Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Καθόλου.Αρα θα υπηρχαν πληροφοριες οτι ηταν προδοτης της "σωστης μεριας της ιστοριας".
Απλά παρουσίαζε ενδιαφέρον η περίπτωσή του.... γι' αυτούς.
Καθόλου.Αρα θα υπηρχαν πληροφοριες οτι ηταν προδοτης της "σωστης μεριας της ιστοριας".
λες οτι δεν εχουν?...δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι αυτη η κυβερνηση φορτωθηκε 2 σκανδαλα παιδεραστιαςαυτό δεν το ξέρω...
μπορεί οι δικοί μας να έχουν και βιντεο με παρτούζες, πάντως δεν έχουν βγει στη φόρα.
εγω σχολιάζω ότι βλέπω...
Ναι στην φόρα δεν εχουν βγει , εχεις ενα δικιο, αλλα με την συμπεριφορα που βλεπουμε μπορεις να φανταστεις τι θα γινεται ιδιωτικα ... Βεβαια και παλι δεν εχει βγει εξω κατι , αλλα δεν προκειται και να βγει , με τοσα λεφτα που εχουν σκασει παντουαυτό δεν το ξέρω...
μπορεί οι δικοί μας να έχουν και βιντεο με παρτούζες, πάντως δεν έχουν βγει στη φόρα.
Τι ενδιαφερον μπορει να παρουσιαζει ενας πολιτικος για οποιαδηποτε ξενη χωρα, ωστε να σχοληθει η ΕΥΠ με αυτον, εκτος απο το να συνεργαζεται με αλλες αντιπαλες χωρες, κοινως να προδιδει την χωρα του η, τους συμμαχους της χωρας του;Καθόλου.
Απλά παρουσίαζε ενδιαφέρον η περίπτωσή του.... γι' αυτούς.
όλα μπορεί να συμβαίνουν και να μην το ξέρουμε.Ναι στην φόρα δεν εχουν βγει , εχεις ενα δικιο, αλλα με την συμπεριφορα που βλεπουμε μπορεις να φανταστεις τι θα γινεται ιδιωτικα ... Βεβαια και παλι δεν εχει βγει εξω κατι , αλλα δεν προκειται και να βγει , με τοσα λεφτα που εχουν σκασει παντου
Και επισης γιατι ετσι που ειναι φτιαγμενα τα μιντια στην Ελλαδα και οι δημοσιογραφοι πρωτα θα πανε να εκβιασουν για να παρουν λεφτα και χάρες παρά να ενημερώσουν το κοσμο στο τι γινεται ...
Μην πας μακριά , δες Τραγκα και τα λεφτα που εκανε απο εκβιασμους ..
Σαπια ολα εδω , και η εξουσια και η δημοσιογραφία ...
Για να βγει κάτι ή θα ειναι τερμα ηλιθιος ο δημοσιογραφος και θα του ξεφυγει η ειδηση ή θα την ''εχει παει'' να πληρωθει και του ειπαν δεν δινουμε μια
Πολλά ρωτάς ρε γέρο, μεσημεριάτικα.Τι ενδιαφερον μπορει να παρουσιαζει ενας πολιτικος για οποιαδηποτε ξενη χωρα, ωστε να σχοληθει η ΕΥΠ με αυτον, εκτος απο το να συνεργαζεται με αλλες αντιπαλες χωρες, κοινως να προδιδει την χωρα του η, τους συμμαχους της χωρας του;
την ιδια απορεια ειχα. Γιατι η ΕΥΠ (Εθνικη Υπηρεσια, υπηρεσια του ελληνικου κρατους οχι του κουλη) να παρακολουθησει εναν αχρομο πολιτικο με θεσεις τελειως συστημικες. Ανθρωπος του συστηματος ο Ανδρουλακης, ευρωβουλευτης, λεφτας, με πολιτικο παρελθον πιστης στο συστημα.Εχω ομως μια απορια: Αν θελω να ψηφισω Ανδρουλακη, καποιος δεν πρεπει να μου πει τι επιληψιμο ειχε κανει και τον παρακολουθουσε η ΕΥΠ;
Πολλα ρωταω για καποιον που θα μου ζητησει να τον ψηφισω και ξερω οτι τον παρακολουθουσε η ΕΥΠ, αλλα δεν ξερω για ποιο λογο;Πολλά ρωτάς ρε γέρο, μεσημεριάτικα.
