο του γαμω.
Ψέμα η κολομπιάνα ???? Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιαπεχει γιατι ετσι οπως εχει γινει η φαση, θα φαει φατουρο απ'ολους εδω μεσα γαμω το μητσοτακεϊκο του γαμω.
Ψέμα η κολομπιάνα ???? Ιιιιιιιιιιιιιιιιιι
έχει πει μαλακίες, αλλά και ψέμματα ? ΧΟΝΤΡΟ
αλλα πιστευεις αυτα που λεει ο πιμποδικηγορος εσυ ?
καλα με συγχωρεις.έχει πει μαλακίες, αλλά και ψέμματα ? ΧΟΝΤΡΟ
Περιμένει non paper από Συγγρού...! Το μαξίμου του έριξε πόρτα λόγο των τελευταίων ποστΜας λείπει ,
γιατί υπάρχει άλλος ευρωβουλευτής της νδ που να μην προσκυνάει το στάλιν;Αννα μισελ ασημακοπουλου, καλα το παει, παιρνει καλη θέση στο τσίρκο κούλη.
Μετα το 23ο μποτοξ πηρε πτυχιο καραγκιοζη και προχωραει ακάθεκτη,
Μπράβο
Η κωλο(μ)πιανα τουαπεχει γιατι ετσι οπως εχει γινει η φαση, θα φαει φατουρο απ'ολους εδω μεσα γαμω το μητσοτακεϊκο του γαμω.