alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Ετσι τύπε, με καταλαβεςΤο θέμα είναι πως λες πράγματα άκυρα υπονοώντας πως έχεις πληροφορίες εκ των έσω αλλά τελικά τρίχες...
Ετσι τύπε, με καταλαβεςΤο θέμα είναι πως λες πράγματα άκυρα υπονοώντας πως έχεις πληροφορίες εκ των έσω αλλά τελικά τρίχες...
Δεν λέω πως το κάνεις επίτηδες...και σένα μάλλον στο παραμύθι σε έχουν.Ετσι τύπε, με καταλαβες
Οχι τύπε. Απο το μυαλο μου τα βγαζω.Δεν λέω πως το κάνεις επίτηδες...και σένα μάλλον στο παραμύθι σε έχουν.
Λίγο δύσκολο... απλά είσαι ευκολόπιστος.Οχι τύπε. Απο το μυαλο μου τα βγαζω.
Στα @@ μου για τον Τσίπρα, αρκεί να φύγει το πολιτικό σνδρείκελο Μητσοτάκης. Επίσης στα @@ μου και το ΠΑΣΟΚ.Αρκετές φορές παραδείγματος χάρη μήνυμα 27 390
Δυστυχώς για την ΝΔ και άλλη δημοσκόπηση της prorata κρατάει σταθερό 44% στη δημοτικότητα τον Μητσοτάκη και από 34 πάει 37 τον Τσίπρα
Να φυγουν ολοι τυπε, τι δεν καταλαβαινεις;Τι μας προτείνεις, τύπε; KKE; Τον καράφλα; Βελό; Ανταρσύα;
Για πες.
Σπυρίδωνα εσύ ?Στα @@ μου για τον Τσίπρα, αρκεί να φύγει το πολιτικό σνδρείκελο Μητσοτάκης. Επίσης στα @@ μου και το ΠΑΣΟΚ.
O πληθυντικός με σκοτώνειΣυγνωμη, μαστουρωμενοι ειστε σημερα μερικοι?
Αμφέβαλες ότι είχα πει κάτι εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και στο βαλα τι είναι αυτά τα σχόλια;Στα @@ μου για τον Τσίπρα, αρκεί να φύγει το πολιτικό σνδρείκελο Μητσοτάκης. Επίσης στα @@ μου και το ΠΑΣΟΚ.
Όχι άλεξ, κομπλεξικοί είναι που έχουν περισσότερο μίσος για αυτούς που ονομάζουν "κατέχοντες" και τους θεωρούν υπεύθυνους της κατάντιάς τους (χωρίς φυσικά να είναι), από αγάπη για την πατρίδα τους.Συγνωμη, μαστουρωμενοι ειστε σημερα μερικοι?
Να ήταν ο μοναδικός; Παίζει να έχω ρωτήσει καμιά δεκαριά άτομα εδώ μέσα τι έχουν ψηφίσει '15, Δημοψήφισμα, '19 ή τι θα ψηφίσουν το '23 και μούγκα στη στρούγκα.Και όπως σωστά σου πε ο ράντομ τι προτείνεις για κυβέρνηση;
εμετικα ανθελληνικα σκουπιδια
Ευτυχώς έχουμε Μητσο... και νιώθουμε όλοι ασφαλείς
Βολέψου με αλλους ρεζιληδεςΠρωινά δεν ξυπνάει ποτέ ένας αριστοκράτης ...μετά το απόγευμα θα ξεκινήσει το σόου του........
Βέβαια εμένα μου λείπει ο μπαρμπαπηδουλας......