Ήταν σε κάποια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου με αντικείμενο εμπορικές σχέσεις της ΕΕ με την Κίνα, άγνωστος είναι για τους Γιάνκηδες, σου λέει δεν ξέρουμε τι καπνό φουμάρει ο συγκεκριμένος, ο καταληψίας είναι ΓΤΠΚ, αυτός έχει potential για τη μετα-Μητσοτάκη εποχή.
Οπότε ας στείλουμε ένα μηνυματάκι στην ΕΥΠ να το κανονίσει.
αυτο ειναι το καθεστως κουλη παππουΠολλα ρωταω για καποιον που θα μου ζητησει να τον ψηφισω και ξερω οτι τον παρακολουθουσε η ΕΥΠ, αλλα δεν ξερω για ποιο λογο;
Ρε τύπε, εδώ δεν ξέρει αυτός.... θα ξέρεις εσύ;Πολλα ρωταω για καποιον που θα μου ζητησει να τον ψηφισω και ξερω οτι τον παρακολουθουσε η ΕΥΠ, αλλα δεν ξερω για ποιο λογο;
το κουλοκαραγκιοζιλικι δεν το βλεπεις δηλαδηαυτό δεν το ξέρω...
όλα είναι σχετικά.το κουλοκαραγκιοζιλικι δεν το βλεπεις δηλαδη
μεσα σε μια βδομαδα το θαψανε αυτο.α και ενα ψιλοσκανδαλακι που δεν ετρεξε οσο θα επρεπε με την λιστα πετσα...
Την παραίτησή του υπέβαλε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) Παναγιώτης Ευστρατίου και πρόεδρος του Γ΄ Τμήματος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου λίγα 24ωρα μετά την φερόμενη εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών.
Αν και δεν αποδέχεται την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση με τα ναρκωτικά, ο κ. Ευστρατίου επισημαίνει ότι παραιτείται για την προάσπιση του κύρους του δικαστηρίου, αν και δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.
Το όνομα του ανώτατου δικαστή ενεπλάκη σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης νεαρών ατόμων στα νότια προάστια της Αθήνας και ειδικά στην πολυκατοικία που διαμένει.
Μετά από ενημέρωση κατοίκων προς την ΕΛ.ΑΣ. ότι νεαρά άτομα κινούνται ύποπτα σε περιοχή των νοτίων προαστίων πραγματοποιήθηκε έλεγχος από άνδρες της ΔΙΑΣ στα νεαρά αυτά άτομα και στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, ενώ όταν τους ρώτησαν από πού τα προμηθεύτηκαν, εκείνοι απάντησαν ότι τα πήραν από ένοικο της πολυκατοικίας και υπέδειξαν τον εν λόγω δικαστικό λειτουργό.
Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα από τους αστυνομικούς στο σπίτι όπου διέμενε ο δικαστικός και εκεί βρέθηκαν υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας σε ένα μπουκάλι.
Τυπε εγω τον ειχα για αχρωμο και αοσμο, αν ειναι τοσο μαγκας και με κοροιδεψε και πουλαγε στους Κινεζους μυστικα, ναι, μπορει να τον ψηφισω.Ρε τύπε, εδώ δεν ξέρει αυτός.... θα ξέρεις εσύ;
Εγώ σου έδωσα ένα hint, αλλά άντε και έμαθες με κάποιο μαγικό τρόπο.... θα τον ψηφίσεις;
γκολΤυπε εγω τον ειχα για αχρωμο και αοσμο, αν ειναι τοσο μαγκας και με κοροιδεψε και πουλαγε στους Κινεζους μυστικα, ναι, μπορει να τον ψηφισω.
όλα είναι σχετικά.
βλέπω κάτιπολύαπείρωςκαλύτεροΓ.Τ.Π. από τον σύριζα και το πασόκ
Γέρο, σε κόβω για James Bond fan.Τυπε εγω τον ειχα για αχρωμο και αοσμο, αν ειναι τοσο μαγκας και με κοροιδεψε και πουλαγε στους Κινεζους μυστικα, ναι, μπορει να τον ψηφισω.