κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.786
- Πόντοι
- 19.795
Εχω ομως μια απορια: Αν θελω να ψηφισω Ανδρουλακη, καποιος δεν πρεπει να μου πει τι επιληψιμο ειχε κανει και τον παρακολουθουσε η ΕΥΠ;
Ετσι και δειξει ρογα η Ολγαρα, 100% θα παρει.αυτη μαλιστα....αυτη να πηγαινει για μπανια καθε μερα ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΣ ΡΩΓΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΥ!!!!
EMΠ1..ολγαρα...
εγω θα την ψηφισω γιατι ειναι ικανη και εξυπνη...Ετσι και δειξει ρογα η Ολγαρα, 100% θα παρει.
Μα, ολος ο ανδρικος πληθυσμος γι αυτο θα την ψηφισει.εγω θα την ψηφισω γιατι ειναι ικανη και εξυπνη...
Ποιος είσαι συ ρε γέρο, για να στο πει η ΕΥΠ;Εχω ομως μια απορια: Αν θελω να ψηφισω Ανδρουλακη, καποιος δεν πρεπει να μου πει τι επιληψιμο ειχε κανει και τον παρακολουθουσε η ΕΥΠ;
Και τοτε γιατι να ψηφισω εναν πιθανο προδοτη;Ποιος είσαι συ ρε γέρο, για να στο πει η ΕΥΠ;
Ο πατέρας του;
Και τοτε γιατι τον παρακολουθουσε η ΕΥΠ; Για λογαριασμο της Εσπρεσσο;Δεν είναι προδότης ρε τύπε ο Ανδρουλάκης, έλεος να πούμε.
εμας κανει παρτι ενω ειναι ολα μπουρδελο , εκει δουλευουν και καποια πραγματα ...ορίστε ρε παπάρες,λέτε ότι οι δικοί μας κάνουν διακοπές όλη την ώρα
Αντιδράσεις για το πάρτι της Φινλανδής πρωθυπουργού - Αρνείται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών | in.gr
Βίντεο που διέρρευσαν στον Τύπο έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στη Φινλανδή πρωθυπουργό, Σάνα Μάρινwww.in.gr
Για λογαριασμό της Αμερικάνικης πρεσβείας ίσως;Και τοτε γιατι τον παρακολουθουσε η ΕΥΠ; Για λογαριασμο της Εσπρεσσο;
νίπλη πλάκα πλάκα δες το δεύτερο βίντεο, όσο ανοιχτόμυαλος και να είναι κανείς αυτή δεν είναι εμ΄φανιση πρωθυπουργού έστω και σε ιδιωτικό πάρτυεμας κανει παρτι ενω ειναι ολα μπουρδελο , εκει δουλευουν και καποια πραγματα ...
Και εκει αμα κανει πολλες τετοιες μαλακιες θα γινει της γαμιολας και μπορει και να παραιτηθει , εδω για να παραιτηθει θα πρεπει μονο να εχει πεθάνει πριν , γιατι και να του πουνε 10 η ωρα πειθαινεις , θα περιμενει να πεθανει πρωτα και μετα θα το πει , μην τυχον και χασει την καρεκλα
τα εχω δει ολα τα βιντεο , λες αμα βγουν του δικου μας εδω απο προσωπικες στιγμες να ειναι καλυτερα απο αυτης ή χειρότερα ; , εδω ο δικος μας στο κυριλε λεει μαλακιες , στην καμερα μπροστα , ξεδιαντροπος εντελως , φαντασου ιδιωτικα καραγκιοζιλικια και μαλακιες που θα λεει ...νίπλη πλάκα πλάκα δες το δεύτερο βίντεο, όσο ανοιχτόμυαλος και να είναι κανείς αυτή δεν είναι εμ΄φανιση πρωθυπουργού έστω και σε ιδιωτικό πάρτυ
Αρα θα υπηρχαν πληροφοριες οτι ηταν προδοτης της "σωστης μεριας της ιστοριας".Για λογαριασμό της Αμερικάνικης πρεσβείας ίσως;
πλακα κανεις? εδω εχουμε τον γκιοζη που κυνηγαει σελφινίπλη πλάκα πλάκα δες το δεύτερο βίντεο, όσο ανοιχτόμυαλος και να είναι κανείς αυτή δεν είναι εμ΄φανιση πρωθυπουργού έστω και σε ιδιωτικό πάρτυ
αυτό δεν το ξέρω...τα εχω δει ολα τα βιντεο , λες αμα βγουν του δικου μας εδω απο προσωπικες στιγμες να ειναι καλυτερα απο αυτης ή χειρότερα ; , εδω ο δικος μας στο κυριλε λεει μαλακιες , στην καμερα μπροστα , ξεδιαντροπος εντελως , φαντασου ιδιωτικα καραγκιοζιλικια και μαλακιες που θα λεει ...